Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:43:04
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - tale tvoj Jaka je pa res aktiven. Kmalu si boš morala stajico omislit, da ti ne bo vsega pospravil. ej sej jo dobim, samo mi2 je ne morema z getzom domov pripeljat oni kolegi pa bi na včeraj prišli in pripelali in niso tudi zdaj bi mi blo ql...je tak siten...pomoje od vremena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:45:19
|
|
|
|
Janey
|
BUČI KO BOM ŠLA TI NABAVIM
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:46:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem pozabila povedat da sem ji končno ritko pozdravla in to z Riboderminom zakon je spet mamo tako ritko kot prej
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:53:40
|
|
|
|
ella79
|
februarka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:57:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Jaz pa razmišljam če bi šli danes spet na plavenje Carica je jedla "šele" 5.30 in spala do 8h Februarka za ritko Larisino seveda No vidim da še nekaj bo iz te kave v CE v sredo, kati kati se je tudi javila Jaz moram pa do Leclerca skočit po eno darilo ("lego" kocke za najmlajše) ampak bom šla potem ob 11.30 ko se carica zbudi. Upam samo, da ne bo deževalo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:01:16
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! Matr sm slabo spala! Od pol enih pa do 4, pol sm pa mogla od 4 do 8 kr 4 krat vstat , pa še grlo me je neki začelo zaj... Zdej morem it še hit pod tuš. Kam nej dam madam? Pa še delavce mam. Sm pa ul vesela k je kopalnica fertik , no vsaj kar se ploščic tiče zdej pa sam še wc, lijak in pipe, pa smo zmagal . Vam bom pol marbit prvopšla kšno slikco, če boste pridne. Ferbruarka Zdej pa grem Dijo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:02:45
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro kaj ste to scumprale tako gnilo vreme...jaz bi šla ven pa očitno danes ne bo nič danes spet solidna noč . do enih se je sicer ene 3x zbudila sam pol je pa spala do 5h, pomalcala in drnjohala do 6:30, ko je pa itak čas za vstat. dejte mal pokomentirat to, se mi zdi, da ma naša bejba en čuden ritem čez dan. zjutraj vstane ob cca 6:30 in mora it pod nujno spat že najkasneje ob 8:30h in spi cca 1-1.5 ure. potem gre pa ponovno spat ob cca 13h in spi cca 1h. pol pa do večera sploh ne gre spat ...sicer je videt, da bi tam okoli 17h še kaj oddremala ampak takrat pride ati domov pa do 20h ni variante, da bi kaj spala, pol pa valjda že na joški dol pade, jo sam prestavim v posteljo. zjutraj je budna točno 2 uri pa mora it nujno spat, popoldan je pa pokonc od 2do 8h...se pravi 6 ur, pa ni take hude potrebe po spanju vmes grem še mal na facebook šnofat..pa kako slikco gor dat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:03:48
|
|
|
|
misar
|
kava v sredo v Celju? kaj sem zamudila? jaz tud valjda, da me slučajno niste kej pozable vmes?! babji
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:09:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Misar, naša je tudi zjutraj 2 uri budna in gre na 1. rundo spanja. Men se zdi to čist normalno pa tudi vse ostalo pri tvoji piški miški. Ima pač tak ritem Ja, mi2 greva v sredo na terapijo v Laško. Ob 12h morava biti tam in traja cca 45 minut, tko da sva lahko ob 13h v Cityu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:13:41
|
|
|
|
ella79
|
naša more tudi zutraj po dveh urah nujno spančkat, sam običajno je ta spanec dolg pol ure
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:17:26
|
|
|
|
Janey
|
misar jaka gre po eni uri zjutraj spat, pol pa mogoče po 4.5 in včasih tut nima popoldanskega spanca, podobno kot lana. zdaj lepo spi, jaz se najem, porihtam, vse pripravim in ko se zbudi ponavadi šibama, mi prav paše da je tako. danes pa moram na faks, pa jutri cel dan, pa naslednji vikend isto bom brez pikeca žalostna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:20:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
misar - čisto OK ritem se meni zdi. Naša je prej imela takšnega - vstala ob 8,00, ob 9,30-10,00 je že šla spat za kakšne pol ure, morda malo več. Pa spet ob 12,00 k palčkom. Pa popoldan ena runda. Zdaj pa je vse spet pobrkljala. Se mi zdi, da ta ritem dojenčki malo vmes menjavajo. bajsa - finiširate . pa pridne smo tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:21:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - a v LJ šibaš? Pridna si s šolo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:23:24
