|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
6.10.2008 10:32:32   
Janey
e pa dajte no....kje ste?? ponedeljek je, pa vas ni...kdo pa bo povedal kak je blo med vikendom? jaz sem že vse naredla, pa pridem nazaj pa še kar ničuser posted image

mi gremo pa jutri na plavanje...juhuhuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 726
6.10.2008 10:38:22   
jencili
dan,

za nami je super nočuser posted image .
Spat je šel Taj ob 22-ih (valda, če je do 19.30 spaluser posted image ), pol pa budnica ob 3h in ob 7h, vstali pa smo šele ob 9-ihuser posted image user posted image user posted image

Luštno...zdej sva mela pa dop. malico, je pojedu celo kašico 190g, pol sm ga dala pa sam v postlico, da bi neki nardila, pridem pa nazaj pa on šlafauser posted image .
K da bi vedu, da rabim jst mal časa zase.
Zvečer grem namreč v lj, pogledat malo svoje folkloriste in se tudi uradno poslovit od njihuser posted image . Moje kariere je žal konecuser posted image user posted image user posted image
No ja, mam pa novo kariero zatouser posted image user posted image  biti mamicauser posted image

Nč, šibam si jst glavo prat, da me mali škrat ne prehiti z budnico...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 727
6.10.2008 10:39:40   
jencili
aja še eno vprašanje...

a je že kera nardila mogoče študijo iz kopalnih pleničk za tamale?
DM, Muller, BC,...?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.10.2008 10:50:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

aja še eno vprašanje...

a je že kera nardila mogoče študijo iz kopalnih pleničk za tamale?
DM, Muller, BC,...?

DMuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.10.2008 11:14:16   
MetiLu
Dan!
Mi smo tud spali bolj švoh... zvečer ga več ali manj zmanjka na joški, drugač pa tud z dudico in z božanjem dol pade. Sam pol se je pa zbudil ob 3.00, pa ga dam na jošk, on veselo pomalca in začne pričat... jao, do pol štirih zjutraj sem ga probala ingnorirat, pol sem pa čist popizdila... Ma a ne more začet normalno spat... mater, če se ne dere za dudo, misli da se bom pa zdej sred noči igrala in klepetala z njimuser posted image user posted image user posted image  mulc mali user posted image user posted image user posted image  Itak pa ob 7.10 zjutraj začne plezat po men, pa je konec spanja...

Sva se pa dones dobronamerno odpravila rihtat za avto, pa sem butara izgubila zavarovalno polico user posted image  sem fasala ****is, pol je še tamal začel težit, sem ga kar spat dala, vmes najdla polico, tko da čakam da se zbudi, da pomalcava in greva po opravkih user posted image

Punce, kdaj realno lahko pričakujem, da bo moj otrok prespal noč brez vmesnega zbujanja user posted image  men se enostavno ponoč ne da več vstajat user posted image  Sej najbrž se skoraj vse to sprašujemo, a ne? user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.10.2008 11:15:11   
MetiLu
Dolenjka, a maš kakšen kontakt, kje se lahko zmenim za plavanje v atlantisu?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.10.2008 11:36:07   
listek1
dan, no sedaj sem pa tudi uradno kranjčanka user posted image . Ta vikend smo se uspešno preselili in tukaj skupaj prespali prvo noč. David je prvič prespal celo noč, tako da je spal od 20h pa do 7h zjutraj in tudi za dudico ni blo treba vstat. Je pa tudi prvič spal stran od naju, v svoji novi sobici. Sploh nisem mogla verjet, ko sem zjutraj na uro pogledala.
Imamo sicer še kar nekaj zadev za v red spravit, pa še neki nam pridejo delavci, ampak važno da smo sedaj tukaj v našem domeku.
Dolenjka, kako je bilo na plavanju?  Mi smo spali celih 20 minut po plavanju (ne morš verjet) user posted image  mali .
Jencili, mi smo za na plavanje kupili pleničke v mullerju in so bile ok.
MetiLu, v Atlantisu se lahko obrneš na Klemna, ki organizira te tečaje in jih tudi vodi. Zraven mu pomaga še gospodična Petra.

No, punce, če bo kdaj katera želela je vabljena na kakšno kavico in sladico. Vas bova z Davidom zelo vesela user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.10.2008 11:50:35   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image kje ste user posted image user posted image

kaj se nam je zgodilo??? nekaj nam šteka in ne gre naprejuser posted image user posted image

moje dete je zaspalo, jaz sem že zalaufala stroj, razmišlam kaj bom kuhala, se mi tAk lušta ena krompirjeva juha s hrenovko, pa če bi vedla recept za tisto ki jo mam najraje bi jo takoj naredla tak pa....a ma katera kak recept za krompirjevo juho??

