|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
22.10.2008 9:19:36   
lunca14
ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca.............pa škratek tako lepo napišeuser posted image ..........no sedaj se je pa začelo obdobje zobekovuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
22.10.2008 9:20:25   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image hhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
22.10.2008 9:23:15   
l.daisy
evo ga, tisti, ki je prvi zaspal, se je že zbudil....

jap, zdaj čakamo še pri ta drugem, se je ful prej začel slinit in tlačit rokce v usta, pa še nič ne kaže na to, da bo zobek...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
22.10.2008 9:30:49   
Anonimen
Čestitke za zobke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spet spali kot ubiti, vsi 3-je. Se vidi da smo bolni.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.10.2008 9:48:51   
Anonimen
ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.10.2008 10:17:22   
Anonimen
jutro še od mene...in user posted image  za vas...
daisy čestitam za zobekuser posted image user posted image ..mi ga tud že težko pričakujemo...
ninny danes pogledam slikice,še nisem uspela...grem kr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.10.2008 10:20:44   
Anonimen
uuu sem bla hitro gotova..ninny tvoje punčke so tko lušne..pa še mami je zravenuser posted image user posted image ,se ni skrila pred fotoaparatomuser posted image ...iiiiiiii luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.10.2008 10:25:08   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čestitke za zobke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spet spali kot ubiti, vsi 3-je. Se vidi da smo bolni.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pocartate,no če ne drugega se boste pa naspali,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.10.2008 11:21:36   
lonapo
jutro,
mio tudi v kratkem pričakujemo zobek, saj so dlesni čist napete, pa že zobka se vidita, samo ven morta še pridt,je pa ful revček,skoz si dlesni drgne, sitkan je, calgel je pa že preblag in mu očitno ne pomaga preveč.

Začel mi je štrajkat pri hranjenju, poje 100ml po flaški, pa še to ful z muko.Pomoje mu ni več všeč cucelj, saj ko mu dajem po žlički vriska ko zmešan.

Hvala vsem, ki ste mi poslale slikice, se ste lušniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

grem še mal počit preden se otrok zbudi.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.10.2008 13:09:02   
polma
as in lunca14, hvala za pikapolonice, jaz pa vama pošiljam user posted image user posted image user posted image .

tole je pa za I.daisy user posted image user posted image user posted image user posted image , oziroma za zopke od  tavelicga fanta!!!!!

Jaz sem pa pozabla se pohvalit-novica včerajšnjega kopanja zame je, da sem spravla našemu luliju kožico dol in mi je  fuuuul odleglo, da je tega mučenja konc user posted image , pa srečna sem za našega fanta, da se ne bo matral s tem user posted image .

Pozdravčke vsem, letim nazaj k moji mali sitnobici user posted image ....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.10.2008 13:16:11   
aleksandra silvija
da sem spravla našemu luliju kožico dol
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
l.Daisy-za ta starejšega sinauser posted image -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonapo-saj eni otročki res nočejo flašk in kar po žlički že kmalu lepo jedouser posted image .

RMRM-hvala za kavico in klepet! Super družina ste! Tako krasne otroke imaš! Joj, samo želim si, da bi bili moji vsaj približno tako čez 7 let,....
Lukas pa neverjetno šarmira s svojimi očkiuser posted image user posted image user posted image .
Potrebovala pa bi jaz kakšne 4 ure časa za pol ure pogovorauser posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.10.2008 13:17:40   
aleksandra silvija
Taanikaa-kako je kaj biti poročen?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.10.2008 14:08:06   
lunca14
RMRM-hvala za kavico in klepet! Super družina ste! Tako krasne otroke imaš! Joj, samo želim si, da bi bili moji vsaj približno tako čez 7 let,....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................ženski ferbec,kje ste se pa vidve najdle?
Ja aleksandra poznam ta stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.10.2008 14:23:10   
Anonimen
RMRM in njena družinica so na dopustu v toplicah.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.10.2008 14:39:23   
aleksandra silvija
RMRM in njena družinica so na dopustu v toplicah.

