|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.10.2008 22:14:38   
pina-1
nekam štrajkamo zadnje večere.... se vidi, da so februarčki vedno bolj veliki in s tem vedno bolj zahtevni...

jaz grem počasi kavč speglat do konca. Sem si zadala za nalogo danesuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.10.2008 22:17:59   
srečka nosečka
Jaz sem pa kot nova, ko sem z malo spala popoldan 2 uri. user posted image  
Razmišljam, če bi se spravila k albumu in zložila Lanine slike. user posted image  Jih še nisem uspela, pa je mala že 8,5M stara. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.10.2008 22:22:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Razmišljam, če bi se spravila k albumu in zložila Lanine slike. user posted image  Jih še nisem uspela, pa je mala že 8,5M stara. user posted image

jaz sem ista packa, sem pa uspela foto knjigo narediti od tega poletja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.10.2008 22:30:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

jaz sem ista packa, sem pa uspela foto knjigo narediti od tega poletja user posted image

saj to je že veliko user posted image
S katerim programom si jo naredila oz. kje?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.10.2008 22:41:55   
dolenjka
CeWe fotoknjiga user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 655
3.10.2008 23:04:12   
Janey
lahko noč, lepo ninajte

se vedno sem žalostna, sploh zato ker ju3 cel dan ne bom videla sončkauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.10.2008 23:52:22   
Suzi*
čer.

mah, sem žalostna. smo 3 ure rabile, da je zaspala. user posted image user posted image  cela čreva. se je ful razvadla na zizi spat, pol pa ko ji ne rata, pa ji nisem več dala, je blo pa dretje uro in pol, s tem da sem bla ves čas zraven nje, jo božala, stiskala,...svašta počela samo da ji ne bi spet zize dala. in je zaspala ob enajstih mi v naročju čista koma. user posted image  jest pa tud. pa še ful mi je hudo, ampak bo treba nekej nardit v smeri samostojnega spanja, ker je ne morem nikomur pustit da bi jo uspaval, niti mojmu ne. user posted image  
tako da sem šla pol pod zaslužen tuš, zdej sem si pa čokolino po dolgem času nardila.

a katera ve kaj je z mesecnico, da se več ne javlja???  user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.10.2008 23:58:24   
srečka nosečka
suzi - fuuuul te razumem, je nekaj sličnega pri nas.  user posted image
Mesečniso a sem tudi jaz že pogrešala. Že nekaj časa se ni javila. user posted image

Jaz pa sem bila pridna, slike do 7. meseca so v albumu. user posted image  Manjkajo še komentarji in nov paket lahko dam razvit. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.10.2008 23:59:27   
srečka nosečka
Zdaj pa grem Lani družbo delat user posted image

nočko vsem user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 659
4.10.2008 0:17:03   
Suzi*
SN, pridna. user posted image  jaz bi se tud mogla slik lotit, pa ni volje. user posted image  še vam sem dolžna slike od krsta in morja.... user posted image

jaz tud grem.
nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 660
4.10.2008 6:47:38   
Janey
jutro

prvauser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.10.2008 6:51:56   
Janey
SN jaz ne vidim slikuser posted image

šibam v šolo, čez 10 min pridejo po mene.user posted image user posted image moja2 bosta prvič cel dan sama in moj se tak veseli. včeraj se mu je tak fajn zdelo, da je jaka nekaj prvič nardil pri njemu da je bil kar v oblakih in sploh ni videl kako je mene to prizadelo, da take pomembne stvari nisem videla tam takoj z njima. ampak nisem jezna na njega, valda ga razumem. in se današnjega dne prav veseli. jaz pa neuser posted image user posted image

spali nismo nič. ob dvanajstih se je zbudil in ni nehal jokat, dokler ga nisem vzela k sebi, ko je v trenutku utihnil,ampak za pol ure...in že celo noč se zbuja na 10,20,30 min...odkar sem vstala, se je zbudil že 3xuser posted image bošček...no pa tudi jedel je, tako da laćen ni biluser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.10.2008 6:52:32   
Janey
sem pomotoma kar potrdi stisnilauser posted image user posted image

lep dan vam želim

čao bao

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.10.2008 7:14:43   
pina-1
jutro.

mi2 sva tudi že auf. Jaz bi še tako spala. Spali smo klasika celo noč. On 6 sva jedli in pol sva se še pol urce crkljali v postelji. Zdej pa ana po tleh igračke sortira, jaz se si pa glihkar kavico natočila.

