|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
17.10.2008 20:00:23   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči user posted image user posted image za kar dva zobka

Saj zgleda, da so celo štirje. Kar ne moreva verjet. Pa kako je smešen, ko zaškrta, ko vgrizne v piškot. Je pa tako znerviran, da že cel dan vleče zgornjo ustnico noter in sploh noče klepetat, kot ponavadi.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
17.10.2008 20:01:16   
ella79
dolenjka res je bil danes abonma kar dolg, no sej kdaj pa ni user posted image user posted image naša že spi, sam zizilend je bil pomoje čist premal user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
17.10.2008 20:04:22   
mesecnica
Februarka08 - uživaj zunaj in se fajn naklepetaj user posted image .

Vrtnica76 - ja tile vročinski krči niso čist nedolžni, pa se rado se ponavljajo. Tako, da tudi jaz upam, da se nikoli več ne povrnejo.

Mala_pikica - user posted image  samo, da si bolje. Super res. user posted image user posted image user posted image  Upam, da se sedaj za en čas rešiš teh nadležnih bolezni.

Lara76 - ja hudo user posted image . Tudi pri tebi vidim, da je bilo podobno kot pri nas, s to razliko, da mi prej nismo imeli sploh nič vročine. Upam, da se vam tile krči nikoli več ne ponovijo. Si dobila kaj proti krčem za domov? So ti kaj posebnega povedali v bolnici?

Drugače pa čer. user posted image
Jaz si zdele še večerjo kuham. Sem lačna kot pes user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
17.10.2008 20:12:44   
buči
No, tolk o tem, kako je šel moj na nogomet, pa se je že vrnil! Tudi na pivo ne zna it sam! So mu pozabili povedat, da danes odpade, on pa takoj domov! Kje ste še videl takega deca!?! user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
17.10.2008 20:19:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

No, tolk o tem, kako je šel moj na nogomet, pa se je že vrnil! Tudi na pivo ne zna it sam! So mu pozabili povedat, da danes odpade, on pa takoj domov! Kje ste še videl takega deca!?! user posted image user posted image user posted image user posted image

a je tvoj duplikat mojga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ella, naša je tut že mal pred 20.00 dol padla, pa pred 5 minutami v spanju 1 krik spustila, zdaj pa pančka user posted image  Sem jo šla pogledat in je spala zvita ob vzglavje postelje user posted image  Mogoče že sanja - da je še v maternici user posted image

Ja, abonma je abonma in itak sem rekla, da se za 1 uro že ne bom v KR pripeljala user posted image  user posted image  user posted image  A veš kaj moj papa? user posted image  Jaz bi pa tisto tvojo sladico user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
17.10.2008 20:24:39   
listek1
čer, no mi tud že spančkamo. Se je ful napokal in padel dol.
Jest sem pa vse spekla, je že varno v hladilniku, pa 3 stroje sem oprala, posušila, obesila kar je blo za obesit, zložila kar je blo suho user posted image  

Moj je šel na trening, jest bom pa zdele večerjala, potem pa gledat film Napumpana. Ga je katera že gledala?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
17.10.2008 20:27:34   
ella79
dolenjka tist krik pri Tari je bil sam lahko noč Zoji user posted image točno mi je jesno kaj tvoj je, sam verjetno je zadevo mal izboljšal z maščobami user posted image user posted image user posted image katero mojo sladico user posted image jaz zdele jogurt jem user posted image aja že vem katero user posted image user posted image user posted image ti povem, da sem takoj ko sem domov prišla enga na varno dala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.10.2008 20:27:46   
dolenjka
Listek sorry, sem mislila da pol na kavo prideš, zato sem šla kar naprej, ker si trelefonirala user posted image  Oprosti še 1x user posted image  Zakaj pa nisi nič peciva na pokušino prinesla  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
17.10.2008 20:29:17   
ella79
listek potem bomo en babji čvek danes udarle user posted image user posted image user posted image kaj si dobrga spekla? a jutri imate goste? pojma nimam kaj je to za en film, se pa jaz ravno tako počutim user posted image user posted image user posted image napumpana user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
17.10.2008 20:30:02   
dolenjka

dolenjka tist krik pri Tari je bil sam lahko noč Zoji user posted image točno mi je jesno kaj tvoj je, sam verjetno je zadevo mal izboljšal z maščobami user posted image user posted image user posted image katero mojo sladico user posted image jaz zdele jogurt jem user posted image aja že vem katero user posted image user posted image user posted image ti povem, da sem takoj ko sem domov prišla enga na varno dala user posted image user posted image user posted image

a se je do Predvora slišal user posted image  OK, zdej vem za drugič user posted image

