|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
4.11.2008 21:41:57   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Larisa, zakaj sta pa obupala nad hiško? Jaz mojga sploh ne morem prepričat o večjem stanovanju, pravi, da se seli samo še v hišo user posted image  Sam si ne prestavljam, kje bova vzela €? user posted image

Si že sama odgovorila na ?....user posted image  Ker nikakor ne najdeva računice kje eurčke vzet user posted image  Sej jaz sem itak bolj za stanovanje, ampak moj je pa ful za hiško, samo res po vseh izračunih in možnih kreditih ne gre skozi user posted image  Mogoče nekoč....ko bova velika user posted image

Meti, sej ti ne morejo v stari službi dopusta kar odvzet, ziher ne user posted image
Pa sej mislim, da v naši državici smo kr dolgo na porodniški, a ne?! Mene je čist strah, ko ga bo treba neznani osebi pustit, ampak druge ni in se ne smem nafurat na to, da je grozno, ker pol bo Nejcu tud grozno...user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.11.2008 21:44:22   
Suzi*
čer.

larisa, meti...mi se selmo tud samo še v hiško. upam, da kej kmalu, ker imam stanovanja že vrh glave oz. rabim mal več placa za živet. glede dinarčkov user posted image  pa tud midva mal cvikava....zdej zarad te finančne krize računava na to, da bodo šle do pomladi cene nepremičnim navzdol, pol pa najprej parcelo kupmo, pol pa hiško gor. user posted image  komaj čakam, čeprav zapufani bomo pa do amena, ni kej.user posted image

me pa danes nismo vozičkale, ampak smo se kar nosile. user posted image  je nekaj rosilo, ko smo se ven odpravljale, pa sem jo kar v mei-tai napokala pa smo šle. mi je bejba tako lepo zaspala noter. user posted image  popoldne sem bla pa sitna, ker mojga dons spet ni, jaz pa telovadbo...in sem mogla spet babi-servis aktivirat.user posted image  ma, user posted image  od deca niti enkrat v mescu ni bil doma ob torkih zvečer, da bi tamala2 čuval. user posted image user posted image  no in pol sem bla sitna še na tamaladva, pa kokr zanalašč sta bla še ona2 sitna....in smo mel cel urnebes popoldne. user posted image  mi je prov pasalo it mal od doma.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
4.11.2008 21:45:26   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

mušter kakšne pisne odpovedi pogodbe o zaposlitvi?

Samo napišeš: Zadeva: Odpoved delovnega razmerja.

Sporočam vam, da spodaj podpisana Meti blablabla želim zaradi osebnih razlogov prekiniti delovno razmerje. Hvala za vaše razumevanje in lep pozdrav.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.11.2008 21:46:14   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Buči, kako pa ob sredah delaš user posted image

9.10 do 13.40, pa še z busom sem

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.11.2008 21:48:16   
Suzi*
nove čveke, dobrodošle. luštni ste. user posted image pa zeloooo pridno čvekate. pohvaljene. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.11.2008 21:48:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Buči, kako pa ob sredah delaš user posted image

9.10 do 13.40, pa še z busom sem

super, pol pa v Supernovo uletiš 17.11. po šihtu, da se mal sprostiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
4.11.2008 21:50:28   
dolenjka
Mi2 sva kupovala stanovanje in kupila hišo user posted image  vzela velik kredit za 20 let in ga mastno plačujeva, sam za noben denar ne grem več v stanovanje nikoli in nikdar, pa v LJ tut ne več user posted image  user posted image  user posted image  Vam povem da se splača mal goltat, ker boljš ne bo nikol, čas pa leti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
4.11.2008 21:54:51   
Februarka08
Grem spat oz. sem se odločila še korito v kuhni v iber zdrgntuser posted image z mano itak nobena noče komuniciratuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
4.11.2008 21:55:10   
larisa
Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
4.11.2008 21:56:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Grem spat oz. sem se odločila še korito v kuhni v iber zdrgntuser posted image z mano itak nobena noče komuniciratuser posted image

Nočkouser posted image

bom zdele jaz mal s tabo pokomunicirala user posted image  a daš mal miru pa se mal dol vsedeš user posted image  če pa že imaš tolk enrđi pa še k meni pridi zglancat korito, pa še pir ti dam user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
4.11.2008 21:56:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo user posted image user posted image user posted image

POP imam slab, kaj pa dogaja user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
4.11.2008 21:57:45   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Nočkouser posted image

bom zdele jaz mal s tabo pokomunicirala user posted image  a daš mal miru pa se mal dol vsedeš user posted image  če pa že imaš tolk enrđi pa še k meni pridi zglancat korito, pa še pir ti dam user posted image

sem vedla s čim morm živc dvignituser posted image user posted image user posted image

res grem...

