bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joj kako sem vesela, da si mi to pokazala bamby! Hvala bugnavilea, ga ima pa res rad za znoret. Prej je bil pri prijateljčku , Blaž je šel že spat med tem in pol mi je cmihal, da mu ni dal ljubčka za lahko noč. Z možem se vedno pohecava, da,če nimamo kakšne stare nončke v bližini imamo našega Matija. vedno se pogovarja z Blažem kot kakšna nonca in ga kar naprej ljubčka in carta. Smo mislili, da ga bo minilo, ko bo večji, pa še kar pravi, da se bo on poročil z Blažijem. pol se spomne, da ne, da bo on živel na podstrešju s punco in imel otroke in kar naenkrat, ga spet zvije in vpraša: Kaj pa Blaž?! Ja kje bo pa on živel?! Pa ko gre sam na počitnice k mojim gleda njegovo sliko in mu pošilja ljubčke, po dveh dnevih pa reče: Babi, jaz grem domov! Preveč pogrešam Blažija! No sej smo ful veseli, da se imata rada! Zdej se pa še jaz poslavljam in si tipkamo kaj jutri! Lahko noč vsem! Ej, Blaža ... naš Tomi je čist isti. Non stop se z njimi igra, se jim pači, da se smejita (sploh Luka, sam ko ga vidi je že smeh), pa se pogovarja, pazi na njiju, da se jima kaj ne zgodi ... brani Mihca pred bratom ... ma skratka ... superca!!! Sicer on ima že jasno v glavi, da se bo poročil s svojo prijateljico v vrtecu s katero non stop tičita skupaj ... vendar ravno tako, ko je na počitnicah pri tašči ne zdrži več kot dva dni, ker preveč pogreša dojenčke. PA bognedaj, da se kdo kaj z dojenčki poheca ... to je tako jezen in hud ... ufff ... Jaz sem tudi full vesela, da jih je tako lepo sprejel.
|