jps, čateške,.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.10.2008 14:42:01   
aleksandra silvija
stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosni

ah, raje ne pomislim,...user posted image
v čateških-pred termalno sva bile na kavi...tam pa vodnjak, pa skale, pa ribe v vodi, pa,....kdo ugane sledeče:
- VEČ ČASA SEM LEPO SEDELA
- VEČ ČASA SEM LETALA ZA JERNEJEM IN GA PREPRIČEVALA, DA V VODO PA NE IN DA TE SKALE NISO NAMENJENE PLEZANJU,....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.10.2008 15:42:49   
Anonimen
AS predvidevam, da si bolj malo sedelauser posted image Sicer mi je pa to poznano. Pa po obiskih..... težje je če greš h komu na obisk, ki še nima otrok, pa ne razume ,da ne more biti otrok pri miru...

Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.10.2008 15:53:16   
Anonimen
Zivjo

Ze 2dni sem veliko na terenu,tako da ni casa za RR,zdaj pa NUJNOrabim vaso pomoc

V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje...
Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko).
Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic.

Zdaj pa ne vem,ali se ni pripravljena,jaz prevec na hitro pricakujem...in kaj naj zdaj.Preneham,ter zacnem po 6m,itak se se ne mudi,ali pac vsak dan poskusam?

Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.10.2008 15:54:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosni

v čateških-pred termalno sva bile na kavi...tam pa vodnjak, pa skale, pa ribe v vodi, pa,....kdo ugane sledeče:
- VEČ ČASA SEM LETALA ZA JERNEJEM IN GA PREPRIČEVALA, DA V VODO PA NE IN DA TE SKALE NISO NAMENJENE PLEZANJU,....user posted image user posted image

Seveda uganem;
TAMAL JE VES CAS SEDEL,TI SI PA OKOLI VODNJAKA SKAKALAuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.10.2008 15:55:33   
Anonimen
Kleopatra jaz bi za kakšen teden prenehala in potem spet poskusila. Čisto možno je, da še ni pripravljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.10.2008 15:55:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Seveda uganem;
TAMAL JE VES CAS SEDEL,TI SI PA OKOLI VODNJAKA SKAKALAuser posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
22.10.2008 15:58:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kleopatra jaz bi za kakšen teden prenehala in potem spet poskusila. Čisto možno je, da še ni pripravljena.

OK.Se bojim da ga kaj ne zaserjem,ker pri porvi je bilo g´hranjenje zelo tezavno,sem jo prosila,ploskala,skakala,za vsako zlicko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.10.2008 16:02:09   
Anonimen
Samo ne pretiravat s frutki, da se ne bo na njih navadila, potem ti pa ne bo jedla kar boš ti skuhala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.10.2008 16:06:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samo ne pretiravat s frutki, da se ne bo na njih navadila, potem ti pa ne bo jedla kar boš ti skuhala.

Saj jaz ji ga sploh NOCEM dajat,pa moz tezi,ker ga je pri njem tako rada jedla,zdaj bi ji ga pa najraje kar vsak dan dajaluser posted image .Sem proti in ne bom pustila.

Pa se to,drekec ima ze 2dni trd in bolj zelen.Samo se mi ne zdi da bi imela krcke,je danes celo noc pridno spala in to od 20.30-9.15user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.10.2008 16:11:41   
Anonimen
za spanjeuser posted image user posted image user posted image paše spati celo noč, a ne?user posted image

Res ne je navadit na njih, saj ne rečem, da kam greš pa ji ga daš, ker takrat ne moreš skuhat... drugače je pa velik boljš tisto, kar sama sveže skuhaš. Saj verjamem, da ga je z veseljem jedla,samo če se bo to navadila, ne bo jedla nobene tvoje zelenjave, ker bo imela čisto drug okus.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!