|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
2.10.2008 13:30:59   
*Mojca*
hmmm kolikor jaz vem se mati sprejme če je dojen otrok bolan. Bom pa preverila. Zihr. Pa tudi obiskat jo bom šla, danes ali jutri popoldne, ko bo moj doma, ker Lukija ne bom peljala s sabo. Bom zdaj takoj poklicala eno kolegico ki bi lahko vedela...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.10.2008 13:36:43   
anaj22
AS drži seuser posted image user posted image user posted image  za Jerneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.10.2008 13:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Haj,
tudi jaz sem glasovala za druge malčke.

Sm ti pozabla napista, da sem tudi jaz za tvojega.

taanikaa - sem tko vesela zate, sem stiskala pesti

aleksandra in jernej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.10.2008 13:38:17   
Anonimen
AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jerneja

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.10.2008 13:38:38   
*Mojca*
Ok, stvar je taka. Na Pediatrični je problem s prostorom in mame "spijo" na stolih. Zato Lovrta nimajo kam dat. Vseeno pa bi jaz na njenem mestu izsilila da bo z njo. Ker mora bit. Ker ga doji. In pika. Ji bo spal pa v naročju...upam da bo vse ok, ji bom pa še en sms poslala...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.10.2008 13:40:34   
lunca14
mojca.....bolan je jernej,njen drugi sin,lovro je ok.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.10.2008 13:46:36   
*Mojca*
Ja ja sej mi je jasno. Hočem povedat da tudi če je ona z Jernejem je verjetno na stolu. Edino če bi se zmenila da Lovro in Jernej spita na isti postelji, ona pa na stolu user posted image Pa naj že enkrat zrihtajo to pediatrično user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.10.2008 14:12:08   
lunca14
Po zadnjih podatkih,ji še vedno ne dovoljijo,da bi imela lovra zdraven,bom poklicala še varuha človekovih pravic,in upam,na kako dobro rešitev.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.10.2008 14:12:42   
*anamor*
nya -  hvala za glas in vsem ostalim tudi.
Nekaj me jezi računalnik in sem baje odprla kar nekaj tem na to temo glasovanje. In upam,da mi tudi tukaj ni kaj zasračkalo. Seveda sem bila že kregana od ostalih punc na tem forumu. Ene pa so res kritčne oz. očitno res nimajo kaj delati ali pa same ne delajo napak. Sem prav huda, ker nekateri samo čakajo, da kdo naredi napako, da lahko stresajo jezo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.10.2008 14:18:49   
Anonimen
ja no tole je pa šok zdej za jerneja in našo AS...jst upam da bo lahko Lovro z njo...grem povprašat mal če katera ve...
aja punce hhhhhhvvvvaaaaaaaaaaaaalllllaaaaaaaaaa še enkrat zlate ste..se je obrestovalo ko ste pestke držaleuser posted image user posted image user posted image
grem AS kak sms napisat...joj AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.10.2008 14:21:53   
Tina 28
Bogi Jernej in As....jaz bi rekla, da bo kar v vozičku spal....glih zdaj je bil al bo svetovni dan al teden dojenja in kao Slovenske bolnišnice ga spodbujajo in mi smo kao na vrhu lestvice držav, kjer matere dojijo. Pol pa takle kretenizem, kot da se ne da enga malčka v vozičku tam met, k ga bo itak mami rihtala.

Jaz bi tud kar varuha poklicala in če ji ne bo uspel, kakšen sočen članek v časopis alpa na POP----kako dejansko naša država oz. bolnice spodbujajo dojenje.....uničujejo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.10.2008 14:27:42   
Tina 28
Sam ko tko pomislim...5res je glupo....ko je bil Nejc v bolnici dve leti nazaj...smo celi dan tam visel pa ni noben nč reku. Pa naj še Lovro cel dan tam visi na obisku pa še ponoč. Saj ni treba, da ga sprejmejo...bo pač 24-urni obisk v svojem vozičku, s svojmi pleničkami in svojo papico!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.10.2008 14:28:41   
*anamor*
Tudi jaz držim pesti za AS in njeno družino.
Tanikaaa -sem zelo vesela, da je vse ok

