|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
17.10.2008 11:17:04   
itata
jaz pa gresek na riževem mleku skuham... je kar dobr, sam moraš čist mal ga sladkat al pa dat kak keks k se raztopi noteruser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.10.2008 11:34:07   
srečka nosečka
marusah - jaz še nekako nisem za navadno mleko user posted image , bom še z njim počakala.
Je pa res, da ni čudno, da je toliko bolanih, vreme je za user posted image . Meni pa sploh ne paše not bit, bi se raje potepala. Sva pa brez avta, tako, da nikam ne moreva. user posted image

itata - je lahko kupim to riževo mleko, ali pa sojino?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.10.2008 11:37:57   
itata
SN - v DM al pa Mercatorju in Tušu. Sam Mercator in Tuš v ta velikih prodajalnah, na oddelku zrave prehraneuser posted image  sam je kar drago to mleko pa dost hitr ga moraš porabit, tko da je to bolj tko tko rešitev. jaz mu dam v keksolino recimo ta mleko al pa za gresek skuhat, ostalo si pa v kavo zlijem, da ga porabim v enem tednu al pa 10 dneh... kakšen je bil pa s sadjem recept?? nisem dobr sledilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.10.2008 11:39:43   
itata
buči: dopoldne bo skor mem pa še zmer nič od tvojega klicauser posted image

naš spi zdej... prve pol urce se je 3x zbudil in zajokal, zdej pa gre nekako... spi že dobro uro. je bil siten ko rit, ampak sem se še zmer hecala z njim pol urce, da je zaspal. včas sploh noče, k da bo kej zamudil madonca...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.10.2008 11:40:39   
itata
že tolk časa "čakam" obiske - nisem zato šla spat zravenuser posted image , da sem že kosilo vmes skuhala in pojedla... pa še poldne niuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.10.2008 11:43:11   
srečka nosečka
itata - hvala, bom pogledala. Saj ni čudno, da ne vem, kje to najt, ker na oddelek zdrave prehrane redko zavijem. user posted image
Recept s sadjem pa je od Lare :
Larisa- dop. si spraševala glede sadja.....Jst recimo naši frajli pripravim:
-banana+naribano jabolko+naribana hruška+bebi keks
-naribano jabolko +nariban korenček
- naribana hruška +slive+proseni kosmiči
- skuham jabolko ali hruško, odstranim sadje in v vodi, ki je ostala, skuham gres. Nato vmešam sadje in pretlačim z vilico. Včasih na koncu dodam še banano.

MI smo probali in je super user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.10.2008 11:49:47   
itata
SN - ful dobr. bom tudi jaz probala. sam mojmu je treba vse miksat k noče bolj "grobe" hrane sploh jest... mogoče zarad zob kaj vem... mal je zahteven ta moj dečko. sicer poje lepo, sam more bit pa fino zmiksano za gospoda

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.10.2008 11:54:12   
mami28
Ojla mamice!

Mi smo pa prvič prehlajeni, pa vnete imamo očke user posted image Sem ji kar mal mojega mleka nakapala v oči, pa da vidmo, če bo kaj boljš.

Drugače pa še vedno zbirčni. Kar skuham posebej zanjo, bo pojedla eno žličko. Če pa pri kosilu ponudim hrano, ki jo mi jemo, pol pa kr zeva. Sicer to še vedno ni velik, kakih pet žličk. Tak da sem nehala posebej kuhat.

Se je že zbudila, šibam...

Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.10.2008 11:59:18   
srečka nosečka
itata - mah, bo že jedel koščke. Kaj pa kruh v koščkih? Tega poje? Morda poskusiš s kakšnim malim koščkom sadja, npr. bolj mehke hruške. Da vidi, da lahko to pomelje sam in se navadi. Pa saj enkrat se vsi naveličajo pasirane hrane. user posted image

mami - za Zalo, da se čimprej pozdravi. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.10.2008 12:19:14   
mesecnica
Lara76 - tvoja Naja je pa potem tako aktivna kot moja Luna user posted image . Pa tudi ve ste imele vročinske krče, tako kot midve user posted image . Sva bile tudi v bolnici. Je kar hudo gledat otročka ko je čist nemočen. Pa full cortiš je Naja, prava mala navihanka. user posted image  Uhh..pa super recepti.