Janey sem te slišala vzuni  kok žvižgaš user posted image user posted image user posted image

Listek user posted image user posted image user posted image lepo da ste že v novem domu user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.10.2008 11:53:31   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan, no sedaj sem pa tudi uradno kranjčanka user posted image . Ta vikend smo se uspešno preselili in tukaj skupaj prespali prvo noč. David je prvič prespal celo noč, tako da je spal od 20h pa do 7h zjutraj in tudi za dudico ni blo treba vstat. Je pa tudi prvič spal stran od naju, v svoji novi sobici. Sploh nisem mogla verjet, ko sem zjutraj na uro pogledala.
Imamo sicer še kar nekaj zadev za v red spravit, pa še neki nam pridejo delavci, ampak važno da smo sedaj tukaj v našem domeku.
Dolenjka, kako je bilo na plavanju?  Mi smo spali celih 20 minut po plavanju (ne morš verjet) user posted image  mali .
Jencili, mi smo za na plavanje kupili pleničke v mullerju in so bile ok.
MetiLu, v Atlantisu se lahko obrneš na Klemna, ki organizira te tečaje in jih tudi vodi. Zraven mu pomaga še gospodična Petra.

No, punce, če bo kdaj katera želela je vabljena na kakšno kavico in sladico. Vas bova z Davidom zelo vesela user posted image

ooo, sosedauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sva pa res samo par metrov narazen domauser posted image

Ko se v miru poštimate in vse porihtate, se pa le kej oglasi za kak sprehoduser posted image

Sicer pa...a sm nekje vidla SLADICO???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.10.2008 11:55:06   
ELMA
Punce, kdaj realno lahko pričakujem, da bo moj otrok prespal noč brez vmesnega zbujanja men se enostavno ponoč ne da več vstajat Sej najbrž se skoraj vse to sprašujemo, a ne?

Meti jaz bi tudi radi vedela kdaj bojo začeli spati tko kot je treba user posted image  , jaz sem to sam enkrat doživela pri Elmi user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.10.2008 12:11:46   
listek1
Jencili v naslednjem tednu se lahko kaj zmeniva :) Ja si prov vidla sladico, ker zdej bom končno lahko spet kaj spekla (zelo rada pečem) in moram rečst, da sem to sedaj kar pogrešala. Sploh ker nisem imela svoje kuhinje.

PUnce, a od vaših malčko še kateri škripa z zobmi? Naš je to pogruntal in sedaj je to cel žur.

Zdej pa šibam, ker se je zbudu user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.10.2008 12:19:12   
jencili

Jencili v naslednjem tednu se lahko kaj zmeniva :) Ja si prov vidla sladico, ker zdej bom končno lahko spet kaj spekla (zelo rada pečem) in moram rečst, da sem to sedaj kar pogrešala. Sploh ker nisem imela svoje kuhinje.

PUnce, a od vaših malčko še kateri škripa z zobmi? Naš je to pogruntal in sedaj je to cel žur.

Zdej pa šibam, ker se je zbudu user posted image

no super.
Bom vesela, če bom mela družbo za vozičkat. Če bo pa še kej sladkega padlo, bo pa sploh superuser posted image

Naš Taj pa še vedno spi...ne vem kako to. Zadnje tri dni ma dnevne runde po 2 urci, k jih prej nikol ni mel. Ponoč bolš spi, več je in čez dan spi. Vse to bi lahko povezala z zobki, k jih ma uzun glih 4 dniuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
6.10.2008 12:41:05   
jencili
še vedno spi...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.10.2008 13:13:19   
Janey
jaka je zaspal, jaz sem pa že dala drug stroj prat, je fajn sonček in lahko ven obesim, pa tut krompir sem ze narezala in dala kuhat za juhico. samo mojga ne dobim da bi mi hrenovke prinesel.

danes se je menil za sluzbo in me tudi to zanima. sem preko enga kolega mu nekaj rihtala in je prej kolega ga poklical in mu povedal kak pa kaj...in zdaj ga ne dobimuser posted image če nam to rata, pol se lahko v začetku novega leta selimouser posted image kr to preko študenta kot zdaj dela ni nič...lahko zboli al pa kaj pa smo brez dinarčkov, pa itak je že absolvent, teh par izpitov, ki pa ne misli trenutno nardit ker je pač smotan, ampak to je njegova stvar, enkrat bo že dojel da s faksom si nekaj brez pa bore malo, sploh z gimnazijo in si jih bo pač plačal.

grem gledat kak je z juhico

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.10.2008 13:24:44   
Neni13
Ahoj,

vidim, da se vas veliko vozička...predvidevam, ker niste za računalnikom.user posted image
Mi smo ravno prišli notr, res je super vreme.

