|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
4.11.2008 22:14:19   
listek1
no, pol ga bom pa pršparala za kakšen drug dan user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
4.11.2008 22:17:03   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo user posted image user posted image user posted image

JEST TUD, PA ZDRAVEGA OTROKA ... UPS ČRKE ... ne kričim user posted image

Buči tenks user posted image

Suzi, midva sva zdej tud ujagala eno parcelco, sam bova tko kot vi počakala, kaj bo tale finanča kriza prinesla... Se pa glede hiške čist strinjam, men je naše stanovanje iz dneva v dan manjše in ko pridejo deževni dnevi, se notri počutim tko utesnjeno, da me je kar groza, če si ne bomo nekaj večjega kupili user posted image  Z idejo hiške sem pa zdej tud jaz okužena, dejansko o večjem stanovanju niti ne razmišljam. Sam ko bomo enkrat šli v ta projekt, potem bomo zapufani do vratu pa do večnosti user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 4.11.2008 22:19:51 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
4.11.2008 22:20:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice user posted image

larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca user posted image to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok user posted image

Ella, sej maš prav. Tud jaz tko razmišljam, da je dost lačnih na svetu, ki bi jim lahko pomagali, pa jim ne...zakaj pa jim ne ? Ker naša država ne dovoli medrasnih posvojitev (vsaj ko sem se jaz zanimala, jih ni), če katera ve drugače naj me popravi  in ker dobrodelne organizacije spretno kažejo kako presneto pokvarjene so in ker poznam kar nekaj primerov ''dobrodelnih'' osebkov, ki si gradijo vile na račun takih, ki jim ni mar za sočloveka in nekaj dajo tistim ki nimajo, ter posledično kradejo najrevnejšimuser posted image  Ah, sej bi lahko kr počila od jeze, ko začnem razmišljat o takih stvarehuser posted image

Ne, medrasnih ne, pa nasplošno je cela j**** če hočeš iz Tujine posvojit user posted image
Pa ni mi jasno zakaj nadomestne mame niso dovoljene skoraj nikjer v Evropi user posted image
No, rajš ne bom razpredala, ker je življenje lahko tako f**** kruto, da rajš mojo malo srečo pobožam in se zahvalim nečemu al pa nekomu in basta!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
4.11.2008 22:24:00   
dolenjka
Ja Meti, tako je življenje pa vse kar je tam gor al pa spod, kruto user posted image  Imamo več možnosti - živeti v najemu cel lajf, al pa v malo manjših stanovanjih, al pa vzeti puf in vsaj dostojno živeti ta z**** lajf user posted image  Kako že pravijo? Denar mora krožit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
4.11.2008 22:27:53   
listek1
bamby - sem še jest zdej probala tole slikicami, kako jo pripopat user posted image  Pa, da vidmo, če mi je ratal.
user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
4.11.2008 22:29:17   
larisa
No, zdej ko so me čist user posted image , grem pa tud jaz mojega bučkota pobožat, se zahvalit nekomu tam nekje in spat.

Nočko

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
4.11.2008 22:32:36   
dolenjka
Tudi jaz vam želim mirno in dolgoo nočko!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
4.11.2008 22:43:34   
Suzi*
Meti, dolenjka, se čist strinjam....zapufat, druge ni. mi se bomo tud do konca lajfa. jaz sem tud čist okužena s to idejo o hiški in ko se kje peljemo samo hiške gledam in me kar pri srčku boli, ker nemoremo uživat zunaj na terasi, pa gledat kako se mulčka okol podita. user posted image  vidim pri anžeju...noče po vrtcu nikol domov...samo sprašuje kam gremo....je tud on utesnjen noter (pa še balkona nimamo) user posted image .
hja, cene pa baje padajo...pa sej normalno, sej folk nima denarja,...pa odpuščajo,....pa draži se vse v štacunah.....dons sem kupila 2 jogurta, zmrznjeno mešano zelenjavo, zmrznjene francoske rogljičke in sojine polpete.....in dala 11 eur. user posted image user posted image  če to ni too much?! user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
4.11.2008 23:16:44   
Suzi*
nočko, grem spat.
smo imeli že 1. budnico in papcanje.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.11.2008 7:16:41   
blaža
Listek 1, Lepa slikica! ful je kokolo!

AjA! Dobro jutro! Mi smo se danes že stehtali in zmerli. 9.300g in 78 cm

Vdtali smo ob šestih, spal je spet slabo in se je dosti zbujaluser posted image . Bo pa jutri boljše oz. naslednjo noč.