Janey, verjamem da ti je hudo, ampak veš koliko bo takih reči, ki jih bo Jaka naredu, pa boš ti prva videla oz. koliko jih bo, ko boš anje vedela prepono. Naša Mia se je sama naučila zavezat vezalko in je samo en dan rekla "mami poglej kaj znam". Teh malih presenečenj in adovoljstev je toliko. Odraščajo naši otročki.

Suzi, mene tudi, kar zanima kako bo naša zaspala ko se enkrat ne boa dojili. Ker čez dan ni šans da zaspi drugače kot na ciciki ali v vozičku. Zvečre pa itak pri hranjenju zaspi. user posted image

grem kavo spit v miruuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.10.2008 8:24:29   
mala_pikica
Dobro jutro!

Bamby, upam, da je z Anajo že boljše. Samo, da bi od zobkov bila tako visoka vročina je skoraj ne mogoče user posted image .

Janey, eh ne biti žalostnauser posted image . Pa user posted image za plezanje, zdaj pa ne boš več nekaj časa v miru kave spila, ker boš mogla kar naprej za njim letati.

Srečka nosečka boljše, da ti ne povem kakšna packa sem jaz glede slik. Sem pred 14 dnevi dvignila 300 slik, še od Laninega 18 meseca starosti naprej, pa do 1.5. 07. Druga runda še čaka. Moram najprej te zložiti v album, pa ne vseh 300user posted image , sem jih kar nekaj razdelila. Da ne govorim, da od Lukca še nimam nobene slike razviteuser posted image .

kati, mogoče pa bi se res lahko kdaj dobile na kavici v Rogaški. Jaz računam, da bom še kar nekaj časa morala hoditi z Lukcem na terapije.

Suzi in srečka nosečka, mi je zelo dobro znano to glede spanja in nošenja. Mi smo našo frklico nosili do skoraj 2 let. Takrat se mi je zdelo grozno, sedaj pa, ko jo gledam kako je že samostojna in velika pa mi ni žal, da smo jo.
Luka pa je čisto drugačni, kot, da sploh ni našuser posted image . Zaenkrat je zelo pridenuser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.10.2008 8:27:06   
Februarka08
Jutro.

Spali kar ok, Larisa se je zbudila ob 6h, sem ji dala dudo in je potegnila do 7.30, samo jaz potem nisem mogla več zaspatuser posted image zato sva mogla mal popeteljinituser posted image

2.10. je bil dan, ko sva se z mojo princeso zadnjič dojiliuser posted image Ker moje zize so ratale grizalo za zobke, vleče pa ne večuser posted image tako da ji jutri tudi ponudila več ne bom in sva uradno zaključili proizvodnjo mlekarnuser posted image bo že... zjutraj bo mal krize k se bom spominjala cartanja, ampak tud to moramo skoz dati... mah, mi gre že na user posted image že zdej... sej sem dost dolg vztrajala, dobrih 7 mesecev pa tud ni tako malouser posted image PRIDNE SVA BLEuser posted image

