Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 17:35:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce.....................lana luna je rodila............... .............punčko Saro ima............... .............težka 3.470 g in veliko 52 cm............... No končnoooooooooooooooooooooooooo!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 17:53:33
|
|
|
|
pf
|
Lana luna čestitke za Saro. Čestitke tudi očiju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 18:07:08
|
|
|
|
petrax
|
Luna lana čestitke za malo Saro!!!! A pol res nobena ne ve za tist za čez mejo al me ignorirate? Nekak se mi zdi da me nikol ne porajtate k kej vprašam. Sem nevidna al kaj? Al sem premalkat gor pa me zato ne porajtate???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 18:19:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax A pol res nobena ne ve za tist za čez mejo al me ignorirate? Nekak se mi zdi da me nikol ne porajtate k kej vprašam. Sem nevidna al kaj? Al sem premalkat gor pa emljem t zato ne porajtate??????? jst res ne vem.... ne se razbuurjat,dej.... Jst td fulkrat kej prašam pa me nobena ne šljivi.... ma ne jemljem tega osebno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 18:37:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma đizus, kaj je to za en hudič?! Jst bi samo sladkarije jedla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 19:11:19
|
|
|
|
timnala
|
Oj mamice! Cestitke vsem za vase malcke! Neki me zanima, ve ste namrec ze vse rodile - a je katera sla rodit, brez da bi mela prej par dni kaksne znake (npr. odluscen cep, bolecine, lazne popadke, otekanje...?). Me malo zanima, ker se mi se kr nic ne dogaja... mam pa cez par dni rok in kakor kaze, se videt nikamor ne mudi.. papa, timnala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 19:20:13
|
|
|
|
*bubi*
|
A pol res nobena ne ve za tist za čez mejo al me ignorirate? Nekak se mi zdi da me nikol ne porajtate k kej vprašam. Sem nevidna al kaj? Al sem premalkat gor pa me zato ne porajtate??????? Ne, petrax, niti slučajno te ne ignoriramo. Saj si ja naša To se zgodi, ko se klepeta in se veliko strani napiše. Jaz npr. ne odgovorim sproti, če je vprašanje že staro, ker je velikokrat vmes že odgovorjeno. Potem pa pozabim Mislim, da se spomnim, kaj si spraševala. Kot mama ne rabiš nobenega potrdila iz upravne enote. Valjda da rabita vsak svoj dokument. Je pa pametno kopijo rojstnega lista v torbico dat, da ne bi na meji kdo zavlačeval, ker sta priimka različna. Pa še posebej, če nimata istega stalnega naslova (kar pa malo dvomim). Ker potem pa res ni razvidno, da "pašeta" skupaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 19:21:24
|
|
|
|
*bubi*
|
a je katera sla rodit, brez da bi mela prej par dni kaksne znake valjda da se lahko zgodi - voda lahko gre čisto nenapovedano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 19:58:32
|
|
|
|
petrax
|
Lara sej se ne razburjam. Sam sprobavam če moje poste tud berete, pa vidm da ja. Bubi hvala za odgovor. Naš mali je pa dons v celem dnevu spal samo eno urco. Se je kšni to že zgodil? Ne vem a zarad krčkov ne more spat al kej druzga. Pa tud ponoč ni prov velik spal, tko da mami hod okol že kot en zombi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:00:13
|
|
|
|
petrax
|
Timnala pr men tud nobenga znaka ni blo do 3dni pred rokom, sem misla da bom čez rok. No takrat pa 3dni popadkov, seveda nerednih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:18:49
|
|
|
|
lana luna
|
čav javlja se srečni očka. kot je ze mty povedala imamo sarico, v kratkem bomo pa se slikce zrihtal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:22:22
|
|
|
|
petrax
|
čestitke srečni očka! čestitke tudi mamici in mali sari
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:28:33
|
|
|
|
KAHLO
|
Oj babike napišem celo litanijo in pol....we are sorry.....znorim lana luna vse čestitke za babiko.....no pa smo komplet al še ne Lara pravo lepotičko maš Termovko mam jaz od chiccota....takšno da lahko dam vanjo flaško z mojim mlekom in ostane toplo.....sam kaj k je zdaj hudič da naša noče iz flaše vlečt, zadnič k jo je moja mami pazla, je pila iz flaške, danes pa sva z mojim sprobala da bi jo on nahranil ko mene ne bo....in je zagnala tak protest da to ni res...k da bi jo iz kože jemali.....jaz nevem noče dude vlečt, zdaj še flaške noče pr nama vlečt.....k da bi mala vedla kako mamo hecat ČE IMA KATERA KAK DOBER NASVET KAKO JO NAJ NAVADIM NA DUDIKO IN FLAŠKO....z veseljem preberem in poskusim Jem jaz tudi skoraj vse no razen stročnic, in svežega paradižnika, in jabolk....bom pa tud zdaj vsak dan kak krhel jabolke poskusla......drgače pa sem tud solato, banane, gobe in čokolado jedla...pa ni blo hvala bogu kake reakcije naša tud gre ob 23. spat v svoj kinderpet.....k pol mama upa da bo čim dlje ponoči spala....ampak nam je zaenkrat največ ratalo do 3 zjutraj......in komaj čakam da bomo prišli na malo več ur. Midve sva bili pa danes kr dvakrat na šetnji zjutraj in popoldan k se je prikazal sonček, je bilo prav lepo....samo sem vseeno mogla z zizo na plan in to obakrat k je hotla jest Mi pa mamo plenice iz dm babylove, in sva prav zadovolne z njima, no zdaj mormo že malo večje vzet...se širimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:29:53
