Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 21:13:22
|
|
|
|
pina-1
|
čer. moji deklici spita, mož kavč pegla ( že celi dan), jaz se se pa zdej vsedla. sem tudi jaz skozi neki mrdala in pospravljala danes. Pa še kokosove kocke sem spekla. A pride kera na kocko? vidi, da je bil kar mir tuki popoldne.. Bamby, uboga anaja. Ana je tudi kar fajn šrava, samo mam na sumu zgornje zobe, ker ji drugega nič ne fali. Mislim, da smo mi začeli spati le enkrat na dan . Danes je vstala ob 6 in do 10:30 ni spala. Pol je pojedla hruško, banano in 2 piškota in šla spat. Do 14:30 Pol pa ni več spala do 20. ure No tklo na kratko o današnji soboti.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 21:31:43
|
|
|
|
ELMA
|
pina-ti si pridna da tko skoz neki pečeš , pazite na kg Mi tudi radi jemo domače, pa sladice , in ko smo vse obleke zamenjali za par številk , sem tudi nehala peciva pečit , ampak slane domače jedi pa domači kruh .....mislim da to nebom nikoli nehala delat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 21:48:17
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo ok, počutje Janeza je ok, tud modrica je že skoraj zginila, tko da smo jo dobro odnesli, pa tud postla je dokaj nizka, tko da ni daleč padel Važn, da ni nič hudega Dan smo fajn preživeli, moj dva že spita, mene pa še kar neki lakota daje, bo treba mal do hladilnika stopit Buči, veš da te bom pelala en krog Nočko, lepo pančkite!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 21:53:58
|
|
|
|
nizy
|
elma- za tvoja dva sončka bamby- za anajo tudi metilu - za novega avteka pa vsem ostalim za nove podvige
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 22:11:21
|
|
|
|
bamby
|
elma, vidim da ste pri vas tudi bolni in to kar v kompletu za Elmico in Benjamina! Anaja je prej nekaj mleka spila. To je bilo 150, samo je malo prej tudi nekaj piškota pojedla, pa nekaj kruha tudi, tako da ji glede hrane ni ravno sile. Se ji pa prav vidi, da je bolna, pikica moja . Jaz upam, da bo jutri že boljše. Je pa v banji noro uživala in ji takrat sploh ni bilo videt, da jo kaj matra. Ko sva pa ven prišle je bil pa cel hudič, pa kar naenkrat zaspana za dol past .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 22:18:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Čer, za vse bolne malčke. Naj se čimprej pozdravijo. Pri nas nič posebnega, smo bili cel dan doma. No, ati in Lana sta se šla potepat, da sem jaz lahko v miru Fato špilala. Bo jutri bolj pestro, se gremo kopat. Tako,da se bomo cel dan razvajali. meti - za nov avtek. Zdaj se boš pa pripeljala kaj do MB, ne. Pa zgleda, da nisem edina, ki je imela otroka "plavega". Zgleda, da spada tudi to zraven. Naša je postala tako navihana, da kar naprej predale odpira. Danes pa ji je uspelo, da si je prstke vanj zaprla. Še dobro, da hitro pozabijo. Grem še malo * dat našim malčkom.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 23:11:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Nikjer nobene , grem pa se še jaz stiskat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 7:24:17
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro vidim, da vas ne morem in ne morem prebrat, toliko ste včeraj načvekale...očitno 6. del ne bo tko zalaufal, kot vsi ostali al pa je to sam zatišje pred neurjem mi smo se pa včeraj kopali na dobrni, sicer majo sam en bazen pa enega za otročke, je pa fino, ker ni gužve tko kot drugje pa še cena je znosna. fino je bilo, tamala je ful uživala, midva pa tud. noč je bila pa danes spet katastrofa. se je zbudila ene 6x ...nimam pojma kaj ji je. naj že to klinčevo obdobje mine al pa bo ostala edinka aja še to, včeraj smo praznovali že 8 mesecev...kako čas beži nič uživajte pa se še kaj tipkamo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 9:21:37
|
|
|
|
ella79
|
jutro bamby naj se Anaja čim prej pozdravi februarka obvlada vaša Larisa misar naša je bila tudi včeraj 8 m stara čist prehitro gre meti za nova C3 a ti ne bo nič čudno iz večjega na manjši avto včeraj smo se cel dan po celovcu potikal, danes bomo pa tudi cel dan na sončku lepo nedeljo vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 10:04:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Včeraj sem bila preveč lena, da bi vam kaj napisala, ker smo se cel dan potepali Sem rajš kavč peglala Danes sem pa spala do 9.30 za Stipeta No, zdaj pa kavico pojeva, carica je pa v posteli (ja, sva se sam zamenjali ) in palčke nagovarja naj jo pridejo iskat Meti za avteka Ella, ste šopingirali A si vzela plenice v Toysu, so bile spet v akciji Jaz sem mislila da bomo šli, pa so se plani pomešali, mogoče nasledni vikend Ja, otroči pa čist prehitro rastejo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 11:14:56
