|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.10.2008 8:43:04   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

janey - tale tvoj Jaka je pa res aktiven. Kmalu si boš morala stajico omislit, da ti ne bo vsega pospravil. user posted image

ej sej jo dobim, samo mi2 je ne morema z getzom domov pripeljat oni kolegi pa bi na včeraj prišli in pripelali in nisouser posted image tudi zdaj bi mi blo ql...je tak siten...pomoje od vremenauser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.10.2008 8:45:19   
Janey
BUČI KO BOM ŠLA TI NABAVIM

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.10.2008 8:46:11   
Februarka08
Sem pozabila povedat da sem ji končno ritko pozdravlauser posted image user posted image user posted image in to z Riboderminomuser posted image user posted image user posted image zakon jeuser posted image spet mamo tako ritko kot prejuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.10.2008 8:53:40   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.10.2008 8:57:39   
dolenjka
Jutro user posted image

Jaz pa razmišljam če bi šli danes spet na plavenje user posted image  Carica je jedla "šele" 5.30 in spala do 8h user posted image

Februarka user posted image  za ritko user posted image  Larisino seveda user posted image  user posted image  user posted image

No vidim da še nekaj bo iz te kave v CE v sredo, kati kati se je tudi javila user posted image

Jaz moram pa do Leclerca skočit po eno darilo ("lego" kocke za najmlajše) ampak bom šla potem ob 11.30 ko se carica zbudi. Upam samo, da ne bo deževalo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.10.2008 9:01:16   
Bajsa
Dobro jutro!

Matr sm slabo spala! Od pol enih pa do 4, pol sm pa mogla od 4 do 8 kr 4 krat vstat user posted image , pa še grlo me je neki začelo zaj...
Zdej morem it še hit pod tuš. Kam nej dam madam? Pa še delavce mam.
Sm pa ul vesela k je kopalnica fertik user posted image user posted image user posted image user posted image , no vsaj kar se ploščic tiče user posted image  zdej pa sam še wc, lijak in pipe, pa smo zmagal user posted image user posted image user posted image user posted image . Vam bom pol marbit prvopšla kšno slikco, če boste pridne.

Ferbruarka user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem

Dijo

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.10.2008 9:02:45   
misar
dobro jutro

kaj ste to scumprale tako gnilo vreme...jaz bi šla ven pa očitno danes ne bo nič user posted image danes spet solidna nočuser posted image . do enih se je sicer ene 3x zbudila sam pol je pa spala do 5h, pomalcala in drnjohala do 6:30, ko je pa itak čas za vstat.

dejte mal pokomentirat to, se mi zdi, da ma naša bejba en čuden ritem čez dan. zjutraj vstane ob cca 6:30 in mora it pod nujno spat že najkasneje ob 8:30h in spi cca 1-1.5 ure. potem gre pa ponovno spat ob cca 13h in spi cca 1h. pol pa do večera sploh ne gre spat user posted image ...sicer je videt, da bi tam okoli 17h še kaj oddremala ampak takrat pride ati domov pa do 20h ni variante, da bi kaj spala, pol pa valjda že na joški dol pade, jo sam prestavim v posteljo. zjutraj je budna točno 2 uri pa mora it nujno spat, popoldan je pa pokonc od 2do 8h...se pravi 6 ur, pa ni take hude potrebe po spanju vmes user posted image

grem še mal na facebook šnofat..pa kako slikco gor datuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.10.2008 9:03:48   
misar
kava v sredo v Celju?

kaj sem zamudila? jaz tud valjda, da me slučajno niste kej pozable vmes?! user posted image babji

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.10.2008 9:09:21   
dolenjka
Misar, naša je tudi zjutraj 2 uri budna in gre na 1. rundo spanja. Men se zdi to čist normalno user posted image  pa tudi vse ostalo pri tvoji piški miški. Ima pač tak ritem user posted image  user posted image
Ja, mi2 greva v sredo na terapijo v Laško. Ob 12h morava biti tam in traja cca 45 minut, tko da sva lahko ob 13h v Cityu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.10.2008 9:13:41   
ella79
naša more tudi zutraj po dveh urah nujno spančkat, sam običajno je ta spanec dolg pol ure user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.10.2008 9:17:26   
Janey
misar jaka gre po eni uri zjutraj spat, pol pa mogoče po 4.5 in včasih tut nima popoldanskega spanca, podobno kot lana.

zdaj lepo spi, jaz se najem, porihtam, vse pripravim in ko se zbudi ponavadi šibama, mi prav paše da je tako.

danes pa moram na faks, pa jutri cel dan, pa naslednji vikend istouser posted image user posted image user posted image bom brez pikecauser posted image user posted image žalostna

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.10.2008 9:20:08   
srečka nosečka
misar - čisto OK ritem se meni zdi. Naša je prej imela takšnega - vstala ob 8,00, ob 9,30-10,00 je že šla spat za kakšne pol ure, morda malo več. Pa spet ob 12,00 k palčkom. Pa popoldan ena runda. Zdaj pa je vse spet pobrkljala.
Se mi zdi, da ta ritem dojenčki malo vmes menjavajo.

bajsa - finiširate user posted image user posted image user posted image . pa pridne smo tudi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.10.2008 9:21:28   
srečka nosečka
janey - a v LJ šibaš? Pridna si s šolo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.10.2008 9:23:24   
mala_pikica
Dobro jutro!

