Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:14:38
|
|
|
|
pina-1
|
nekam štrajkamo zadnje večere.... se vidi, da so februarčki vedno bolj veliki in s tem vedno bolj zahtevni... jaz grem počasi kavč speglat do konca. Sem si zadala za nalogo danes
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:17:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jaz sem pa kot nova, ko sem z malo spala popoldan 2 uri. Razmišljam, če bi se spravila k albumu in zložila Lanine slike. Jih še nisem uspela, pa je mala že 8,5M stara.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:22:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz sem pa kot nova, ko sem z malo spala popoldan 2 uri. Razmišljam, če bi se spravila k albumu in zložila Lanine slike. Jih še nisem uspela, pa je mala že 8,5M stara. jaz sem ista packa, sem pa uspela foto knjigo narediti od tega poletja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:30:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz sem pa kot nova, ko sem z malo spala popoldan 2 uri. Razmišljam, če bi se spravila k albumu in zložila Lanine slike. Jih še nisem uspela, pa je mala že 8,5M stara. jaz sem ista packa, sem pa uspela foto knjigo narediti od tega poletja saj to je že veliko S katerim programom si jo naredila oz. kje?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:41:55
|
|
|
|
dolenjka
|
CeWe fotoknjiga
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 23:04:12
|
|
|
|
Janey
|
lahko noč, lepo ninajte se vedno sem žalostna, sploh zato ker ju3 cel dan ne bom videla sončka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 23:52:22
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. mah, sem žalostna. smo 3 ure rabile, da je zaspala. cela čreva. se je ful razvadla na zizi spat, pol pa ko ji ne rata, pa ji nisem več dala, je blo pa dretje uro in pol, s tem da sem bla ves čas zraven nje, jo božala, stiskala,...svašta počela samo da ji ne bi spet zize dala. in je zaspala ob enajstih mi v naročju čista koma. jest pa tud. pa še ful mi je hudo, ampak bo treba nekej nardit v smeri samostojnega spanja, ker je ne morem nikomur pustit da bi jo uspaval, niti mojmu ne. tako da sem šla pol pod zaslužen tuš, zdej sem si pa čokolino po dolgem času nardila. a katera ve kaj je z mesecnico, da se več ne javlja???
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 23:58:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi - fuuuul te razumem, je nekaj sličnega pri nas. Mesečniso a sem tudi jaz že pogrešala. Že nekaj časa se ni javila. Jaz pa sem bila pridna, slike do 7. meseca so v albumu. Manjkajo še komentarji in nov paket lahko dam razvit.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 23:59:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Zdaj pa grem Lani družbo delat nočko vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 0:17:03
|
|
|
|
Suzi*
|
SN, pridna. jaz bi se tud mogla slik lotit, pa ni volje. še vam sem dolžna slike od krsta in morja.... jaz tud grem. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 6:47:38
|
|
|
|
Janey
|
jutro prva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 6:51:56
|
|
|
|
Janey
|
SN jaz ne vidim slik šibam v šolo, čez 10 min pridejo po mene. moja2 bosta prvič cel dan sama in moj se tak veseli. včeraj se mu je tak fajn zdelo, da je jaka nekaj prvič nardil pri njemu da je bil kar v oblakih in sploh ni videl kako je mene to prizadelo, da take pomembne stvari nisem videla tam takoj z njima. ampak nisem jezna na njega, valda ga razumem. in se današnjega dne prav veseli. jaz pa ne spali nismo nič. ob dvanajstih se je zbudil in ni nehal jokat, dokler ga nisem vzela k sebi, ko je v trenutku utihnil,ampak za pol ure...in že celo noč se zbuja na 10,20,30 min...odkar sem vstala, se je zbudil že 3x bošček...no pa tudi jedel je, tako da laćen ni bil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 6:52:32
|
|
|
|
Janey
|
sem pomotoma kar potrdi stisnila lep dan vam želim čao bao
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 7:14:43