Grem raje se mal k sebi spravit... Lepo soboto!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.10.2008 8:36:49   
buči
Jutro, mi smo že v akciji, zato žal nimam veliko časa za RR. Upam, da se sonček kmalu pokaže, ali pa vsaj da ne pada dež, da gremo ven. Naj je včeraj uspelo biti 3x zunaj, prav fajn!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.10.2008 9:00:33   
srečka nosečka
Dobro jutro user posted image

midve že po dnevni igrače mečeva. user posted image  Ati pa še vedno spi, je pozno prišel. user posted image  Pa ne sam. user posted image

janey - zlagala sem slikce v ta pravi album, zato jih ne vidiš user posted image

mala pikica - to pa je res bilo dolgo do 2 let. Meni je mala že zdaj pretežka, tako, da si ne znam predstavljat, da jo nosim tako dolgo. Adijo moj križ. user posted image  Ampak, rada jo pa razvajam. Mi je preveč user posted image , ko jo vidim jokat.

februarka - user posted image  čestitam za dolgo dojenje, res sta bile pridne user posted image

Grem za kavo pristavit, da bolje spregledam. Kot Esmeralda. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.10.2008 9:35:42   
dolenjka
Jutro user posted image

Jaz sem pa spet spala do 9h user posted image  user posted image  user posted image  Je oči doma user posted image
Noč je bila pa malo slabša, ker ob 2h duda ni zadostovala in smo jedli, potem pa še ob 6h in je spala do 8 h user posted image

Zdaj kofetkam, potem se bom pa nad jabolka spravila in jih v štrudelj spremenila user posted image  user posted image  user posted image  Je pa fajn, k mi spet ni treba kuhat in gremo z očijem in babi na kosilo user posted image  opoldan pa k nečaku, ki je v ponedeljek pihnil 1. svečko user posted image  in naslednji dan shodil user posted image  user posted image  user posted image

Ampak moja carica je res moja. Ni kakala dokler nisem jaz vstala in se s kavico poleg nje vsedla. Se je že navadila na najin ritual user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
4.10.2008 12:37:06   
MetiLu
Dan!

Pri nas je kar pestro ... tudi mi smo dočakali prvi padec, dones zjutraj nama je Janez zgrmel z najine postelje user posted image  buške nima, se je bolj ustrašil kot kaj druzga, smo pa eno malo modrico fasali na lički user posted image user posted image user posted image  drgač je pa ok, nobene spremembe pri obnašanju, igri, apetitu ali kaj drugega...

Popoldan gremo na rojstni dan, saj je moj krščenec dopolnil že 2.leti user posted image user posted image  jutri gremo pa še na en krst, tako da se bomo potepali cel vikend user posted image

Spimo spet malo slabše, se je ponovno začel zbujat okol 1.30, pa potem ob 4.00 in 6.00, tko da posledično že tri noči večji del noči spi pri nama, da se vsaj malo naspimo user posted image  Pa zjutraj ne spi dlje kot do 7.10 user posted image

Sem pa mal važna, ker sem danes zaarala novga Citroenčka C3, tko da bom mela čez 14 dni prvič v življenju novga avtomobilčka po mojem okusu user posted image  

Pridne bodite in lep vikend user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.10.2008 18:43:36   
buči
Meti, upam, da ste ok, user posted image  za avto, me boš peljala en krog?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.10.2008 19:09:43   
Februarka08
Dan, čer.

Jest sem tako utrujena da komaj še stojimuser posted image ampak imam pa stanovanje tipi topiuser posted image še nad tuš kabino sem se spravila z zobno krtačkouser posted image joj, kolk je enih špranjuser posted image Sem pa mislila, da me bo zdele čakalo še likanje, pa pridem dol v sušilca iskat cunje od tamale, so bile pa že porovnane in nekaj speglanouser posted image tašča hvalauser posted image ker zdele pa res ne bi še likalnika vleklauser posted image

Se je pa Larisa danes 1. postavila na nogiceuser posted image včeraj na rit, danes na nogiceuser posted image sva sedeli v avtu, da je mal šofirala in trobila, potem je pa hotla prijet obesek na ogledalu, se je prijela za volan in vstalauser posted image user posted image bravo naša babauser posted image

Meti, tud jaz upam da ste ok in seveda user posted image user posted image user posted image za nov avtek. Midva sva se pa zalubla v C4 Piccaso, ampak bi mogla na lotu zadeti prejuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.10.2008 20:15:40   
bamby
janey, čestitke za plazenjeuser posted image user posted image user posted image , pa ne bit žalostna, ker bo še mnogo novosti, s katerimi te bo Jakec razveselil user posted image !
dolenjka, pridna jedka postaja Tara user posted image ! Kar tako naprej, pa bo do prvega leta jedla vse in ne šele pri 18 letih, kot si sprva mislila, kakšen tempo bosta pri uvajanju začeli user posted image .

meti, čestitke za nov avtek C-3 user posted image user posted image user posted image  user posted image !