Sem vidla, da ste klepetale o stanovanjih. Nam je prodala tole hišo moževa firma za takratnih slabih šest milijonov SIT in to točno pred uvedbo evra. Pol smo bli štiri leta podnajemniki in smo dobili predkupno pravico in smo od letos začeli odplačevati našo hišo oz stanovnje. To je ena velika hiša z ene strani je pošta in z druge je naš vhod. v bistvu smo na d pošto in imamo z mansardo vred 200m kv. Kredit imamo na deset let in obrok samo 238e, tako, da sploh ni tako hudo. user posted image

Res, da smo sami in so starši na obali, ma za ta denar, lahko kupiš na obali samo eno garažo za avtouser posted image . Smo imeli srečo. Prej pa sva bla z možem v Izoli pet let podnajemnika in je bla res že kriza, ko se je rodil Matija.

No zdej moram peljat Matijo v vrtec. Danes grejo v gledališče. Se slišimo!

< Sporočilo je popravil blaža -- 5.11.2008 7:27:43 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.11.2008 7:39:21   
bugnavilea
Juuuutro!!!! Jst sm pa danes kar naspana ... user posted image ... smo imeli nočko skoraj brez napakice ... Miha se je zbudil le ob 4h ... čisto na hitro spil svojo dozo in spet v mižule do 6:30. user posted image user posted image user posted image Luka se je pa tudi danes cartal pri moji mami ... user posted image  user posted image  user posted image Ufff... grem gledat kaj ste včeraj načvekale ... 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.11.2008 7:53:34   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Joj kako sem vesela, da si mi to pokazala bamby!

Hvala bugnavilea, ga ima pa res rad za znoret. Prej je bil pri prijateljčku , Blaž je šel že spat med tem in pol mi je cmihal, da mu ni dal ljubčka za lahko noč. Z možem se vedno pohecava, da,če nimamo kakšne stare nončke v bližini imamo našega Matija. vedno se pogovarja z Blažem kot kakšna noncauser posted image  in ga kar naprej ljubčka in carta. Smo mislili, da ga bo minilo, ko bo večji, pa še kar pravi, da se bo on poročil z Blažijem. pol se spomne, da ne, da bo on živel na podstrešju s punco in imel otroke in kar naenkrat, ga spet zvije in vpraša: Kaj pa Blaž?! Ja kje bo pa onuser posted image živel?! Pa ko gre sam na počitnice k mojim gleda njegovo sliko in mu pošilja ljubčke, po dveh dnevih pa reče: Babi, jaz grem domov! Preveč pogrešam Blažija!user posted image

No sej smo ful veseli, da se imata rada!

Zdej se pa še jaz poslavljam in si tipkamo kaj jutri! Lahko noč vsem!

Ej, Blaža ... naš Tomi je čist isti. user posted image Non stop se z njimi igra, se jim pači, da se smejita (sploh Luka, sam ko ga vidi je že smeh), pa se pogovarja, pazi na njiju, da se jima kaj ne zgodi ... brani Mihca pred bratom user posted image user posted image user posted image ... ma skratka ... superca!!! Sicer on ima že jasno v glavi, da se bo poročil s svojo prijateljico v vrtecu s katero non stop tičita skupaj user posted image user posted image user posted image ... vendar ravno tako, ko je na počitnicah pri tašči ne zdrži več kot dva dni, ker preveč pogreša dojenčke. PA bognedaj, da se kdo kaj z dojenčki poheca ... to je tako jezen in hud ... ufff ... user posted image

Jaz sem tudi full vesela, da jih je tako lepo sprejel.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.11.2008 8:14:26   
misar
Dobro jutro banda

Mi smo danes prav odlično spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . je bila budnica ob 00:30, 3:45 in šele okoli 7 zjutraj smo vstali. zvečer je pa dol padla ob 19:30, se okoli 20:30 zbudila, trikrat prdnila in zaspala nazaj user posted image user posted image user posted image

zadnje par dni mi prinčipesa spet slabo je, tam 70ml česarkoli je že pravi uspehuser posted image , krivim zobke, ker so ji kar trije pogledali na plan v dveh tednih oz. tretji rine prav zdajuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

misar-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nagrado

hvala...ne vem, če mi bo sicer prav prišlauser posted image je pa vseeno super, ker še nikol nisem nič nikjer zadelauser posted image

meti...jaz bom svojega sončka dala v privat varstvo k eni gospe, ki merka še dva druga otroka. delat grem za poln delovni čas...to je od 8-16 oz. od 9-17h...da bi delala polovični delovnik nam finančno ne znese, pa tudi delo, ki ga opravljam tega ne prenese...kvečjemu bom morala nadure delat, ne pa manj user posted image user posted image

zdele moram pogledat kaj se toliko buni user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.11.2008 8:24:17   
blaža
Ej, Blaža ... naš Tomi je čist isti. Non stop se z njimi igra, se jim pači, da se smejita (sploh Luka, sam ko ga vidi je že smeh), pa se pogovarja, pazi na njiju, da se jima kaj ne zgodi ... brani Mihca pred bratom ... ma skratka ... superca!!! Sicer on ima že jasno v glavi, da se bo poročil s svojo prijateljico v vrtecu s katero non stop tičita skupaj ... vendar ravno tako, ko je na počitnicah pri tašči ne zdrži več kot dva dni, ker preveč pogreša dojenčke. PA bognedaj, da se kdo kaj z dojenčki poheca ... to je tako jezen in hud ... ufff ...

