|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
2.10.2008 10:47:27   
*Mojca*
sonček se je zbudu...ga grem zabavat...

polma, tašče so user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.10.2008 10:49:19   
Anonimen
Mojca oujeeeeeeeeeaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.10.2008 10:49:55   
lonapo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taanikkaa-juhuhuh,čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.10.2008 10:55:18   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jaz nočem bit nikol tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.10.2008 11:05:12   
D.anna 76
Taanikkaa - sam da je vse ok. user posted image user posted image

Polma - tole s taščami in našimai mamami je pa pri nas tako, da naši mami kr direktno povem česa ne maram, kot na primer da se z njim pogovarja čist po otročje, to mi gre ful na živce. Žlim da se z njim pogovoarja tako normalno kot z odraslo besedo, ne pa vse v nekih pomanjševalnicah.
Pa to da ga stalno hoče met po rokah sem ji takoj, če v prvih dneh po porodu zabičala, da ga ne mislim preveč po rokah navadit, kar pomeni, da to velja tudi za nji, ko je z njim.
Glede na to, da ne živimo skupaj, jaz reguliram koločino obiskov babic; moji mami sem zadnjič kr rekla da ni nobene potrebe da našega Maksa vidi vsak dan, saj je redno po ali pred službo hodila za 15 min k meni na obisk, ker ima spotoma. Pa je bla kr mal užaljena, ampak se bo že pomirila.
Kr se pa tašče in tasta tiče, me pa ne obiskujeta, razen če ju povabim. Sem pa jaz večkrat pri njih, ker živimo precej blizu, pa grem tako 1-2 krat na teden k njim na kosilo, tako da takrat tudi tamalga vidita, jih pa moj dragi popedena, da se ne vmešavata preveč. Tako da moram pohvalit da imam krasno taščo in tasta, saj razumeta da je najina beseda pri vzgoji najinega Maksa zakon in se ne bunita čisto nič.

Menstruacija - ja jaz sem jo imela že dvakrat in sicer v normalnem ciklusu, dobila sem jo pa točno 2 meseca po porodiu.

Kontracepcija - mi kr pazimo, brez kondoma pa bo kar bo. Itak sem se že dolgo tega odločila da naš Maks ne bo edinec. Moj moto je bil vedno: BOLŠ NOBENGA KOT SAMO ENGA. Sem namreč edinka in moj je tudi edinec in tega ne privoščiva najinemu otroku, saj se meni odraščanje, kot edinki ni zdelo uredu. Famije z 3 otroki so mi pa idealne!!!!!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
2.10.2008 11:05:44   
alea01
vidim, da me je že *mojca*prehitela. Jaz sem tudi tako vesela za taaniko, da sem kar laufala do računalnika, da bi vas obvestilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
2.10.2008 11:07:02   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jaz nočem bit nikol tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Še želela si boš bit tašča, saj brez tega ne boš mogla bit babi!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.10.2008 11:17:55   
Anonimen
punce hvala hvala hvala....jst še kr jokam kot dež od sreče...tumor je benigen,operirali me bodo 28.januarja...morem se umirit..pridem pol

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.10.2008 11:48:04   
Anonimen
Sem ji rekla, da sem slišala, da naj bi bila starost 4-5 mesecev najbolj idealna, pa je rekla, da kje sem pa to slišala, da to sploh ni res.

Sploh se ne sekiraj  mtinca - po moje če bi blo prepozno, bo nas naročili prej.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.10.2008 11:49:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa
punce hvala hvala hvala....jst še kr jokam kot dež od sreče...tumor je benigen,operirali me bodo 28.januarja...morem se umirit..pridem pol

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.10.2008 11:55:03   
lonapo
taanikaaa-res sem ful veselauser posted image
Zdej pa uživej življenje na polno.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.10.2008 11:59:26   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sem ji rekla, da sem slišala, da naj bi bila starost 4-5 mesecev najbolj idealna, pa je rekla, da kje sem pa to slišala, da to sploh ni res.

Sploh se ne sekiraj  mtinca - po moje če bi blo prepozno, bo nas naročili prej.

Pri nas na Viču smo imeli UZ kolkov pri prvem cepljenju to je v 3 mesecu. Naš Maks ima kolke 1A, že polno razvite.

Preveri še v kakem drugem ZD. Nikoli ni odveč dobiti kako drugo mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.10.2008 12:32:34   
anaj22
tanika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se ful oddahnila
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nejca da se čim prej pozdravi
UZ kolkov mamo mi 5.11. ob rojstvu so bli 1a

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.10.2008 12:36:00   
anaj22
BOLŠ NOBENGA KOT SAMO ENGA. Sem namreč edinka in moj je tudi edinec in tega ne privoščiva najinemu otroku, saj se meni odraščanje, kot edinki ni zdelo uredu. Famije z 3 otroki so mi pa idealne!!!!!