Itata - upam, da se čimprej pozdraviš od tega prehlada.

Vrtnica76 - user posted image  za mini RD.

Janey - tebi se tudi nikakor ne uspe naspati user posted image . Pa kaj berem za tvojega bratranca. Pa saj ne morem verjet, da se to tudi pri nas dogaja. user posted image  Pa zanima me kje ti kupeješ kvinojo in ostale take eksotične stvari? Vem, da si enkrat že o tem pisala pa sem pozabila. Upam, da se čimprej pozdravite user posted image .

SN - user posted image  za mini RD.

Suzi* - naša full čeblja. Tudi ko je sama na tleh, kar nekaj čeblja user posted image . Je tako smešna.
Jencili - user posted image  za tvojo taščo. Je pa res fajna vidim. Si lahko srečna.

Larisa - jaz naši dajem samo prekuhano sadje in sicer jabolko in hruško. Začela bom pa še z borovnicami in slivami (ki jih ima moja mami v skrinji).

Bamby - full luštni čeveljčki. Bo pa Anaja res prava damica. user posted image  Glede paypala, jaz grem samo naprej in gre. Pa user posted image  za novo rojstvo v družini, samo da je vse OK.

Dolenjka - user posted image  za Taro, da je tako lepo pomalicala jabolček z žiti.

Polonca78 in Mlavla - user posted image  za vaju in da vama čimprej minejo slabosti.

Februarka08 - upam, da se Larisi čimprej pozdravi ritka. user posted image  Zgleda res hudo. Pa da čimprej začne normalno jest.

Mala_pikica - user posted image  upam, da se končno pozdraviš. Ampak to je pa res čudno, da toliko časa traja. user posted image

Buči - upam, da ti rata dobit novo službo user posted image .

Pina-1 - boga Ana, upam, da se ji ritka čimprej pozdravi. user posted image  Pa user posted image  za nov voziček.

Mary_lou - jaz ajdovo kašo in proseno kašo vedno v vodi kuham.

Kati kati - user posted image , da se čimprej pozdravite.

Ella79 - user posted image  Zoji za sedenje in bravo bravo. Jaz tudi našo učim bravo, pa ji še ne gre. Drugače pa že kar nekaj časa full lepo da pa pa. user posted image

Mami28 - upam, da se vam očki čimprej pocajtajo user posted image .

Evo sem se končno prebila skozi. Včeraj enostavno ni bilo časa za RR. Zvečer sem pa po netu iskala kakšen pameten LCD. Moramo namreč nov TV kupit, ker gre stari k user posted image . Slika kar zgine in ga moraš prav udarit, da spet začne delat. Zdej moram pa kaj pametnega najt na netu.
Drugače smo OK. Zdravnica nam je sporočila, da je urin OK user posted image . Nazadnje je bila samo bakterija iz blata noter, se pravi je bil kontaminiran urin. Tako, da sedaj jeva Primotren za zaščito.
GH jemo še tako tako. Danes je npr. pojedla zjutraj ob 9.00 cca. 40 ml prosene kaše z AM za alergike in sedaj še 100 ml jabolka kuhanega. Danes ji bom pa prvič naredila piščančka.
Kako ste ve prvič dale meska vašim user posted image ? Skupaj z zelenjavo ali čist posamično? Kašen enostaven receptek mi lahko katera zaupa? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.10.2008 12:41:16   
Janey
mesečnica največ teh žit majo pri nas v mercatorju, nekatere do dobre v dm od alnature...od biotop jih jaz več ali manj kupujem, v ce v citi parku imajo celo trgvino, drugače imamo pa mi 2 al 3 trgovine z bio in zdravo prehrano pa tut tja kdaj zavijem in celo premožene zapravim, je pa v teh trgovinah vse dost dražje

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.10.2008 12:46:44   
srečka nosečka
mesecnica - tvoji komentarji so za - sedi 5. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  za urin.