Jaz sem tudi full vesela, da jih je tako lepo sprejel.

Pol mamo pa fajn fante!user posted image

Glede službe pa, me kar malo žuli, ki je nimam in si jo bom morala poiskat. No pa plane imam take, da bi ostala doma do konca marca in uvajala Blaža druga polovica marca, z aprilom bi pa šla delat. Če dobim kaj pametnega, grem pa že prej. Imam eno vezo, če bo kaj, bomo pa še vidli, sej se ve kakp gre to, je vprašanje kaj bo s to vezico.

< Sporočilo je popravil blaža -- 5.11.2008 8:27:32 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.11.2008 8:24:42   
mala_pikica
Dobro jutro!

Pozdravljene nove čvekice, pa kako pridno klepetateuser posted image user posted image .

Joj punce a se ve že o odhodu v službo pogovarjate, ja res bomo mogle zelo kmalu nazajuser posted image . Jaz še ne vem kaj bom naredila, vem samo to, da v jaslice ne gre. Sem pa tudi jaz že razmišljla o 4 urnem delovniku. Mož začne ob 8h, jaz pa bi bila že ob 10.30 doma, vmes pa bi ga pazila tašča. Bomo še vidli kako bomo naredili, malo pa upam, da bom dobila tudi podaljšano porodniško, čeprav je zdaj to res zelo strogo omejeno.

Pa res se mi smilite vse, kateri otročki ponoči tako zelo slabo spijouser posted image . Jaz se ponoči zbudim približno 5x, ampak mi zaenkrat to še ni problem in še ne čutim pomanjkanje spanja. Da bi dala Lukca za čez noč nekomu, pa še sploh pomislila nisem. Jaz sem taka smotka glede tega, ampak ga res ne bi mogla dati, niti mami. Ne bi imela nič od tega, ker bi nonstop razmišljala o njemu, pa kako je. Saj ga tudi jaz pustim v varstvo pri moji mami in tašči, ampak vedno kar se da hitro letim k njemu in se me vedno tako, res vidno razveseli.

Joj pa naslikicah, so vsi otročki taki srčki, res so luštniuser posted image .

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.11.2008 8:34:30   
Februarka08
Jutro.

Naša noč kar solidna, 2x se je zajokalauser posted image ko sem pa tja prišla, je pa spala dalje... tako da mi praktično ne bi blo treba nič vstajatuser posted image ah ja.... zdej pa že itak razturava stanovanje, tako da... samo lovim jo še... potem pa vstane in frajla misli da bo kar shodila al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image se spusti z eno rokico in potem ne ve kaj narest in začne jokat ker ne zna naprejuser posted image user posted image skoz pa tud ne morm za njo stat... no, dobro da vsaj na rit padeuser posted image

Grem eno aktivio pojest pa kavo skuhat, pol pa ven, ker pri nas je sončeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.11.2008 8:48:36   
Suzi*
jutro.

pri nas je pa siv deževen dan. user posted image user posted image  februarka, pošlji nam malo sončka. user posted image

smo pa bli že zunaj, standardna pot do vrtca in domov, s tem da je danes žana že pred šesto zjutraj se zbudila, pa kar tulila nekej user posted image  do sedmih. user posted image  po moje jo je zvijalo, ker se je pol pokakcala in je blo ok. mi je pa na poti domov ob osmih že skor mrknila....skor zato, ker dokončno je mrknila v naročju, ko sem jo slačila ko smo domov prišle. user posted image user posted image user posted image  brez hrane, brez zize. čudno.
ponoči je bla budnica 4x. zaspi po novem ob osmih zvečer, karmi paše, samo da ne bo zdej konstantno ob šestih zjutrej se zbujala.user posted image

danes bomo zgleda kar bolj doma. user posted image  čeprav imam pa začuda avto, mogoče bi se kam odpravle... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.11.2008 8:49:32   
itata
jutro,
noč slaba, ampak malo bolš kot včeraj... bo že. zdejle šibava v qulandio v DM. če je katera tam okol naj me pokliče za kofe.... baaaaaaaj. se pol kaj javim šeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3593
5.11.2008 8:51:53   
Janey
jutro

odkar imamo tega dirka doma, se sploh ne morem več javiti...pa še tolko sma samauser posted image ajej spet šiba k svečam ...na 50cm ggrrrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 3594
5.11.2008 8:53:12   
bugnavilea
Joj ... vi že tolk aktivno o službi ... meni se pa zdi vse še tooooolk daleč. user posted image No ... že res, da imam kak mesec več kot vi ... no, bomo videli pol februarja v razvojni če je še kakšna možnost za podaljšanje, da bom vsej še poleti doma - čeprav ne bi bilo niti nič hudega če ne bi bila ... saj sem že sedaj 13 mesecev doma ... user posted image

