|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.10.2008 20:28:46   
Februarka08
Bambyuser posted image user posted image da bi bilo z Anajo vse okuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.10.2008 20:42:27   
nizy
bamby- za  Anajo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 627
3.10.2008 20:53:41   
buči
Bamby, upam, da boste hitro spet ok!

Sem po dooooooooooooooooooolgem času spet "sama" v petek zvečer, je šel moj koooooooooooooooončno na pjačo s kolegi, pa gem kar spat, da bom lahko jutri sosedi ta mala dva malo počuvala, ker so ji danes zob pulili, njen bo pa v službi. Nočka!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.10.2008 20:54:07   
srečka nosečka
bamby - user posted image , da se tvoja mala pikica čimprej pozdravi.

Meni se bo pa zmešalo. Zaspana kot user posted image , a zaspat v svoji postelji pa ne. user posted image  Jaz se več tega ne grem. user posted image  Pa če grem 1000x do nje, da ji dam dudo, pobožam in zaželim lahko noč. NE BOM JE VEČ NOSILA. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.10.2008 20:59:20   
polonca78
Bravo Larisa! user posted image user posted image user posted image Našemu je enkrat že uspelo (na previjalni user posted image ), ampak od takrat dalje pa nič oz. mu zelo malo manjka. Čestitke!

Mary_lou, Tai je pa čist genialen! user posted image user posted image user posted image ta pa je napreden.user posted image user posted image

bamby, držim pesti za anajo! drugače pa res verjetno malo kompliciram. ampak kot rečeno mi smo se vedno ubadali z prenizko težo, zdej kr naenkrat pa je k zmešan. user posted image user posted image sicer pa sej razumeš user posted image

srečka nosečka, enkrat ti bo že uspelo.

sem pa ful vesela, ker sem odkrila, da še največ spije, če mu ponudim plastenko. ves vesel odpira usta in pridno pije. danes je pol deci spil, kar je za nas amerika! user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.10.2008 21:00:23   
ella79
bamby user posted image user posted image

SN a to imate zdej probleme za zaspat user posted image k vem da je bila Lana med najbolj pridnimi za spanje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.10.2008 21:09:01   
Janey
evo mene s faksa

žalostna sem ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cele dneve sem s pokecom in cele dneve se igrama na tleh, on se pa splazi ko mene niuser posted image user posted image user posted image user posted image sej je lubi hitro vzel kamero in posnel in ja otrok se plaziuser posted image user posted image user posted image ampak vseenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.10.2008 21:13:31   
polonca78
janey, to pa je smola user posted image ampak se pa plazi!!!! jupiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.10.2008 21:17:38   
ella79
janey sem se že vstrašla kaj je tako hudega user posted image no, boš pa zravn k bo shodu user posted image pa user posted image user posted image user posted image za Jaka

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.10.2008 21:19:57   
Janey
ja pa še jutri moram za cel dan v šolouser posted image user posted image

ampak sem skoraj na 3/4 prepričala lubija za kužijauser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.10.2008 21:25:12   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

user posted image  ja, prav ste prebrale, sem mal odžagala prejle user posted image  Carica je zaspala ob 20h, jaz pa 5 minut za njo na kavču in sem 45 minut drnjohala user posted image

Danes sva uspeli iti v Leclerca, še prej pa v Kik in sem ji tko luštne rokavičke "z ušeski" kupila user posted image  pa 1 oblekico za 7 eur user posted image  štumfkov na bremzice pa nisem dobila, sem jih pa v leclercu user posted image
Vglavmem sva se ful luštno imeli, potem sva prišli pa domov, olupili krompirček in v pečico dali, je prišel ati in je šla za 1 uro in 15 min pančkat in potem se je ponovila predvčerajšnja zgodba - smo sedeli vsi 3je za mizo in je gospodična za krmopir tko usta odpirala da sem skor jokala od sreče. Ne vem kolk je pojedla, ker sva ji bolj za štos ponudila, nato pa strgala sredičko krompirja ven (ker je bil pečen) in ji ga peštala user posted image  Potem je pa pojedla še 80 ml sadja s piškotkom user posted image  Danes brez krompirja kar 130 ml GH user posted image  Upam, da se bo počasi začelo user posted image
Imam pa na sumu še 1 zobek, ker smo malo driskali danes in kar trese se, ko kaj v usta nese, še najrajš kar moj pulover user posted image

