Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 20:28:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby da bi bilo z Anajo vse ok
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 20:42:27
|
|
|
|
nizy
|
bamby- za Anajo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 20:53:41
|
|
|
|
buči
|
Bamby, upam, da boste hitro spet ok! Sem po dooooooooooooooooooolgem času spet "sama" v petek zvečer, je šel moj koooooooooooooooončno na pjačo s kolegi, pa gem kar spat, da bom lahko jutri sosedi ta mala dva malo počuvala, ker so ji danes zob pulili, njen bo pa v službi. Nočka!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 20:54:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - , da se tvoja mala pikica čimprej pozdravi. Meni se bo pa zmešalo. Zaspana kot , a zaspat v svoji postelji pa ne. Jaz se več tega ne grem. Pa če grem 1000x do nje, da ji dam dudo, pobožam in zaželim lahko noč. NE BOM JE VEČ NOSILA.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 20:59:20
|
|
|
|
polonca78
|
Bravo Larisa! Našemu je enkrat že uspelo (na previjalni ), ampak od takrat dalje pa nič oz. mu zelo malo manjka. Čestitke! Mary_lou, Tai je pa čist genialen! ta pa je napreden. bamby, držim pesti za anajo! drugače pa res verjetno malo kompliciram. ampak kot rečeno mi smo se vedno ubadali z prenizko težo, zdej kr naenkrat pa je k zmešan. sicer pa sej razumeš srečka nosečka, enkrat ti bo že uspelo. sem pa ful vesela, ker sem odkrila, da še največ spije, če mu ponudim plastenko. ves vesel odpira usta in pridno pije. danes je pol deci spil, kar je za nas amerika!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:00:23
|
|
|
|
ella79
|
bamby SN a to imate zdej probleme za zaspat k vem da je bila Lana med najbolj pridnimi za spanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:09:01
|
|
|
|
Janey
|
evo mene s faksa žalostna sem ko cele dneve sem s pokecom in cele dneve se igrama na tleh, on se pa splazi ko mene ni sej je lubi hitro vzel kamero in posnel in ja otrok se plazi ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:13:31
|
|
|
|
polonca78
|
janey, to pa je smola ampak se pa plazi!!!! jupiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:17:38
|
|
|
|
ella79
|
janey sem se že vstrašla kaj je tako hudega no, boš pa zravn k bo shodu pa za Jaka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:19:57
|
|
|
|
Janey
|
ja pa še jutri moram za cel dan v šolo ampak sem skoraj na 3/4 prepričala lubija za kužija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:25:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro ja, prav ste prebrale, sem mal odžagala prejle Carica je zaspala ob 20h, jaz pa 5 minut za njo na kavču in sem 45 minut drnjohala Danes sva uspeli iti v Leclerca, še prej pa v Kik in sem ji tko luštne rokavičke "z ušeski" kupila pa 1 oblekico za 7 eur štumfkov na bremzice pa nisem dobila, sem jih pa v leclercu Vglavmem sva se ful luštno imeli, potem sva prišli pa domov, olupili krompirček in v pečico dali, je prišel ati in je šla za 1 uro in 15 min pančkat in potem se je ponovila predvčerajšnja zgodba - smo sedeli vsi 3je za mizo in je gospodična za krmopir tko usta odpirala da sem skor jokala od sreče. Ne vem kolk je pojedla, ker sva ji bolj za štos ponudila, nato pa strgala sredičko krompirja ven (ker je bil pečen) in ji ga peštala Potem je pa pojedla še 80 ml sadja s piškotkom Danes brez krompirja kar 130 ml GH Upam, da se bo počasi začelo Imam pa na sumu še 1 zobek, ker smo malo driskali danes in kar trese se, ko kaj v usta nese, še najrajš kar moj pulover Bamby za Anajo Februarka za Lariso Larisa, sem bolj lena in stolčka ne premikam, za kolesa sem pa klicala in so baje "zdaj" gumjasta V ponedeljek pa res moram v akcijo ti sporočim kako in kaj Buči, a stare recivije tudi rabiš? Imam veliko playbojev
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:25:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
spiiiiiiiiiiiii , ni dolgo trajalo, pa razjokala se tudi ni. Sem potem malo pri posteljici postala, da me je za roko držala in to je to. ella - to sranje s spanje je nekje od morja. Ko smo prišli domov, več ni sama zaspala. Pa sva jo midva z uspavanjem na rokah razvadila. janey - ne bit . Veš pri kolikoh stvareh pa si ti bila prva, pa še pri kolikih boš. Jaka go go
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:26:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ja pa še jutri moram za cel dan v šolo ampak sem skoraj na 3/4 prepričala lubija za kužija Janey za Jakca, pa ne sekiraj se. veš koliko stvari ati ne bo videl 1.? Kaj pa naj jaz rečem, ko je carica najprej ati "rekla" in še danes je tako, mma pa samo po nesreči izusti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:27:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - za carico, vidiš, da je uspela GH Punca ima pač rada krompir, daj ji še kakšno repo zraven al pa zelje.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:30:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - za carico, vidiš, da je uspela GH Punca ima pač rada krompir, daj ji še kakšno repo zraven al pa zelje. ti se kar zaj.... jaz bi pa že tak zelje jedla, pa se mal bojim zaradi dojenja...a ostale ki še veliko dojite jeste zelje? Ju3 gremo spet na kmečki turizem jest in ji bova spet govojo juhico ponudila, tako kot zadnjič