čao

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
4.11.2008 22:00:20   
ella79
dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice user posted image

larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca user posted image to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
4.11.2008 22:02:03   
dolenjka
Kam zdej greš user posted image  user posted image  user posted image  pa sej doma že vse poznaš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
4.11.2008 22:02:39   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Aja, soseda, na cesti kdaj pa kdaj mal okol sebe poglej - mogoče še kdaj kej lepega vidišuser posted image

Ja, soseda, če sem v avtu moram na cesto gledat, ne pa okol, ane user posted image  Drugič pa kamn vrž v avto, pol te bom pa zihr vidla user posted image

Februarka - a veš, da se naš tud po moje boji zvečer v avtu vozit, ker tud skoz neki godrna in joka, čez dan je pa ok. Jest mu pol kr lučko prižgem.

MetiLu - David gre tudi v vrtec. Začela bova pa z uvajanjem začetek januarja.

Bamby - uuuuaaaaaauuuu, hudddoooo user posted image user posted image

Blaža - kako lušna sončka user posted image

Dolenjka - user posted image  za Taro, da tako pridno papa zdej. A ni zdej meeting 19.11, al kako user posted image

NO, mi pa tud že spimo, že dve uri user posted image  Upam, da brez napakic. Midva sva se pa zdele nažrla pice, zdele sva pa ofnala Traminca, ker mi je tok zadišu. POl pa ne vem kaj bi še v usta dala.
Jutri pa posvetovalnica, komi čakam.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
4.11.2008 22:03:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice user posted image

larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca user posted image to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok user posted image

ja ja ja user posted image  user posted image  user posted image  ti si men tko fajn oz cool mama, da bi bila velika škoda, da ne bi imela še 1 user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
4.11.2008 22:04:24   
dolenjka
Listek, a zdej si se ga pa še ti zapijat začela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
4.11.2008 22:05:39   
larisa

Ah sej klasika.....lačni in bolani otroci v Afriki. Ampak odkar sem mama, se mi vsake male očke, ki bolano zrejo v prazno in jim mame ne morejo pomagat, ker nimajo denarja, tako zelo zasmilijo, da krepko padem na realna tla in neham sanjarit o materialnih dobrinah, ki jih prav nič ne rabim in ker mi je z ta najlepšimi rožicami postlano.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
4.11.2008 22:06:01   
ella79

ja ja ja user posted image  user posted image  user posted image  ti si men tko fajn oz cool mama, da bi bila velika škoda, da ne bi imela še 1 user posted image  user posted image

vidim da bo treba skiniti tole cool mamo user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
4.11.2008 22:06:17   
listek1
ja kdaj pa kdaj pa paše kakšen deci al pa dva ane user posted image  Ampak jest saj vinčka user posted image
A prideš na en deci......

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
4.11.2008 22:07:18   
dolenjka

Ah sej klasika.....lačni in bolani otroci v Afriki. Ampak odkar sem mama, se mi vsake male očke, ki bolano zrejo v prazno in jim mame ne morejo pomagat, ker nimajo denarja, tako zelo zasmilijo, da krepko padem na realna tla in neham sanjarit o materialnih dobrinah, ki jih prav nič ne rabim in ker mi je z ta najlepšimi rožicami postlano.

zelooo lepooo si tole napisala user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
4.11.2008 22:08:42   
dolenjka

vidim da bo treba skiniti tole cool mamo user posted image user posted image user posted image

kaj bi rada, da te kdo skine? Sej te bo vaš, prej al slej in pol bo Zoja sstrco dobila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
4.11.2008 22:10:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

ja kdaj pa kdaj pa paše kakšen deci al pa dva ane user posted image  Ampak jest saj vinčka user posted image
A prideš na en deci......

bi, pa glih sladoled ližem in nočem imet kakih prebavnih motenj pol user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
4.11.2008 22:12:12   
ella79
punce jaz vas zapuščam, lepo čvekajte naprej
pomoje bom šla kar spat, k danes sem že od šestih pokonci in srčno upam, da jutri ne bom user posted image
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
4.11.2008 22:12:25   
larisa

Ella, sej maš prav. Tud jaz tko razmišljam, da je dost lačnih na svetu, ki bi jim lahko pomagali, pa jim ne...zakaj pa jim ne ? Ker naša država ne dovoli medrasnih posvojitev (vsaj ko sem se jaz zanimala, jih ni), če katera ve drugače naj me popravi  in ker dobrodelne organizacije spretno kažejo kako presneto pokvarjene so in ker poznam kar nekaj primerov ''dobrodelnih'' osebkov, ki si gradijo vile na račun takih, ki jim ni mar za sočloveka in nekaj dajo tistim ki nimajo, ter posledično kradejo najrevnejšimuser posted image  Ah, sej bi lahko kr počila od jeze, ko začnem razmišljat o takih stvarehuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?