Janey, a v najem bi šli? Sej v MB je velika ponudba. Upam, da dobiš tvojega na telefon,jaz res ne vem, zakaj morjo bit glih takrat nedosegljivi, ko je kaj zelo pomembnega...Po mojih izkušnjah se mu je zihr baterija spraznala..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.10.2008 13:32:06   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Ahoj,

vidim, da se vas veliko vozička...predvidevam, ker niste za računalnikom.user posted image
Mi smo ravno prišli notr, res je super vreme.

Janey, a v najem bi šli? Sej v MB je velika ponudba. Upam, da dobiš tvojega na telefon,jaz res ne vem, zakaj morjo bit glih takrat nedosegljivi, ko je kaj zelo pomembnega...Po mojih izkušnjah se mu je zihr baterija spraznala..

ne kupili bi, najem je predrag in je škoda denarja. če bi dobili kaj res poceni bi šli, pa tut sej veš kak je, bi si rad nardil malo po svoje in v skoraj vseh stanovanjih je oprema. ja mojga še nisem dobila. user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 741
6.10.2008 13:40:05   
Februarka08
Dan.

Larisa pančka 1 urco, še toliko od nje pričakujemuser posted image kosilo se kuhauser posted image bo super dobrouser posted image za prinčipelo imam pa danes 1. peso... upam, da jo bo sprejelauser posted image bom jo pa dala mal pokuhat k krompirju, tako da bo mela pinki krompir, zraven pa kuhanga piščančkauser posted image če ne bo ona pojedla, bo pa mamiuser posted image
Zdej grem pa hit še do konca pospravit kar mam, potem morm pa peglo zalaufat... sej kdaj ste pa vidla, da bi si cajt vzela in se na kavč ruknilauser posted image user posted image

Se še popoldne kaj javim oz. proti večeru ker bova tud dons maximalno izkoristile sončkauser posted image

Pa hvala za tople besedeuser posted image vsaki posebej... ne veste koliko to pomenijouser posted image

Listek user posted image za hiškouser posted image a sprejemate kej podnajemnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janey, mislim da si spraševala za CVuser posted image ga že imaš? Če ne ti še jaz pošljem mojo različico...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.10.2008 13:44:19   
Janey
februarka plis, ti pošlem mejl na zs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.10.2008 13:51:18   
Februarka08

poslanouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.10.2008 13:52:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

poslanouser posted image

dankeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
6.10.2008 14:02:08   
Janey
jeiii moj ma ju3 razgovoruser posted image user posted image user posted image jupiiiii

jaka še kar spi, juhica je že kuhana, sem samo mojmu naročila naj neke hrenovke po poti kupi.
grem perilo obesit

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.10.2008 14:04:02   
listek1
Februarka, v mansardi nam morajo položit samo še parket, je 40 kvadratov gor... upam, da bo zadost user posted image  Če ne si pa lahko David pa Larisa delita sobico, sej je dost velka user posted image ...

Sam da ne bo pol tvoj hud na Davida, k bo Lariso osvaju user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.10.2008 14:31:02   
Februarka08

Februarka, v mansardi nam morajo položit samo še parket, je 40 kvadratov gor... upam, da bo zadost user posted image  Če ne si pa lahko David pa Larisa delita sobico, sej je dost velka user posted image ...

Sam da ne bo pol tvoj hud na Davida, k bo Lariso osvaju user posted image

ne, ne nič ne bo huduser posted image sta se že zadnjič neki spogledvala, tako da sva že navajenauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.10.2008 15:05:18   
Janey
zunaj je pa tak toplo da je to norouser posted image user posted image zjutraj je tukaj tak pihalo, da je blo grozno, zdaj je pa dobrih 20 stopinj

moj otrok je pa siten ko driska, ipika ga daje, kriči in izkorišča. da ne govorim, da ne morem niti perila obesituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
6.10.2008 15:18:15   
Februarka08
joj, Larisa še vedno spiuser posted image že dobri 2 uri in poluser posted image saj nimam nič proti, ampak sonček bo šeluser posted image pa pesa se je tud že čist razbarvala user posted image jao, tole njeno kosilo... upam da bo jedla...

grem jo gledat potiho...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.