|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
17.10.2008 9:09:59   
jencili
jutro,

še več takih noči prosimuser posted image user posted image user posted image
Sicer ne bi govorila o včerajšnjem večeru, k je Taj zaspal ob 22.30 (pojma nimam zakaj, k je bil ob 16.30 pokonci), smo meli pa ponoči samo 2 budniciuser posted image .
Pa še moj pravi snoč, no sej bo pa zjutri mal potegnu...je ja, do 7.45, ponavadi spi pa do 8.15, 8.30, včasih tud do 9.15user posted image

No ja, prednost tega je, da je že pomalical, je na 1/2 zrihtan, mami pa tud že zajtrkuje, se umije in zrihta in kidava na lepše. Ja, ne bo samo vam luštno, tud nama bouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
17.10.2008 9:14:05   
dolenjka
Pri nas še vedno tko grdo naliva, da se še nikamor ne bom odpravila user posted image  Upam, da čez kako uro neha user posted image  Imava s carico tudi lučko, da se vidiva user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
17.10.2008 9:17:32   
ella79
pri nas pa nič ne dežuje user posted image user posted image user posted image
bamby sam da je vse ok z user posted image user posted image user posted image user posted image
jencili user posted image user posted image user posted image za super noč user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
17.10.2008 9:20:24   
jencili
Ella, pri nas ne dežuje?
Pa tko blizu sva...pri nas še kr pada. Sam to naju ne ovira, da bi šla na lepše. Počasi se zrihtava in šibneva...a bi se nama katera mogoče pridružilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
17.10.2008 9:24:52   
ella79
no, zdej je pri nas tudi začelo user posted image
jencili midve greva kar od doma, k sva že redi, sem hotla še v eno trgovino, pa ni garaže in ne grem
dej vidva tudi kar že pejta, pa se tam dobimo user posted image februarka bo tudi že bolj zgodna

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
17.10.2008 9:27:52   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

no, zdej je pri nas tudi začelo user posted image
jencili midve greva kar od doma, k sva že redi, sem hotla še v eno trgovino, pa ni garaže in ne grem
dej vidva tudi kar že pejta, pa se tam dobimo user posted image februarka bo tudi že bolj zgodna

se že oblačivauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.10.2008 9:39:30   
listek1
jutro,,

kok ste načvekale. Mi končno spet spančkamo, se mogoče samo 1x zbudimo, potem pa spimo do 8h. user posted image So nam pa včeraj še dnevno montiral, tako, da je ena svtar manj. Včeraj sva bila na plavanju in je mali ful užival, pa zraven še enga fantka mal za lase cukal, mulc.
Februarka sem pa ravno toliko zasledila, kako mate vneto ritko. Boga larisa. A je že kaj boljše?

Ella, Februarka, jencili- kje se pa dobite?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.10.2008 9:40:57   
jencili
in tudi midva greva...

papa čvekice

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.10.2008 9:41:42   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jutro,,

kok ste načvekale. Mi končno spet spančkamo, se mogoče samo 1x zbudimo, potem pa spimo do 8h. user posted image So nam pa včeraj še dnevno montiral, tako, da je ena svtar manj. Včeraj sva bila na plavanju in je mali ful užival, pa zraven še enga fantka mal za lase cukal, mulc.
Februarka sem pa ravno toliko zasledila, kako mate vneto ritko. Boga larisa. A je že kaj boljše?

Ella, Februarka, jencili- kje se pa dobite?