|
|
|
|
ursi84
|
Dan! Moj mišek spi, jst sem si pa vzela par minut za vas... Prebrala sem vas, kometirat se mi zdej ne da ...hočem pa vam povedat, da imate v mojem opisu slikico mojega sončka . Sem prelena, da bi delala albume in sem vam jo kr tam prpopala... Lep sončen dan vam želim... mi2 greva, ko se zbudu na trgatev...papa
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 12:15:42
|
|
|
|
larisa
|
Ojla vas samo pozdravim, ker nimam kej posebnega za napisat in gremo lovit sončka Uživajte
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 18:12:03
|
|
|
|
jencili
|
DAN evo, naš mini dopust je za nami Imeli smo se super, babi in prababi sta pridno pazili na Taja, midva pa sva se lepo malo odpočila Vreme je blo sicer malo slabše, sam je blo vseeno super Taj je bil priden, se zbujal samo 2x na noč, dobili smo 2 zobka in po novem tudi sami sedimo oz. se sami vsedemo Jest je začel spet po starem - dons je pojedu tavelko kašico Hippovo, se pravi 250g . Zdej pa pridno spi, po kopanju, sam upam, da ne bo predolg, k pol bo spet zvečer kriza. Sicer bo p itak, glede na uro aja, pa včeraj smo podrli rekord dnevnega spanja - 2h in 15 minut veliko novega za en vikend, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 19:18:36
|
|
|
|
buči
|
Čer, vas samo na hitro pozdravim, imam toliko dela, da moj pravi, da se mu bo zmešalo, če ne bo kmalu novo leto. Sva z Aljažem že naredila 40 čestitk - upam, da jih vsaj za cel dan potem peljejo v lutkovno gledališče, da bom takrat lahko počivala! No, še kakih 200 me jih čaka. Užibajte, se jutri kaj beremo! Nočka.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 19:18:54
|
|
|
|
jencili
|
spet zatišje? Taja smo pa na morju zgleda čist zmatral, ker še vedno spi . Že dve uri...kako bo ponoči - verjetno sploh noči ne bo evo, mal sm vas preletela, ampak samo na hitro. Tok na hitro, da sm oddala svoje glasove Larisi, Lani in Tai-ju . Tud jst sm Tai-ja takoj prepoznala v tistem čebričku Je pa res ta sistem glasovanja totalno zgrešen, tko da... nč, grem pogledat mal otroka...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 19:19:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Prelepa nedelja je za nami bilo je SUPER! Al pa je blo sam men, ko smo bli končno spet mal skupi Dopoldne smo šli v šoping, Bajsa oprosti, ful se nam je mudilo, drugače bi ustavili in bi te povabla na kavo , potem smo šibali domov, sem dala Lariso spat, vmes skuhala kosilo in speglala 1 stroj cunj, drugega obesla, sva se lepo v miru najedla, Larisa se je zbudila kot naročeno, je spala po protokolu slabi 2 urci in pol potem je pojedla rekordnih 200 ml zelenjavne brozge s kruhkom in smo samo se usedli v avto in šibali na naš 1. skupni obisk ZOO-ja smo šli gledat baby žirafe in je blo ful fletno... Larisa je bla navdušena nad živalmi, še posebno nad slonom smo se poslikali, sam je ful veter pihal pa folka je blo nenormalno tako da smo po urci in pol šli proti avtu. Tamala je bla tako pridna da še zdej komaj verjameva Pol smo šli pa še do moje mami na obisk, je Larisa spet bogatejša za žametke in ful lep puloverček pa še jest sem ji dopoldne kupla trenirkico... joj, kam bo s cunjami No, tako nekako je potekal naš dan... zdej me pa čaka spet likanje pa še peso morm v skrinjo spravit za Lariso pa še ne vem kako naj jo dam Jencili za vse podvige in zobke Zdej pa grem, se še potem kaj javim...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 19:31:18
|
|
|
|
buči
|
Evo moja fanta ...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 19:39:37
|
|
|
|
mala_pikica
|
pozdravljene! Jaz sem pa , ker ima moj Luka zopet vročino. V četrtek je pojedel zadnji antibiotik, danes pa vročina. Zgleda, da je zdaj še virozo dobil . Buči, joj sta lušna tvoja frajerčka . A ti pa že voščilnice za novo leto delaš? Zakaj pa jih potrebuješ toliko, nisem najbolj na tekočem? Ja, pa kaj je zdaj punce, ta 6 del vam ne zalaufa najbolj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 19:53:38
