Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:05:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Naša še kar rogovili. Ji ni za spanje. Mah, se ne bom jezila, naj jo ati sedaj malo utrudi pa bo pol bolj sladko spala. dolenjka - jaz bi tudi scrable , ga nisva igrala že celo večnost. Je pa svetovna igra. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka za plavanje. Tud jaz že komi čakam Scrable, kolk fajn...jaz bi tud, pa ga nimava...evo spet bomo zapravljali A se bomo počas na FB preselile, al kako da ne bom katere sanjala slučajno febraurski upam,d a res ne, ker jaz se tam NIČ ne znajdem mary - Tay je pa pravi AS
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:05:53
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Mariborčanke, vidim, da ste uživale! Zakaj pa se niste k meni pripeljale na kavico? Sicer pa vabilo še velja! Jaz sem tudi glasovala za Lano . Bo prava piflarka, če že zdaj rada bere. A Taj in Larisa tudi tam tekmujeta? Nisem na tekočem kje za njuju glasujem. Janey, ta tvoj Jaka pa ga pihne , ma je prav posrečen s to svojo deklico . Mary, a tvoj pa že tako spleže na stvari, mene bi kap, da bi Lukca tako našla. Me je že skoraj zadela, ko sem ga položila na tla in, ko sem se obrnila sem ga zagledala kako sedi in se mi smeji. Imam pa sedaj en majhen problemček. Moj Luka je do zdaj zelo lepo sam zaspal v posteljici. Odkar pa se zna sam vsesti, pa je ful problem, da zaspi, ker se kar naprej poseda in potem nori po posteljici. Čez dan imam res problem, ker nositi pa ga ne bi rada začela, da bi zaspal. Danes je spal samo enkrat, pa je ful zaspan, pa še kar rogovili po postelji. Kako pa kaj vaši sedaj zaspijo oz. kako ste rešile to zadevo?
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 2.10.2008 21:08:37 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:09:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html kej takega noro bom mojmu še pokazala, me zanima njegov obraz Grem pred tv, pol pa spat... moj je danes celo doma... upam da to kaj pomeni bratca za lariso bog ne daj no, ne še zdej IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka jaz sem te pa že tam iskala, pa celo eno najde, sam je iz Portlanda k boš redi povej, al pa me ti najdi bamby dvodelno je tole za zimo ta je pa dobra... bom povedala... boš moja 1. prjatlca IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou DOLENJKA bravo za carico da ma rada vodo, glih prov za Tai-ja on je norc na vodo tle si lohk pogledas kok vode si je danes natocu v banju, to mu je ful uzitek vodo odpirat pa zapirat http://shrani.si/f/2Y/49/307S2gbV/mvi0033.avi sej ne vem ce bo delal k je filmcek....drugac pa midva tud 2 krat na teden plavava sam ne tko v skupini ne morm verjet kaki facko je vaš Tai
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:10:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - če ste jutri fraj, prideva v vaše mesto na kavico, pa še babici in dediju grem lahko svečko prižgat Glede spanja - naša je razvajenka, bolje da ti ne povem kako zaspi Pa Lana se zahvaljuje za vse vaše glasove
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:12:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Mala_pikica tukaj lahko klikneš za našo Lariso http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:12:26
|
|
|
|
pina-1
|
čer. jaz se ne grem več. Še en tak dan, pa bom hitro pri bamby na dopustu. Ali pa se v rižano vržem. Ana je čisti ****is fasala in jaz z njo. JE danes zaspala okoli 19:30, pa jo zbudi zabasan nos, pol pa ne aspat. Sem jo samo v postlo dala, pa je malo zajokala ampak sama zaspala. POl je pa mia začela s svojim šovom, tako da sta danes obe zaspali z jokom, jaz mam pa vse lase v luftu suzi, tebi še o hrani. mi so danes takole jedle: 6:00 joška 9:30 joška 11:30 2 skutici in čez joška 14:30 zelenjavna in čez joška 16:30 z nai pašto 17:30 fige in hruško 19:30 joška. mater mi se pe full dojimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:14:12
|
|
|
|
Februarka08
|
SN, sem dala hit še eno 5-tko vaši Lani K maš tko fajn v podpisu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:16:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mala_pikica tukaj lahko klikneš za našo Lariso http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/ mi tudi klikamo za Lariso in Taja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:17:37
