Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 9:19:36
|
|
|
|
lunca14
|
ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek superca.............pa škratek tako lepo napiše ..........no sedaj se je pa začelo obdobje zobekov
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 9:20:25
|
|
|
|
lunca14
|
hhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 9:23:15
|
|
|
|
l.daisy
|
evo ga, tisti, ki je prvi zaspal, se je že zbudil.... jap, zdaj čakamo še pri ta drugem, se je ful prej začel slinit in tlačit rokce v usta, pa še nič ne kaže na to, da bo zobek...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 9:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke za zobke. Mi smo danes spet spali kot ubiti, vsi 3-je. Se vidi da smo bolni.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 9:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek čestitke
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 10:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro še od mene...in za vas... daisy čestitam za zobek ..mi ga tud že težko pričakujemo... ninny danes pogledam slikice,še nisem uspela...grem kr
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 10:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu sem bla hitro gotova..ninny tvoje punčke so tko lušne..pa še mami je zraven ,se ni skrila pred fotoaparatom ...iiiiiiii luštno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 10:25:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čestitke za zobke. Mi smo danes spet spali kot ubiti, vsi 3-je. Se vidi da smo bolni. da se čim prej pocartate,no če ne drugega se boste pa naspali,
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 11:21:36
|
|
|
|
lonapo
|
jutro, mio tudi v kratkem pričakujemo zobek, saj so dlesni čist napete, pa že zobka se vidita, samo ven morta še pridt,je pa ful revček,skoz si dlesni drgne, sitkan je, calgel je pa že preblag in mu očitno ne pomaga preveč. Začel mi je štrajkat pri hranjenju, poje 100ml po flaški, pa še to ful z muko.Pomoje mu ni več všeč cucelj, saj ko mu dajem po žlički vriska ko zmešan. Hvala vsem, ki ste mi poslale slikice, se ste lušni . grem še mal počit preden se otrok zbudi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 13:09:02
|
|
|
|
polma
|
as in lunca14, hvala za pikapolonice, jaz pa vama pošiljam . tole je pa za I.daisy , oziroma za zopke od tavelicga fanta!!!!! Jaz sem pa pozabla se pohvalit-novica včerajšnjega kopanja zame je, da sem spravla našemu luliju kožico dol in mi je fuuuul odleglo, da je tega mučenja konc , pa srečna sem za našega fanta, da se ne bo matral s tem . Pozdravčke vsem, letim nazaj k moji mali sitnobici ....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 13:16:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
da sem spravla našemu luliju kožico dol l.Daisy-za ta starejšega sina - Lonapo-saj eni otročki res nočejo flašk in kar po žlički že kmalu lepo jedo . RMRM-hvala za kavico in klepet! Super družina ste! Tako krasne otroke imaš! Joj, samo želim si, da bi bili moji vsaj približno tako čez 7 let,.... Lukas pa neverjetno šarmira s svojimi očki . Potrebovala pa bi jaz kakšne 4 ure časa za pol ure pogovora .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 13:17:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Taanikaa-kako je kaj biti poročen?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 14:08:06
|
|
|
|
lunca14
|
RMRM-hvala za kavico in klepet! Super družina ste! Tako krasne otroke imaš! Joj, samo želim si, da bi bili moji vsaj približno tako čez 7 let,.... ....................ženski ferbec,kje ste se pa vidve najdle? Ja aleksandra poznam ta stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosni
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 14:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM in njena družinica so na dopustu v toplicah.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 14:39:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM in njena družinica so na dopustu v toplicah. jps, čateške,.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 14:42:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosni ah, raje ne pomislim,... v čateških-pred termalno sva bile na kavi...tam pa vodnjak, pa skale, pa ribe v vodi, pa,....kdo ugane sledeče: - VEČ ČASA SEM LEPO SEDELA - VEČ ČASA SEM LETALA ZA JERNEJEM IN GA PREPRIČEVALA, DA V VODO PA NE IN DA TE SKALE NISO NAMENJENE PLEZANJU,....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 15:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
