|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
4.10.2008 21:13:22   
pina-1
čer.

moji deklici spita, mož kavč pegla ( že celi dan), jaz se se pa zdej vsedla. sem tudi jaz skozi neki mrdala in pospravljala danes. Pa še kokosove kocke sem spekla. A pride kera na kocko?

vidi, da je bil kar mir tuki popoldne..

Bamby, uboga anaja. Ana je tudi kar fajn šrava, samo mam na sumu zgornje zobe, ker ji drugega nič ne fali.

Mislim, da smo mi začeli spati le enkrat na danuser posted image . Danes je vstala ob 6 in do 10:30 ni spala. Pol je pojedla hruško, banano in 2 piškota in šla spat. Do 14:30user posted image user posted image user posted image
Pol pa ni več spala do 20. ure

No tklo na kratko o današnji soboti.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.10.2008 21:31:43   
ELMA
pina-ti si pridna da tko skoz neki pečeš user posted image user posted image user posted image , pazite na kg user posted image
Mi tudi radi jemo domače, pa sladice , in ko smo vse obleke zamenjali za par številk , sem tudi nehala peciva pečit user posted image , ampak slane domače jedi pa domači kruh .....mislim da to nebom nikoli nehala delatuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.10.2008 21:48:17   
MetiLu
Čer!
Mi smo ok, počutje Janeza je ok, tud modrica je že skoraj zginila, tko da smo jo dobro odnesli, pa tud postla je dokaj nizka, tko da ni daleč padel user posted image  Važn, da ni nič hudega user posted image

Dan smo fajn preživeli, moj dva že spita, mene pa še kar neki lakota daje, bo treba mal do hladilnika stopit user posted image

Buči, veš da te bom pelala en krog user posted image

Nočko, lepo pančkite!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.10.2008 21:53:58   
nizy
elma- za tvoja dva sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bamby- za anajo tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

metilu -user posted image user posted image user posted image user posted image za novega avteka

pa vsem ostalim user posted image user posted image user posted image za nove podvige

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.10.2008 22:11:21   
bamby
elma, vidim da ste pri vas tudi bolni in to kar v kompletu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Elmico in Benjamina!

Anaja je prej nekaj mleka spila. To je bilo 150, samo je malo prej tudi nekaj piškota pojedla, pa nekaj kruha tudi, tako da ji glede hrane ni ravno sile. Se ji pa prav vidi, da je bolna, pikica moja user posted image user posted image user posted image . Jaz upam, da bo jutri že boljše. Je pa v banji noro uživala in ji takrat sploh ni bilo videt, da jo kaj matra. Ko sva pa ven prišle je bil pa cel hudič, pa kar naenkrat zaspana za dol past user posted image .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.10.2008 22:18:11   
srečka nosečka
Čer, user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolne malčke. Naj se čimprej pozdravijo. user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič posebnega, smo bili cel dan doma. user posted image  No, ati in Lana sta se šla potepat, da sem jaz lahko v miru Fato špilala. user posted image  user posted image
Bo jutri bolj pestro, se gremo kopat. user posted image  Tako,da se bomo cel dan razvajali.
meti - user posted image  za nov avtek. Zdaj se boš pa pripeljala kaj do MB, ne. user posted image
Pa zgleda, da nisem edina, ki je imela otroka "plavega". user posted image  Zgleda, da spada tudi to zraven. user posted image  

Naša je postala tako navihana, da kar naprej predale odpira. Danes pa ji je uspelo, da si je prstke vanj zaprla. user posted image  Še dobro, da hitro pozabijo. user posted image

