|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
16.10.2008 22:07:53   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

no no, sejk tvoj Nejči je pa tko priden, da je isto kot da bi spal user posted image

jaz sicer nisem larisa, ampak lahko povem da niti slučajno ni isto,če spi al pa že je buden in priden

Sam Nejc je res priden, ni tko kot Jaka, k je priden po mamici user posted image  user posted image  user posted image

mogoče pa res user posted image
user posted image

ja jaka ma žal tko k mami sršene v riti in ne zna bit na miru, pa vse bi rad sam nareduuser posted image user posted image le po kom mu je touser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sam upam, da tudi carica ne bo taka... imam isti problem user posted image

upaj da je po atiju, jaka je že jasno pokazal da ima vse moje močne lastnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
16.10.2008 22:08:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, saj ne bom dolgo, samo malo posmetim, da šefica ne bo mislila, da hodim zgodaj spat. Čer tudi ostalih februarkam!

ohoho ne morem verjet user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
16.10.2008 22:08:30   
*Naja
Nisem vas nič kaj redno spremljala ampak vidim, da enim pa user posted image kr pridno spijo. No, mi se še vedno zbujamo n-krat na noč....že doooooooooolgih 8 mesecevuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
16.10.2008 22:10:44   
larisa
Vidim, da moram mal v svet, da razširim obzorja, kar se hrane za user posted image  tiče.

Dolenjka, nč te ne zezam...to so dejstva user posted image  Super priden otrok, verjetno po očiju user posted image  Noge v luft mamo pa itak vse k smo doma, na porodniški, ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
16.10.2008 22:11:39   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Nisem vas nič kaj redno spremljala ampak vidim, da enim pa user posted image kr pridno spijo. No, mi se še vedno zbujamo n-krat na noč....že doooooooooolgih 8 mesecevuser posted image .

mi tudi....se navadiš ne?user posted image
user posted image
jaz sem že obupala, vse smo sprobali pa ne pomaga...tak pač se vstajam tam do ene 3h n krat, pol pa ga vzamem k sebi in se ne vstajam ampak sam dudo v usta dam, velikkrat kar v spanju že. potem pa se tam ob ene5h zbudi in misli, da je jutro, dokler ne vidi da mi2 še spima in malo zadrema nazaj, ampak se zelo mučim da do 7h ostanema v postleji. je pa res da je zadnje dneve blo malo bolše, včeraj pa spet stara pesemuser posted image in tudi glede na to kolkokrat se je že zdaj zbudil kaže na to da bo spet vse po starem.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
16.10.2008 22:13:25   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Vidim, da moram mal v svet, da razširim obzorja, kar se hrane za user posted image  tiče.

Dolenjka, nč te ne zezam...to so dejstva user posted image  Super priden otrok, verjetno po očiju user posted image  Noge v luft mamo pa itak vse k smo doma, na porodniški, ne user posted image user posted image user posted image user posted image

valda, jaz cele dneve doma ležim in vse moj naredi, malega zrhta, stanovanje, dinarčke služi, vse ostalo moja maminardi, vse zllika in zloži...sem ko na dopustu. mali pa priden ko suza, sploh ne em da ga mam in tak je miren.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem se pa zbudila

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
16.10.2008 22:14:22   
Janey
grem spat...moj je prišel gor, upam da se spravi z mano v posteljio, da mi napolni baterije. jih rabim za ju3 za faks

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
16.10.2008 22:14:36   
Janey
aja lahko noč

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
16.10.2008 22:15:33   
larisa

aja lahko noč

naj bo mirna in uspešen priklop želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.10.2008 22:16:09   
*Naja
Janey- A imava midve istega bejbijauser posted image user posted image Naša se tudi zbudi tam okrog 4 ali 5tih zjutraj in dela prevale po postelji, cela spočita in nasmejana. Jst pa koma zraven. Jo tudi jst takrat potem vzamem k sebi v posteljo, pa ne zato, da bom še spala naprej, ampak zato, da še moj dragi ne spi, tak da potem vsi trije lepo bedimo in imam cirkus navsezgodajuser posted image . Sj po kakšnih 2 urcah mala omaga, pa zaspi še za kakšnih 15 minutuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.10.2008 22:17:08   
dolenjka

Ja, čist premal se z nami družiš user posted image  user posted image  user posted image  

Aha, pridna je po očiju, k tut že žaga - spet, pa spet neki čudni izgovori, res je utrujen user posted image  user posted image  user posted image

Zdej ga bom zaj***** in niti čahko noč ne bom rekla, sam spat bom šla, pa seveda vrata od spalnice zaprla, da tega smrčanja gor ne bom slišala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.10.2008 22:17:57   
dolenjka

aja lahko noč

naj bo mirna in uspešen priklop želim user posted image user posted image user posted image

se pridružujem voščilu user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.10.2008 22:24:56   
larisa
Aha, pridna je po očiju, k tut že žaga - spet, pa spet neki čudni izgovori, res je utrujen user posted image  user posted image  user posted image

Ti, da ne hodi tvoj ponoči carice futrat, pa zabavat, k je tko utrujen revež...ti pa spiš lepo, pol pa nam tle neki, da 2krat ponoči je, sam da jo Sipe futra pa ne poveš user posted image user posted image user posted image