Jaz sem mojmu že rekla, ko nam clio sfali, kupimo C-3, ki je dovolj velik in hkrati majhen in veliko opreme ima!

februarka, Larisa pa dobro napreduje, da je danes že kar na nogicah user posted image !

Stanje pri Anaji danes ni ne vem koliko boljše. Še vedno ima cel dan vročino, le malo manj. Največ jo je bilo 38.6. Prejle sva se skopali, temperature je bilo pa 37.4. Je bila zelo zmatrana, da še jest ni mogla in je prej zaspala. Zdaj se je ravnokar zbudila in upam, da bo zdaj jedla, ker skozi nos težko diha. Je prav uboga user posted image user posted image !
Za kosilo sem ji pripravila krompirček, kuhano zelenjavo iz katere sem naredila omako in ribo, pa revca ni mogla nič jest. Krompir, ki ga ima zelo rada ji kar ni šel po grlu in je nazaj ven obrnila. Sem ji kar flašo mleka takoj dala in jo je tudi spila. Popoldan je pa pojedla 150 g jogurta.
Izgleda, da se je tako močno prehladila, kje pa ne vem user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.10.2008 20:44:32   
Februarka08
Mi smo bli zdele skor 1 uro brez elektrikeuser posted image in zmanjkalo jo je ravno vmes, ko sem Lariso kopalauser posted image pa to ni res... še celo mesto zraven je blo brezuser posted image user posted image user posted image no, zdaj jo imamo, sem letala z baterijo kot mal zmešana in tamalo zabavala... bogica, se je kar ustrašila ko je kar naenkrat tema ratalauser posted image no, zdej spi, jaz sem stuširana, zdej grem pa pred tv...

SN hvala za user posted image in tolažbo glede dojenjauser posted image
Bamby hvala za user posted image Upam, da se tvoja Anaja čim prej pozdravi, bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.10.2008 21:08:17   
ELMA
Čerrrrr....

Nimam časa vam pisat ,  niti brat za  nazaj , žalostna sem , moji otroci so bolani , in ko jih gledam , me vse boli user posted image  Elma je prehlajena ,vručino je včeri imela , dones vručine ni vsa je boga , iz nosu je teče user posted image  po noči pa slabo spimo , upam da hiter mine in da se ne bo razvilo v kaj resnega , ker ima slab apetit , ne vem več kaj bi ji ponudila za jest ....

Benjamin isto tko , ima bakterije v všesi (ki je že enkrat bil operiran )in , samo jih lohk Amoksiklav 1000 mg  pozdravi user posted image
On s4e pa slabo počuti  ko ga spije in skoz leži , ga boli trebuh , zdravnica nam je  povedala,  ,da lohk spije sam 2 tretinji če mu je cela premočna , ampak je to istouser posted image

Nouser posted image zdej sem vse dala ven  iz sebe user posted image  upam da se bom kaj bolše počutila user posted image

Nizy user posted image  Hvala ti da se večkrat na nas spomneš .

Bamby  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anajo .

Srečka res je faca Lana user posted image

Kati-kati , sem pokukala b tvoj album user posted image  lepe slikce , eno ? ....A je Maj že imel vodene koze ?
Lepa  user posted image frizurca .

Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaka ...

Dolenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Taro . Ko otrici lepo jejo ,veš da niso bolani in da im nič ne manjkauser posted image ....

Februarka user posted image user posted image user posted image za Lariso , pridna je...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?