|
|
|
|
mlavla
|
čer...nam pa končno spet dela internet... sem vas že tako pogrešala..grem zdej še našo punči dat spat..pol vas pa spet pridem mal pogledat...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 20:08:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Za nami je ena lepa nedelja, smo bili na krstu in potem seveda cel popoldan jedli dobrote Janezu je dogajal, tko da je prejle sam dol padu, jaz sem pa tud že sfriškana in ne vem če ne bom šla kar spat Sva z mojim oba neki skurjena, čeprav je zadnje 3 noči samo on vstajal ponoč tko da mi ga je tud na jošk skoraj napol v spanju priklopu ne vem kako je to mogoče, sam jaz tamalga prej kot ob 5.30 sploh nisem slišala, pa mu je moj ob 00.00 in 2.30 dudo popravljal in miril Jencili za Tajeve nove podvige, mi smo pa zdej komaj osvojili kobacanje pa tud včasih se mu uspe usest Ja, za avteka sem pa res vesela, sicer sem res malo razmišljala, kako bo, ker sem se navadila na večjega, sam sem šla včeraj na probno vožnjo in se mi zdi super. Sicer pa imava še enega passata karavana, tako da bo en velik, močnejši avto še vedno pri hiši Komaj čakam da mineta 2 tedna, da ga dobim Pol bom pa spet malo bolj mobilna, pa bova z Janezom uletela na kakšno kavico, če seveda bo kje?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 20:30:16
|
|
|
|
buči
|
bamby, elma, upam, da boste kmalu bolje! mala pikica, voščilnice so za v vrtec, si naša skupina želi kupit tendo, pa je ena mamica rekla, da kupi vsaj 300 voščilnic, tako da bomo zdaj vsi cel oktober in pol novembra delali, pa malo še z otoci skupaj v vrtcu, pa naj si kaj zaslužijo. Saj meni je itak to fajn delat.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 20:32:01
|
|
|
|
buči
|
mlavla, WB! Končno, tole pa je trajalo! Nujno se moramo kaj dobit, jaz imam zate že eno vrečo stvari, te ti pa ne morem kar poslat ...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 20:32:24
|
|
|
|
buči
|
Zdaj pa grem pančkat!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 20:47:35
|
|
|
|
kati kati
|
čer, po dolgem času se oglašam...dopolnili smo 8.mesecev in zaključili dojenje noče več zagrabit.. meti-mi je znano kak pade otrok iz postelje...meni je tud padel ... pa za lepi avtek...pol pa pade kafe v celju bamby-za vaju elma-maj je imel že vodene koze(pri 5,5 mesecih-pa je bil polno dojen!) misar-sočostvujem s tabo-js se tud tolkrat zbudim, da me mine zvečer spat buči-luštne fante maš mala pikica-ubošček...držimo pestke da bo boljše mlavla-wb kje pa je kej itata??katja kam si pobegnila meti ob sredah naj bi šefica organizirala februarske shode v celju kafe pary
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 5.10.2008 21:04:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Kati kati, tud naša nima več joške 3 dni ampak je pomoje najbolje da se sami odstavijo danes mi je blo ful hudo zjutraj v postelji, ko sem jo k sebi vzela in nisem vedela kako bo reagirala, ker ji 1. nisem ponudila joške - in jo ni nič pogrešala ponavadi mi je že pižamo vlekla in iskala, sedaj pa ne več tako da se je lepo sama odstavila mi je bilo pa zelo zelo hudo in sem se mogla mal pa je bilo boljš... pa tud moj me je pohvalu in sem takoj dobila nov zagon Mala_pikica, upam da bo Luka čimprej ok Mlavla da vam dela net in boš bolj prisotna na čveku Buči, luštna fanta Bamby in Elma, upam da ste že kaj bolje Sem še prej pozabla povedat, kako sem bla jezna ko smo dam prišli, sta nas tast in tašča gledali kot da bi z lune padla, ker nas pač ni blo celo popoldne doma ja in kaj, a zdaj naj doma tičim in njih gledam da se potem ne bomo grdo gledali, ker smo šli pač po svoje ven matr, pol se pa midva kregava kle gor čist za brezveze in potem za mojim hrbtom slišim, da naš otrok nima nobenega ritma Larisa, ki jo dam vsak dan spat ob 12h in spi tud po 3 ure, ki ima vsak dan doma kuhano kosilo ob uri in da ne naštevam naprej danes smo prav zaradi tega rituala prišli domov, sem jo dala spat in skuhala kosilo, ker bi šli lahko enkrat za spremembo tud ven jest ne, naš otrok pa res nima nobenga ritma jest bom pop****** dobla enkat v tej bajti, vam povem Se oproščam, vem da vam lahko pojamram sem kuj mal boljš Zdej pa ne vem a nej grem speglat mal al nej se raje na kavč počim Sej itak nisem za nobeno rabo tako da čist vseeno kaj bom naredila
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?