Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 21:50:04
|
|
|
|
mary_lou
|
ja z palckami za useska une za otrocke Sam ne morm mu pa kr pustit k se to ful vidi, mislm zgleda pol k da ne skrbim za njega, bom pa res pol rajs poklicala P jutr
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:01:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Naš ma tud velik ušenega masla... jaz mu vsak dan po kopanju zbrišem s prstom ovitim v pleničko, torej bolj od zunaj, 2x na teden pa s palčkami... bom pa jaz tud preverila naslednji teden, ko imamo P. Mu pa blazno paše, ko mu to naredim, kar s tabelim pogleda
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:03:53
|
|
|
|
lillchy123
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:04:13
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja z palckami za useska une za otrocke Sam ne morm mu pa kr pustit k se to ful vidi, mislm zgleda pol k da ne skrbim za njega, bom pa res pol rajs poklicala P jutr Maslo v ušesu je zato, da ščiti dlačice, ki so pomemben dejavnik pri sluhu. Poškodovane dlačice=poškodovan sluh. Bolj ko čistimo maslo, bolj nastaja, saj je to obrambni mehanizem ušesa. Naj sploh nebi čistili s palčkami, ker smo hitro lahko pregloboko in pregrobi. Gremo lahko le toliko globoko, kolikor ''sežemo'' s prstom in nič več. Toliko, da ne zgleda umazan, lahko sčistiš z bombažno krpico čez prst. Je pa proizvodnja masla tud čisto individulano pogojena, enim se dela več, enim manj.
< Sporočilo je popravil larisa -- 6.11.2008 22:05:31 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:04:58
|
|
|
|
lillchy123
|
jeee! ratal! hvala bamby evo mojga sončka (sorry, ampak mi je album crknu)
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:11:08
|
|
|
|
mesecnica
|
Mary_lou - Tai je pa svetoven . Glede ušes - jaz sem ji do zdaj čistila ene 3x . Pa nima nič umazane. Bamby - evo ti bom kar link pripopala - prva cena je avstrijska ostale pa naše. Tegale smo si mi omislili: http://www.ceneje.si/sony-lcd-tv-40-kdl-40x3500 Boš objavila kaj slikic? Blaža - uhhh...prosti čas.... To je ponavadi takrat ko Luna zaspi. Čez dan na hitro kaj pospravim in skuham, zvečer pa skočim na comp . Bugi - jaz sem si tudi full dolgo želela, da bi delala izpit za motor. Zdaj me je pa počasi že minilo. Ne vem...me je kar malo strah teh naših cest in vrlih šoferjev. Buči - jaz tudi ne vem kdaj pudingi in čokolino. Drugače pa delam mlečne kaše z AM, jaz pač z AM za alergike. Lillchy123 - naša se tudi raztrga, ko kaj ni po njeno (beri: ko jo vlečem stran od kablov, tv-ja, pečice in ostalega). To res ne moreš verjet. Pa ustnice naprči in nos stisne in začne pihat od jeze. Je tako smešna. Ampak ponavadi kar vztrajam pri svojem. Glede hrane ti pa ne znam svetovat, ker naša tudi ni prevelika jedka. Jaz si ponavadi prištimam ene pet stvari in jih dajem na njeno mizico, da se malo zamoti in vsaj nekaj poje. Čeprav vsako stvar v roku 5 sekund vrže na tla in jo jaz nato spet poberem in tako dalje... Pa full luštne slikce . No naša spi. Smo danes spet šibale po celem fletu - ona po štirih in jaz za njo, da bi jo ujela. Se je toliko režala. Pa vsake toliko časa malo ustavila, da je pogledala kje sem in potem hitro naprej. Drugače nismo bile skoraj nič zunaj, ker je bilo full čudno vreme. Upam, da bo jutri bolje.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:25:38
|
|
|
|
mesecnica
|
Ej bejbe - jaz vas pol ne najdem na FB. Pomoč...please...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:28:04
|
|
|
|
mala_pikica
|
O lillchy kako je tvoj škrat lepi. Je pa normalno, da je apetit po jemanju antibiotikov slabši. Glede trme, pa ga jaz še ne bi ignorirala, je še premali. Jaz bi mu poizkusila preusmeriti pozornost na kaj drugega. Mary joj tvoj februarček pa je res hiter. Pravi mali fenomen . Pa ne morem verjeti, da ti take bolane pošiljajo na ZS. Blaža glede KM, pa ga jaz še tudi ne bi dajala. Saj tako kot dodatek k jedem ja, kot samostojni obrok pa še ne. Ja pa ene znajo biti fajn ostre na temo dojenje ali pa KM. Dosti nas je, pa še večinoma smo same babe, potem tako veš kam lahko to pripelje . Samo ne se sekirati, ker to škodi lepoti . Meti kaj jaz to berem, nič več . Za Mary že nekaj časa vemo, da bo Tai sinček edinček , pri tebi pa je to nekaj novega. Če jaz po pravici povem, sedaj drugič tudi nisem imela ravno ful želje še po enemu . Bolj je bila Lana starejša, postali smo zopet fino mobilni, ni bilo plenic,.... manj sem razmišljala o . Ampak nekako sem vedno razmišljala, da bom imela vsaj 2 in vem, da bi mi v življenju nekaj manjkalo, če bi imela samo Lano. Resnično sem zelo zelo vesela, da smo se odločili za še enega otroka in resnično uživam z njima. Se mi zdi, da smo šele sedaj postali tista čisto prava družinica. In, ko ju sedaj gledam skupaj kako se igrata in cartata se mi kar topi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:28:10
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Luka vse naj, naj za mini RD .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:28:23
|
|
|
|
larisa
|
Sem ti pomagala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:30:24
|
|
|
|
larisa
|
Lillchy, kako je srčkan Lukec. A si ti še vedno nemobilna? Ker, če si, potem greš lahko z mano 19. na srečanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 22:47:31
