Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:05:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj kaj berem . Upam, da bo AS zrihtala tako kot mora bit. S sladkorno se pa da živet, brez skrbi. Sploh otroci dobijo zdaj črpalke, ki same dovajajo inzulin. In mama, ki doji, ji morajo omogočit da je otrok poleg. Matr, sploh si ne predstavljam kako bi to bilo pri nas, ker tamala začne vreščat, če samo zagleda flašo. Ta pediatrična je res v razsulu. Sramota!!! In tanikaa, super za tak izvid. glej optimistično naprej. No, jaz sms nisem poslala, ker se je sam spomnil včeraj kaj je bilo pred enim letom. Lepi spomini.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
In Mojca, vsa čast, da bi ji priskočila na pomoč s prostorom. Takih ljudi je res malo. Danes je pa res tečen dan. Očitno je nekaj v zraku, da so vsi tečni, samo mame ne.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
prejle sem mal brala za nazaj,pa sem vidla ko ste obrekovale tašče..jst mam taščo zlato,kaj pa pravite na to...danes mi mama čuva otroka..in pred mamo carta Žana in ga carta-BABICA TE JE RODILA!!!-skoraj me je kap...sem se sicer zadržala ampak vseeno...vem če bi ji kaj rekla bi se skregale,jst sem pa že tak dan mela da nisem hotla bit še bolj adijo kot sem bla,sam mi je pa v glavi odmeval to skoz...sam čakam priliko da jst to še enkrat slišim..pol bo pa vidla ..jst nevem no,ka mi hoče dete zmešat da na konc nebo vedu kdo mu je zdej mamica al kaj?????? kaj sem pa pol jst če ga je babica rodila???mislim halo!!! a je še kateri čuden da z njo nimam nekega odnosa,razen tkole v sili?!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:16:04
|
|
|
|
lonapo
|
As -sem v misli s tabo. Tkole se vid kako je naš zdrvstven sitstem čist v k****. Sej če bi bla pa to od kakšnega politika hčerka, bi imela pa najmanj apartma, z nevem kakšno posteljo. Se opravičujem za izpad, me je čist pogrelo kako ravnajo. Tista, ki bo govorila z AS naj jo lepo pozdravi, in upam na najboljši izid.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:17:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
Prej sem govorila z AS. Še vedno je pretresena, Lovro bo danes pri njej, jutri pa bodo reševali dalje. Vsem se zahvaljuje za pomoč in lepe besede! taanikaa....halo???? jaz bi direkt pop..... lih tolko ga je rodila kot prababica . ti si od Žanija mami in ti si ga rodila in to naj se ve!!!Ampak je res čudna tvoja mami...pa ne mi zamerit, ampak tole je res čudno... nam je P včeraj naročila naj zaradi velike fontanele spetprobamo ad3 in imamo spet sranje . Oz nimamo sranja, smo zaprti, kakali 1x (ponavadi 3-4krat), mamo krče...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mojči jst že to skoz vem da je čudna...sej pravm,sam enkrat še nej čujem to...dans se res nisem bla sposobna kregat... mojči nam pa ni treba nazaj na ad3 smo kr na d3 naprej po eno kapljico in pol ko bo star 6 mesecv pa po 3 kapljice...ja sam jst ne dojim pa je že v aptamilu ta vitamin pa zato mi je rekla P...ti pa dojiš a ne...sicer pa tud pravjo da ni za obupat,da je sprememba pa po parih dneh zgine to po ad3,tk da če ti bo zdžno vztrajaj...so pa tolk bogi tile mičkeni ko majo krčeke sej res RMRM-a Lukasu pomagajo kapljice? je kaj razlike po njih?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:29:23
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa ma ne vem če bom, ker smo že bili 1 teden na ad3 in je bila cela štala bomo kr lepo spet šli na d3 pa 3 kapljice namesto 2 in bo...ker tole res nima smisla. italijanske pa so multivitaminske in jih je odsvetovala. bo že...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa še to...mama bi mi tolk rada plačala polovico gostije ko bo poroka in krst...sej bo...ampak jst bi raj vidla da bi me kdaj potolažla pa kako lepo besedo izrekla kot pa njen denar...nikol ni rekla se bo vse vredu,sem pa danes prišla domov in ji povem pač novico so ble pa njene besede-sej sem vedla...haloo..pr njej si lahk pa re brez besed..kr vem da mi bo še prišla prav ko mi bo malega počuvala morem tako sranje od nje prenašat...pa če pomislim da grem še v bolnico pa jo bo moj zihr kej rabu... sam tole jih bo pa čula še da je ona Žana rodila kaja jupijjaja jupijupijaaaa aneda??? ...žurka bo!!!(kdaj pa še nevem )
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* taanikaa ma ne vem če bom, ker smo že bili 1 teden na ad3 in je bila cela štala bomo kr lepo spet šli na d3 pa 3 kapljice namesto 2 in bo...ker tole res nima smisla. italijanske pa so multivitaminske in jih je odsvetovala. bo že... ja kaj pa češ..na d3 pojdi..kaj češ mučit Lukija in sebe...bošček