Grem še malo * dat našim malčkom. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.10.2008 23:11:03   
srečka nosečka
Nikjer nobene user posted image , grem pa se še jaz stiskat user posted image

nočko user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.10.2008 7:24:17   
misar
dobro jutro

vidim, da vas ne morem in ne morem prebrat, toliko ste včeraj načvekale...očitno 6. del ne bo tko zalaufal, kot vsi ostali al pa je to sam zatišje pred neurjem user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa včeraj kopali na dobrni, sicer majo sam en bazen pa enega za otročke, je pa fino, ker ni gužve user posted image tko kot drugje pa še cena je znosna. fino je bilo, tamala je ful uživala, midva pa tud.
noč je bila pa danes spet katastrofa. se je zbudila ene 6x user posted image ...nimam pojma kaj ji je. naj že to klinčevo obdobje mine al pa bo ostala edinka user posted image user posted image user posted image user posted image

aja še to, včeraj smo praznovali že 8 mesecev...kako čas bežiuser posted image

nič uživajte pa se še kaj tipkamo

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.10.2008 9:21:37   
ella79
jutro user posted image

bamby naj se Anaja čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image obvlada vaša Larisa user posted image

misar naša je bila tudi včeraj 8 m stara user posted image čist prehitro gre user posted image

meti user posted image user posted image za nova C3 user posted image a ti ne bo nič čudno iz večjega na manjši avto user posted image

včeraj smo se cel dan po celovcu potikal, danes bomo pa tudi cel dan na sončku user posted image lepo nedeljo vsem

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.10.2008 10:04:21   
dolenjka
Jutro user posted image

Včeraj sem bila preveč lena, da bi vam kaj napisala, ker smo se cel dan potepali user posted image  Sem rajš kavč peglala user posted image
Danes sem pa spala do 9.30 user posted image  user posted image  user posted image  za Stipeta user posted image  No, zdaj pa kavico pojeva, carica je pa v posteli (ja, sva se sam zamenjali user posted image ) in palčke nagovarja naj jo pridejo iskat user posted image  user posted image  user posted image

Meti user posted image  za avteka

Ella, ste šopingirali user posted image  user posted image  A si vzela plenice v Toysu, so bile spet v akciji user posted image  Jaz sem mislila da bomo šli, pa so se plani pomešali, mogoče nasledni vikend user posted image

Ja, otroči pa čist prehitro rastejo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 685
5.10.2008 11:14:56   
ursi84
Dan!

Moj mišek spi, jst sem si pa vzela par minut za vas...user posted image user posted image

Prebrala sem vas, kometirat se mi zdej ne dauser posted image user posted image ...hočem pa vam povedat, da imate v mojem opisu slikico mojega sončkauser posted image user posted image . Sem prelena, da bi delala albume in sem vam jo kr tam prpopala...

Lep sončen dan vam želim... mi2 greva, ko se zbudu na trgatev...papa

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.10.2008 12:15:42   
larisa
Ojla user posted image

vas samo pozdravim, ker nimam kej posebnega za napisat user posted image user posted image user posted image  in gremo lovit sončka user posted image

Uživajte user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.10.2008 18:12:03   
jencili
DANuser posted image

evo, naš mini dopust je za namiuser posted image
Imeli smo se super, babi in prababi sta pridno pazili na Taja, midva pa sva se lepo malo odpočilauser posted image
Vreme je blo sicer malo slabše, sam je blo vseeno superuser posted image

Taj je bil priden, se zbujal samo 2x na noč, dobili smo 2 zobkauser posted image  in po novem tudi sami sedimo oz. se sami vsedemouser posted image user posted image user posted image

Jest je začel spet po starem - dons je pojedu tavelko kašico Hippovo, se pravi 250guser posted image .

Zdej pa pridno spi, po kopanju, sam upam, da ne bo predolg, k pol bo spet zvečer kriza. Sicer bo p itak, glede na urouser posted image

aja, pa včeraj smo podrli rekord dnevnega spanja - 2h in 15 minutuser posted image user posted image

veliko novega za en vikend, ne?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.10.2008 19:18:36   
buči
Čer, vas samo na hitro pozdravim, imam toliko dela, da moj pravi, da se mu bo zmešalo, če ne bo kmalu novo leto. Sva z Aljažem že naredila 40 čestitk - upam, da jih vsaj za cel dan potem peljejo v lutkovno gledališče, da bom takrat lahko počivala! user posted image  No, še kakih 200 me jih čaka.

Užibajte, se jutri kaj beremo! Nočka.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.10.2008 19:18:54   
jencili
spet zatišje?