Jooj kako grdo vreme je danes. Sem  pa že Lano odpeljala v vrtec, je kar letela danes, ker praznuje rojstni dan v vrtcu. Jaz pa sem ji že princeske spekla, zdaj pa kavico pijem. Aja, pa glasovala sem tudi za vse naše februarčke, vidim, da Larisa pa ima ful glasovuser posted image .

Misar mi imamo podoben ritem. Luka že spi prvo spanje, zbudi pa se že pred 6 uro zjutrajuser posted image .

Jaz pa v sredo ne morem do CE, ker imam ob 14h terapijo v Rogaški, bi drugače tudi šla mogoče na kakšno kavico z vami.

Srečka nosečka, kaj zdaj se vidima danes?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.10.2008 9:27:29   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Srečka nosečka, kaj zdaj se vidima danes?

user posted image  če je pa tako grdo vreme user posted image . Sem mislila, da bova vozičkale pri vas. Pa slabo kaže.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.10.2008 9:33:33   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

janey - a v LJ šibaš? Pridna si s šolo. user posted image

ma ja morem, ker mam neke obvezne vaje, ki so pol oceneuser posted image user posted image ampak res mi ni...jaz sem skoz samo z jakcem in zdaj me ob sobotah, ko je bil ponavadi družinski dan nebo cel dan, od doma bom morala ob 7ih, domov se pa vračam po 19huser posted image user posted image
čeprav potem ko nebom mela nič obveznega nebom hodla, ker če sem lani brez 3/4 predavanj nardila letnik ga bom letos tut.

v petkih pa tut...ob 14h gremo in ob 22h se vrnemo...GNILO res

Neposredna povezava do sporočila: 566
3.10.2008 9:38:48   
dolenjka
Mala pikica, jaz bom sedaj verjetno hodila vsaj  5 sred zapored v Laško in se lahko kako drugo sredo tudi zmenimo user posted image  Kar se mene tiče, gremo lahko vsako sredo v CE na kavo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.10.2008 9:38:56   
Janey
SN včeraj so se mi cel dan tak luštali medenjaki, da sem si jih šla pol kupituser posted image user posted image

grlo me boli, pa nekaj šmrkamuser posted image user posted image sej to ni res...vsako leto sem ob istem času bolana. morem v lekarno, sem mami vse zdajala ko jo je pred mesecem dni prijel prehlad in imam doma samo ene par tantum verde za grlo in lekadol, nič +c, al pa kakega coldrexa al pa dalerona

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.10.2008 9:39:29   
dolenjka
Janey, a kaka kava v LJ bo tudi padla user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.10.2008 9:49:13   
mala_pikica
Dolenjka, jaz imam tudi ponavadi termine ob sredah. Sem si ga takrat, ko smo se dobile v CE morala prestaviti.

Srečka, a se potem zmeniva za kateri drugi dan?

Neposredna povezava do sporočila: 570
3.10.2008 9:50:13   
dolenjka

Dolenjka, jaz imam tudi ponavadi termine ob sredah. Sem si ga takrat, ko smo se dobile v CE morala prestaviti.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.10.2008 9:51:39   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

težko ker nebom nikol s svojim avtomuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.10.2008 9:53:07   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

SN včeraj so se mi cel dan tak luštali medenjaki, da sem si jih šla pol kupituser posted image user posted image

grlo me boli, pa nekaj šmrkamuser posted image user posted image sej to ni res...vsako leto sem ob istem času bolana. morem v lekarno, sem mami vse zdajala ko jo je pred mesecem dni prijel prehlad in imam doma samo ene par tantum verde za grlo in lekadol, nič +c, al pa kakega coldrexa al pa dalerona

če so pa tako lepo dišali, al ne? user posted image

Hitro grlo pozdravi, da ne boš kaj zbolela. user posted image

Bi bilo bolje, da prestaviva na kak lepši dan, da bomo lahko zunaj. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.10.2008 9:56:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

težko ker nebom nikol s svojim avtomuser posted image

user posted image  štajerski zakaj pa ne user posted image  zame in za carico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.10.2008 10:06:25   
pina-1
dan.

danes sta moji dve princesss poskrbeli, da sem že od 4:50 pokonciuser posted image user posted image . Najprej je mia sanjala kače in sem morala pustit v hodniku luč prižgano. Pa se je še Ana zbudila in je pojedla. Zaspala je pa malo čez 5:30. Jaz sem pa vstala in šla likat. Sem vsaj vse zlikala preden sta vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ana se sedaj po tleh valja , jaz sem pa pomalicala.

Pri nas se neki sonček kaže, ogoče pa še kaj ven gremouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?