|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.10.2008 10:08:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Janey, a kaka kava v LJ bo tudi padla user posted image  user posted image

težko ker nebom nikol s svojim avtomuser posted image

user posted image  štajerski zakaj pa ne user posted image  zame in za carico user posted image  user posted image  user posted image

ker se peljemo s sošolci in delimo stroške...itak mam pa v petek od 2h do 8h predavanja, je že prepozno ko končam, v soboto pa scer končam ob 5ih ampak  bom letela domov k mojmu pokecu

če bom pa kako soboto imela samo dopoldan predavanja, pa lahko naserem mojga da gremo skupaj, gresta ona2 ta čas k babici, pol se pa kaj dobimo, lahko tut v zoo. sem mislila da bomo šli naslednji vikend, pa ne bomo mogliuser posted image nobena želja za rd se mi nebo izpolnilauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.10.2008 10:10:22   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.

danes sta moji dve princesss poskrbeli, da sem že od 4:50 pokonciuser posted image user posted image . Najprej je mia sanjala kače in sem morala pustit v hodniku luč prižgano. Pa se je še Ana zbudila in je pojedla. Zaspala je pa malo čez 5:30. Jaz sem pa vstala in šla likat. Sem vsaj vse zlikala preden sta vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ana se sedaj po tleh valja , jaz sem pa pomalicala.

Pri nas se neki sonček kaže, ogoče pa še kaj ven gremouser posted image

pina svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna si veš

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.10.2008 10:12:40   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.

danes sta moji dve princesss poskrbeli, da sem že od 4:50 pokonciuser posted image user posted image . Najprej je mia sanjala kače in sem morala pustit v hodniku luč prižgano. Pa se je še Ana zbudila in je pojedla. Zaspala je pa malo čez 5:30. Jaz sem pa vstala in šla likat. Sem vsaj vse zlikala preden sta vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ana se sedaj po tleh valja , jaz sem pa pomalicala.

Pri nas se neki sonček kaže, ogoče pa še kaj ven gremouser posted image

ne jest...Mia in ana, ki sta me zbudiliuser posted image user posted image

šibava ven. je kar fajn tečka, mogoče zaspi

pina svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna si veš

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.10.2008 10:14:49   
Janey
ti ti, jaz bi se nazaj vlegla in spalauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.10.2008 10:16:11   
dolenjka
Jeney, kdaj imaš pa rd user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.10.2008 10:22:13   
Janey

kmaluuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.10.2008 10:24:24   
Janey
joj jaz naslednjo sredo ne morem...sem se spomnila, da sem že zmenjena z eno kolegico, sicer popoldan, ampak pri nas čvekah nikol ne veš do kdaj se zavlečeuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.10.2008 10:28:10   
dolenjka

kmaluuser posted image

prav, sam voščila ti pa ne bom, ker ne poveš kdaj, pa darila tut ne boš dobila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.10.2008 10:29:00   
dolenjka

joj jaz naslednjo sredo ne morem...sem se spomnila, da sem že zmenjena z eno kolegico, sicer popoldan, ampak pri nas čvekah nikol ne veš do kdaj se zavlečeuser posted image

user posted image  user posted image  štajerski

Lahko bi se že ob 12h dobile, jaz pridem ob 13h, eno rečemo, al pa dve in se ob 15h spokamo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.10.2008 10:31:32   
misar

kmaluuser posted image

prav, sam voščila ti pa ne bom, ker ne poveš kdaj, pa darila tut ne boš dobila user posted image

na facebooku poglejuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.10.2008 10:34:10   
dolenjka
hvala user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.10.2008 11:04:54   
misar
dejte mi povedat kaj priuser posted image počnete z malimi v takem vremenu?! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.10.2008 11:08:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dejte mi povedat kaj priuser posted image počnete z malimi v takem vremenu?! user posted image

naša spi user posted image

kako vreme pa imate da se tako pritožuješ user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.10.2008 11:11:28   
misar
piha ko 100 user posted image pa še neki dež hoče bit user posted image ...jaz bi šla ven, pa tamala je po moje tud sitna, ker je naveličana bit notri...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.10.2008 11:11:53   
misar
oz. da se popravim, je sita sitne mame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.10.2008 11:14:10   
dolenjka