Jest sem tud edinka pa sem vedno pogrešala družbo, sem v 3. razredu pršla domov z idejo da naj starša posvojita še enga otroka pa ni blo nič iz tega.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.10.2008 12:39:29   
anaj22
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3155#medias
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3331#medias
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3220#medias

jest sem tud glasovala, mednda lahko vasko uro glasuješ

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.10.2008 12:40:40   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

res smo ena lepa kraljevska junijska družina !!!

s tem se pa strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

naj naj naj lepša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.10.2008 12:55:07   
anaj22
moja tašča je kr vredu, vedno k zagleda Jaka mu pa reče "A si pršu k svoji babici na obisk" . Drugač se trudm da preslišm če mu kdo od starih staršev reče moj sonček al pa a si kej moj. Bl se alergična na izjavo taščine sosede ka vid Jaka pa mu reče sine moj, takrat bi pa kr user posted image user posted image user posted image  

Vse k mate probleme z taščami user posted image user posted image

Jest sem pa jezna na moževo babico. Ima sedaj dav pravnuka Tadeja in najinga Jaka. Zadnjič reče tašči, da kok je Jaka bl flet kot Tadej in oh in sploh bolši od Tadeja. In se mi zdi ful zaml da ma njinga Jaka rajš kot Tadeja, povsej verjetnosti sam zarad priimaka ker je Jaka "njihov". Zdej sploh nočem it tja ker mi je butasto da odrasel človek dela razliko med otroci. Men se zdi da bi mogla met oba pravnuka enako rada. Kaj pa ve pravte?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.10.2008 12:56:22   
anaj22
tile samogovori pa sploh niso zanimiviuser posted image
grem likat, da kej koristnga nardim

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.10.2008 13:01:49   
*anamor*
Haj,
tudi jaz sem glasovala za druge malčke.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.10.2008 13:06:19   
alea01
tašče.....hm, kaj naj rečem. moja je kul. Se je pa tudi z Izabelo pogovarjala čist po otročje in sem ji tako v šali rekla, da je Izabela ne bo zastopila, ker midva z lubijem pa se z njo po odraslo pogovarjava in je pokapirala in sedaj se z njo normalno pogovarja in ne cvili več zravenuser posted image

no, jaz veselo glasujem za oba in za  Taja in Luka Patrika pol se pa naj med sabo zmenitauser posted image user posted image

kaj pa celjsko srečanje........? taanikaa, sasa.vracko.... drugega pa niuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.10.2008 13:14:22   
Anonimen
ojla...evo jst prišla malo k sebiuser posted image ..zdej se mi pa kr smeji...
alea kolk sem jst not padla v tale moj strah pa pregled pa to,da sem te čist pozabla vprašat kako pa je kaj z Izabelo? a že kej bolje papca?..so že kaki rezultati bioenergetika vidni?..jst tud študiram da bi šla mal h kakem bioenergetiku,pa bolj zarad psihe se mi zdiuser posted image
ja alea jst mam zdej gužvo k mam te priprave na 18.10.pa mam slabo avto čez teden,to soboto grem v zagreb po prstane,če ne prej pa se zmenimo po 18.10 sigurno...ful bi te rada v živo vidla res,da spoznam končno to osebico k je mene bodrila in držala pokonci v teh težkih trenutkihuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.10.2008 13:25:17   
lunca14
OBVESTILO VSEM LJUBJANČANKAM IN OSTALIM
Dopoldne sem prejela klic od aleksandre in me obvestila,da je nekaj časa ne bo na forumu,ker so danes ugotovili,da ima njen Jernej sladkorno bolezen in morata it v Lj.v bolnico za en teden.Ona mora it z njim,ker jo bodo poučili,kako se mora ravnat in oskrbovat Jerneja in ji tudi ZZZS plača bivanje v bolnici,stvar pa se zakomplicira pri Lovru,ker ga doji,ga mora vzeti s sabo pa še flaše ne mara.In sedaj ji bolnica tega ne dovoli,no vsaj do predhodnega ji ni,upam,da sedaj ,ko je že na oddelku,da se je zmenila,da lahko ostane tudi Lovro z njo.Sama sem že kicala na ZZZS,ampak mi niso znali nič kaj dosti odgovorit,znanka od znanke,pa je šefica na dopustu do pon. in bi lahko vprašala šele takrat.Tako,da,če katera,ve za kako inf.ali člen,kjer bi pisalo,da ji pripada,da je njen dojen otrok lahko z njo,je dobrodošla.
Sedaj pa bi prosila vse ljublančanke,ali tiste,ki bi lahko prišle do lj.,če bi jo šle lahko malo obiskat,jo potolažit,ker je,saj veste......mislim,da bi ji sedaj,ta teden,ko bo gor zelo prav prišlo malo spodbude.Jaz upam,da bo uredila,in da bo z Jernejem čim prej bolje.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.10.2008 13:26:46   
lunca14
taanika.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok vesela zate,ko radio........superca,no sedaj pa moraš prit v naš konc,tako,kot si obljubilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.10.2008 13:27:52   
lunca14
Aja aleksandra je v pediatrični bolnici na Vrazovem trgu.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.10.2008 13:30:15   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Aja aleksandra je v pediatrični bolnici na Vrazovem trgu.

upam da ni kaj hujšega, ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa - suuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?