|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
1.10.2008 14:42:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

oo, ella, vidim jih. user posted image  ko kliknem pod tvojim postom na album, mi jih sicer ne pokaže, pol pa tam greš na albume prijateljev, tam jih pa pokaže. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pri meni tudi user posted image

februarka si slab detektiv user posted image naj ti pa sam povem, da ni na RR user posted image

prav pol pa ničuser posted image no, te bom pa v živo vidlauser posted image

Evo, Larisa se je zbudila po 2.5 urah, zdej pa jest pa ekšnuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.10.2008 14:44:59   
larisa
Suzi, če jaz prav razumem... a vsak, ki te da med prijatelje, kar lahko naredi vsak registriran uporabnik, potem lahko gleda tvoje slikce user posted image  Nč jasno....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.10.2008 14:47:30   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image dobr mate vi s tem spanjem user posted image jaz bi tudi rada, da bi hodila ob dvanajstih spat za par ur in da bi bilo to to, sam zdej smo na spanju 2x dnevno. no, danes na najmanj 3x dnevno, k je že spet zaspala user posted image k se pa zbudi, pa letiva v KR, tako da mogoče se pa res srečamo user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.10.2008 14:49:36   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Suzi, če jaz prav razumem... a vsak, ki te da med prijatelje, kar lahko naredi vsak registriran uporabnik, potem lahko gleda tvoje slikce user posted image  Nč jasno....

to sem se že jaz spraševala in točno tako pomoje je user posted image sam klikneš na kontakt pri njemu, pa že vidiš vse njegove zaklenjene slikice user posted image pomoje bi bilo bolj logično, da si vsak sam izbere, kdo bo gledal njegove slikice

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.10.2008 14:49:37   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Nizy sem dobila dones paketek , Škorenjčki su ful lepi user posted image

kakšne škorenjčke si pa ti dobila??? Oprosti, ker sem tako firbčna user posted image .

misar, čestitke za joto. No, nisem nič slišala za potrese, zato bi rekla, da sta bila še zmerom prešvoh, zato se nikar ne hvali preveč user posted image . Ko se bo tresenje do Idrije čutilo, pol bo pa taprava jota user posted image user posted image user posted image .

buči, hvala za idejo, kako peso pripraviti Anaji. Sem jo zaenkrat samo 3 glavice kupila, prav zanjo. Mi imamo druge solate dovolj.

februarka, tudi midva se skoraj nič ne vidiva. Jote ni bilo že ne vem od kdaj user posted image . Še v Čatežu je nisva mogla kuhat, ker smo imeli vse odprto, nobenih vrat vmes. Midva sva bila sicer zgoraj, moja starša pa spodaj, samo se vse sliši. Še obrnit v postelji se nisem preveč upala user posted image . Zdaj je pa moj še v nočni ta teden, ko smo pa iz dopusta domov prišli, je pa ravno tetka s Krvavca prišla na obisk user posted image . Bo treba vsaj še do konca tedna počakat, da malo spet sonček posije user posted image .

Glede puščanja plenic: kaj pa če morda premalo okrog nogic pleničko oviješ? S tem mislim tisti sprednji del v pasu, da ga res lepo poravnaš okrog pasu, da lažje pleničko zapneš in ta se tudi bolje k nogicam privije. Zanimivo mi je namreč to, da ti zmerom iz iste strani prepušča.

janey, tudi Anaja včasih hoče imet mene ob sebi, samo zmerom pa ne morem biti zraven nje, zato mora bit pač malo tudi sama. Zato pa tudi občasno kriči, ker zahteve mene zraven user posted image . Mah bo že dojela!

