bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Polonca,moj tud noče nič pit. Sem pa ugotovila, da pije le če je toplo. Spije pa vseen sam ene 40ml na dan Pa vseen kaj je sam da je toplo Anaja isto pije zelo malo, pa toplo mora biti! Pije pa instant Hippov čaj. IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jooooooooj, vedno pozabim prašat : ali katera slučajno uporablja Müllerjeve plenice ker imam doma cel zavitek skoraj, pa jih ne bi stran vrgla, če jih katera hoče... samo so pa št. 3 A ti ne misliš nobenega več imeti, ker drugače jih lahko prišparaš. Jaz imam še zdaj nekaj Timovih plenic, en cel paket, pa še nekaj drugih. Sicer so pa naši ta št. še prav. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a majo vaši tudi kako spešel igračko za spat naša je čist nora na ninico, jo vedno tok stiska k sebi, k da bi ji jo kdo hotu vzet pa ko se iz boka na bok obrača, jo vedno sabo nese no, sej verjetno če bi ji dala kako drugo igračko, bi pa uno je pa to edina stvar, ki je v postli Imaja, PLENICO . Drugih igrač sploh ne porajta za zaspat, plenica je pa obvezna oprema. Se z njo pokrije čez glavo in tako spi . Oooo, mala pikica, vidim da je pri vas isto. In Lana še vedno spi z njo . Jih bom mogla do 18 leta imet na zalogi, da bo punca lahko spala . Pol bo imela pa že kaj drugega za spat . IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Naša zvečer nima nič v postelji ko gre ajat, čez dan pa včasih eno majhno žirafko A imate pri vas doma še kakšno drugo žival v obliki igrače, al imate samo žirafe . Se mi zdi, da carica kakšne hude izbire nima, ker je mami v fan clubu žiraf . By the way, si jo peljala danes v ZOO gledat male žirafke???Carici bi bile gotovo ful všeč, ker jiih obožuje (beri: mami jih obožuje) (malo đouka, stara sablja ) IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Jaz bi se tudi pogovarjala, pa se nimam s kom . Jaz tudi ne . Dajva midve na RR čvekat in si družbo delat . SN, čestitke za plazenje ! To mora bit presenečenje! IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem na pogovor. nočko Dobro opravi pogovor !!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko ste glih o burekih prej govorile....sem prej glih kupila enga mesnega in enga sirovega , samo nisem pa še probala. Jaz sem pa včeraj sirovega spekla, pa mi ni bil preveč dober, ker mi je premasten ratal . elma, daj kakšno slikco objavi teh tvojih škorenjčkov! 4 € pa res ni veliko! Hvala za pohvale mojega avatarja. Sej druge ga itak niso vidle ! babji ! Tiste linke, ki jih prilimaš, meni vedno isto kaže: prvo stran Čer! Jaz sem imela pestro popoldne v znamenju cunj. Sem pospravljala premajhne in dajala na svetlo večje, tako za Tima, kot za Anajo . Pol sem se končno lotila Timu krajšat trenirke in ene športne hlače popravljat. Sem tudi končno šivalni stroj po dolgem času na plano vzela . Naš mulc ima postavo kot bi okostnjaka oblačil. Vse visi na njemu ! Za 6 let mu je v pasu prav en tolko, dolžina pa že čisto kratka. Kar je večjega pa že vse visi . Sem mu zadnjič v Šparju kupila te športne hlače, pa mu je bila dolžina OK, pomerila jih pa itak nisva. Ko jih je pa doma oblekel, sem mislila, da me bo pa feršlok. Zdaj sem jih za silo spravila vred! Aja, zdaj sem stuširana in odišavljena, ker drugače je baje priklop k februarkam prepovedan . Zato se ne čudite, da tako poredko zahajam med vas !
< Sporočilo je popravil bamby -- 1.10.2008 22:41:05 >
|