Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:47:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima. krožnika jote ane moj se je šel zdaj očedit jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanju dobro skuhajta joto Cezarja pa ti tudi jaz ne privoščim. Kaj bo z njim delala tvoja tašča, ko te ne bo doma?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:48:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima. krožnika jote ane moj se je šel zdaj očedit jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanju lahko pa še sestrico za Jakca danes naštimata in boš doma, pa lahko cezarja dobiš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:50:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima. krožnika jote ane moj se je šel zdaj očedit jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanju dobro skuhajta joto Cezarja pa ti tudi jaz ne privoščim. Kaj bo z njim delala tvoja tašča, ko te ne bo doma? Ampak res
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:51:12
|
|
|
|
Janey
|
kakšni nasveti dolenjka naia (sej bo z j, samo meni je tak tak sexy ) še bo malo počakala, oxy bi pa kmalu prišel v naš domek, ampak zgleda da nebo nič s tega...ko lubi enkrat nekaj reče nobene moje očke nič ne pomagajo sn bi pa začela zaklepat zdaj pa res LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:52:18
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima. krožnika jote ane moj se je šel zdaj očedit jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanju dobro skuhajta joto Cezarja pa ti tudi jaz ne privoščim. Kaj bo z njim delala tvoja tašča, ko te ne bo doma? Ampak res jaz grem, najdita si kero drugo kuro za zaj****** dijo bijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:52:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Tudi jaz grem nina nana
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:59:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
šibam še jaz nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 6:51:19
|
|
|
|
kati kati
|
jutro prva
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 7:24:01
|
|
|
|
kati kati
|
jutro najprej sem mogla vse prebrat, nato dati glasove vsem pikcom...nato se za fajno kavo zment aja pa vaši pogovori o cezarcku..mi napredujemo ...delamo pesjak-pasjo vilo...bo lepo zrihtano...naša psička bo uživala...sam zdej je še na prostosti. večerno spanje pa v vili naj mi katera še lepo razloži kako se dajo slikce direkt na forum<(ne album)HVALA bamby-pr nas se ne morš kr tak prestavit-prvo.ker nimamo otroškega dispanzerja...je kr zdravnik za vse mery lou-kak migec je tvoj Taj-pa tak lepo se vstane ž mala pikica-moj se miljonkrat vsede v spanju...js ga pa nazaj klačim...ampak rata dolenjka-js sem kr za kavo v ce Janej-talw tvoj Jaka je ap opasan
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 7:59:00
|
|
|
|
kati kati
|
zdejle grem pa jst frizerju pa slike sem dala v album...pa mal glasujte...hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:11:03
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Ne vem, kje sem včeraj končala z branjem, tako, da ne grem iskat, ker nimam časa. Upam, da se ni zgodilo kaj res nujnega. Včeraj sem bila do 19ih v vrtcu na roditeljskem sestanku, bom morrala decembra igrat v predstavi starši za otroke - upam, da bom kakšno drevo. Ali mogoča katera dela (oz, je pred porodniško) kje, ali pa imate doma kaj odvečnega papirja ali pa majhnih kartončkov? Barvasti, beli, ni važno. Bomo namreč delali novoletne čestitke in denar nameni v nakup nečesa, to pa potem podarili. Bajsa, ti je mogoče po nesreči ostala kakšna mizica za antilopo? Ali pa je katera druga ugotovila, da je neuporabna? Jo odkupim.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:14:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, mi smo že pokonci , danes je res zgodnja. Zunaj je pa tak siv dan . Kje je sonček? kati - kako pa to zgleda, ko gre frizerka k frizerju?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:18:24