IZVIRNO SPOROČILO: misar

februarka...men je P rekla, naj ne dajem user posted image sadnih jogurtov, ker so notri barvila in dodane arome...da naj sama pripravim sadni jogurt...navadni jogurt+ sadje

Meni je pa rekla, naj gledam bolj na rok trajanja - krajši kot je, bolj kvaliteten in naraven je jogurt. Glede Fruchtswerggejev mi je tudi rekla, da so to bolj umetne skutke. No, jaz jih vseeno dajem, pa borovničev, breskov... jogurt tudi. Zaenkrat se jagodnih izogibam, pa tistih z eksotičnimi sadji.

kako jim meso pripravljate?? oz s čim?? vedno skuhate juhico?? bi rabla kakšno idejo, prosim.

pa še to me zanima.....kolk količinsko vam zdej kej pojejo na obrok GH??

Mesek je najboljše skuhati z zelenjavo, da pride jed bolj sočna. Lahko daš na čebulco tenstat pribl. 3 kocke meseka, pa neka jmalega poljubne zelenjave (lahko samo eno vrsto, lahko več). Do mehkega stenstaš in vse skupaj zmiksaš, zraven pa skuhaš npr. krompir in imaš tako za zraven zelenjavno-mesno omako.

Anaja mi poje nekje 200-240 ml GH. Kdaj tudi manj. Pač ni zmerom enako lačna. Seveda ima za obrok samo GH, brez mleka. Tega ima samo zvečer, pa še ta ji vedno manj tekne user posted image .
Je pa nekaj: po moje ne moreš zdaj Žano npr. z mojo Anajo primerjat, ki že od 4. meseca dalje GH je. Bolj bi ti prav prišla primerjava z eno, ki se je lotila nekje v istem času kot vidve.

polonca, lepo, da si se nam spet javila! Pa čestitke za ponovno nosečnost user posted image user posted image user posted image !!!

ella, a lahko tudi jaz tvojo novo frizurco vidim ???? Res nisem pri tapametnih, zato prosim navodila. Tvoj album je namreč prazen user posted image .

Danes sva pa šli v dežju z Anajo po Tima v vrtec. Sem mislila, da je vedro, je pa padalo. Sem jo vseeno dala v voziček, pa s strehico pokrila, soseda mi je še en dežnik posodila, da sem ga imela za Tima, sama sem si ga pa iz avta vzela, enega velikega user posted image . Sem že fehtala sestro za kengerujčka, ker v močnem dežju tako ne bo mogoče hodit user posted image .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.10.2008 14:56:25   
larisa

to sem se že jaz spraševala in točno tako pomoje je user posted image sam klikneš na kontakt pri njemu, pa že vidiš vse njegove zaklenjene slikice user posted image pomoje bi bilo bolj logično, da si vsak sam izbere, kdo bo gledal njegove slikice

No če je res tako, pol je to kr neki...meni ni v interesu, da čisto vsak gleda fotke, sploh sem pa čist proti fotkam otrok na netu, ki jih vsak lahko gleda. user posted image  Ampak sej bojo mogli to sigurno drugače poštimat. Sicer se jim pa lahko hitro Nataša Pirc Musar na vratih prikaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.10.2008 14:59:40   
vrtnica76
Hojla!
ČESTITKE ZA 6. DELuser posted image
Najprej sem vam dolžna opravičilo za odsotnostuser posted image .Sem dobila dodatno zadolžitev in skos letam naokrog.Babica je bila na operaciji za oči in sva z Janezom skoraj ves dan pri njej,da ji malo pomagam.Danes sem si celo mal fraj vzela,da še doma kaj postorim,čene se bo mož odseliluser posted image .Mam tako frko doma,da jeuser posted image .
Moram še mal prebrat kaj se tukaj dogaja in se še kaj oglasim.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.10.2008 15:03:53   
ella79

No če je res tako, pol je to kr neki...meni ni v interesu, da čisto vsak gleda fotke, sploh sem pa čist proti fotkam otrok na netu, ki jih vsak lahko gleda. user posted image  Ampak sej bojo mogli to sigurno drugače poštimat. Sicer se jim pa lahko hitro Nataša Pirc Musar na vratih prikaže user posted image user posted image user posted image

se čist strinjam s tabo user posted image sej jim lahko kak mejl pošljemo...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.10.2008 15:07:41   
dolenjka
Punce, pomojem pa ni tko! Ella, daj ti mene ven iz kontaktov zabriši, jaz bom pa tebe, pa da vidimo, če se zaklenjeni albumi vidijo! OK?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.10.2008 15:09:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Punce, pomojem pa ni tko! Ella, daj ti mene ven iz kontaktov zabriši, jaz bom pa tebe, pa da vidimo, če se zaklenjeni albumi vidijo! OK?