Qlandia...prideš

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.10.2008 9:43:10   
listek1
sam na hitr mali poje, pa prideva, ker morva še v trgovino .)
Dones mam dan za pečenje sladic user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
17.10.2008 9:47:06   
dolenjka
Listek, pol pa najprej speč, pol pa v Ql pridi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
17.10.2008 9:52:10   
itata
jutro,
jaz računam, da so zobi krivi za tole. se mi zdi, da še enga vidim k ven rine... user posted image  spala pa itak skor nič. prav bradavice me bolijo tolk mi je visel gor ponoč. katastrofa. za dudo še slišat nočeuser posted image
zdejle bova dobila obiske, popoldne gremo pa po darilo za mojga k ma jutr rd. sicer sem mu neki že kupla in dala prej, sam vseen... en pulover mogoče še dobi vseenuser posted image
v pon bo kokr lepo vreme. a ni blo neki o ZOO govora? ponedeljek? sam ne prezgodi k bo meglauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.10.2008 10:03:42   
srečka nosečka
jutro, user posted image

jaz sem še kar v pižami user posted image , sva se z Lano celo jutro cartale v postelji user posted image , pol je pojedla gris s sadjem (hvala lara), ga je zmazala in sedaj je s palčki. user posted image
Jaz pa pijem jutranjo kavico doma, ker zunaj je user posted image  vreme. Luč tudi pri nas gori.

Smo pa zadnje dve noči spali brez bujenja user posted image , samo 1x sem ji dudico dala. user posted image  
user posted image  za vse, ki vam otoci še niso pogruntali, kako fino je spat.

Pa nekaj bi morala za kosilo skuhat user posted image . Nimam nobene ideje user posted image . Heeeelp meeee user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.10.2008 10:09:18   
*Naja
SN- naša bo tudi danes sadje z gresekom papcala....slive verjetn.

Mi smo spali pa bolj tako....ene 5x je bila budnica, ob 7.00 pa vstajanje. No, zdej pa pančka, da za ponoči mal noter spravi, jst na RR, dragi pa hladilnik čistiuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.10.2008 10:15:28   
Janey
mi2 sma spala še 1,5h anmpak jaz sem še bolj utrujena

,ali je pa šmrkav da joj...grem na operacijo baby vac

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.10.2008 10:17:36   
srečka nosečka
Kako pa jim še drugače gris skuhate? Če bi ji ga naredila samo na vodi, se mi zdi tako prazno. user posted image  No, ta ideja s sadjem je super. Samo imam bolj v mislim takšnega z mlekom. A naj grem AM kupit in s tem naredim? Svojega si pa ne grem črpat, ker smo pumpo zanalašč nekem skrili. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.10.2008 10:19:07   
bamby
Anaja je tudi že zaspala user posted image . Jaz pa že kosilo kuham. Pri nas bo belo zelje. Ga bo tudi Anaja deležna. Fižol sva že probali, pa je bilo OK, krompir ga itak že dolgo obvlada, svežega zelja pa še nisva probali, tako da bo danes prvič. Upam, da ji bo bolj teknilo kot včerajšnji golaž user posted image .
Čez eno uro bo pa itak treba it po Tima. Še dobro, da sem dobila kengerujčka, ker drugače bi bila kriza. Je že kar težka ratala za nosit jo.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.10.2008 10:19:36   
srečka nosečka
janey - user posted image user posted image user posted image  za Jakca. Ti pa priporočam, da s baby vac-om vstrajaš. Vem, da je grozno, ko se mali branijo in kričijo, samo je bolje tako, kot pa da stakne kakšno vnetje ušeš oz. mu to vnetje še kam drugam prileze.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.10.2008 10:24:31   
bamby
SN, gresek lahko tudi na vodi skuhaš, samo je treba dat bolj malo vode, da ti rata malce bolj gosto (ne pa preveč, da bi lahko žlica pokonci stala user posted image ), pol ga pa z AM zredčiš, pa bo čisto dober.
Lahko pa nekaj zelenjave (poljubne) na čebulci stenstaš do mehkega (prilivaš majhne količine vode) pol pa to zmiksaš in zaliješ, da dobiš juho, noter pa samo malo greska zakuhaš in je krasna juhica. Lahko pa tudi z AM zaliješ

