|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
2.10.2008 21:05:26   
srečka nosečka
Naša user posted image  še kar rogovili. user posted image  Ji ni za spanje. user posted image  Mah, se ne bom jezila, naj jo ati sedaj malo utrudi pa bo pol bolj sladko spala.

dolenjka - jaz bi tudi scrable user posted image , ga nisva igrala že celo večnost. Je pa svetovna igra. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za plavanje. Tud jaz že komi čakam user posted image  Scrable, kolk fajn...jaz bi tud, pa ga nimava...evo spet bomo zapravljali user posted image

A se bomo počas na FB preselile, al kako user posted image user posted image user posted image

da ne bom katere sanjala slučajno user posted image  febraurski user posted image

upam,d a res ne, ker jaz se tam NIČ ne znajdem user posted image

mary - Tay je pa pravi AS user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.10.2008 21:05:53   
mala_pikica
Dober večer!

Mariborčanke, vidim, da ste uživale! Zakaj pa se niste k meni pripeljale na kavico? Sicer pa vabilo še velja!

Jaz sem tudi glasovala za Lano user posted image user posted image . Bo prava piflarka, če že zdaj rada bere. A Taj in Larisa tudi tam tekmujeta? Nisem na tekočem kje za njuju glasujem.

Janey, ta tvoj Jaka pa ga pihneuser posted image , ma je prav posrečen s to svojo deklicouser posted image user posted image .

Mary, a tvoj pa že tako spleže na stvari, mene bi kap, da bi Lukca tako našla. Me je že skoraj zadela, ko sem ga položila na tla in, ko sem se obrnila sem ga zagledala kako sedi in se mi smeji.

Imam pa sedaj en majhen problemček. Moj Luka je do zdaj zelo lepo sam zaspal v posteljici. Odkar pa se zna sam vsesti, pa je ful problem, da zaspi, ker se kar naprej poseda in potem nori po posteljici. Čez dan imam res problem, ker nositi pa ga ne bi rada začela, da bi zaspal. Danes je spal samo enkrat, pa je ful zaspan, pa še kar rogovili po postelji. Kako pa kaj vaši sedaj zaspijo oz. kako ste rešile to zadevo?

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 2.10.2008 21:08:37 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.10.2008 21:09:16   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije

http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html
kej takega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noro

bom mojmu še pokazala, me zanima njegov obrazuser posted image
Grem pred tv, pol pa spat... moj je danes celo doma... upam da to kaj pomeniuser posted image user posted image

bratca za lariso user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bog ne dajuser posted image user posted image user posted image no, ne še zdejuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz sem te pa že tam iskala, pa celo eno najde, sam je iz Portlanda user posted image user posted image user posted image user posted image k boš redi povej, al pa me ti najdi user posted image user posted image

bamby dvodelno je tole za zimo

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra... bom povedala... boš moja 1. prjatlcauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

DOLENJKA bravo za carico da ma rada vodo, glih prov za Tai-ja on je norc na vodo tle si lohk pogledas kok vode si je danes natocu v banju, to mu je ful uzitek vodo odpirat pa zapirat

http://shrani.si/f/2Y/49/307S2gbV/mvi0033.avi

sej ne vem ce bo delal k je filmcek....drugac pa midva tud 2 krat na teden plavava sam ne tko v skupini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morm verjetuser posted image user posted image kaki facko je vaš Taiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.10.2008 21:10:14   
srečka nosečka
mala pikica - če ste jutri fraj, prideva v vaše mesto na kavico, pa še babici in dediju grem lahko svečko prižgat

Glede spanja - naša je razvajenka, bolje da ti ne povem kako zaspi user posted image

Pa Lana se zahvaljuje za vse vaše glasove user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.10.2008 21:12:06   
Februarka08
Mala_pikica tukaj lahko klikneš za našo Larisouser posted image
http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.10.2008 21:12:26   
pina-1
čer.
jaz se ne grem več. Še en tak dan, pa bom hitro pri bamby na dopustu. Ali pa se v rižano vržem. Ana je čisti ****is fasala in jaz z njo. JE danes zaspala okoli 19:30, pa jo zbudi zabasan nos, pol pa ne aspat. Sem jo samo v postlo dala, pa je malo zajokala ampak sama zaspala.