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Jooj kako grdo vreme je danes. Sem pa že Lano odpeljala v vrtec, je kar letela danes, ker praznuje rojstni dan v vrtcu. Jaz pa sem ji že princeske spekla, zdaj pa kavico pijem. Aja, pa glasovala sem tudi za vse naše februarčke, vidim, da Larisa pa ima ful glasov . Misar mi imamo podoben ritem. Luka že spi prvo spanje, zbudi pa se že pred 6 uro zjutraj . Jaz pa v sredo ne morem do CE, ker imam ob 14h terapijo v Rogaški, bi drugače tudi šla mogoče na kakšno kavico z vami. Srečka nosečka, kaj zdaj se vidima danes?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:27:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Srečka nosečka, kaj zdaj se vidima danes? če je pa tako grdo vreme . Sem mislila, da bova vozičkale pri vas. Pa slabo kaže.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:33:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - a v LJ šibaš? Pridna si s šolo. ma ja morem, ker mam neke obvezne vaje, ki so pol ocene ampak res mi ni...jaz sem skoz samo z jakcem in zdaj me ob sobotah, ko je bil ponavadi družinski dan nebo cel dan, od doma bom morala ob 7ih, domov se pa vračam po 19h čeprav potem ko nebom mela nič obveznega nebom hodla, ker če sem lani brez 3/4 predavanj nardila letnik ga bom letos tut. v petkih pa tut...ob 14h gremo in ob 22h se vrnemo...GNILO res
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:38:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica, jaz bom sedaj verjetno hodila vsaj 5 sred zapored v Laško in se lahko kako drugo sredo tudi zmenimo Kar se mene tiče, gremo lahko vsako sredo v CE na kavo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:38:56
|
|
|
|
Janey
|
SN včeraj so se mi cel dan tak luštali medenjaki, da sem si jih šla pol kupit grlo me boli, pa nekaj šmrkam sej to ni res...vsako leto sem ob istem času bolana. morem v lekarno, sem mami vse zdajala ko jo je pred mesecem dni prijel prehlad in imam doma samo ene par tantum verde za grlo in lekadol, nič +c, al pa kakega coldrexa al pa dalerona
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:39:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey, a kaka kava v LJ bo tudi padla
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:49:13
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dolenjka, jaz imam tudi ponavadi termine ob sredah. Sem si ga takrat, ko smo se dobile v CE morala prestaviti. Srečka, a se potem zmeniva za kateri drugi dan?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:50:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dolenjka, jaz imam tudi ponavadi termine ob sredah. Sem si ga takrat, ko smo se dobile v CE morala prestaviti. Srečka, a se potem zmeniva za kateri drugi dan?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:51:39
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, a kaka kava v LJ bo tudi padla težko ker nebom nikol s svojim avtom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:53:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN včeraj so se mi cel dan tak luštali medenjaki, da sem si jih šla pol kupit grlo me boli, pa nekaj šmrkam sej to ni res...vsako leto sem ob istem času bolana. morem v lekarno, sem mami vse zdajala ko jo je pred mesecem dni prijel prehlad in imam doma samo ene par tantum verde za grlo in lekadol, nič +c, al pa kakega coldrexa al pa dalerona če so pa tako lepo dišali, al ne? Hitro grlo pozdravi, da ne boš kaj zbolela. IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Srečka, a se potem zmeniva za kateri drugi dan? Bi bilo bolje, da prestaviva na kak lepši dan, da bomo lahko zunaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 9:56:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, a kaka kava v LJ bo tudi padla težko ker nebom nikol s svojim avtom štajerski zakaj pa ne zame in za carico
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 10:06:25
|
|
|
|
pina-1
|
dan. danes sta moji dve princesss poskrbeli, da sem že od 4:50 pokonci . Najprej je mia sanjala kače in sem morala pustit v hodniku luč prižgano. Pa se je še Ana zbudila in je pojedla. Zaspala je pa malo čez 5:30. Jaz sem pa vstala in šla likat. Sem vsaj vse zlikala preden sta vstali Ana se sedaj po tleh valja , jaz sem pa pomalicala. Pri nas se neki sonček kaže, ogoče pa še kaj ven gremo
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?