Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:41:57
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Larisa, zakaj sta pa obupala nad hiško? Jaz mojga sploh ne morem prepričat o večjem stanovanju, pravi, da se seli samo še v hišo Sam si ne prestavljam, kje bova vzela €? Si že sama odgovorila na ?.... Ker nikakor ne najdeva računice kje eurčke vzet Sej jaz sem itak bolj za stanovanje, ampak moj je pa ful za hiško, samo res po vseh izračunih in možnih kreditih ne gre skozi Mogoče nekoč....ko bova velika Meti, sej ti ne morejo v stari službi dopusta kar odvzet, ziher ne Pa sej mislim, da v naši državici smo kr dolgo na porodniški, a ne?! Mene je čist strah, ko ga bo treba neznani osebi pustit, ampak druge ni in se ne smem nafurat na to, da je grozno, ker pol bo Nejcu tud grozno...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:44:22
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. larisa, meti...mi se selmo tud samo še v hiško. upam, da kej kmalu, ker imam stanovanja že vrh glave oz. rabim mal več placa za živet. glede dinarčkov pa tud midva mal cvikava....zdej zarad te finančne krize računava na to, da bodo šle do pomladi cene nepremičnim navzdol, pol pa najprej parcelo kupmo, pol pa hiško gor. komaj čakam, čeprav zapufani bomo pa do amena, ni kej. me pa danes nismo vozičkale, ampak smo se kar nosile. je nekaj rosilo, ko smo se ven odpravljale, pa sem jo kar v mei-tai napokala pa smo šle. mi je bejba tako lepo zaspala noter. popoldne sem bla pa sitna, ker mojga dons spet ni, jaz pa telovadbo...in sem mogla spet babi-servis aktivirat. ma, od deca niti enkrat v mescu ni bil doma ob torkih zvečer, da bi tamala2 čuval. no in pol sem bla sitna še na tamaladva, pa kokr zanalašč sta bla še ona2 sitna....in smo mel cel urnebes popoldne. mi je prov pasalo it mal od doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:45:26
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu mušter kakšne pisne odpovedi pogodbe o zaposlitvi? Samo napišeš: Zadeva: Odpoved delovnega razmerja. Sporočam vam, da spodaj podpisana Meti blablabla želim zaradi osebnih razlogov prekiniti delovno razmerje. Hvala za vaše razumevanje in lep pozdrav.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:46:14
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, kako pa ob sredah delaš 9.10 do 13.40, pa še z busom sem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:48:16
|
|
|
|
Suzi*
|
nove čveke, dobrodošle. luštni ste. pa zeloooo pridno čvekate. pohvaljene.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:48:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, kako pa ob sredah delaš 9.10 do 13.40, pa še z busom sem super, pol pa v Supernovo uletiš 17.11. po šihtu, da se mal sprostiš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:50:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi2 sva kupovala stanovanje in kupila hišo vzela velik kredit za 20 let in ga mastno plačujeva, sam za noben denar ne grem več v stanovanje nikoli in nikdar, pa v LJ tut ne več Vam povem da se splača mal goltat, ker boljš ne bo nikol, čas pa leti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:54:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Grem spat oz. sem se odločila še korito v kuhni v iber zdrgnt z mano itak nobena noče komunicirat Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:55:10
|
|
|
|
larisa
|
Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:56:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Grem spat oz. sem se odločila še korito v kuhni v iber zdrgnt z mano itak nobena noče komunicirat Nočko bom zdele jaz mal s tabo pokomunicirala a daš mal miru pa se mal dol vsedeš če pa že imaš tolk enrđi pa še k meni pridi zglancat korito, pa še pir ti dam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:56:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo POP imam slab, kaj pa dogaja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 21:57:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Grem spat oz. sem se odločila še korito v kuhni v iber zdrgnt z mano itak nobena noče komunicirat Nočko bom zdele jaz mal s tabo pokomunicirala a daš mal miru pa se mal dol vsedeš če pa že imaš tolk enrđi pa še k meni pridi zglancat korito, pa še pir ti dam sem vedla s čim morm živc dvignit res grem... čao
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:00:20
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:02:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Kam zdej greš pa sej doma že vse poznaš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:02:39
