Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:26:38
|
|
|
|
alea01
|
superca sta lunca14 in *Mojca* RMRM- s koriškimi kapljicami tudi jaz Izabelo prelisičim glede harane, sam me hitro pogrunta vragec mali taanikaa- glih prejle sem videla nov avatar, pol sem šla pa še profil pogledat in so bile še stare slikice in evo, zdaj so pa nove in Žan je *Mojca*- Luka je pa itak kandidat za Izabelo in je vsak dan bolj fejst. Sicer ne vem, če je še sploh lahko bolj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Kako ste vsi lepi. oooooooooooo pa vi tudi..pa kake laseke imamo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:27:49
|
|
|
|
alea01
|
kaj že moram narest, ko sem danes že drugič obrnila stran? A eno milko pojest, ali sladoled......
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ooouuujjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:28:40
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa 5750g je imel včeraj hvala za komplimente...bom ratala kr važna s tolkimi pohvalami
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste vidle tam ko ga moj kopa kak je že velik in bajsek?hehe
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mojči kr mam navado že vprašat fantke za težo-no njihove mamike ..moj vas pa fejst šišne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:30:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa meni se zdi dolg, ne bajsek je pa za pojest...cukr
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja doooolgi je tud ..ja sej je tko priljubljen res je ena taka zvezdica...sicer pa sej veš za vsako mamico je njen otroček taka zvezdica jst sm dans tko polna adrenalina da je groza...kr hiperaktivna sem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
aja mojči kako pa kaj kila?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:33:18
|
|
|
|
*Mojca*
|
ajaaa sem pozabila povedat. Včeraj sem P vprašala kdaj mu lahko dvignem vzglavje na vozičku in je rekla da raj še ne. Da naj ga imam raje v lupinci, ker če ne se mu lahko zvije hrbtenica ker je še premajhen. Da se to pokaže pol, ko bo velik . Ampak naš je kr živčen ko mora ležat noter taanikaa je pol padu carolins?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:34:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa aja mojči kako pa kaj kila? mislim da je ni več...vsaj tipala je ni. Zadnjič pa smo na UZ vsi pozabili pogledat Kar naj gre stran baraba pa še tisto na ledvičkah in bo žur
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
nam so pa rekli da že ima lahko malo dvignjeno vzglavje...sej je tud že močen..ko ga poležeš pa za rokice dvigneš v sedeč položaj mu glavica več ne omahne karolines pa nažalost ni padu,kr pol ko je mama šla sem z AS govorila in sem večinoma popoldneva prejokala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj že ima to na ledvičkah???sklerozna sem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:37:47
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz bom tudi malo probala dvignit. Ampak pol gleda naprej in ga ne vidiš. Kaj pol ko se začne dret? Ker jaz ga zdej vidim in se začnem afnat in se takoj potolaži Jaz sem malo kasneje govorila z AS in se mi je zdela že malo pomirjena. Čeprav šokirana in žalostna
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:38:01
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, tudi mi smo že težki 5875 g. Mi pa že imamo malo dvignjeno vzglavje v vozičku, drugače je pa tečen, ker nič ne vidi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja moj že trebušnjake v vozičku dela in je prav priden postal ko opazuje ljudi ...prej je pa sam oblačke vidu pa nebo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:40:23
|
|
|
|
*Mojca*
|
mah sam bog ne ve kaj ima. Kamen? Al neko kalcinacijo. Na UZ se neki vidi in noben ne zna povedat kaj je. Ampak glede na to, da nima težav so rekli da čakamo in imava kontrolo 17.11. Pa še en sečevod ima razširjen, pa tudi to je lahko prehodno. In zdaj morava enkrat mesečno dat urin. In imam doma lončke in moram lovit srednji curek. Ampak kaj ko mali noče lulat ko je odvit. Potem mu dam plenico in takoj polula Če ne bo šlo drugače bom prosila da mu namontirajo vrečko, bova počakala tistih 15 min in bodo meli svoj urin...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:40:56
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja moj enako. Zdaj pa je dosti bolj miren in priden.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:42:51
|
|
|
|
alea01
|
kako rade mamice lulije kažete . A na podlagi tega se me z punčkami moramo odločit, kateri bo naš zet?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:43:32
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* mah sam bog ne ve kaj ima. Kamen? Al neko kalcinacijo. Na UZ se neki vidi in noben ne zna povedat kaj je. Ampak glede na to, da nima težav so rekli da čakamo in imava kontrolo 17.11. Pa še en sečevod ima razširjen, pa tudi to je lahko prehodno. In zdaj morava enkrat mesečno dat urin. In imam doma lončke in moram lovit srednji curek. Ampak kaj ko mali noče lulat ko je odvit. Potem mu dam plenico in takoj polula Če ne bo šlo drugače bom prosila da mu namontirajo vrečko, bova počakala tistih 15 min in bodo meli svoj urin... Mojca -če ga bo malce zazeblo se bo takoj polulal, sem skoraj 100 %. Naš Maks me vedno, kadar imam premalo toplo v stanovnju polula.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
a veš da sem se spomnila koj ko sem vprašala...res me daje skleroza...jst se spomnem da sem mela cimro v porodnišnici k je prej rodila pa je imel mali povečane ledvice..pa bog ve kaj je zdej s malim...ji ni blo v interesu da bi stike obdržale,pa sma ble skoz skup v bolnici pa sem mela občutek da se fajn razumemo...pol pa sem še kak sms dobla od nje pol pa nič več..pa ful je tud teh kil pri otročkih..sam da jih nebi bolelo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kako rade mamice lulije kažete . A na podlagi tega se me z punčkami moramo odločit, kateri bo naš zet? Izabela se bo odločila za Žana
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:45:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kako rade mamice lulije kažete . A na podlagi tega se me z punčkami moramo odločit, kateri bo naš zet? tako nekako D.anna sva to izvajala v spalnici kjer ne kurimo pa ni bilo nič 15 min je brcal in se pogovarjal, od lulanja pa nič. Okno pa se bojim odpret da ga ne prehladim.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 20:45:43
|
|
|
|
alea01
|
Izabela je pa ful pridkana v vozičku in je še kar v košari in se nič ne pritožuje. Če jo pa primem za rokce, se pa tudi že dvigne v sedeč položaj. In glavico tudi že orenk pokonc drži bom poskusila dat slikico gor, ko sva jo poslikala v krstni oblekici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?