oz. da se popravim, je sita sitne mame user posted image user posted image user posted image

razumem user posted image

Upam, da pri nas vreme zdrži dokler se carica ne zbudi, da letiva do LJ user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.10.2008 11:26:15   
Janey

pri nas tut dežuje, pa taka tema je kot da je 7 zvečeruser posted image user posted image

mi2 sma se zdaj malo igrala na tleh, eno knjigico prebrala, pol sem ga malo pustila da se sam igra, pol sma se malo poslikala, pol sem ga dala v poganjalca, pol sma pogledala eno risanko in poslušala eno pravljico, pol sma se šla pa po postli metat in je ravnokar zaspal. to je blo 3 ure in so minile ko šus.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 592
3.10.2008 11:43:24   
Janey
prilimala sem še par slikic

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.10.2008 12:11:57   
Janey
a zdaj pa ni nobene??

jaz sem vedno bol šmrkavauser posted image user posted image sem si čaj nardila in te pasile ližem, da me neha grlo bolet. pa ravno dans ko moram na faksuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.10.2008 12:44:37   
buči
Končno, da je naš malo zaspal! Sva bila 2 zunaj, zdaj moram pa še kaj naredit. pri nas je pa skoraj sonce! user posted image

Sem prej glasovala za vse, pogledala vse fotke, luškani ste, eni že pravi akrobati! Ni kaj, prehitro gre čas naprej, čeprav mora biti tako ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.10.2008 12:49:19   
srečka nosečka
Lana je KONČNO zaspala, tečna kot user posted image . Zgleda, da tudi ona ne mara tega dežja in čepenja v stanovanju.
Ne spi, jo že slišim - ggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.10.2008 13:04:03   
srečka nosečka
No, zdaj pa res spi. user posted image  Je tečka danes za pop.user posted image . Poleg tega pa noče še nič jest. Zjutraj ne mlečne kaše, pa ne sadja, pa ne skute, zdaj pred spanjem je bila joška OK, ampak ne za dolgo. user posted image  Nimam pojma kaj ji jeuser posted image  
Morda pa bodo zg. enke ven prišle, ker si nekam čudno vse v usta tlači in čoha. user posted image

Zdaj pa grem nama kosilo naredit, upam, da bo madam kaj jedla.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.10.2008 13:09:02   
Neni13
Hojla,

mi smo imeli noč kr neki, sploh ne vem v čem je fora, da se začne tako jokat,se vstanem, dam dudo, ga naštimam za spat, pa spi..Sej postopek je zelo hitr, sam vstajam se pa tudi kr naprej..user posted image
Mogoče zobki ali kaj, ne vem no..
Zunaj piha ko hudič..upam, da bo jutri kaj lepše vreme, saj gremo na trgatev v Prlekijo..pa kostanj nabrat.. komaj čakam!!
V sredno pa mene tudi ne bo na kafe, imamo deratizacijo!!
pa morm spraznat celo kuhinjo, shrambo in kopalnico..vse ven, še omare morm dat od stene, če gre..
Mark bo šel pa za empar dni k babici v Laško.

Neposredna povezava do sporočila: 598
3.10.2008 13:13:35   
srečka nosečka
neni - deratizacija - kje pa stanuješ? Blok ali hiša? Mi bi jo tudi rabili, ker teh user posted image  mravelj se ne moremo znebit. user posted image  Vreme pa bo čez vikend baje OK, tako da se boste imeli fino na trgatvi user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.10.2008 13:25:29   
larisa
Ojla user posted image ,

danes sva se že potepala, zdej pa končno spi....odkar se poskuša v vsakem momentu vsest, se samo še s tem ukvarjamo. Gor, pa dol, pa sper gor, pa dol...po celi posteljici user posted image user posted image user posted image

Srečka, kolikokrat pa pri tebi lahko glasujemo, da sprejme glas user posted image  Kolk je lušna Lana, čisti cuker...pa tko knjigico bere user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, kaj si ti pol opravila za kolesa na stolčku za hranjenje user posted image  nam so tud začela črte risat po parketu user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz tkole preberem, pa si zamislim kaj vam moram pokomentirat, pol ko pa pišem, pa vse pozabim user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?