Taja smo pa na morju zgleda čist zmatral, ker še vedno spiuser posted image . Že dve uri...kako bo ponočiuser posted image  - verjetno sploh noči ne bouser posted image user posted image

evo, mal sm vas preletela, ampak samo na hitro.
Tok na hitro, da sm oddala svoje glasove Larisi, Lani in Tai-juuser posted image .
Tud jst sm Tai-ja takoj prepoznala v tistem čebričkuuser posted image
Je pa res ta sistem glasovanja totalno zgrešen, tko da...user posted image

nč, grem pogledat mal otroka...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.10.2008 19:19:09   
Februarka08
Dan.

Prelepa nedelja je za namiuser posted image bilo je SUPER! Al pa je blo sam men, ko smo bli končno spet mal skupiuser posted image user posted image
Dopoldne smo šli v šoping, Bajsa oprosti, ful se nam je mudilo, drugače bi ustavili in bi te povabla na kavouser posted image , potem smo šibali domov, sem dala Lariso spat, vmes skuhala kosilo in speglala 1 stroj cunj, drugega obesla, sva se lepo v miru najedla, Larisa se je zbudila kot naročeno, je spala po protokolu slabi 2 urci in poluser posted image potem je pojedla rekordnih 200 ml zelenjavne brozge s kruhkomuser posted image in smo samo se usedli v avto in šibali na naš 1. skupni obisk ZOO-jauser posted image smo šli gledat baby žirafe in je blo ful fletno... Larisa je bla navdušena nad živalmi, še posebno nad slonomuser posted image smo se poslikali, sam je ful veter pihal pa folka je blo nenormalnouser posted image tako da smo po urci in pol šli proti avtu. Tamala je bla tako pridna da še zdej komaj verjamevauser posted image user posted image Pol smo šli pa še do moje mami na obisk, je Larisa spet bogatejša za žametke in ful lep puloverčekuser posted image pa še jest sem ji dopoldne kupla trenirkico... joj, kam bo s cunjamiuser posted image

No, tako nekako je potekal naš dan... zdej me pa čaka spet likanje pa še peso morm v skrinjo spravit za Lariso pa še ne vem kako naj jo damuser posted image

Jencili user posted image za vse podvige in zobkeuser posted image

Zdej pa grem, se še potem kaj javim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 691
5.10.2008 19:31:18   
buči
user posted image

user posted image

Evo moja fanta ...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 692
5.10.2008 19:39:37   
mala_pikica
pozdravljene!

Jaz sem pa user posted image , ker ima moj Luka zopet vročino. V četrtek je pojedel zadnji antibiotik, danes pa vročina. Zgleda, da je zdaj še virozo dobiluser posted image .

Buči, joj sta lušna tvoja frajerčkauser posted image . A ti pa že voščilnice za novo leto delaš? Zakaj pa jih potrebuješ toliko, nisem najbolj na tekočem?

Ja, pa kaj je zdaj punce, ta 6 del vam ne zalaufa najbolj.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.10.2008 19:53:38   
mlavla
čer...nam pa končno spet dela internet...

sem vas že tako pogrešala..grem zdej še našo punči dat spat..pol vas pa spet pridem mal pogledat...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.10.2008 20:08:37   
MetiLu
Čer!
Za nami je ena lepa nedelja, smo bili na krstu in potem seveda cel popoldan jedli dobrote user posted image   Janezu je dogajal, tko da je prejle sam dol padu, jaz sem pa tud že sfriškana in ne vem če ne bom šla kar spat user posted image  Sva z mojim oba neki skurjena, čeprav je zadnje 3 noči samo on vstajal ponoč user posted image tko da mi ga je tud na jošk skoraj napol v spanju priklopu user posted image  ne vem kako je to mogoče, sam jaz tamalga prej kot ob 5.30 sploh nisem slišala, pa mu je moj ob 00.00 in 2.30 dudo popravljal in miril user posted image  user posted image  user posted image

Jencili user posted image  za Tajeve nove podvige, mi smo pa zdej komaj osvojili kobacanje user posted image  pa tud včasih se mu uspe usest user posted image

Ja, za avteka sem pa res vesela, sicer sem res malo razmišljala, kako bo, ker sem se navadila na večjega, sam sem šla včeraj na probno vožnjo in se mi zdi super. Sicer pa imava še enega passata karavana, tako da bo en velik, močnejši avto še vedno pri hiši user posted image  Komaj čakam da mineta 2 tedna, da ga dobim user posted image