AS predvidevam, da si bolj malo sedela Sicer mi je pa to poznano. Pa po obiskih..... težje je če greš h komu na obisk, ki še nima otrok, pa ne razume ,da ne more biti otrok pri miru...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 15:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo Ze 2dni sem veliko na terenu,tako da ni casa za RR,zdaj pa NUJNOrabim vaso pomoc V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje... Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko). Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic. Zdaj pa ne vem,ali se ni pripravljena,jaz prevec na hitro pricakujem...in kaj naj zdaj.Preneham,ter zacnem po 6m,itak se se ne mudi,ali pac vsak dan poskusam?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 15:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosni ah, raje ne pomislim,... v čateških-pred termalno sva bile na kavi...tam pa vodnjak, pa skale, pa ribe v vodi, pa,....kdo ugane sledeče: - VEČ ČASA SEM LEPO SEDELA - VEČ ČASA SEM LETALA ZA JERNEJEM IN GA PREPRIČEVALA, DA V VODO PA NE IN DA TE SKALE NISO NAMENJENE PLEZANJU,.... Seveda uganem; TAMAL JE VES CAS SEDEL,TI SI PA OKOLI VODNJAKA SKAKALA .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 15:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleopatra jaz bi za kakšen teden prenehala in potem spet poskusila. Čisto možno je, da še ni pripravljena.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 15:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija stavek,glede otrok,jaz tud prej razmislim,kam in komu gremo,ker smo kot podivjane ovce,nimam te sreče,da bi mela take otroke,da jih nekam postaviš in tam ostanejo in so epo pridni in tiho.......mi mamo norhaus,po drugi strani pa imam raje mae podivjankote kot,da pridne bubice,saj čez čas bodo pa tud moji bolj znosni ah, raje ne pomislim,... v čateških-pred termalno sva bile na kavi...tam pa vodnjak, pa skale, pa ribe v vodi, pa,....kdo ugane sledeče: - VEČ ČASA SEM LEPO SEDELA - VEČ ČASA SEM LETALA ZA JERNEJEM IN GA PREPRIČEVALA, DA V VODO PA NE IN DA TE SKALE NISO NAMENJENE PLEZANJU,.... Seveda uganem; TAMAL JE VES CAS SEDEL,TI SI PA OKOLI VODNJAKA SKAKALA .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 15:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kleopatra jaz bi za kakšen teden prenehala in potem spet poskusila. Čisto možno je, da še ni pripravljena. OK.Se bojim da ga kaj ne zaserjem,ker pri porvi je bilo g´hranjenje zelo tezavno,sem jo prosila,ploskala,skakala,za vsako zlicko.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 16:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ne pretiravat s frutki, da se ne bo na njih navadila, potem ti pa ne bo jedla kar boš ti skuhala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 16:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Samo ne pretiravat s frutki, da se ne bo na njih navadila, potem ti pa ne bo jedla kar boš ti skuhala. Saj jaz ji ga sploh NOCEM dajat,pa moz tezi,ker ga je pri njem tako rada jedla,zdaj bi ji ga pa najraje kar vsak dan dajal .Sem proti in ne bom pustila. Pa se to,drekec ima ze 2dni trd in bolj zelen.Samo se mi ne zdi da bi imela krcke,je danes celo noc pridno spala in to od 20.30-9.15 .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 16:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
za spanje paše spati celo noč, a ne? Res ne je navadit na njih, saj ne rečem, da kam greš pa ji ga daš, ker takrat ne moreš skuhat... drugače je pa velik boljš tisto, kar sama sveže skuhaš. Saj verjamem, da ga je z veseljem jedla,samo če se bo to navadila, ne bo jedla nobene tvoje zelenjave, ker bo imela čisto drug okus.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
kopalke dekliceLelly28 RRkakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?enodelne (
36%)
dvodelne (
7%)
samo spodnji del (
50%)
ne nosi kopalk (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!