lillchy123
|
jutro končno nočka brez vročine! JEEEEE!!!! Greva pa jutri vseeno k stricu zdravniku, da pove, a še naprej papcava antibiotik al ne. Pa upam, da bo reku, da gremo vseeno lohk drug teden na operacijo, drugač bomo spet za pop dolg čakali na datum. je pa revček ful shujšal. Še dobr, da sva pri mami, da ga bo nazaj spitala. buči,itata,metilu, pa vse, ki že delate pridne ste. prave supermame ella, našmu se je tko nardil na zgornji dvojki, pa se zdej spet bela pikica vidi, ampak nič ne ropota, če potolčem z žličko,.tko da mam jst občutek, k da bi bil soor. metilu, nekje je bla debata o pol.del.času (sicer za otroke s PP), pa je ena napisala, da se je spremenil zakon, in da ti pripada cela malica, cel prevoz, cel dopust in sorazmeren del regresa. nisem pa nič brskala po zakonu, pa čist sem out, tko da nič ne vem. larisa,metilu, ja, se j luštno bit v hiški, sam dinarčke pa tko papa.. že parcele so drage za pop , pol pa še vsa dovoljenja, arhiteki.. se že čist zapufaš, še preden začneš gradit. Pa tud ko maš enkrat hiško postavljeno, pa misliš da bo.. jok. tolk več vtičnic, karnis, zaves, ploščic, kvadrature.. pa če hočeš nardit še tko, da maš čim manjše stroške vzdrževanja, se da, ampak je začetna investicija taka, da te vrže na rit. No, mi še kar nimamo kuhinje. Pa sem povedala , da dokler je ne bo, tud naju ne bo. in ne morš verjet, baje da se že dela. Če bo še letos fertik, vas vse vabim na kremšnite. ampak se boste mogle v naš hrib pripeljat. Je pa res, da ko vidiš razgled, se splača. zdej se grem pa s škratkom igrat. pridkane bodte