|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
1.10.2008 22:07:40   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Aje mogoče kera slišala za to verižico in , zanima me če kaj pomaga user posted image

http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/produkt_liste.php?db_sess=15508b6ea9b431bc8a2c9bf460c6ff32&dbsid=22&ss_a=bb%7Chome%7Cdefault%7C202%7C%7C%7C%7C2%7C9%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7C&ss_n=2

Še nisem slišala za kaj takšnega ali podobnega. user posted image  Moje mnenje - jaz mali ne bi dajala kakšnih veržic okoli vratu. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 326
1.10.2008 22:07:57   
ella79
elma jaz sem neki brala od te jantarjeve verižice user posted image a ni kao neki proti krčem user posted image al ima tudi kasneje kak učinek user posted image jaz pa nemščina, sva že neki časa skregani user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 327
1.10.2008 22:08:24   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer.

jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre.user posted image user posted image

lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka user posted image

user posted image user posted image user posted image sej ti pa nisi nič boljš, nas izkoriščač, med tem ko tvoj drva žaga user posted image

user posted image user posted image  jaz vam samo družbo delam, v trenutkuh ko nimate doma s kom čvekat.

nič se ne opravičuj, sem ti takoj oprostila ker si po pravici povedala zakaj si tle user posted image

pridna! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
1.10.2008 22:09:50   
ELMA
Ne vem, če kaj pomaga, to je Ella za dlesni ..... Menda jih manj srbi , če imajo to verižico na vratuuser posted image Če je to  ta verižica , moja soseda jo je imela , za svojega user posted image in  pravi da pomaga user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 1.10.2008 22:12:58 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 329
1.10.2008 22:14:49   
Neni13
Hvala, to je bilo pa hitro..user posted image
Verižice pa nikar ne daj tako malim otrokom!!!!!Ne bi te rada strašila, a poznam družino s smtrno nesrečo 1,5 letnika zaradi vrvice okoli vratu...
Da vam na kraj pameti ne pade kaj takega!! Tak, zdaj se pa huda.

OK, saj vprašaš lahko...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 330
1.10.2008 22:15:01   
ella79

Ne vem, če kaj pomaga, to je Ella za dlesni ..... Menda jih manj srbi , če imajo to verižico na vratuuser posted image Če je to  ta verižica , moja soseda jo je imela , za svojega user posted image in  pravi da pomaga user posted image

pojma nimam kako bi lahko za dlesni pomagala user posted image mogoče, da se z ogrlico igrajo, pa da rok tok v usta ne tišijo in manj mislijo, da jih dlesni bolijo user posted image user posted image user posted image Jaz sem pomoje brala na RR, da je proti krčom user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 331
1.10.2008 22:17:51   
dolenjka

pojma nimam kako bi lahko za dlesni pomagala user posted image mogoče, da se z ogrlico igrajo, pa da rok tok v usta ne tišijo in manj mislijo, da jih dlesni bolijo user posted image user posted image user posted image Jaz sem pomoje brala na RR, da je proti krčom user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 332
1.10.2008 22:21:49   
Bajsa
Čeeer!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 333
1.10.2008 22:22:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Čeeer!

Ja pa kje se vlačš??????????? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
1.10.2008 22:26:44   
ELMA

user posted image  user posted image  user posted image

Kva se pa ti šefica smejiš user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 1.10.2008 22:27:36 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
1.10.2008 22:30:42   
srečka nosečka
Uuuuf, sem se na facebooku utrudila user posted image  user posted image  - ta šport je prenaporen zame. user posted image

nočko

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 1.10.2008 22:31:04 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.10.2008 22:33:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Uuuuf, sem se na facebooku utrudila user posted image  user posted image  - ta šport je prenaporen zame. user posted image

nočko

user posted image  izdajalka štajerska user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.10.2008 22:35:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Polonca,moj tud noče nič pit. Sem pa ugotovila, da pije le če je toplo. Spije pa vseen sam ene 40ml na dan user posted image  Pa vseen kaj je sam da je toplo user posted image

Anaja isto pije zelo malo, pa toplo mora biti! Pije pa instant Hippov čaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jooooooooj, vedno pozabim prašatuser posted image :
ali katera slučajno uporablja Müllerjeve pleniceuser posted image ker imam doma cel zavitek skoraj, pa jih ne bi stran vrgla, če jih katera hoče... samo so pa št. 3user posted image user posted image user posted image

A ti ne misliš nobenega user posted image  več imeti, ker drugače jih lahko prišparaš. Jaz imam še zdaj nekaj Timovih plenic, en cel paket, pa še nekaj drugih. Sicer so pa naši ta št. še prav.

a majo vaši user posted image tudi kako spešel igračko za spat user posted image naša je čist nora na ninico, jo vedno tok stiska k sebi, k da bi ji jo kdo hotu vzet user posted image pa ko se iz boka na bok obrača, jo vedno sabo nese user posted image no, sej verjetno če bi ji dala kako drugo igračko, bi pa uno user posted image je pa to edina stvar, ki je v postli

Imaja, PLENICO user posted image user posted image user posted image . Drugih igrač sploh ne porajta za zaspat, plenica je pa obvezna oprema. Se z njo pokrije čez glavo in tako spi user posted image .
Oooo, mala pikica, vidim da je pri vas isto. In Lana še vedno spi z njo user posted image user posted image . Jih bom mogla do 18 leta imet na zalogi, da bo punca lahko spala user posted image . Pol bo imela pa že kaj drugega za spat user posted image  user posted image user posted image .