Lana je začela s meskom nekje pri slabih 7M. Sem ji ga kar skuhala z zelenjavo in potem vse premučkala. V to pa lahko dodaš smetano ali sirček, samo ne vem, če vidve to lahko jesta. user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.10.2008 12:59:35   
bamby
mesečnica, super za Luno, da je izvid OK user posted image ! Piščančka pa jaz skupaj z zelenjavo skuham kot juhico, pol pa vse skupaj zmiksam. Naredim malo gosteje. Dodam tudi nekaj riža.

pina, jaz sem imela 128 € za plačat, pa s paypalom nisem mogla, ker so od mene zahtevali to kodo. Sem preverjala in imam limit 100 €, če sem prav gledala. Lahko pa ta limit dvignem, ampak le s to kodo. Pa je ta koda prišla na spisku od aktive-mastercard, s katero plačujem s paypalom??? Jaz namreč nimam pojma, kje naj zdaj to kodo staknem user posted image !

Sem opa ful vesela, ker mi je poštar pravkar prinesel uro, ki sem jo zlicitirala na ebayu ( spet, itak) za mojega možička, ki drug teden praznuje RD user posted image . Še bolj se mi dopade, ker je bila njemu všeč, nima pa pojma, da sem se v to poglobila in jo tudi dobila user posted image !
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120316268229&ssPageName=ADME:B:BCA:DE:1123

Anaja je pa belo zelje pojedla v nulo user posted image user posted image user posted image ! Samo zabelila ji nisem, drugače je pa imela enakega, kot ga bomo jedli mi čez eno uro.

Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.10.2008 13:19:53   
Februarka08
Dan.

Jest sem mal šopingirala dopoldne in kofetkalauser posted image je blo tko super da sem prav dobre volje. Gotov tud zarad tega ker sem si čevle kupla, šla na kavo, potem sem pa še torbico šla kuptuser posted image user posted image če mam novo jakno, morm met tud torbicouser posted image si jo že tolk cajta nisem kupla da ne pomnem...user posted image včasih sem mela pa vsak mesec novouser posted image

Kosilo mam delno pripravljeno, za Lariso kuham bučke,cvetačo in piščančka in če ne bo jedla bom tak pop***itis fasala, da me bo še Pina slišala na primorskouser posted image dons sem ji 2 kg bučk kupla, sem že vse razkosala in narezala na majhne koščke in dala v skrinouser posted image pa mava spet za en cajt mir... isto sem zadnjič nardila s cvetačo, še prej sem si pa nardila zalogo piščančka za našo bejbouser posted image aja, ste zadnjič spraševale kaj imamo kaj v skrinji za naše user posted image no, jaz imam bučke, cvetačo, peso, piščanca in gov.juho v jogurtovih kozarčkihuser posted image pomoje je to touser posted image

Zdej grem pa osliča paniratuser posted image kok se mi pa to ne da...user posted image

Upam da vas bom mela cajta kej prebrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.10.2008 13:37:35   
vrtnica76
Mesecnicauser posted image ,ti si se pa res poglobila.Čestitam.Pri nas pa taka akcija,da sploh ne morm vsega za nazaj prebratuser posted image .Prejle sva pojedla kosilce,zdej se pa v dnevni igra in je prav priden.Danes je prav mučno,ker ne moreva ven.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.10.2008 13:41:01   
buči
Midva sva bila na sprehodu. Ne vem, zakaj ni bilo nobene gužve po cesti?!? user posted image user posted image  Tilen se je s kapljami na drugi strani dežne zaščite igral, jaz pa skoraj vrat polomila, ker sem morala dežnik držat, telefonirat (itata, te takoj pokličem!), voziček porivat in seveda 2 pokadit. user posted image user posted image user posted image  Potem pa naj kera reče, da mi ne bi uspelo tudi olikat brez elektrike! A ne šefla?!? user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.10.2008 13:42:12   
buči
mesečnica, ste zdaj ok?