Pol bom pa spet malo bolj mobilna, pa bova z Janezom uletela na kakšno kavico, če seveda bo kje?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.10.2008 20:30:16   
buči
bamby, elma, upam, da boste kmalu bolje! user posted image user posted image

mala pikica, voščilnice so za v vrtec, si naša skupina želi kupit tendo, pa je ena mamica rekla, da kupi vsaj 300 voščilnic, tako da bomo zdaj vsi cel oktober in pol novembra delali, pa malo še z otoci skupaj v vrtcu, pa naj si kaj zaslužijo. Saj meni je itak to fajn delat.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.10.2008 20:32:01   
buči
mlavla, WB! Končno, tole pa je trajalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nujno se moramo kaj dobit, jaz imam zate že eno vrečo stvari, te ti pa ne morem kar poslat ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.10.2008 20:32:24   
buči
Zdaj pa grem pančkat!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.10.2008 20:47:35   
kati kati
čer, po dolgem času se oglašam...dopolnili smo 8.mesecev in zaključili dojenjeuser posted image noče več zagrabit..

meti-mi je znano kak pade otrok iz postelje...meni je tud padeluser posted image ...
pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepi avtek...pol pa pade kafe v celju

bamby-za vajuuser posted image user posted image user posted image

elma-maj je imel že vodene koze(pri 5,5 mesecih-pa je bil polno dojen!)

misar-sočostvujem s tabo-js se tud tolkrat zbudim, da me mine zvečer spatuser posted image

buči-luštne fante maš
mala pikica-ubošček...držimo pestke da bo boljše

mlavla-wbuser posted image user posted image

kje pa je kej itata??katja kam si pobegnila

meti ob sredah naj bi šefica organizirala februarske shode v celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kafe paryuser posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 699
5.10.2008 21:04:08   
Februarka08
Kati kati, tud naša nima več joške 3 dniuser posted image ampak je pomoje najbolje da se sami odstavijouser posted image danes mi je blo ful hudo zjutraj v postelji, ko sem jo k sebi vzela in nisem vedela kako bo reagirala, ker ji 1. nisem ponudila joške - in jo ni nič pogrešalauser posted image ponavadi mi je že pižamo vlekla in iskala, sedaj pa ne več tako da se je lepo sama odstavilauser posted image mi je bilo pa zelo zelo hudo in sem se mogla mal  pa je bilo boljš... pa tud moj me je pohvalu in sem takoj dobila nov zagonuser posted image

Mala_pikica, upam da bo Luka čimprej okuser posted image user posted image user posted image
Mlavla user posted image user posted image da vam dela net in boš bolj prisotna na čvekuuser posted image
Buči, luštna fantauser posted image
Bamby in Elma, upam da ste že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image

Sem še prej pozabla povedat, kako sem bla jeznauser posted image user posted image user posted image ko smo dam prišli, sta nas tast in tašča gledali kot da bi z lune padla, ker nas pač ni blo celo popoldne domauser posted image ja inuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj, a zdaj naj doma tičim in njih gledam da se potem ne bomo grdo gledali, ker smo šli pač po svoje venuser posted image user posted image user posted image user posted image matr, pol se pa midva kregava kle gor čist za brezvezeuser posted image in potem za mojim hrbtom slišim, da naš otrok nima nobenega ritmauser posted image Larisa, ki jo dam vsak dan spat ob 12h in spi tud po 3 ure, ki ima vsak dan doma kuhano kosilo ob uri in da ne naštevam naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image danes smo prav zaradi tega rituala prišli domov, sem jo dala spat in skuhala kosilo, ker bi šli lahko enkrat za spremembo tud ven jest ne, naš otrok pa res nima nobenga ritmauser posted image jest bom pop****** dobla enkat v tej bajti, vam povemuser posted image user posted image user posted image

Se oproščam, vem da vam lahko pojamramuser posted image sem kuj mal boljšuser posted image
Zdej pa ne vem a nej grem speglat mal al nej se raje na kavč počimuser posted image Sej itak nisem za nobeno rabo tako da čist vseeno kaj bom naredilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?