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:45:04
|
|
|
|
*anamor*
|
No vidim,da je spet nekaj o taščah. Jaz imam tudi čudno taščo. Joj, kar kurjo polt dobim ko se sploh spomnim nanjo. In zdaj prihajam od nje. Te veste kakšne volje sem. Bolj razlagam,da je mali bolam, bolj ona ko je že čisto brez glasa vanj sili. Popizdla sem. Rekla sem če lahko neha silit vanj, da je tako bolan in da sva že tako ali tako na antibiotikah. No potem pa je le zaleglo, samo nos pa je tudi povesila. Pa kaj me briga. Midva z malim pa sva od danes ponoči naprej sama doma. Moj gre za 3 dni na sindikalni izlet. Tako, da bom ta vikend zelo aktivna na forumu. Aja Didilinaa dobra si, da si lahko bila tiho ko je rekla, da je ona rodila tvojega otroka. Jaz bi znorela. Ziher bi se fulll skeregali. Jaz sem jo že opomnila ko je rekla Naš Taj, sem jo popravila in rekla najin Taj.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno si mene mislila..in to ni bila moja tašča pač pa moja mama!...lastna mat...pfu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 18:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala bogu imam dobro taščo, po tanovem pa še živimo zelo blizu. So samo en štuk nižje. Bo kar prav prišlo za varstvo. Sicer mam pa svoje starše tud blizu, 3 minute in sem doma.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 19:25:55
|
|
|
|
*anamor*
|
Aja tanikaa ti si to napisala. Sorči. Ja to vem, da je bila tvoja mama, samo jaz bi vseeno znorela.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 19:39:34
|
|
|
|
*anamor*
|
Očitno sem ostala sama na forumu. In imam samogovore. Kaj ste že šle vse spančkat ali dajete malčke spančkat.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 19:52:29
|
|
|
|
RMRM
|
Napišem cel roman, pa me spet ven vrže . Mojca - res lepo tudi od tebe taanikaa- se mi zdi da Lukasu kapljice kar pomagajo, se po njih ful umiri. Sploh sedaj ko mi ni hotel jesti, sem ga z njimi mal prelisičila. Ninny - men tud očitno zaradi prehlada ni hotel jesti, čeprav ni ne smrkal ne kašljal, ampak očitno je bil vseeno prehlajen, kar so pokazali izvidi. Tako da še za tvojo Emiko. tašče- jaz se s svojo sedaj kar v redu razumem, je pa bilo v preteklosti vse sorte. Ampak z leti človek nekako odraste in na vse drugače gleda, tako jaz kot ona. Sem bla pa ful jezna ene 14 dni po prihodu iz P, ko je Lukasa zvijalo, ona pa ravno takrat na obisku, pa mi reče, da ga bo ona pomrila in kako naj ga pestvam, da ga ne bo krčilo. Kot da ne znam umirit svojega otroka, haloooo . Sem se takrat vprašala, kako sem tavelkedva "gor spravla", pa je blo par let nazaj res težko, mož čez teden odsoten, gradnja, študij, služba, vožnja otrok na 1001 dejavnost, pa nikjer nikogar, da bi včasih vskočil. Ampak smo pregurali, in danes nisem nikomur nič dolžna, to je pa tud super občutek
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 19:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny za Emo... RMRM sem vesela da so pomagale kapljice in da je Lukasu bolje ste vidle moj novi profil????pa slikice???a???celo znala sem v prvo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 19:58:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ste vidle moj novi profil????pa slikice???a???celo znala sem v prvo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:16:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz imam tudi novo slikco
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ste vidle moj novi profil????pa slikice???a???celo znala sem v prvo zdej sem pa važna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz imam tudi novo slikco iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mojca pa tiker ti zdej dela celo ..za albume pa še nisem pogruntala zdej po novem...pa jst sploh ne morem not v moja ringaraja po novem kr še nimam naloženim mojih vsebin da naj pridem jutri pogledat piše...tk da morm po starem not... ..mi nič ni všeč tale nov sistem..sem bla eno leto na starga navajena..pa še blond sem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:21:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
evo, zdaj je tudi meni uspel slide show ma meni tudi ne delajo albumi sploh mi ni všeč ta nova RR!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:22:34
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanika, gremo danes na novo zvezdico?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:26:13
|
|
|
|
*anamor*
|
Kako ste vsi lepi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ajd gremo ful je cart mali...kolk že tehta?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?