|
|
|
|
nizy
|
februarka - larisa dobila 5
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:18:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 SN, sem dala hit še eno 5-tko vaši Lani K maš tko fajn v podpisu daj še ti, mi/nam bo olajšano glasovanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:22:13
|
|
|
|
mala_pikica
|
Srečka nosečka, sem doma. Ti kar pridi.Bi mi pa pasalo dopoldne, ker jutri Lana praznuje in popoldne prideta sigurno babi in dedi voščiti. Februarka glasovi oddani za tvojo Lariso in Taija( saj ne vem, če sem prav napisala) .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:22:46
|
|
|
|
Marusah
|
Čer, Jaz sem se danes odločila, da grem prej spat, da se malo naspim. Vas še malo pozdravim, pol pa kr zlezem pod kovter Lovro je že ob osmih spal kot top. Zgleda, da sta ga Jaka in Lana fajn utrudla Janey sam Jaka je pa pravi šarmer. Boge punce, bojo vse, ki mu bojo blizu pršle, brez glav okrog hodile Srečka nosečka sem glasovala za našo lepotičko .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:27:26
|
|
|
|
Marusah
|
Evo, sem poklikala še za Taija in Lariso
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:30:07
|
|
|
|
pina-1
|
jaz se grem stiskat. rabim, da i moždvigne malo moaalo, ker so mi jo otrci totalno zdrali danes
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:35:37
|
|
|
|
ella79
|
jaz tudi glasujem za naše februarčke res dejte spodaj v podpis link, bo mnogo lažje pina pejt se stiskat, pa še mal se pogovorta
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:42:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - midve sva fraj po 12. uri. Je zate to prepozno? marusah - blagor tebi, naša je komaj zdaj zaspala. Verjetno so jo očke bolele, ko je ta dva luštna fanta gledala. Pa nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:50:47
|
|
|
|
mala_pikica
|
Srečka, vredu je ob 12. Jaz grem edino po lano ob 12. Se slišiva zjutraj, velja!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 21:59:59
|
|
|
|
Marusah
|
Pa mi bo le uspelo it bolj zgodaj spat. *NOČKO*
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:14:32
|
|
|
|
dolenjka
|
tko, sem popu**** Se bom rajš z vami družila, ker scrabbla nisem igrala od in mi očitno ne gre več dobr za celih 10 pik me je Se mu bom ju3 maščevala Štajerke: mi2 greva v sredo v Laško na terapijo in če je katera za v CE okrog 13h sva mi2 več kot za
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:26:33
|
|
|
|
Janey
|
čer sem gledala ta butasta trenja, ma za bruhat ej, so barabe eni. dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za mary svaka čast..tai je CARE!! je pa res pol leta pred našimi. jaka je razgrajač, pa tut vsekake akrobacije izvaja, čeprav se ne plazi pride povsod, se pač suka in skače na kolenih pa tut je lump, najde vsak predal in vsako pikico ki je nebi rabil, ampak mu ne seže niti do kolen. SN stiskam za lano, no prav tako tudi za taičija in lariso. ampak lana je moja lubika, saj veš marusha lepo da si prišla malo sem prav manjkaš da veš pinči malo za pocajtat grem si po en krožnik LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:28:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:30:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za SN stiskam za lano, no prav tako tudi za taičija in lariso. ampak lana je moja lubika, saj veš LAHKO NOČ Za CE se bomo zmenili, morda pa res šibnemo. Hvala za klik.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:33:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:40:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima. grrrr, sej veš kaj sem mislila štajerski No, smatram za urejeno
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 22:46:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka, če pride srečka po naju in naju dostavi v celje sem za grem si po en krožnik No, srečka nosečka napokaj tedva mandeljca štajerska in jih v CE dostavi v sredo Kaj boš pa v postelji z krožnikom A mene oz. naju pa nočeš in lahko greva potem z Lano po svojem? Glede krožnika pa mene tudi zanima. krožnika jote ane moj se je šel zdaj očedit jaz bi imela kužija...cezarčka...za RD, pa moj pravi, da ne,ker bo potem ko bom jaz šla v službo sam v stanovanju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......