< Sporočilo je popravil bamby -- 17.10.2008 10:25:32 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.10.2008 10:32:49   
bamby
SN, dobiš tudi take majhne paketke aptamila, če bi hotela z AM delat, da ne bi celo škatlo kupovala. Mislim, da je en paket za 200 ml mleka user posted image . Morda bi za začetek kaj takega probala. Al pa mal osvojega mleka dala, če ga imaš seveda dost.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.10.2008 10:36:21   
bamby
pina, glede plačevanja s paypalom jaz nisem imela problemov, sem plačevala tako kot ti, samo zdaj sem imela nekaj več za plačat in bi mogla limit dvignit in zato zahtevajo od mene to kodo, jaz pa nimam pojma o njej, niti kako bi jo lahko dobila user posted image . Imaš kakšno idejo???

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.10.2008 10:39:26   
pina-1
jutro dan.

mi smo dan začele ob 5:20. je v postelji tatatatatataa pela, pa je tati ni slišaluser posted image user posted image . pol je ob 6:10 že odšla nazaj v spavanje. glih eno urco je odžagala in od takrat je pokonci.

zdej je zmazala eno veliko banano in dobi zizo in spat, ker je kar tečna. Jaz pa horuk po sesalec, pa po krpo... je treba z njimi eno debato udarit.

čvekice lepo čvekajte pa pričvekajte lepo vreme v ponedeljek, da gremo v ZOO

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.10.2008 10:41:04   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

pina, glede plačevanja s paypalom jaz nisem imela problemov, sem plačevala tako kot ti, samo zdaj sem imela nekaj več za plačat in bi mogla limit dvignit in zato zahtevajo od mene to kodo, jaz pa nimam pojma o njej, niti kako bi jo lahko dobila user posted image . Imaš kakšno idejo???

bamby, ko si se prijavla v pay pal, so ti s kartice trgali 1,5€, da preverijo če račun in kartica res obstajata. In na izpisku je zraven bila ta koda.  sicer pa ne vem o kakem limitu govoriš. ker jaz sem vsakič plačača čez 100€ pa je šlo vedno brez kodeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.10.2008 10:45:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

SN, dobiš tudi take majhne paketke aptamila, če bi hotela z AM delat, da ne bi celo škatlo kupovala. Mislim, da je en paket za 200 ml mleka user posted image . Morda bi za začetek kaj takega probala. Al pa mal osvojega mleka dala, če ga imaš seveda dost.

Točno, te male bi probala, če jih bo marala.user posted image   Zelenjavo pa pripravljam z zdrobom in mala fuuul  maže. user posted image

Svojega pa si več ne bom črpala, ker se mi user posted image , ko se na to spomnim. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 17.10.2008 10:46:31 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.10.2008 11:13:08   
Marusah
Dobro jutro...

Meni pa, po pravici povedano, kr paše, da je danes malo tako kislo vreme, da bom vsaj doma kaj postorila. Ko je lepo vreme sma z Lovrotam skus zunaj, zadnje dni pa sem spet nekaj prebolevalauser posted image  Danes pa se že odlično počutim in bom kr začela malo stanovanje v red spravljat. Me vsaj ven ne bo vleklo.

Janey, bogi Jakec. Ti mu sam fiziološko ulivaj v nosek, pa ven smrkelj vleč pa bo. Če pa je tako vreme (enkrat je 20 stopinj, pol pa kr naenkrat 10user posted image ), sej ni čudno, da smo vsi nekaj bolani.

Srečka nosečka jaz Lovrotu gres kr z navadnim mlekom delam, pa mu nič ne faliuser posted image  Meni je ta AM tak nagravžen.

Aja, pa danes grem malo za avto gledat. Se je moj možek le spomnil, da jaz tut rabim novega, ker moj "hundi" že razpadauser posted image  Bi imela micro, al pa yarisa.

Mi je pralni stroj opral. Grem perilo obesit.

< Sporočilo je popravil Marusah -- 17.10.2008 11:15:47 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?