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Bajsa, ti je mogoče po nesreči ostala kakšna mizica za antilopo? Ali pa je katera druga ugotovila, da je neuporabna? Jo odkupim. nisem bajsa, ampak grem pa v kratkem v ikeo in če je bajsa nima ti jo kupim, v lj pa itak grem zdaj vsak petek in soboto pač morala bi se ti pripeljat do našega faksa, ker jaz nikol ne bom s svojim avtom. srečka dobro jutro a ima katera al pa mogoče najde na netu od svetlane makarovič Mali kakadu????pesmica pravljica...NORO DOBRA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:20:39
|
|
|
|
Janey
|
kati kati za slike greš na stran www.shrani.si in tam naložiš sliko,,,ko jo naložiš izbereš kodo za forum, ko kopiraš in prilimaš semle.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:21:01
|
|
|
|
buči
|
Janey, bi te pa res prosila za mizico. Jaz sicer kup pravljic in pesmic, tele ne, ampak bom poiskala.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:24:23
|
|
|
|
Janey
|
to si je pa moj lump z omare potegnil in zdaj si mišice za lano dela ampak še dobro da mu nu na glavo padla, je bla namreč daleč not v omari,se je moral fejst stegnit...jaz pa tu čvekam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:25:49
|
|
|
|
ella79
|
jutro janey na emuli tudi ni kakaduja mam druge od makaroviče če hočeš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:28:12
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey, bi te pa res prosila za mizico. Jaz sicer kup pravljic in pesmic, tele ne, ampak bom poiskala. jaz je na netu ne najdem najdem samo to: http://www.mimovrste.com/artikel/1020978734/svetlana-makarovic-mali-kakadu ko lahko delčke poslušaš kaj je mali zdaj vse nardil, najprej je z mize vzel mentose in si ji s papirom našopal v usta, pol jih pa še hotel dat iz roke, se je kregal na mene....pol sem ga nazaj v kup igrač obrnila in ko sem prišla do sem sem se obrila in že je držal za kabel od dvdja NA POLICI in ga vlekel dol, da sem ga na pol poti do glave ujela...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:28:56
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro janey na emuli tudi ni kakaduja mam druge od makaroviče če hočeš mi jih lahko na mejl pošleš al so prevelke??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:31:19
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Joj, kakšno jutro... Larisa se je zbudila ob 5.55 in začela vriskat v postli groza, jaz sem kar poletela k njej... pol sm jo pol ure cmarila v moji postli da bi zaspala, pa ni šans pol sm bla pa že vsega sita in sm jo dala v njeno sobo, priprla vrata in šla nazaj spat... in glej ga zlomka, še ona je zaspala sicer ne vem za kolk časa in kdaj, ampak važno da je vsaj še nakaj odspala, ker če ne bi bla totalno sitna celo dopoldne, jest pa tud Kolk ste načvekaleeeeeeeeeeeeeee??? Niste normalne Jest sem učer pobegnila, ker sem bla klicana na masažo nog se tud še ni naredl (se hoče odkupt ) - je kupu na Top Shopu tist Ped Egg za stopala... jao, potrata dnarja sva mislila kako bo to šlo fino, ma kaki... no, pol je pa še piskr prstavu za joto, tako da HB dan je kuj lepši... Danes je dan otroka a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:33:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro janey na emuli tudi ni kakaduja mam druge od makaroviče če hočeš mi jih lahko na mejl pošleš al so prevelke?? pravljice so prevelike, pesmice ti lahko - maček muri
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:37:12
|
|
|
|
ella79
|
februarka če je pa dan otroka, jih je treba pa na kavo pejat bajsa mi ni nič odgovorila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:37:50
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka če je pa dan otroka, jih je treba pa na kavo pejat bajsa mi ni nič odgovorila Nima kej, če je tak dan ma da pride
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:39:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - tale tvoj Jaka je pa res aktiven. Kmalu si boš morala stajico omislit, da ti ne bo vsega pospravil.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 3.10.2008 8:41:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
,mn0nn7098pkljijjj'ki+llllllll+++++++++++ , m87nm787mkkkkkkkk š bmo o b 9m Evo to Lana februarčkom sporoča.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?