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:34:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - za carico, vidiš, da je uspela GH Punca ima pač rada krompir, daj ji še kakšno repo zraven al pa zelje. ti se kar zaj.... jaz bi pa že tak zelje jedla, pa se mal bojim zaradi dojenja...a ostale ki še veliko dojite jeste zelje? Ju3 gremo spet na kmečki turizem jest in ji bova spet govojo juhico ponudila, tako kot zadnjič Jaz sem že jedla zelje in repo - pa ni bilo nič opaziti pri mali. Je pa res, da se midve samo še zjutraj in zvečer dojiva. Bi pa en mamin pasulj maznila, pa ne upam.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:37:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - za carico, vidiš, da je uspela GH Punca ima pač rada krompir, daj ji še kakšno repo zraven al pa zelje. ti se kar zaj.... jaz bi pa že tak zelje jedla, pa se mal bojim zaradi dojenja...a ostale ki še veliko dojite jeste zelje? Ju3 gremo spet na kmečki turizem jest in ji bova spet govojo juhico ponudila, tako kot zadnjič Jaz sem že jedla zelje in repo - pa ni bilo nič opaziti pri mali. Je pa res, da se midve samo še zjutraj in zvečer dojiva. Bi pa en mamin pasulj maznila, pa ne upam. eh, to pa lahko še mojo porcijo, jaz bom pa tvoje zelje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:39:44
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za GH. Naša je čist nora na krompir, se je danes spet napokala blitve+krompirja. Aja, potem sem ji pa še domačo bučno juha dala, kar iz mojega krožnika, pa je še te nekaj žlic pojedla, seveda sej je bil en krompirček vmes jaz zaenkrat jem sam sladko zelje v solati, kislega še nisem sam k se mi zalušta, ga bom sigurno. Sej ene so ga že prvi mesec
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:42:48
|
|
|
|
larisa
|
Čer se samo pofočkam, pol grem pa eno masažo nafehtat. Upam, da mi rata Dolenjka, ti si moraš pa svoje poste začet shranjevat, ker tako lepo opišeš cel vajin oz. vaš dan, da bo mela lahko carica dnevnik za spomin A kolesa majo pa zdej gumijasta A zdej nej pa še kolesa zamenjam...pol bi blo pa res bolje cel stolček zamenjat Jaz še 4krat/dan dojim in jem vse. Tud prebranac, zelje (repe še nisem, ker ni blo prilike) edino arašidov, medu in jagod ne jem. To je pa tud vse. Pa mali ni imel nikol nič težav. Jih ima večkrat po njegovi zelenjavi kot jih je imel kadarkoli od dojenja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:46:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa, dobra ideja Sem šla nazaj prebrat kaj sem napisala pa sem si premislila. Bo tamala mislila da sem jo samo po trgovinah vlačla in s hrano filala Ja, ti si že tolk zamenjala na stolu, da bi bil nov cenejši, imate pa vseeno unikatnega
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:51:58
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, dobra ideja Sem šla nazaj prebrat kaj sem napisala pa sem si premislila. Bo tamala mislila da sem jo samo po trgovinah vlačla in s hrano filala Ah dej dej, bo vedla kolkrat je šla v hrib, kolk je spala čez dan, kdaj se je zbujala ponoči, kolk je kakala, kam vse ste jo peljali, kje je bla na dopustu, kolk abonmajev je oddelala , predvsem pa (kar je najpomembneje) kolk jo je mamica vsak dan pohvalila in se imela z njo lepo ...... Bolš da grem ker že tu mač nakladam, ane?!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 21:53:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, dobra ideja Sem šla nazaj prebrat kaj sem napisala pa sem si premislila. Bo tamala mislila da sem jo samo po trgovinah vlačla in s hrano filala Ah dej dej, bo vedla kolkrat je šla v hrib, kolk je spala čez dan, kdaj se je zbujala ponoči, kolk je kakala, kam vse ste jo peljali, kje je bla na dopustu, kolk abonmajev je oddelala , predvsem pa (kar je najpomembneje) kolk jo je mamica vsak dan pohvalila in se imela z njo lepo ...... Bolš da grem ker že tu mač nakladam, ane?! zdej vem kdo je Nejčka dej dej nauču
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:01:39
|
|
|
|
pina-1
|
čer. Mi smo se našetali popoldne. Je blo prov luštno na svežem zraku. Ančka je kar vriskala. JE bla noro dobre volje danes popoldne. Kdo pa nebi bil, če bi spal 3 ure v kosu Danes sva bolj švoh na žlico jedli, ker sem šla v času kosila po Mio in očeta. Vozila sem se pa debelo uro, da sem prevozila 15 km . Tuki pri nas skozi neki po cestah rijejo in zapirajo cestišča. POl se pa gužva nabije. Zdej že obe palčke preganjata, midva pa kavč peglava. Bo pa danes kalu mrknila, saj sem pokonci že od 4:50
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:06:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Men se pa ne da več... grem spat... Jutri zjutraj pa maširamo v šoping... uf, je opravkov Lepo in mirno nočko vam želim, punce
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 22:11:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem tut tko zalimana...verjetn zato, ker sem že prej kavč peglala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?