|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
2.10.2008 22:47:55   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem zauser posted image user posted image

grem si po en krožnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo user posted image

Kaj boš pa v postelji z krožnikom user posted image  user posted image

A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? user posted image  user posted image

Glede krožnika pa mene tudi zanima. user posted image user posted image user posted image

krožnika jote aneuser posted image user posted image moj se je šel zdaj očedituser posted image user posted image

jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanjuuser posted image

dobro skuhajta joto

Cezarja pa ti tudi jaz ne privoščim. Kaj bo z njim delala tvoja tašča, ko te ne bo doma? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.10.2008 22:48:42   
dolenjka

dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem zauser posted image user posted image

grem si po en krožnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo user posted image

A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? user posted image  user posted image

Glede krožnika pa mene tudi zanima. user posted image user posted image user posted image

krožnika jote aneuser posted image user posted image moj se je šel zdaj očedituser posted image user posted image

jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanjuuser posted image

lahko pa še sestrico za Jakca danes naštimata in boš doma, pa lahko cezarja dobiš user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.10.2008 22:50:09   
dolenjka

dobro skuhajta joto

Cezarja pa ti tudi jaz ne privoščim. Kaj bo z njim delala tvoja tašča, ko te ne bo doma? user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Ampak res user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.10.2008 22:51:12   
Janey
kakšni nasveti dolenjkauser posted image user posted image naia (sej bo z j, samo meni je tak tak sexyuser posted image ) še bo malo počakala, oxy bi pa kmalu prišel v naš domek, ampak zgleda da nebo nič s tega...ko lubi enkrat nekaj reče nobene moje očke nič ne pomagajouser posted image user posted image

sn bi pa začela zaklepatuser posted image user posted image

zdaj pa res

LAHKO NOČ

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.10.2008 22:52:18   
Janey

dobro skuhajta joto

user posted image  user posted image  user posted image

Ampak res user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz grem, najdita si kero drugo kuro za zaj******user posted image user posted image user posted image user posted image

dijo bijo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.10.2008 22:52:52   
dolenjka
Tudi jaz grem nina nana user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.10.2008 22:59:44   
srečka nosečka
šibam še jaz

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.10.2008 6:51:19   
kati kati
jutro

prvauser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 533
3.10.2008 7:24:01   
kati kati
jutro
najprej sem mogla vse prebrat, nato dati glasove vsem pikcom...nato se za
fajno kavo zment

aja pa vaši pogovori o cezarcku..mi napredujemo ...delamo pesjak-pasjo vilo...bo lepo zrihtano...naša psička bo uživala...sam zdej je še na prostosti. večerno spanje pa v viliuser posted image

naj mi katera še lepo razloži kako se dajo slikce direkt na forum<(ne album)HVALA

bamby-pr nas se ne morš kr tak prestavit-prvo.ker nimamo otroškega dispanzerja...je kr zdravnik za vseuser posted image

mery lou-kak migec je tvoj Taj-pa tak lepo se vstaneuser posted image user posted image user posted image user posted image ž

mala pikica-moj se miljonkrat vsede v spanju...js ga pa nazaj klačim...ampak rata

dolenjka-js sem kr za kavo v ce

Janej-talw tvoj Jaka je ap opasanuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.10.2008 7:59:00   
kati kati
zdejle grem pa jst frizerju

pa slike sem dala v album...pa mal glasujte...hvala

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.10.2008 8:11:03   
buči
Jutro. Ne vem, kje sem včeraj končala z branjem, tako, da ne grem iskat, ker nimam časa. Upam, da se ni zgodilo kaj res nujnega. Včeraj sem bila do 19ih v vrtcu na roditeljskem sestanku, bom morrala decembra igrat v predstavi starši za otroke - upam, da bom kakšno drevo.

Ali mogoča katera dela (oz, je pred porodniško) kje, ali pa imate doma kaj odvečnega papirja ali pa majhnih kartončkov? Barvasti, beli, ni važno. Bomo namreč delali novoletne čestitke in denar nameni v nakup nečesa, to pa potem podarili.