zaklenjeni albumi se ne vidijo, sam če jaz tebe dodam med kontakte, potem vidim vse user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.10.2008 15:10:30   
ella79
dolenjka si črtana iz mojih prijateljev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.10.2008 15:11:12   
dolenjka
A ni običajno tko, da tisti, ki ga imaš v kontaktih za ZS je nekdo, ki ti je "prijatelj" in mu itak poveš geslo za ogled? Potem pomojem ni panike user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.10.2008 15:13:52   
ella79

A ni običajno tko, da tisti, ki ga imaš v kontaktih za ZS je nekdo, ki ti je "prijatelj" in mu itak poveš geslo za ogled? Potem pomojem ni panike user posted image

ej, sam kdor koli, lahko zravn tvojga nika klikne na 'kontakt' in si tebe doda med prijatelje user posted image in veselo ogleduje tebe z žirafo. Prijateljev si ne izbiraš sam, ampak si oni tebe user posted image štekaš user posted image zdej sem jaz tebe vn vrgla in itak da ne vidim tvojih slik

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.10.2008 15:15:40   
Suzi*

ne!! ti njegove.  če te dam jaz med prijatelje, ti lahko moje albume gledaš. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.10.2008 15:18:03   
ella79

ne!! ti njegove.  če te dam jaz med prijatelje, ti lahko moje albume gledaš. user posted image

ne bo držalo, sem jaz dodala mlavlo, pa ona verjetno mene ni user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.10.2008 15:19:26   
ella79

ne bo držalo, sem jaz dodala mlavlo, pa ona verjetno mene ni user posted image

aha, razen če tako vidim sam nezaklenjene albume user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.10.2008 15:24:36   
larisa
Kaj pa če je to tko, da mora bit vzajemno...jaz npr. Ello med kontakti...ona pa mene in pol lahko gledaš user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 242
1.10.2008 15:24:57   
dolenjka
No dej poglej, če lahko mene z žirafo vidiš?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.10.2008 15:26:57   
dolenjka

Kaj pa če je to tko, da mora bit vzajemno...jaz npr. Ello med kontakti...ona pa mene in pol lahko gledaš user posted image  

Larisa, a imaš ti še kaj razen košare od vozička v albumu?

Jaz samo to vidim user posted image  Pa te imam v kontaktih, a ti mene imaš?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.10.2008 15:27:13   
vrtnica76
Jaz sem pa zdele pogledala od elle fotke in je vse OKuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.10.2008 15:28:45   
larisa

Larisa, a imaš ti še kaj razen košare od vozička v albumu?

Jaz samo to vidim user posted image  Pa te imam v kontaktih, a ti mene imaš?

Ja imam, še dva albuma. Sam sem mela tko da samo jst vidim, naštimano. Dej zdej poglej. Tebe mam v kontaktih...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.10.2008 15:30:04   
dolenjka
Ne vidim nič user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.10.2008 15:30:28   
larisa
No Ella, jaz nobenega tvojega albuma ne vidim user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.10.2008 15:31:58   
ella79
vrtnica katere fotke ti vidiš moje user posted image k mam vse zaklenjene, pa tebe nimam med prijatelji user posted image sorči user posted image

larisa mam tudi tvoj album naš mali, sam mi ga ne odpre user posted image

dolenjka tebe z žirafo pa ne vidim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.10.2008 15:32:45   
dolenjka

vrtnica katere fotke ti vidiš moje user posted image k mam vse zaklenjene, pa tebe nimam med prijatelji user posted image sorči user posted image

larisa mam tudi tvoj album naš mali, sam mi ga ne odpre user posted image

dolenjka tebe z žirafo pa ne vidim user posted image

ker je zaklenjen user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.