Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:00:19
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz zdaj skoz razmišljam kako bi ji pomagal skozi prvo obdobje. Najrajš bi ji dala št. od učiteljice, ki uči malo s sladkorno in ma zdaj že vse v malem prstu. Da bi jo kaj povprašala in da bi ji ona mal razložila, kako stvar izgleda. dajte jo vprašat, če jo zanima primer iz prakse...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
je pa res da bo iz svoje prakse najbolj vidla kako bo z jernejem..k jst mam nečaka k ma sladkorno,pa nikoli niso točno določene te enote inzulina,pa pa po obrokih se je merilo in po tem za kolk je sladkor zrastu po obroku tolk pol inzulina je dobil,je imel pa dostkrat tud hipo,torej k mu je sladkor ful padel,pod mejo normale...ona se bo zdej učila ga pikat vrjetno,pol bo pa po vsakem obroku mogla menda merit pa pol na podlagi tega dodajat inzulin...no tko jst vem je pr našem blo,dok ni črpalke dobu..je blo pa grozno najbolj to,k ti reče jst sem pa lačn,pa mu ne smeš dat...pa ful je shujšal nečak se spomnim...zdej pa majo tko redne preglede v LJ,so se pa vsak dan iz Laškega vozil na učenje pač...hudo je blo res
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:14:18
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Tanika...pr tej punčki je tud tko..zdaj ma tud že črpalko, sam ma pa tud na grame odmerjene obroke. Res moraš bit discipliniran...AS bo verjetno mogla velik časa vložit v to, sam verjamem, da bo speljala tko kt je treba!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
AS je močna...bo zmogla..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:19:09
|
|
|
|
anaj22
|
Lunca hvala za št.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:37:31
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Lovro bo danes z njo, potem pa ne več. Moram jo poklicat, mogoče se bo pa le našla rešitev... se je našla rešitev,pravkar sem govorila z varuhom čl.pravic in ji morajo zagotovit,da ostane tudi mali lovro z njo,ker drugače ji kršijo otrokove pravice,je v zakonu,tako,da bodo jutri govorili s predstojnikom bolnice in bo lahko z njo.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:41:16
|
|
|
|
polma
|
Jooooj, as .... Lunca14!!!!!!! Če aleksandra silvija želi, jo pridem obiskat, ji karkoli prinesem, kar bo hotela. Javi se mi na zs in ti bom poslala cifro. kaj bo pa z Lovrotom , jaz vem da otroci ne smejo na kliniko.zdravi, mislim-ker sem bila tam. zdravim potrokom obisk ni dovoljen, boga as ... Mater, prekleto zdravje, če se zajebava z našimi otroci .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:41:22
|
|
|
|
Tina 28
|
bravo Lunca...in pol mislijo, da bodo z mamicami pometal....že v naravi se ve, da bo še medvedka napadla, če je mladič ogrožen....mi naj bi pa kar požrle...optimisti. Lepo, da si se zmenla..ker res ne vem, kaj v tejle bolnici mislijo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:42:23
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Lovro bo danes z njo, potem pa ne več. Moram jo poklicat, mogoče se bo pa le našla rešitev... se je našla rešitev,pravkar sem govorila z varuhom čl.pravic in ji morajo zagotovit,da ostane tudi mali lovro z njo,ker drugače ji kršijo otrokove pravice,je v zakonu,tako,da bodo jutri govorili s predstojnikom bolnice in bo lahko z njo. O, krasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo lunca ..naj jim dajo vetra..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:43:41
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca 14, bravoooooooooooooooooooo . Res lepo,da si se tako angažirala, super . AS res želim vse dobro.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:49:44
|
|
|
|
*anamor*
|
Super lunca, tudi jaz sem glih zdaj kllicala kolegico ki je sodnica in mi je zagotovila, da lahko ima Lovra pri sebi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 15:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Lovro bo danes z njo, potem pa ne več. Moram jo poklicat, mogoče se bo pa le našla rešitev... se je našla rešitev,pravkar sem govorila z varuhom čl.pravic in ji morajo zagotovit,da ostane tudi mali lovro z njo,ker drugače ji kršijo otrokove pravice,je v zakonu,tako,da bodo jutri govorili s predstojnikom bolnice in bo lahko z njo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 16:02:21
|
|
|
|
anaj22
|
super si lunca men je blo že od vega začetka čudn zakaj nebi smel Lovro ostat pr njej, ker sladkorna ni virus ki bi se po zraku prenašal. Pa kokr vem iz prijateljičinih izkušenj so mali bolniki z sladkorno ločeni od ostalih.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 16:22:03
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ravokar sem govorila z AS...ona joka na oni strani telefona,jst na tej ...ful mi je hudo za njo..no pa jokam ko dež...inzulin doživljensko pravi da bo dobil..pa komaj tri leta star!!! o moj bog kr zmrazil me je po celem telesu k sm tole prebrala,groza! as za tvojega jernejčka,bošček!