Naša zvečer nima nič v postelji ko gre ajat, čez dan pa včasih eno majhno žirafko user posted image

A imate pri vas doma še kakšno drugo žival v obliki igrače, al imate samo žirafe user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da carica kakšne hude izbire nima, ker je mami v fan clubu žiraf user posted image user posted image user posted image . By the way, si jo peljala danes v ZOO gledat male žirafke???Carici bi bile gotovo ful všeč, ker jiih obožuje (beri: mami jih obožuje) (malo đouka, stara sablja user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jaz bi se tudi pogovarjala, pa se nimam s komuser posted image .

Jaz tudi ne user posted image user posted image user posted image . Dajva midve na RR čvekat in si družbo delat user posted image .

SN, čestitke za plazenje user posted image ! To mora bit presenečenje!
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

grem na pogovor.user posted image user posted image

nočko

Dobro opravi pogovor user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

ko ste glih o burekih prej govorile....sem prej glih kupila enga mesnega in enga sirovegauser posted image  , samo nisem pa še probala.

Jaz sem pa včeraj sirovega spekla, pa mi ni bil preveč dober, ker mi je premasten ratal user posted image user posted image user posted image .

elma, daj kakšno slikco objavi teh tvojih škorenjčkov! 4 € pa res ni veliko! Hvala za pohvale mojega avatarja. Sej druge ga itak niso vidle user posted image ! user posted image user posted image user posted image babji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Tiste linke, ki jih prilimaš, meni vedno isto kaže: prvo stran user posted image

Čer!

Jaz sem imela pestro popoldne v znamenju cunj. Sem pospravljala premajhne in dajala na svetlo večje, tako za Tima, kot za Anajo user posted image . Pol sem se končno lotila Timu krajšat trenirke in ene športne hlače popravljat. Sem tudi končno šivalni stroj po dolgem času na plano vzela user posted image user posted image user posted image . Naš mulc ima postavo kot bi okostnjaka oblačil. Vse visi na njemu user posted image ! Za 6 let mu je v pasu prav en tolko, dolžina pa že čisto kratka. Kar je večjega pa že vse visi user posted image . Sem mu zadnjič v Šparju kupila te športne hlače, pa mu je bila dolžina OK, pomerila jih pa itak nisva. Ko  jih je pa doma oblekel, sem mislila, da me bo pa feršlok. Zdaj sem jih za silo spravila vred!

Aja, zdaj sem stuširana in odišavljena, ker drugače je baje priklop k februarkam prepovedan user posted image . Zato se ne čudite, da tako poredko zahajam med vas user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil bamby -- 1.10.2008 22:41:05 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.10.2008 22:39:53   
dolenjka
Bamby, danes nisva šli, sva bili pa v ponedeljek in sva šli najprej žirafe gledat user posted image  user posted image  user posted image
Bova šli pa v kratkem spet user posted image

Aja pa še to: nisem jaz fenica, ampak moj možicelj user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 339
1.10.2008 22:42:17   
bamby

Aja pa še to: nisem jaz fenica, ampak moj možicelj user posted image

Aaaaa, saj res samo o slonih in levih govoriš user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.10.2008 22:42:33   
ella79
SN a ti tudi na facebooku športaš user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 341
1.10.2008 22:43:01   
ella79
bamby user posted image user posted image lep avatar, sem opazila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 342
1.10.2008 22:46:57   
bamby

bamby user posted image user posted image lep avatar, sem opazila user posted image

Končno še od ene prjatlce pohvala user posted image . Hvala ella, nikol te ne bom pozabla user posted image !!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.10.2008 22:47:26   
dolenjka
No tko, zdej sem se pa tut jaz na FB zmatrala - sem mal špijunirala user posted image  user posted image  user posted image

bamby, leppp aavvvttaarrrr user posted image

Zdej grem pa ajat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.10.2008 22:49:16   
bamby
dolenjka, končno si se tudi ti zbudila in si končno spet moja prjatlca user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
1.10.2008 22:49:23   
srečka nosečka

SN a ti tudi na facebooku športaš user posted image user posted image user posted image

ja, poglej me, kar ne morem dol s PC-ja user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 346
1.10.2008 22:51:10   
srečka nosečka
bamby - čestitke za nov avatar, sem opazila samo pozabila pohvalit user posted image
Pa na kostanje tudi mislim, bodo v kratkem pri tebi user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 347
1.10.2008 22:51:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ja, poglej me, kar ne morem dol s PC-ja user posted image

kje pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 348
1.10.2008 22:52:26   
Bajsa
Polonca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !

Mlavla lepo da si se oglasila, sm te tud jaz že pogrešala.

Bamby lep avatar. Drgač si me pa zadnjič vprašala za katero dm se potegujem, a ne. No za dm poslovodja, sam mi ni neki ful dobra služba to, bom rajš še mal pogledala, če se kje kej pametnega najde user posted image

Tud jaz se nimam s kom pogovarjat, bom šla pa kr spat, ker sem utrujena. Sploh ne vem kaj mi je, sam zadnje dni sm tko utrujena zvečer, da bi lohk že ob 8 spala-

Kaj nej kuham ju3 za kosilo, bom mela spet polno hišo delavcev. Joooj še mal pa bo, upam. Kopalnica je že skor fertik, baje da bo ju3 že fugiral user posted image user posted image user posted image user posted image
Fotr pa prav, da bomo v nedeljo lahko že prvič blili, zdej sam upam,da se bo še estrih hitr posušu.

No zdej pa grem spat.

Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 349
1.10.2008 22:52:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, končno si se tudi ti zbudila in si končno spet moja prjatlca user posted image

ti pa bivša, k nč več v Lj  ne prideš, če pa prideš pa poveš ko si že v Idrija user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!