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. mi2 sva tudi že auf. Jaz bi še tako spala. Spali smo klasika celo noč. On 6 sva jedli in pol sva se še pol urce crkljali v postelji. Zdej pa ana po tleh igračke sortira, jaz se si pa glihkar kavico natočila. Janey, verjamem da ti je hudo, ampak veš koliko bo takih reči, ki jih bo Jaka naredu, pa boš ti prva videla oz. koliko jih bo, ko boš anje vedela prepono. Naša Mia se je sama naučila zavezat vezalko in je samo en dan rekla "mami poglej kaj znam". Teh malih presenečenj in adovoljstev je toliko. Odraščajo naši otročki. Suzi, mene tudi, kar zanima kako bo naša zaspala ko se enkrat ne boa dojili. Ker čez dan ni šans da zaspi drugače kot na ciciki ali v vozičku. Zvečre pa itak pri hranjenju zaspi. grem kavo spit v miru
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 8:24:29
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Bamby, upam, da je z Anajo že boljše. Samo, da bi od zobkov bila tako visoka vročina je skoraj ne mogoče . Janey, eh ne biti žalostna . Pa za plezanje, zdaj pa ne boš več nekaj časa v miru kave spila, ker boš mogla kar naprej za njim letati. Srečka nosečka boljše, da ti ne povem kakšna packa sem jaz glede slik. Sem pred 14 dnevi dvignila 300 slik, še od Laninega 18 meseca starosti naprej, pa do 1.5. 07. Druga runda še čaka. Moram najprej te zložiti v album, pa ne vseh 300 , sem jih kar nekaj razdelila. Da ne govorim, da od Lukca še nimam nobene slike razvite . kati, mogoče pa bi se res lahko kdaj dobile na kavici v Rogaški. Jaz računam, da bom še kar nekaj časa morala hoditi z Lukcem na terapije. Suzi in srečka nosečka, mi je zelo dobro znano to glede spanja in nošenja. Mi smo našo frklico nosili do skoraj 2 let. Takrat se mi je zdelo grozno, sedaj pa, ko jo gledam kako je že samostojna in velika pa mi ni žal, da smo jo. Luka pa je čisto drugačni, kot, da sploh ni naš . Zaenkrat je zelo priden .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 8:27:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Spali kar ok, Larisa se je zbudila ob 6h, sem ji dala dudo in je potegnila do 7.30, samo jaz potem nisem mogla več zaspat zato sva mogla mal popeteljinit 2.10. je bil dan, ko sva se z mojo princeso zadnjič dojili Ker moje zize so ratale grizalo za zobke, vleče pa ne več tako da ji jutri tudi ponudila več ne bom in sva uradno zaključili proizvodnjo mlekarn bo že... zjutraj bo mal krize k se bom spominjala cartanja, ampak tud to moramo skoz dati... mah, mi gre že na že zdej... sej sem dost dolg vztrajala, dobrih 7 mesecev pa tud ni tako malo PRIDNE SVA BLE Grem raje se mal k sebi spravit... Lepo soboto!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 8:36:49
|
|
|
|
buči
|
Jutro, mi smo že v akciji, zato žal nimam veliko časa za RR. Upam, da se sonček kmalu pokaže, ali pa vsaj da ne pada dež, da gremo ven. Naj je včeraj uspelo biti 3x zunaj, prav fajn!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 9:00:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Dobro jutro midve že po dnevni igrače mečeva. Ati pa še vedno spi, je pozno prišel. Pa ne sam. janey - zlagala sem slikce v ta pravi album, zato jih ne vidiš mala pikica - to pa je res bilo dolgo do 2 let. Meni je mala že zdaj pretežka, tako, da si ne znam predstavljat, da jo nosim tako dolgo. Adijo moj križ. Ampak, rada jo pa razvajam. Mi je preveč , ko jo vidim jokat. februarka - čestitam za dolgo dojenje, res sta bile pridne Grem za kavo pristavit, da bolje spregledam. Kot Esmeralda.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 9:35:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Jaz sem pa spet spala do 9h Je oči doma Noč je bila pa malo slabša, ker ob 2h duda ni zadostovala in smo jedli, potem pa še ob 6h in je spala do 8 h Zdaj kofetkam, potem se bom pa nad jabolka spravila in jih v štrudelj spremenila Je pa fajn, k mi spet ni treba kuhat in gremo z očijem in babi na kosilo opoldan pa k nečaku, ki je v ponedeljek pihnil 1. svečko in naslednji dan shodil Ampak moja carica je res moja. Ni kakala dokler nisem jaz vstala in se s kavico poleg nje vsedla. Se je že navadila na najin ritual
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 12:37:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Pri nas je kar pestro ... tudi mi smo dočakali prvi padec, dones zjutraj nama je Janez zgrmel z najine postelje buške nima, se je bolj ustrašil kot kaj druzga, smo pa eno malo modrico fasali na lički drgač je pa ok, nobene spremembe pri obnašanju, igri, apetitu ali kaj drugega... Popoldan gremo na rojstni dan, saj je moj krščenec dopolnil že 2.leti jutri gremo pa še na en krst, tako da se bomo potepali cel vikend Spimo spet malo slabše, se je ponovno začel zbujat okol 1.30, pa potem ob 4.00 in 6.00, tko da posledično že tri noči večji del noči spi pri nama, da se vsaj malo naspimo Pa zjutraj ne spi dlje kot do 7.10 Sem pa mal važna, ker sem danes zaarala novga Citroenčka C3, tko da bom mela čez 14 dni prvič v življenju novga avtomobilčka po mojem okusu Pridne bodite in lep vikend