|
|
|
|
KAHLO
|
oči od lana lune....vse čestitke za malo kepico, zdaj pa jo kr pridno proslavit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:30:58
|
|
|
|
KAHLO
|
mah sem prfuknena oči od LANA LUNE....sem mislila od SARICE od LANA LUNE.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:53:39
|
|
|
|
arabela*
|
joj kahlo,kake ti strelaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:57:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pupe ki ne dojite nič.... koliko ml so popili vaši dojenčki pri 14 dneh? Sam tok, da približno vem, koliko dobi moja pri meni.... ker včasih rabi 30 dodatka, včasih pa tudi 50 scuza.... meni so v bolnici rekli, da bi naj pri tej starosti pojedel 70-85ml ...moj ni nikoli.....je spravil vase max 60
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa je danes mleko zatajilo.Čez dan sem samo ene 3krat črpala,zdaj pa ga ni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 20:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa poje 125,pol ji dam še ,zdaj pa joče,ker bi še jedla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 21:01:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce.....................lana luna je rodila............... .............punčko Saro ima............... .............težka 3.470 g in veliko 52 cm............... čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 21:03:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čau punce, jst se moram mal skašljat, ker mamo čisti murphy doma. ta starejša je bla letos do septembra dvakrat bolna. zdej pa se mi zdi, da hodi na skrivaj v vrtec. ko sva z elo prišle iz porodnišnce je mela afte in smo jo držal na razdalji. proti koncu izrednega afta stanja je začela kašljat in kihat. in je to počela naslednjih 6 dni (pa še mene je nalezla in sem si 1000 na dan umila roke in poskušala čimmanj kihat, da ni tamale odneslo z joška). potem 4 dni miru. včeraj se mi je zdela mal vroča, dons pa že kuha proti 39... mislm, ne sam, da cvikam na tamala kaj pobere (tok, tok, zaenkrat moje mleko in imunski sistem dobro delata), ampak še bolj se smili tastarejša. že itak ni fajn, da pride v kraljestvo nova princesa, pol jo pa še starši al držijo na varnostni razdalji al pa težijo o smereh kihanja in kašljanja... skratka, dost mam. le .... mi smo v stanju prehlada pri tavelikem...kašljanje+kihanje...uvedli maske..tiste zdravniške.....pa je pomagalo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 21:08:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax A pol res nobena ne ve za tist za čez mejo al me ignorirate? Nekak se mi zdi da me nikol ne porajtate k kej vprašam. Sem nevidna al kaj? Al sem premalkat gor pa me zato ne porajtate??????? ....jaz te ...samo ne vem točno kaj rabiš..... Vem, da rabilš otrokovo osebno, kaj druga pa ne vem, ker mi nismo rabili (imamo isti priimek)... ..mislim, da je na začetku ringaraja nekaj v zvezi z dokumenti napisano, če ne pa je sigurno na bibaleze.si.... poglej tam.... ...pa ne prehitro obupat...jaz še zdaj čakam na neke odgovore....samo sem že medtem pozabila kaj vse me je zanimalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 21:08:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma đizus, kaj je to za en hudič?! Jst bi samo sladkarije jedla.... jaz tud...sploh čokolado
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 21:10:01
|
|
|
|
amor real
|
Ciao, punce! Najlepša hvala vsem za čestitke. Tudi jaz čestitam vsem mamicam, ki so rodile od kar sem jaz poniknila iz foruma Mi smo prišli včeraj domov. Prva noč je bila bolj tako, ker je Tomaž ful jokal, spal je od 23,00 do 02,45 potem pa do 08,15 nil več. Je jokcal, pa se pomiril, pa spet jokal.... ni pa hotel zaspati . Potem se je zbudil ob 12,15 in spet do 16,20 tuljenje, zdaj pa še spi in ni šans, da ga zbudiš . Sicer ga poskušam dojiti, ampak jaz kljub trudu niman še ta pravega mlekca, tako, da mu dodajam NOVALAC 1 in moram reči, da je Tomaž velik jedec, saj za vsak obrok poje najmanj 120 ml pripravka in še vsakič mi na joški visi, zato predvidevam, da moje mlekarne, kljub XXL velikosti niso učinkovite Ob priliki bom dala kakšno slikico od Tomaža gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 4.10.2008 21:11:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Naš mali je pa dons v celem dnevu spal samo eno urco. Se je kšni to že zgodil? Ne vem a zarad krčkov ne more spat al kej druzga. Pa tud ponoč ni prov velik spal, tko da mami hod okol že kot en zombi. tud naš danes cel dan nekaj štrajka , sta šla in pikec po kostanje, midva pa sama doma...sem mislila kaj vse bom naredila, ko bo mali zaspal......pa ni bilo nič iz tega
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?