No zdej mi pa že baterija utripa in vam bom dala mir do ponedeljka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
16.10.2008 22:26:45   
larisa
Aja, sam še to. Lara, meni ja tud Naja čist hudo ime, pa tak cuker je tvoja Naja user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.10.2008 6:54:53   
buči
Jutro, žal ne morem klepetat, ker moram Aljažu že na vse zgodaj brat knjige! Je včeraj oropal knjižnico.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.10.2008 7:34:48   
Janey
dan

mi smo še budni od včerajuser posted image user posted image jaka je tak preglajen da sploh ni spaluser posted image ampak še kr se smejiuser posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.10.2008 7:44:07   
Janey
pa ne vemkak mu naj glavico primem da mu lahko baby vac dam v noska...ker tako dela, da sma mu z mojim skupaj težko...pa tak ni šlo kaj dost ven, ker v sekundi ne more ituser posted image sem mu pol fiziološko našopala po probala z ročnim, pa tut ne pusti in miga z rokami in glavo in kriči in nič ne morem.

zdaj sem ga dala malo na tla še da se igra, pol grema pa skup eno rundo še spat. se pa plazi po tepihu po 4, po parketu pa po 3huser posted image user posted image user posted image

grema probat spat..problem je ne more met dudeuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.10.2008 8:03:21   
dolenjka
Jutro user posted image

Druga user posted image  user posted image

Grrrrrrr user posted image  user posted image  user posted image  tako močno je začel nalivat 6.10, da se je carica zbudila in je tut z joško nisem uspala uspavat, pa čista koma je bila user posted image  In za nameček so ob 7.00 začel 3 bajte višje še v skalo štemat (ja, kljub nalivu), da bojo elektriko napelal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zaspala mi je 7.20 v postelji v naročju, tko, da sem ji rit guncala user posted image  user posted image  A zakaj jaz zdaj ne spim user posted image  Ker se mi ne da user posted image  user posted image  user posted image
Sem si že kofetek skuhala da ga v miru spijem, ker to je pa tut nekaj vredno user posted image
Danes greva pa na en "obisk" k enim prijateljicam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.10.2008 8:15:19   
Februarka08
Jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamala ga je neki svirala ponočiuser posted image smotka, ne vem kaj ji je blo... sem vstajala in ji dudo popravljala, sam da sem šla ven, je blo dretjeuser posted image po 1 uri se mi pa ni več dalo in sem jo lepo pustila...in gdč. je lepo sama zaspala! Pa se je zbudila še 2x pojokcala, čakala da bom prišla, mene ni bilo in je tud lepo sama zaspala! Tako da zdej 1x vstanem, ostalih xkrat naj pa kar lepo sama zaspiuser posted image
Zdele bi pa tud zaspala če ne bi mela ure za sirup vzet... joj, bog ne daj... pa glih zadnjič je blo... tako da sem jo mogla valjda zbudituser posted image

Za nameček me je pa začelo svinjsko sred noči še grlo bolet in nisem nazaj zaspala 2 ureuser posted image mah... naj gre v rit vse skupuser posted image dobr da grem nekam danes, bo kuj dan lepšiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.10.2008 8:50:45   
ella79
jutro user posted image
naša že pridno trenira sedenje user posted image kam greste vse neki na lepš user posted image potem grem pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image lep dan

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.10.2008 8:52:56   
ella79
oftt  n0  gmctteropp RASVCDFHZ GFTIKKZEWEZUIPČŠIW<FGH

to je bilo 10-prstno tipkanje od zoje user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.10.2008 8:56:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
naša že pridno trenira sedenje user posted image kam greste vse neki na lepš user posted image potem grem pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image lep dan

itak da gremo, sej ti tut skoz neki okrog hodiš, zakaj pa me ne bi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

evo, naša se je "že" zbudila user posted image

Sam ri nas ščije k pr norcih user posted image  Pa piha k pr norcih user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.10.2008 9:05:13   
buči
Upam, da vsaj do trgovine pridem, ker imam čisto prazem hladilnik! Pa likanje danes, ker včeraj seveda ni šlo brez elektrike ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.10.2008 9:07:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Upam, da vsaj do trgovine pridem, ker imam čisto prazem hladilnik! Pa likanje danes, ker včeraj seveda ni šlo brez elektrike ...

a dej nehi, nisi zlikala brez elektrike user posted image  Pa ti si ja super truper mami user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.10.2008 9:09:11   
bamby
Dan!

Pri nas je pa taka tema kot ob 6h zvečer user posted image user posted image ! Morva z Anajo imet luč odprto, da se vsaj vidiva. In pol bo pa poračun kot pri Mery user posted image user posted image user posted image . Me bo takoj kap!!!
Mi smo pa včeraj dobili spet eno punčko v žlahto user posted image user posted image user posted image ! Sicer se je nekaj zataknilo pri porodu, da so ji mogli na hitro CR narest, tamala je šla pa takoj v inkubator. Mamica je stara že 40 let, ker so mislili, da ne bodo mogli nič več otrok imeti, ker je bila pred 7 leti izvenmaternična nosečnost, pa ji je jajcevod počil. No za 40 let je dobila pa najlepše darilo.
Je bila zdaj že 1 teden čez rok, zato so ji porod sprožili z umetnimi. Po 5 urah je začel pulz od tamale kar padati, zato so takoj urgirali. Baje se je stena posteljice nekaj odluščila in tamala ni dobivala krvi user posted image . Baje naj bi bilo vse uredu. Naj jo user posted image  čuvajo, ker so se tako matrali zanjo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?