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 18:43:36
|
|
|
|
buči
|
Meti, upam, da ste ok, za avto, me boš peljala en krog?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 19:09:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan, čer. Jest sem tako utrujena da komaj še stojim ampak imam pa stanovanje tipi topi še nad tuš kabino sem se spravila z zobno krtačko joj, kolk je enih špranj Sem pa mislila, da me bo zdele čakalo še likanje, pa pridem dol v sušilca iskat cunje od tamale, so bile pa že porovnane in nekaj speglano tašča hvala ker zdele pa res ne bi še likalnika vlekla Se je pa Larisa danes 1. postavila na nogice včeraj na rit, danes na nogice sva sedeli v avtu, da je mal šofirala in trobila, potem je pa hotla prijet obesek na ogledalu, se je prijela za volan in vstala bravo naša baba Meti, tud jaz upam da ste ok in seveda za nov avtek. Midva sva se pa zalubla v C4 Piccaso, ampak bi mogla na lotu zadeti prej
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 20:15:40
|
|
|
|
bamby
|
janey, čestitke za plazenje , pa ne bit žalostna, ker bo še mnogo novosti, s katerimi te bo Jakec razveselil ! dolenjka, pridna jedka postaja Tara ! Kar tako naprej, pa bo do prvega leta jedla vse in ne šele pri 18 letih, kot si sprva mislila, kakšen tempo bosta pri uvajanju začeli . meti, čestitke za nov avtek C-3 ! Jaz sem mojmu že rekla, ko nam clio sfali, kupimo C-3, ki je dovolj velik in hkrati majhen in veliko opreme ima! februarka, Larisa pa dobro napreduje, da je danes že kar na nogicah ! Stanje pri Anaji danes ni ne vem koliko boljše. Še vedno ima cel dan vročino, le malo manj. Največ jo je bilo 38.6. Prejle sva se skopali, temperature je bilo pa 37.4. Je bila zelo zmatrana, da še jest ni mogla in je prej zaspala. Zdaj se je ravnokar zbudila in upam, da bo zdaj jedla, ker skozi nos težko diha. Je prav uboga ! Za kosilo sem ji pripravila krompirček, kuhano zelenjavo iz katere sem naredila omako in ribo, pa revca ni mogla nič jest. Krompir, ki ga ima zelo rada ji kar ni šel po grlu in je nazaj ven obrnila. Sem ji kar flašo mleka takoj dala in jo je tudi spila. Popoldan je pa pojedla 150 g jogurta. Izgleda, da se je tako močno prehladila, kje pa ne vem .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 20:44:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Mi smo bli zdele skor 1 uro brez elektrike in zmanjkalo jo je ravno vmes, ko sem Lariso kopala pa to ni res... še celo mesto zraven je blo brez no, zdaj jo imamo, sem letala z baterijo kot mal zmešana in tamalo zabavala... bogica, se je kar ustrašila ko je kar naenkrat tema ratala no, zdej spi, jaz sem stuširana, zdej grem pa pred tv... SN hvala za in tolažbo glede dojenja Bamby hvala za Upam, da se tvoja Anaja čim prej pozdravi, bogica
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.10.2008 21:08:17
|
|
|
|
ELMA
|
Čerrrrr.... Nimam časa vam pisat , niti brat za nazaj , žalostna sem , moji otroci so bolani , in ko jih gledam , me vse boli Elma je prehlajena ,vručino je včeri imela , dones vručine ni vsa je boga , iz nosu je teče po noči pa slabo spimo , upam da hiter mine in da se ne bo razvilo v kaj resnega , ker ima slab apetit , ne vem več kaj bi ji ponudila za jest .... Benjamin isto tko , ima bakterije v všesi (ki je že enkrat bil operiran )in , samo jih lohk Amoksiklav 1000 mg pozdravi On s4e pa slabo počuti ko ga spije in skoz leži , ga boli trebuh , zdravnica nam je povedala, ,da lohk spije sam 2 tretinji če mu je cela premočna , ampak je to isto No zdej sem vse dala ven iz sebe upam da se bom kaj bolše počutila Nizy Hvala ti da se večkrat na nas spomneš . Bamby za Anajo . Srečka res je faca Lana Kati-kati , sem pokukala b tvoj album lepe slikce , eno ? ....A je Maj že imel vodene koze ? Lepa frizurca . Janey za Jaka ... Dolenjaka za Taro . Ko otrici lepo jejo ,veš da niso bolani in da im nič ne manjka .... Februarka za Lariso , pridna je...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?