Glede varstva pa ... jaz ju bom dala oba v jasli. Sem imela že starejšega v jaslih in je bilo SUUUPER!!! Res ... človek ne more verjet, kako se tam otroci dopolnjujejo drug drugega in koliko se naučijo. Ma doma jih nikoli ne naučiš toliko kot jih naučijo tam ... in seveda da ne govorimo o tem, kako je dobro za otrokovo socializacijo. Naš ta velik kamorkoli pride dobi koj kakega prijateljčka ... pa tudi v vrtecu sedaj, ko so dobili neke nove sošolce, se je takoj z njimi spoprijateljil. Tako da ... samo kapo dol za jasli.

Neposredna povezava do sporočila: 3595
5.11.2008 8:57:35   
MetiLu
Jutro!
Naša noč je mela 2 mini napakice, sicer pa spanje do 6-ih, papanje in pol še skoraj do osmih user posted image

Februarka, naš je isti, skoz sam na noge, pa zdej je začel malo ob sedežni capljat in končno je pogruntal, da se lahko če vstane tud sam vsede, sam še ni čist ziher pri tem, tko da mal ga še vseen merkam. Prej se pa ni znal nazaj usest in je kar jokat začel user posted image  no, lihkar se je zrušu, ker je mami na RR in ga ne gleda user posted image  no, sej ni blo joka, tko da je ok user posted image

Blaža, ste pa res super rešili s hiško user posted image  Suzi jaz sem ista, sam gledam hiške in terase, pa sanjam, kako bi tud jaz tako živela. Pa sej jaz bi mela bolj majhno hiško, sam da smo na svojem in da imamo malo atrija user posted image  pa pokrito parkirišče user posted image  pa take sobe za omare, koj jih imajo pri Dolenjki user posted image  user posted image  no, bom nehala bluzit in sanjat tle gor user posted image

Midva greva tud na zajtrk, pol se pa še kaj javim, če mi bo sinek pustil user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3596
5.11.2008 8:58:33   
listek1
jutro, naša noč tudi kar ok. Se je ene 2x zbudil, mal pojokal in spal naprej. Spal smo do 8h, zdej pa razturava tuki  v dnevni in že buške nabira user posted image  Pa na knjigico se je usedel in zdej mu ni jasno kako jo ven dobit user posted image

Februarka - tale tvoja Larisa je pa prou ena navihanka user posted image Res je faca.user posted image
Suzi - prid na Gorensko, tuki je sonček user posted image
Blaža  - user posted image , da čimprej najdeš dobro službo.

Midva pa še pojeva zdele potem pa gasa v avto in se potepat user posted image  pa veeen, seveda.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
5.11.2008 9:27:56   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč OK, jedli ob 4h in spali do 8h user posted image  Princeska zdaj papa banano, jabolko in borovnice, ki sem jih zanjo poleti dala v skrinjo user posted image  Ju3 dobi pa domače maline, pa še robide imam user posted image  Vsakega sajdja vsaj za 4x user posted image

Me prav zanima kolk bo pojedla user posted image  Pri meni je polovico naštimanega (cela banana, pol jabolka, pest borovnic), zdaj je pa oči v akciji, jaz grem pa še pod tuš, ker gremo na zadnjo terapijo v Laško, samo kopali se pa ne bomo, ker imamo frizerko za Taro naročeno, spredaj ima vse lase dobesedno v učkah user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
5.11.2008 9:31:14   
Bajsa
Dobro jutro!

No ker je madam včeri v avtu odspala eno rundo, je zaspala pol šele okol 22. Je pa pridno spala celo noč, do 7. Sm jo do 7.30 kr mal ignorirala, pol sva vstale, jaz sem že uspela smeti odnest, vse posesat, medtem ko je bla madam na tleh. Zdej pa itak spet sam tečnar če jo dam na tla. No zdej greva jest dopoldansko malico, pol bomo pa vidl, mogoče bova šle tud mi2 v Qulandio na kavo user posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
5.11.2008 9:45:16   
dolenjka
Sam tolk da veste, da se nam dogaja - carica je pojedla celo banano, pol jabolka in pest borovnic user posted image  Ne vem kolk ml in mi je tut vseen, ker jih je ziher krepko čez 150 user posted image  Očitno se bom konec tedna res lahko hvalila, da jemo user posted image

Lep dan vam želim, se tipkamo proti večeru user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?