Bajsa, ti je mogoče po nesreči ostala kakšna mizica za antilopo? Ali pa je katera druga ugotovila, da je neuporabna? Jo odkupim.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 536
3.10.2008 8:14:17   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

mi smo že pokonci user posted image , danes je res zgodnja. user posted image
Zunaj je pa tak siv dan user posted image . Kje je sonček?

kati - kako pa to zgleda, ko gre frizerka k frizerju? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 537
3.10.2008 8:18:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Bajsa, ti je mogoče po nesreči ostala kakšna mizica za antilopo? Ali pa je katera druga ugotovila, da je neuporabna? Jo odkupim.

nisem bajsa, ampak grem pa v kratkem v ikeo in če je bajsa nima ti jo kupim, v lj pa itak grem zdaj vsak petek in soboto pač morala bi se ti pripeljat do našega faksa, ker jaz nikol ne bom s svojim avtom.

srečka dobro jutrouser posted image

a ima katera al pa mogoče najde na netu od svetlane makarovič Mali kakadu????pesmica pravljica...NORO DOBRA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.10.2008 8:20:39   
Janey
kati kati za slike

greš na stran www.shrani.si in tam naložiš sliko,,,ko jo naložiš izbereš kodo za forum, ko kopiraš in prilimaš semle.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.10.2008 8:21:01   
buči
Janey, bi te pa res prosila za mizico. Jaz sicer kup pravljic in pesmic, tele ne, ampak bom poiskala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.10.2008 8:24:23   
Janey
to si je pa moj lump z omare potegnil in zdaj si mišice za lano delauser posted image user posted image

user posted image

ampak še dobro da mu nu na glavo padla, je bla namreč daleč not v omari,se je moral fejst stegnit...jaz pa tu čvekamuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.10.2008 8:25:49   
ella79
jutro user posted image

janey na emuli tudi ni kakaduja user posted image mam druge od makaroviče če hočeš user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.10.2008 8:28:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, bi te pa res prosila za mizico. Jaz sicer kup pravljic in pesmic, tele ne, ampak bom poiskala.

jaz je na netu ne najdem
najdem samo to:  http://www.mimovrste.com/artikel/1020978734/svetlana-makarovic-mali-kakadu

ko lahko delčke poslušaš

kaj je mali zdaj vse nardil, najprej je z mize vzel mentose in si ji s papirom našopal v usta, pol jih pa še hotel dat iz roke, se je kregal na mene....pol sem ga nazaj v kup igrač obrnila in ko sem prišla do sem sem se obrila in že je držal za kabel od dvdja NA POLICI in ga vlekel dol, da sem ga na pol poti do glave ujela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.10.2008 8:28:56   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image

janey na emuli tudi ni kakaduja user posted image mam druge od makaroviče če hočeš user posted image user posted image

mi jih lahko na mejl pošleš al so prevelke??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.10.2008 8:31:19   
Februarka08
Jutro.

Joj, kakšno jutro... Larisa se je zbudila ob 5.55user posted image user posted image user posted image user posted image in začela vriskat v postliuser posted image groza, jaz sem kar poletela k njej... pol sm jo pol ure cmarila v moji postli da bi zaspala, pa ni šansuser posted image pol sm bla pa že vsega sita in sm jo dala v njeno sobo, priprla vrata in šla nazaj spat... in glej ga zlomka, še ona je zaspalauser posted image sicer ne vem za kolk časa in kdaj, ampak važno da je vsaj še nakaj odspala, ker če ne bi bla totalno sitna celo dopoldne, jest pa tuduser posted image

Kolk ste načvekaleeeeeeeeeeeeeee??? Niste normalneuser posted image Jest sem učer pobegnila, ker sem bla klicana na masažo noguser posted image se tud še ni naredluser posted image (se hoče odkuptuser posted image ) - je kupu na Top Shopu tist Ped Egg za stopala... jao, potrata dnarjauser posted image user posted image user posted image sva mislila kako bo to šlo fino, ma kaki... no, pol je pa še piskr prstavu za joto, tako da HB user posted image user posted image dan je kuj lepši...

Danes je dan otroka a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.10.2008 8:33:42   
ella79

jutro user posted image

mi jih lahko na mejl pošleš al so prevelke??

pravljice so prevelike, pesmice ti lahko - maček muri

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.10.2008 8:37:12   
ella79
februarka če je pa dan otroka, jih je treba pa na kavo pejat user posted image user posted image user posted image bajsa mi ni nič odgovorila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.10.2008 8:37:50   
Februarka08

februarka če je pa dan otroka, jih je treba pa na kavo pejat user posted image user posted image user posted image bajsa mi ni nič odgovorila user posted image

Nima kej, če je tak danuser posted image ma da prideuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 548
3.10.2008 8:39:23   
srečka nosečka
janey - tale tvoj Jaka je pa res aktiven. Kmalu si boš morala stajico omislit, da ti ne bo vsega pospravil. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.10.2008 8:41:06   
srečka nosečka
,mn0nn7098pkljijjj'ki+llllllll+++++++++++ , m87nm787mkkkkkkkk š  bmo o
b
9m

Evo to Lana februarčkom sporoča.user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?