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Aja, soseda, na cesti kdaj pa kdaj mal okol sebe poglej - mogoče še kdaj kej lepega vidiš Ja, soseda, če sem v avtu moram na cesto gledat, ne pa okol, ane Drugič pa kamn vrž v avto, pol te bom pa zihr vidla Februarka - a veš, da se naš tud po moje boji zvečer v avtu vozit, ker tud skoz neki godrna in joka, čez dan je pa ok. Jest mu pol kr lučko prižgem. MetiLu - David gre tudi v vrtec. Začela bova pa z uvajanjem začetek januarja. Bamby - uuuuaaaaaauuuu, hudddoooo Blaža - kako lušna sončka Dolenjka - za Taro, da tako pridno papa zdej. A ni zdej meeting 19.11, al kako NO, mi pa tud že spimo, že dve uri Upam, da brez napakic. Midva sva se pa zdele nažrla pice, zdele sva pa ofnala Traminca, ker mi je tok zadišu. POl pa ne vem kaj bi še v usta dala. Jutri pa posvetovalnica, komi čakam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:03:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok ja ja ja ti si men tko fajn oz cool mama, da bi bila velika škoda, da ne bi imela še 1
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:04:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek, a zdej si se ga pa še ti zapijat začela
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:05:39
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo POP imam slab, kaj pa dogaja Ah sej klasika.....lačni in bolani otroci v Afriki. Ampak odkar sem mama, se mi vsake male očke, ki bolano zrejo v prazno in jim mame ne morejo pomagat, ker nimajo denarja, tako zelo zasmilijo, da krepko padem na realna tla in neham sanjarit o materialnih dobrinah, ki jih prav nič ne rabim in ker mi je z ta najlepšimi rožicami postlano.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:06:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok ja ja ja ti si men tko fajn oz cool mama, da bi bila velika škoda, da ne bi imela še 1 vidim da bo treba skiniti tole cool mamo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:06:17
|
|
|
|
listek1
|
ja kdaj pa kdaj pa paše kakšen deci al pa dva ane Ampak jest saj vinčka A prideš na en deci......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:07:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Če pa zdejle gledam Preverjeno, sem pa čist srečna da imam sploh streho nad glavo POP imam slab, kaj pa dogaja Ah sej klasika.....lačni in bolani otroci v Afriki. Ampak odkar sem mama, se mi vsake male očke, ki bolano zrejo v prazno in jim mame ne morejo pomagat, ker nimajo denarja, tako zelo zasmilijo, da krepko padem na realna tla in neham sanjarit o materialnih dobrinah, ki jih prav nič ne rabim in ker mi je z ta najlepšimi rožicami postlano. zelooo lepooo si tole napisala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:08:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok ja ja ja ti si men tko fajn oz cool mama, da bi bila velika škoda, da ne bi imela še 1 vidim da bo treba skiniti tole cool mamo kaj bi rada, da te kdo skine? Sej te bo vaš, prej al slej in pol bo Zoja sstrco dobila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:10:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ja kdaj pa kdaj pa paše kakšen deci al pa dva ane Ampak jest saj vinčka A prideš na en deci...... bi, pa glih sladoled ližem in nočem imet kakih prebavnih motenj pol
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:12:12
|
|
|
|
ella79
|
punce jaz vas zapuščam, lepo čvekajte naprej pomoje bom šla kar spat, k danes sem že od šestih pokonci in srčno upam, da jutri ne bom nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 4.11.2008 22:12:25
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka no sej mogoče, ampak res mogoče, pa bo tudi Zoja kdaj srečna sestrice larisa jaz tudi gledam preverjeno... no, jaz bi Zoji kar enga črnčka pripeljala za bratca to sem že od nekdaj razmišljala, zakaj bi rojevali, če je že tako na svetu čist preveč lačnih otrok Ella, sej maš prav. Tud jaz tko razmišljam, da je dost lačnih na svetu, ki bi jim lahko pomagali, pa jim ne...zakaj pa jim ne ? Ker naša država ne dovoli medrasnih posvojitev (vsaj ko sem se jaz zanimala, jih ni), če katera ve drugače naj me popravi in ker dobrodelne organizacije spretno kažejo kako presneto pokvarjene so in ker poznam kar nekaj primerov ''dobrodelnih'' osebkov, ki si gradijo vile na račun takih, ki jim ni mar za sočloveka in nekaj dajo tistim ki nimajo, ter posledično kradejo najrevnejšim Ah, sej bi lahko kr počila od jeze, ko začnem razmišljat o takih stvareh
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?