Bamby user posted image  za Anajo

Februarka user posted image  za Lariso

Larisa, sem bolj lena in stolčka ne premikam, za kolesa sem pa klicala in so baje "zdaj" gumjasta user posted image  V ponedeljek pa res moram v akcijo user posted image  ti sporočim kako in kaj user posted image

Buči, a stare recivije tudi rabiš? Imam veliko playbojev user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.10.2008 21:25:30   
srečka nosečka
spiiiiiiiiiiiii user posted image , ni dolgo trajalo, pa razjokala se tudi ni. user posted image  Sem potem malo pri posteljici postala, da me je za roko držala in to je to. user posted image  

ella - to sranje s spanje je nekje od morja. Ko smo prišli domov, več ni sama zaspala. Pa sva jo midva z uspavanjem na rokah razvadila. user posted image

janey - ne bit user posted image . Veš pri kolikoh stvareh pa si ti bila prva, pa še pri kolikih boš. user posted image     user posted image user posted image user posted image Jaka go go user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.10.2008 21:26:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ja pa še jutri moram za cel dan v šolouser posted image user posted image

ampak sem skoraj na 3/4 prepričala lubija za kužijauser posted image user posted image

Janey user posted image  user posted image  user posted image  za Jakca, pa ne sekiraj se. veš koliko stvari ati ne bo videl 1.? user posted image  Kaj pa naj jaz rečem, ko je carica najprej ati "rekla" in še danes je tako, mma pa samo po nesreči izusti user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.10.2008 21:27:53   
srečka nosečka
dolenjka - user posted image  za carico, vidiš, da je uspela GH user posted image
Punca ima pač rada krompir, daj ji še kakšno repo zraven al pa zelje. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.10.2008 21:30:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dolenjka - user posted image  za carico, vidiš, da je uspela GH user posted image
Punca ima pač rada krompir, daj ji še kakšno repo zraven al pa zelje. user posted image

ti se kar zaj.... jaz bi pa že tak zelje jedla, pa se mal bojim zaradi dojenja...a ostale ki še veliko dojite jeste zelje?

Ju3 gremo spet na kmečki turizem jest in ji bova spet govojo juhico ponudila, tako kot zadnjič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
3.10.2008 21:34:22   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ti se kar zaj.... jaz bi pa že tak zelje jedla, pa se mal bojim zaradi dojenja...a ostale ki še veliko dojite jeste zelje?

Ju3 gremo spet na kmečki turizem jest in ji bova spet govojo juhico ponudila, tako kot zadnjič user posted image

Jaz sem že jedla zelje in repo user posted image  - pa ni bilo nič opaziti pri mali. Je pa res, da se midve samo še zjutraj in zvečer dojiva.

Bi pa en mamin pasulj maznila, pa ne upam. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.10.2008 21:37:48   
dolenjka

Jaz sem že jedla zelje in repo user posted image  - pa ni bilo nič opaziti pri mali. Je pa res, da se midve samo še zjutraj in zvečer dojiva.