POl je pa mia začela s svojim šovom, tako da sta danes obe zaspali z jokom, jaz mam pa vse lase v luftuuser posted image

suzi, tebi še o hrani. mi so danes takole jedle:
6:00 joška
9:30 joška
11:30 2 skutici in čez joška
14:30 zelenjavna in čez joška
16:30 z nai paštouser posted image
17:30 fige in hruško
19:30 joška.

mater mi se pe full dojimo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 506
2.10.2008 21:14:12   
Februarka08
SN, sem dala hit še eno 5-tko vaši Laniuser posted image
K maš tko fajn v podpisuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 507
2.10.2008 21:16:29   
srečka nosečka

Mala_pikica tukaj lahko klikneš za našo Larisouser posted image
http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/

mi tudi klikamo za Lariso in Taja user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 508
2.10.2008 21:17:37   
nizy
februarka - larisa dobila 5user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
2.10.2008 21:18:41   
srečka nosečka

SN, sem dala hit še eno 5-tko vaši Laniuser posted image
K maš tko fajn v podpisuuser posted image

daj še ti, mi/nam bo olajšano glasovanje user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 510
2.10.2008 21:22:13   
mala_pikica
Srečka nosečka, sem doma. Ti kar pridi.Bi mi pa pasalo dopoldne, ker jutri Lana praznuje in popoldne prideta sigurno babi in dedi voščiti.

Februarka glasovi oddani za tvojo Lariso in Taija( saj ne vem, če sem prav napisala)user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.10.2008 21:22:46   
Marusah
Čer,

Jaz sem se danes odločila, da grem prej spat, da se malo naspim. Vas še malo pozdravim, pol pa kr zlezem pod kovteruser posted image  

Lovro je že ob osmih spal kot top. Zgleda, da sta ga Jaka in Lana fajn utrudla user posted image

Janey sam Jaka je pa pravi šarmer. Boge punce, bojo vse, ki mu bojo blizu pršle, brez glav okrog hodile user posted image

Srečka nosečka sem glasovala za našo lepotičko user posted image .

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 512
2.10.2008 21:27:26   
Marusah
Evo, sem poklikala še za Taija in Larisouser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.10.2008 21:30:07   
pina-1
jaz se grem stiskat. rabim, da i moždvigne malo moaalo, ker so mi jo otrci totalno zdrali danesuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.10.2008 21:35:37   
ella79
jaz tudi glasujem za naše februarčke user posted image user posted image res dejte spodaj v podpis link, bo mnogo lažje user posted image

pina pejt se stiskat, pa še mal se pogovorta user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.10.2008 21:42:40   
srečka nosečka
mala pikica - midve sva fraj po 12. uri. Je zate to prepozno?

marusah - blagor tebi, naša je komaj zdaj zaspala. Verjetno so jo očke bolele, ko je ta dva luštna fanta gledala. user posted image  Pa nočko.

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 516
2.10.2008 21:50:47   
mala_pikica
Srečka, vredu je ob 12. Jaz grem edino po lano ob 12. Se slišiva zjutraj, velja!

Neposredna povezava do sporočila: 517
2.10.2008 21:59:59   
Marusah
Pa mi bo le uspelo it bolj zgodaj spat.

*NOČKO*

Neposredna povezava do sporočila: 518
2.10.2008 22:14:32   
dolenjka
tko, sem popu**** user posted image  

Se bom rajš z vami družila, ker scrabbla nisem igrala od user posted image  in mi očitno ne gre več dobr user posted image  za celih 10 pik me je user posted image  user posted image  Se mu bom ju3 maščevala user posted image  user posted image  user posted image

Štajerke: mi2 greva v sredo v Laško na terapijo in če je katera za user posted image  v CE okrog 13h sva mi2 več kot za user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.10.2008 22:26:33   
Janey
čer

sem gledala ta butasta trenja, ma za bruhat ej, so barabe eni.

dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem zauser posted image user posted image

maryuser posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast..tai je CARE!! je pa res pol leta pred našimi. jaka je razgrajač, pa tut vsekake akrobacije izvaja, čeprav se ne plazi pride povsod, se pač suka in skače na kolenihuser posted image user posted image pa tut je lump, najde vsak predal in vsako pikico ki je nebi rabil, ampak mu ne seže niti do kolen.

SN stiskam za lano, no prav tako tudi za taičija in lariso. ampak lana je moja lubika, saj vešuser posted image

marusha lepo da si prišla malo semuser posted image user posted image prav manjkaš da veš

pinčiuser posted image user posted image malo za pocajtat

grem si po en krožnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.10.2008 22:28:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem zauser posted image user posted image

grem si po en krožnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo user posted image

Kaj boš pa v postelji z krožnikom user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.10.2008 22:30:14   
srečka nosečka

SN stiskam za lano, no prav tako tudi za taičija in lariso. ampak lana je moja lubika, saj vešuser posted image  

LAHKO NOČ

Za CE se bomo zmenili, morda pa res šibnemo. user posted image

Hvala za klik. user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.10.2008 22:33:14   
srečka nosečka

No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo user posted image

A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? user posted image  user posted image

Glede krožnika pa mene tudi zanima. user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.10.2008 22:40:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? user posted image  user posted image

Glede krožnika pa mene tudi zanima. user posted image user posted image user posted image

grrrr, sej veš kaj sem mislila user posted image  štajerski

No, smatram za urejeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
2.10.2008 22:46:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

krožnika jote aneuser posted image user posted image moj se je šel zdaj očedituser posted image user posted image

jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......