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 16:29:27
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Lovro bo danes z njo, potem pa ne več. Moram jo poklicat, mogoče se bo pa le našla rešitev... se je našla rešitev,pravkar sem govorila z varuhom čl.pravic in ji morajo zagotovit,da ostane tudi mali lovro z njo,ker drugače ji kršijo otrokove pravice,je v zakonu,tako,da bodo jutri govorili s predstojnikom bolnice in bo lahko z njo. bravo lunca ti si taprava carica
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 16:29:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
bravo lunca, svaka čast če ne pa sem ji napisala sms da je čez noč z lovrotom lahko pri nas ker imamo fraj sobo z jogijem, pa še blizu smo, tako da bomo to zrihtali go junijčice, go junijčice
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 16:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* bravo lunca, svaka čast če ne pa sem ji napisala sms da je čez noč z lovrotom lahko pri nas ker imamo fraj sobo z jogijem, pa še blizu smo, tako da bomo to zrihtali go junijčice, go junijčice mojči tud teb sam res,tko kot je alea rekla sploh se nekatere ne poznamo med sabo,jst nobene osebno ne poznam pa sem vam bolj prpravljena pomagat pa ob strani stat kot bilo kom,pa isto ste se ve izkazale zame,ko se še moja mat ni tolk..smo le eno leto tkole vsak dan skupi po rr,si pomagamo,delimo izkušnje ,občutke,smeh in solze... jst vas mam tko rada vse vas!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 16:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* bravo lunca, svaka čast če ne pa sem ji napisala sms da je čez noč z lovrotom lahko pri nas ker imamo fraj sobo z jogijem, pa še blizu smo, tako da bomo to zrihtali go junijčice, go junijčice mojči tud teb sam res,tko kot je alea rekla sploh se nekatere ne poznamo med sabo,jst nobene osebno ne poznam pa sem vam bolj prpravljena pomagat pa ob strani stat kot bilo kom,pa isto ste se ve izkazale zame,ko se še moja mat ni tolk..smo le eno leto tkole vsak dan skupi po rr,si pomagamo,delimo izkušnje ,občutke,smeh in solze... jst vas mam tko rada vse vas!!! taanika mi gre kar na
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 17:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* bravo lunca, svaka čast če ne pa sem ji napisala sms da je čez noč z lovrotom lahko pri nas ker imamo fraj sobo z jogijem, pa še blizu smo, tako da bomo to zrihtali go junijčice, go junijčice mojči tud teb sam res,tko kot je alea rekla sploh se nekatere ne poznamo med sabo,jst nobene osebno ne poznam pa sem vam bolj prpravljena pomagat pa ob strani stat kot bilo kom,pa isto ste se ve izkazale zame,ko se še moja mat ni tolk..smo le eno leto tkole vsak dan skupi po rr,si pomagamo,delimo izkušnje ,občutke,smeh in solze... jst vas mam tko rada vse vas!!! taanika mi gre kar na ninny če je pa res..jst osebno tko čutim..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 17:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* bravo lunca, svaka čast če ne pa sem ji napisala sms da je čez noč z lovrotom lahko pri nas ker imamo fraj sobo z jogijem, pa še blizu smo, tako da bomo to zrihtali go junijčice, go junijčice mojči tud teb sam res,tko kot je alea rekla sploh se nekatere ne poznamo med sabo,jst nobene osebno ne poznam pa sem vam bolj prpravljena pomagat pa ob strani stat kot bilo kom,pa isto ste se ve izkazale zame,ko se še moja mat ni tolk..smo le eno leto tkole vsak dan skupi po rr,si pomagamo,delimo izkušnje ,občutke,smeh in solze... jst vas mam tko rada vse vas!!! taanika mi gre kar na In meni, pa za vse vas en velik
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 17:14:06
|
|
|
|
Kaja08
|
taanikaa: JUUUUUUPIIII JAJAAAAA JUUUUPIIIJUUUUPIIIII JAAAAA, JUUUUPIIIII JAJAAAAAAA JUUUUPIIIIIIIJUUUUPPPPPIIIJIAAAAAAAA, JUUUUUUPIIIIIIIJAAAAAAJAAAA JUUUUPPPIIIIJUUUUPIIIIJJAAAAAA se opravičujem, k se tko dere, ampak se res fuuuuuuuulllll vesela, da se je vse drobr iztekl....kdaj je pol fešta
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 17:16:44
|
|
|
|
D.anna 76
|
Upam, da bo z AS vse ok. in njenima obema sinčkoma tut. Mali, da bo še naprej dojen in veliki, da le nebi bla sladkorna prehuda in da nebi preveč uplivala na njegovo življenje. Pa še nekaj lepšega. Naš Maks je sedaj začel uživat ko se dvigne tako, da me drži za palce, pol se pa iz polsedečega položaja dvigneva v sedečeke. Se kr reži zraven in tako lepo že sedi, le da se me še za roke drži. Tili dojenčki naši napredujejo 100 na uro, kmal pa bodo hodili pa jih bomo lovili vse povsod. A ja pa ful reagira in da prste iz ust če mu rečem ''NE'' ko si tlači prste v usta. Tako da bomo poskušali preprečiti to razvado brez dude, če se bo dalo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 17:37:07
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Mi pa nimamo UZ kolkov . A to tudi, če je bejbi v P imel 1A je še pol UZ? Mi ga nimamo Mi smo imeli tudi 1a kolke v porodnišnici, pa smo šli vseeno na kontrolo - je P rekla, da sicer ni nujno, ampak glede na to, da zavarovalnica ta pregled plača, ni ovir, da ne bi šli in smo imeli spet super duper kolke lonapo za Nejca polma, poznam, poznam....tud mene vsaka stvar iz tira vrže oziroma mi gre na živce - še najbolj me pa razbesni to, ko mi drugi začnejo razlagat, kaj naj bi naredila - pa Žigata bolj oblekla, pa kako naj mu flaško dajem, pa naj že začnem z gosto hrano AS za Jerneja...bogi..lunca, carica
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 17:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je tud danes en tak čuden dan. Maša tečna sto na uro, Ema spet noče jesti tako kot ponavadi potem pa bi ponoči vsaj dvakrat jedla. Zjutraj, pa popoldne mi je pojedla samo pol flaše, no sedaj je končno vso pojedla in spi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?