|
|
|
|
lillchy123
|
larisa, najlepša hvala, ampak težko, ker sem na drugem koncu slovenije (beri bogu iza nogu) mava pa takrat okulista, tko da se nacrtava!!! elma, sej vedve tud praznujete, sam en mesec manj? Tud vama en kup lepih želja se morva pa res dobit na kakšni tortici. Jst sem do nadaljnega ( če se bo tko nadaljeval kar do druzga leta) v Trbovljah zdej pa šibam gledat jeriho
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 23:25:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej ne vem kaj naj vam napišem, dobro jutro al dober večer Sem spala od 20.30 do 23.10 Da ne bom kaj zbolela Ah ne, ne bom, ker kopriva ne pozebe al kako je že rekla Larisa Zdej grem pa še v spalnico mal spat, pa sam upam, da bom lahko zaspala Dolgo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.11.2008 23:55:48
|
|
|
|
lillchy123
|
o teta dolenjka je priplesala, pa tud odplesala! punce, nič, nočko z čim manjšimi napakicami
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 6:26:25
|
|
|
|
buči
|
jutro, hvala za odgovore, šibam v službo, me moj že čaka oblečn. Še polubčkam mala dva. pa pa
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 6:53:37
|
|
|
|
blaža
|
jutro! Kakšne lepe slikice lillchi123! Ta prva je zakon. Moj tudi take face dela. . že diši in sedaj, ko čakam, da se mi malo pohladi, vas preberem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 6:55:39
|
|
|
|
itata
|
jutro, malo bolš je bilo, se je "samo" 3x zbudil ponoč... sam sva pa pol mogla ob 6h vstat... sam ok, bova pa dopoldansko malo bolj "potegnila" pa bo sem si pa včeri merla in imam še kar vročino, sinusi so se mi pa spucal - glava me ne boli več. sam zakaj mam še zmer nizko vročino mi pa reeeeeeees ni jasn. zdej porablja minute, ko se je sposoben sam igrat evo že neki jamra. bom pol za nazaj prečitala pa se še kej javim...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 6:59:35
|
|
|
|
blaža
|
al bi rajs da ti ga priporoceno posljem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 7:50:39
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro zgleda, da je končno pogruntal, da se da noč v enem šusu prespat. kriza je sam, ko kaj sanja, pa bi dudo, pa jo z zaprtimi očmi išče in je ne najde. pol je pa tako kričanje, k da snema reklamo za krik5. včeri sem do 3h zjutri visela na comp. sem šla naš zadnji del čvekanje v brat. joj, kok luštn, pa k smo začele rojevat..pa porodne zgodbe... mi je ful žal, da takrat nisem mela neta. a pa veste, da ste naklofale lohk tud 7 strani na dan? čveke kje ste zdej?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 7:53:57
|
|
|
|
lillchy123
|
no, ugotovila sem tud, da če nočeš rodit po PDP, pol ne smeš met prsrtov pri seznamih, pa dolenjka ti ne sme dat odpustnice. pa pina zna spol zacoprat.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 7:55:52
|
|
|
|
lillchy123
|
carmenka..... zasačila sem te! kako si?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:26:23
|
|
|
|
blaža
|
Blažija sem dala spat in, ko ga grem pogledat, se je prvič sam dvignil in stal ob ograjici . Ok! zgleda, da s spanjem ne bo nič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:38:39
|
|
|
|
itata
|
jaz sem tud jakoba že spat dala. jaz pa še gruntam a se bom zraven ulegla al ne... zaspana sem ful, sam sem pa dol glih eno kavo spila, tko da ne vem. bomo vidl. men so te k visijo na "tujih" temah res mal hecni. sej vem, da jih lahk vsak bere, sam jaz tud ne visim na recimo majčicah 2007, ker jim pač nimam kaj za povedat še manj pa da bi se v kakšno vtaknila. folk ima premalo svojega življenja in čist preveč časa, da to počne. moj jakob pa ne mara teh umetnih kašic. mu moram skor gresek prav kuhat... sej mi ni panike, sam včasih je pa reeees praktično pa ful jih je na izbiro. ampak on ne. mami kuhi edin en keksolino mu je ok. upam, da mu bo ta od dm tud. bomo vidl. unih 7 žit lakh pa kar sama pojem zdej zvečer k je mal siten, mu včasih kar težko kej uturim v usta. sam sem se odločila, da bo zvečer pa kar lepo frutke papal, ker s tem pač ni nikol problemov. sej mu vse druge obroke skuham al so pa jogurt in skuta. tko da se ne bom več hecala z njim zvečer... pol pa itak še 200 ml mleka AM za zaspat spije.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:39:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Jaz še kar v pižami toliko da sem Lariso pocartala in previla, pa takoj nazaj za comp Sem prebrala včerajšnje čvekanje in vidim, da tud jaz delam napako glede pucanja ušesk ker naša ima tud ful umazane in potem glih tko izgleda kot da sem šus od mame no, ne bom več... bom ji sam še s krpico mal obrisala... joj, upam da ga nisem že kaj polomila Zdej se grem pa mal ofrišat, potem Larisi zajtrk, nama pa kapučino ker bo že kmal priromal na malco
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 8:42:58
|
|
|
|
itata
|
sem se odloćila, da ne grem spat. itak mi ne bi ratal, ker sem že kavo spila. grem tist sklep za sodišče napisat. upam, da mi bo ratal. moram kar sama pogruntat zakaj je blo zavrnjeno. sej neki se mi svita, sam glih zihr pa nisem bom napisala pol pa vidla kako in kaj. sej sem sodniku že povedala, da nimam pojma o kazenskem pravu
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?