Jaz pa našemu prvič kuham riževe makarončke, in ker mi jih je soseda dala malo za probat, nimam navodil, tako da upam, da ko so mehki, so kuhani. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
17.10.2008 13:45:34   
vrtnica76
O februarka,tale nakup je pa odlična poteza.Res paše,da si včasih tudi zase kej lepega privoščimo,kar si jaz že dolko nisemuser posted image .Bo treba mal razmislit v tej smeri.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
17.10.2008 14:05:46   
listek1
dan,
midva sva tud iz potepa, potem pa sem hitr skuhala za malega, je vse pomalcal in sedaj spančka. Upam, da bo to trajal user posted image
Mesečnica user posted image  za ok urin.
Buči lepo te je bilo spoznat.

Zdej pa moram it pečt, pa se mi zdele po kosilu fulllllll ne da.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
17.10.2008 14:15:04   
mesecnica
Evo sem naši frajli shuhala kosilo: cvetača, brokoli, bučka, par koščkov piščančka in eno žlico polente. Potem sem pa vse skupaj spasirala. In mislite, da je jedla? Aha....malo morgen user posted image . Pa meni je bilo full dobro. Pa tudi samo polento je imela kar rada. Tako, da sem ji dala jabočka, ki ji je ostal od malice  pa zizo in je šla spat. Ji bom potem še enkrat ponudila, ko se prebudi. Sem dala vse skupaj v vročo vodo in upam, da bo ostalo toplo. Mislite, da bo kaj narobe, če bo malo postalo? user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1845
17.10.2008 14:20:29   
mesecnica
Hvala vsem za nasvete za piščančka. user posted image

Bamby - super urca. Po moje bo full presenečen. user posted image

Februarka08 - user posted image  za nove nakupe. Jaz se tudi ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj novega kupila za oblečt ali za obut. user posted image

Buči - ja načeloma je OK - vsaj vnetja sečil je konec. Sedaj še čakamo preiskave, da vidimo kaj je z ledvičkami. Riževe testenince so pa kuhane ko so mehke, nič bat.

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
17.10.2008 14:28:21   
Februarka08
Mesečnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je urin OKuser posted image sem še jaz ful veselauser posted image joj, bog ve kaj bo z našim urinomuser posted image

Evo, kosilo je narejeno, oslič se peče, krompirjeva solata je narejena (Bajsa, hvala za idejouser posted image ), še mojga počakam in mljaskiuser posted image dons spet nisem še nič jedlauser posted image kar nimam cajtauser posted image mah, glede na moje kg mi nič ne faliuser posted image

Lep dan vam želim... čeprav gre dežuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
17.10.2008 14:37:41   
buči
mesečnica , hvala, sem ugotovila, da so hitro kuhane, medtem, ko sem z itato klepetala. Je Tilen pojedel vse: cvetača, korenje, riževi makaronički, za čez pa suha sliva. In kaj ugotovim: IMAMO 2 ZOBA, IN TO ZGORAJ! user posted image user posted image user posted image user posted image  Eden je že ful velik, sigurno že en teden, drugi je popolnoma prebil čez. Mi pa čakamo zobe spodaj. user posted image  Pa saj sem cel čas govorila, da je naš Tilen nekaj posebnega. Zakaj bi šli po pravilih, če se da tudi drugače, a ne? Yes, zdaj imamo pa zobatca doma!

Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.10.2008 14:39:07   
vrtnica76
Janezek je zapančkal,tko da mami lahko kuha kosilo in mal RR čekerauser posted image .Pri nas bo danes rižota,pa še solata sam še ne vem kakšnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.10.2008 14:39:53   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: buči

mesečnica , hvala, sem ugotovila, da so hitro kuhane, medtem, ko sem z itato klepetala. Je Tilen pojedel vse: cvetača, korenje, riževi makaronički, za čez pa suha sliva. In kaj ugotovim: IMAMO 2 ZOBA, IN TO ZGORAJ! user posted image user posted image user posted image user posted image  Eden je že ful velik, sigurno že en teden, drugi je popolnoma prebil čez. Mi pa čakamo zobe spodaj. user posted image  Pa saj sem cel čas govorila, da je naš Tilen nekaj posebnega. Zakaj bi šli po pravilih, če se da tudi drugače, a ne? Yes, zdaj imamo pa zobatca doma!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?