Bi pa en mamin pasulj maznila, pa ne upam. user posted image

eh, to pa lahko še mojo porcijo, jaz bom pa tvoje zelje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
3.10.2008 21:39:44   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image za GH. Naša je čist nora na krompir, se je danes spet napokala blitve+krompirja. Aja, potem sem ji pa še domačo bučno juha dala, kar iz mojega krožnika, pa je še te nekaj žlic pojedla, seveda sej je bil en krompirček vmes user posted image user posted image

jaz zaenkrat jem sam sladko zelje v solati, kislega še nisem user posted image sam k se mi zalušta, ga bom sigurno. Sej ene so ga že prvi mesec user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.10.2008 21:42:48   
larisa
Čer user posted image

se samo pofočkam, pol grem pa eno masažo nafehtat. Upam, da mi rata user posted image

Dolenjka, ti si moraš pa svoje poste začet shranjevat, ker tako lepo opišeš cel vajin oz. vaš dan, da bo mela lahko carica dnevnik za spomin user posted image
A kolesa majo pa zdej gumijasta user posted image  A zdej nej pa še kolesa zamenjam...pol bi blo pa res bolje cel stolček zamenjat user posted image user posted image user posted image

Jaz še 4krat/dan dojim in jem vse. Tud prebranac, zelje (repe še nisem, ker ni blo prilike) edino arašidov, medu in jagod ne jem. To je pa tud vse. Pa mali ni imel nikol nič težav. Jih ima večkrat po njegovi zelenjavi kot jih je imel kadarkoli od dojenja user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 644
3.10.2008 21:46:09   
dolenjka
Larisa, dobra ideja user posted image  Sem šla nazaj prebrat kaj sem napisala pa sem si premislila. Bo tamala mislila da sem jo samo po trgovinah vlačla in s hrano filala user posted image
Ja, ti si že tolk zamenjala na stolu, da bi bil nov cenejši, imate pa vseeno unikatnega user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.10.2008 21:51:58   
larisa

Larisa, dobra ideja user posted image  Sem šla nazaj prebrat kaj sem napisala pa sem si premislila. Bo tamala mislila da sem jo samo po trgovinah vlačla in s hrano filala user posted image

Ah dej dej, bo vedla kolkrat je šla v hrib, kolk je spala čez dan, kdaj se je zbujala ponoči, kolk je kakala, kam vse ste jo peljali, kje je bla na dopustu, kolk abonmajev je oddelala user posted image , predvsem pa (kar je najpomembneje) kolk jo je mamica vsak dan pohvalila in se imela z njo lepo user posted image  ......
Bolš da grem ker že tu mač nakladam, ane?! user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.10.2008 21:53:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ah dej dej, bo vedla kolkrat je šla v hrib, kolk je spala čez dan, kdaj se je zbujala ponoči, kolk je kakala, kam vse ste jo peljali, kje je bla na dopustu, kolk abonmajev je oddelala user posted image , predvsem pa (kar je najpomembneje) kolk jo je mamica vsak dan pohvalila in se imela z njo lepo user posted image  ......
Bolš da grem ker že tu mač nakladam, ane?! user posted image

zdej vem kdo je Nejčka dej dej nauču user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.10.2008 22:01:39   
pina-1
čer.

Mi smo se našetali popoldne. Je blo prov luštno na svežem zraku. Ančka je kar vriskala. JE bla noro dobre volje danes popoldne. Kdo pa nebi bil, če bi spal 3 ure v kosuuser posted image user posted image

Danes sva bolj švoh na žlico jedli, ker sem šla v času kosila po Mio in očeta. Vozila sem se pa debelo uro, da sem prevozila 15 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tuki pri nas skozi neki po cestah rijejo in zapirajo cestišča. POl se pa gužva nabije.

Zdej že obe palčke preganjata, midva pa kavč peglava. Bo pa danes kalu mrknila, saj sem pokonci že od 4:50user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.10.2008 22:06:05   
Februarka08
Men se pa ne da več... grem spat...
Jutri zjutraj pa maširamo v šoping... uf, je opravkovuser posted image

Lepo in mirno nočko vam želim, punceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.10.2008 22:11:31   
dolenjka
Jaz sem tut tko zalimana...verjetn zato, ker sem že prej kavč peglala user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?