Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:32:58
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jaz bi se tudi pogovarjala, pa se nimam s kom .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:36:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Mojga še kar ni domov Grem spat. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:37:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, prebrala sem samo po "diagonalno" , preveč čvekate in ne sledim. To sem ujela: polonca - čestitam za novo mala pikica - zdaj ko sami kraljujete pa se kaj na kavici oglasite. Pa veliko Lano sabo pripelji. Od danes naprej pa znamo mi tudi plazit v pravo smer. Mala je kar štartala in zašibala, oba sva kar obnemela. Ko sem jo pa hotela posnet, pa je mali samo pozirala.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:39:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, ob 13h imava plavanje, sam ker je prvič je treba bit 12.30 tam, pa plačat moram.... pa tetica pride zjutraj bajto mal porihtat in sem rajš zdaj to naredila, da zjutraj pokofetkam, pa pozajutkujem, tamala odpančka in pol letiva...da ne bom res vse v zadnji minuti, pa še kaj pozabila.... Sem tko neučakana k mali otrok
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:40:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu No, pol se pa le pejte pogovarjat, mi smo se včeri, pa se nam dons ni treba grem počas spat, ker ma naš otrok spet neke nočne izpade in ne spimo kej dost Ste pa skromni Ja smo, sam takrat k se spravmo si mamo pa velik za povedat in pol imaš otroka za izgovor da ne spiš dost Dec je kriv, ne Đoni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:47:43
|
|
|
|
pina-1
|
grem na pogovor. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:49:12
|
|
|
|
ELMA
|
Čer
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:49:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem na pogovor. nočko očitno se je prklatu Pa dolg čvekajta
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:51:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem na pogovor. nočko blagor tebi , moja jota že spi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:53:16
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:55:33
|
|
|
|
Suzi*
|
smo se nocoj ful namatrali za zaspat, se je šele pred kratkim umirilo pri nas. upam, da bosta zdej oba lepo spala. ko ste glih o burekih prej govorile....sem prej glih kupila enga mesnega in enga sirovega , samo nisem pa še probala. glede teh albumov pa meni ni nič več jasno.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:56:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre. lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:58:48
|
|
|
|
ELMA
|
Bamby , škorenčke je Nizy mi kupila v KIKU v Jesenicami , so ful lepi in kosmati noter pa še cena je taka 4e , pa še to ...Elma jih je dobila kr za darilo ...od Nizy Pa še tvoj avtar moram pohvalit Polonca čestitke za Mlavla lepo da si se oglasila .... Vrtnica za babico upam da se čim prej pozdravi .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 1.10.2008 21:59:56 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:59:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre. lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka sej ti pa nisi nič boljš, nas izkoriščač, med tem ko tvoj drva žaga
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 21:59:46
|
|
|
|
Neni13
|
Oho, pa ne morem verjet, da ne udarjate več maratonov. Jaz delam nekaj na računalniku, pa sem vas prišla mal pogledat. Eno slovnično vprašanje ?.množina ovce.. npr. gospodar bo demonstriral preganjanje in zbiranje ovac ali ovc z ovčjimi psi. katera ve?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:01:00
|
|
|
|
Neni13
|
oho, pa novo nosečko imamo,,,čestitke!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:02:29
|
|
|
|
ella79
|
neni prav je ovac
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:03:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Oho, pa ne morem verjet, da ne udarjate več maratonov. Jaz delam nekaj na računalniku, pa sem vas prišla mal pogledat. Eno slovnično vprašanje ?.množina ovce.. npr. gospodar bo demonstriral preganjanje in zbiranje ovac ali ovc z ovčjimi psi. katera ve? Jaz bi rekla ovac, pa SSKJ tudi (oboje je pravilno, sam men se ovac lepše sliši): ovca -e stil. -e ž, rod. mn. ovc in ovac (o) 1. manjša domača žival, ki se goji zlasti zaradi volne: ovca beketa, bleja; pasti, striči ovce; čreda, trop ovc; razbežali so se kakor ovce; krotek kot ovca / merino ovca z dolgo, mehko dlako, po izvoru iz Španije * agr. karakul ovca z rahlo kodrasto, navadno črno dlako, po izvoru iz osrednje Azije; ovca mesnate pasme; vet. metljava ovca; zool. divja ovca zlasti v gorah živeča žival temne ali svetle barve, katere samec ima navadno velike, spiralasto zavite rogove, Ovis // ovčja samica: pomolsti ovco; breja ovca; ovca in jagnje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:03:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre. lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka sej ti pa nisi nič boljš, nas izkoriščač, med tem ko tvoj drva žaga jaz sem z vami tudi kadar jih ne - recimo zdajle
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:04:24
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre. lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka sej ti pa nisi nič boljš, nas izkoriščač, med tem ko tvoj drva žaga jaz vam samo družbo delam, v trenutkuh ko nimate doma s kom čvekat.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:05:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre. lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka sej ti pa nisi nič boljš, nas izkoriščač, med tem ko tvoj drva žaga jaz sem z vami tudi kadar jih ne - recimo zdajle kaj pa nažagano zdej pospravlja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:05:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Elma ne poznam, sam ne vem če je ravno varno da ima to za vratom
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 1.10.2008 22:06:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. jaz bi se tud pogovarjala, pa nimam nobenga doma za to, tako da boste tud ve dobre. lepo da pošteno poveš da si navadna izkoriščevalka sej ti pa nisi nič boljš, nas izkoriščač, med tem ko tvoj drva žaga jaz vam samo družbo delam, v trenutkuh ko nimate doma s kom čvekat. nič se ne opravičuj, sem ti takoj oprostila ker si po pravici povedala zakaj si tle
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
KAPLJICE AD3 s1o2mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvalada (
59%)
ne (
41%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!