Ne, moj je kar tako snedel pojedino in mu je bilo ful všeč user posted image  Ne ne, ne tisto sladico, tisto iz Müllerja user posted image  Sem že Frutabelo ogledovala, sam ne bom, ker sem trmasta user posted image  Bom šla pa tudi jaz zdaj v hladilnik po eno "sladico" user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
17.10.2008 20:30:41   
ella79
ej listek, a si ti danes kej plačevala pjačke user posted image sej ne da bi mogla, sam me zanima, k je bil račun nekam majhen user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
17.10.2008 20:32:44   
ella79
dolenja aha zdej vem kaj misliš, ne una je v torbici za hude čase user posted image user posted image user posted image slovnica ti pa tudi ne gre, double d  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
17.10.2008 20:33:08   
dolenjka

listek potem bomo en babji čvek danes udarle user posted image user posted image user posted image kaj si dobrga spekla? a jutri imate goste? pojma nimam kaj je to za en film, se pa jaz ravno tako počutim user posted image user posted image user posted image napumpana user posted image user posted image

a to se je zgodil k si šla po denar k vašmu al kdaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
17.10.2008 20:34:33   
dolenjka

dolenja aha zdej vem kaj misliš, ne una je v torbici za hude čase user posted image user posted image user posted image slovnica ti pa tudi ne gre, double d  user posted image user posted image user posted image

no no, ti pa k-je spuščaš user posted image  user posted image  user posted image

jaz d-jev nemaram, sej veš - d kot debela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
17.10.2008 20:35:09   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a to se je zgodil k si šla po denar k vašmu al kdaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to je zdej lahko dvopomensko tale napumpana, sam sej veš da v 15 min sem lahko samo od hrane polna user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
17.10.2008 20:36:16   
ella79

no no, ti pa k-je spuščaš user posted image  user posted image  user posted image

jaz d-jev nemaram, sej veš - d kot debela user posted image  user posted image  user posted image

jaz pa k-jev ne maram, k kot kosmata user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
17.10.2008 20:37:40   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image to je zdej lahko dvopomensko tale napumpana, sam sej veš da v 15 min sem lahko samo od hrane polna user posted image user posted image

nič se ne izmikaj, od hrane je človek nažrt user posted image  No, če je pa tko, greš pa dans lahko mal laufat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
17.10.2008 20:38:26   
dolenjka

jaz pa k-jev ne maram, k kot kosmata user posted image user posted image user posted image

sam če dobr premislm sem rajš kosmata kot debela, ker se hitreje reši problem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
17.10.2008 20:43:51   
listek1
punce jest ne vem kaj je malemu, ker se dete kot utrgan, tko da se pridružim mal kasneje.
matr kok kriči

pridem
pappa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
17.10.2008 21:10:17   
Suzi*
čer.

spimo. sem malo dons nafutrala do amena, tako da ma da spi. user posted image  sanja svinja.....user posted image
anžej mi je sive lase delal, on bi kar šefa pri bajti špilal,user posted image  in je šel spat brez risank in brez pravljic. a sem huda mama, a ne? user posted image
mož je pa na vajah, tokrat pEvskih.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
17.10.2008 21:31:22   
listek1
dolenjka ni panike, sem bla že prej na kavici potem pa se mi je mudilo v nabavo. Sem te pa že dvakrat videla na plavanju, pa si tok hitr odvihrala notr, da ti niti živjo nisem mogla rečt.
ella - ja jest sem plačala. Spekla sem pa dunajske valove (svetlo-rjavo pecivo z višnjami, čez pride vanilijeva krema polita s čokolado), pa kokosove kocke. Upam , da bo dost jutr za goste. Jutri moram pa še neki spečt za v nedeljo. Ja in jutri mava otvoritveno žurko za bajto user posted image  to bo pa žurka ja, ker smo sami pari z otroci user posted image

No, mali je še vedno pojoč, mi je pa ful bruhal ravno prejle. Sem se tok ustrašla, zdej pa zaspat ne more nazaj. Spal ni pa nič od 14:30. Po moje bo dones še prou pestro ponoč.
Do večerje sploh še pršla nisem user posted image

Grem jest

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
17.10.2008 21:36:02   
listek1
ella, a sem jest dones Bajso spoznala? KEr sem prej tako suvereno napisala Buči lepo te je bilo spoznatuser posted image , potem pa vidim, da ma Buči Tilna in ne Zale user posted image user posted image

Če je tako, potem se obema opravičujem.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
17.10.2008 21:38:16   
ella79
listek spoznala si bajso ja user posted image zdej pa tako, lepo sta vablena ene parkrat na brezplačno kavo, lahko tudi na abonma user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
17.10.2008 21:41:41   
listek1
o hvala hvala user posted image  pa tud kakšen abonma bo padu, sam moram pol kosilo vzet za malega.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
17.10.2008 21:48:25   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

o hvala hvala user posted image  pa tud kakšen abonma bo padu, sam moram pol kosilo vzet za malega.

... pa eme dve malici, pa mogoče še večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?