lunca14
|
OBVESTILO VSEM LJUBJANČANKAM IN OSTALIM Dopoldne sem prejela klic od aleksandre in me obvestila,da je nekaj časa ne bo na forumu,ker so danes ugotovili,da ima njen Jernej sladkorno bolezen in morata it v Lj.v bolnico za en teden.Ona mora it z njim,ker jo bodo poučili,kako se mora ravnat in oskrbovat Jerneja in ji tudi ZZZS plača bivanje v bolnici,stvar pa se zakomplicira pri Lovru,ker ga doji,ga mora vzeti s sabo pa še flaše ne mara.In sedaj ji bolnica tega ne dovoli,no vsaj do predhodnega ji ni,upam,da sedaj ,ko je že na oddelku,da se je zmenila,da lahko ostane tudi Lovro z njo.Sama sem že kicala na ZZZS,ampak mi niso znali nič kaj dosti odgovorit,znanka od znanke,pa je šefica na dopustu do pon. in bi lahko vprašala šele takrat.Tako,da,če katera,ve za kako inf.ali člen,kjer bi pisalo,da ji pripada,da je njen dojen otrok lahko z njo,je dobrodošla. Sedaj pa bi prosila vse ljublančanke,ali tiste,ki bi lahko prišle do lj.,če bi jo šle lahko malo obiskat,jo potolažit,ker je,saj veste......mislim,da bi ji sedaj,ta teden,ko bo gor zelo prav prišlo malo spodbude.Jaz upam,da bo uredila,in da bo z Jernejem čim prej bolje.