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.10.2008 14:29:34   
Anonimen
ravokar sem govorila z AS...ona joka na oni strani telefona,jst na tejuser posted image user posted image user posted image ...ful mi je hudo za njo..no pa jokam ko dež...inzulin doživljensko pravi da bo dobil..pa komaj tri leta star!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.10.2008 14:30:36   
Tina 28
Aja...Tanika...bravo zate...zdaj si boš pa res zaponmilaoš kar žarela na poroki....ne pozabi nanjouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.10.2008 14:35:35   
*anamor*
Ej punce to z As me je prav pretreslo. Sem full šokirana. Res še enkrat če jo katera še sliši ji naj pove, da tudi jaz držim pesti za njo.
Pa pošiljam ji polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.10.2008 14:37:39   
Tina 28
ojej...bogi mali.user posted image user posted image Mi mamo pri nas v šoli eno s sladkorno. Lani, ko sem bla v prvem razredu, je bla ona v paralelki in vem, da je blo treba skoz merit in kontrolirat prehrano (poseben jedilnik). V glavnem, kolegici sta mogli stvar v nulo preštudirat, da sta lohk ravnali z njo...torej...da se in mala se je čisto navadla. Bolj je kritično pri punčkah ravno zaradi rodne dobe...saj veste! Upam, da je mali prilagodljiv in ne bo naskrivaj goljufaluser posted image .

Pa res ne more bit dobrih novic...komaj smo dočakale dobro novico od tebe, pa spet ena zlo slaba padeuser posted image .

Nejčev polbratec Mark (en mesec je starejši od Anje) je tud v bolnici zarad bronhitisa. Možno je, da je od Nejca nalezel in se mu je mal hujš razvil. Upam, da se kmal pocajta, k je res cukrček.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.10.2008 14:37:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja...Tanika...bravo zate...zdaj si boš pa res zaponmilaoš kar žarela na poroki....ne pozabi nanjouser posted image user posted image user posted image !

ja to pa..se zdej lahko vsaj v miru pripravim...veš kak kamen se mi je odvalil s srca,ful..tamalga sem danes že tok precartala,prelupčkala,kt da sem ga danes rodilauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.10.2008 14:41:43   
Anonimen
ja moj nečak ima tud sladkorno...star 9 let ima jo že 2,5 leti..seveda se da živet s tem,vem pa tud kaj je moja polsestra prestajala in njen mož,pa se mi še tolko bolj AS smili...močna ženska je tale naša ASuser posted image ...Ena dobra novica od mene,ena slaba od AS...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.10.2008 14:46:28   
*Mojca*
Lovro bo danes z njo, potem pa ne več. Moram jo poklicat, mogoče se bo pa le našla rešitev...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.10.2008 14:51:16   
alea01
oh, ti šmoren.....saj sploh ne vem kaj naj napišem....... Vem, da je šok za AS, kajti tega verjetno nobeden ni pričakoval. Šokirana sem jaz in mi je ful hudo. Čeprav je ne poznam osebno in še marsikatere ne na našem forumu ste mi vse tako priprasle k srcu, kajti brez vas skor ne morem več. Veliko se naučim od vas in nabiram tudi moči za v naprej.
Poznam tudi sladkorne bolnike in moram rečt, da na začetku je hudo, pol se pa navadiš in gre. Mah, sam neki meljem brez veze, mije pa res ful hudo za Jerneja, aleksandro silvijo in celo njeno familijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi vedela kako pomagat, bi ji pa ne znamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.10.2008 14:55:49   
alea01
taanikaa, jutri bo spet prišel bioenergetik. Sedaj pije milumil, ker naj bi bil redilen. spije pa nekje 70-100mL na obrok. Ima jih pa 6, ker ta 7 ji ne morem vsilit. Je na 3 ure in spi od 19.30 do 4.30 in pol še do 7.30 ji enostavno ne morem dat dodatnega obroka, ker je dan prekratek. Sem jo tudi ponoči zbujala, da bi ji dala še za papcat, pa nič. Pred pol peto uro zjutraj ni šans, da naša puža odpre usta. Sem se kar vdala, ker nimam moči se ubadat s tem in dokler se reži na ves glas in brca, jaz mislim da še ni čas za paniko

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.10.2008 14:58:35   
alea01
to je pa tudi hecno, da Lovrota ne more imet zravenuser posted image . Pa ženska doji, kaj jim to ni mar? Saj on ne rabi postelje, bo spal v vozičku. Ta pediatrična je pa itak katastrofa. Sem bila na vrazovem trgu, ko sem bila stara 17let in sploh ne bom komentirala

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.10.2008 14:59:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ravokar sem govorila z AS...ona joka na oni strani telefona,jst na tejuser posted image user posted image user posted image ...ful mi je hudo za njo..no pa jokam ko dež...inzulin doživljensko pravi da bo dobil..pa komaj tri leta star!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.10.2008 14:59:44   
Anonimen
Ja alea se strinjam,kr če je živahna in se smeje,ji ni po mojem hudega...kmalu bo stara 4 mesece pol pa počas na GH,tu je le več okusov pa mogoče ji bo kateri všeč...kako pa se pozdravi potem ta žleza presnove?..a so ti kaj rekli,kako se ta problem odpravi?..a to se samo porihta al kako?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?