Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 16:37:21
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Samo ne pretiravat s frutki, da se ne bo na njih navadila, potem ti pa ne bo jedla kar boš ti skuhala. Saj jaz ji ga sploh NOCEM dajat,pa moz tezi,ker ga je pri njem tako rada jedla,zdaj bi ji ga pa najraje kar vsak dan dajal .Sem proti in ne bom pustila. Ti moški...nepotrpežljivi do amena. Naš je tut hotel vse v usta vtaknit malemu, ko je jokal na začetku-AM in dudo in čajček. Še dobro da ga nisem poslušala, ker mam zdaj mleka na pretek, jokal je pa zarad kisline-ne zato, ker je bil lačen. Počasi, počasi, počasi-vse bo jedla. Jaz sem za dans skuhala krompir z ohrovtom-pa ocvirke dam gor jeseni in pozimi, spomladi in poleti pa olivno olje , haha-rabimo zaloge za zimo . Pol sem šla pa kar v štacuno po pečena rebrca, da mi kuhna ne bo smrdela . No-in pol sem pa jaz proti pripravljeni hrani za , lenoba lena . Če pa boljš spečejo v merkatorju....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 16:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej,moj moz bi ji tudi dal vse za poskusit,ce ne dovolim pa na skrivaj.Misli da jaz nimam pojma,oz.kako je sam izkusen,samo zgleda da se je z izkusnjami rodil,ker v prakso se ni zasel. Ninny hvala,bom pocakala kak teden,frutka pa ne.Pa pogledala slikce,lepe,lustni puncki,sta si podobni,a ne?Vsaj ucke,barva lask...a si ti na tisti sliki ob jezeru?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 19:21:47
|
|
|
|
mtinca1
|
ojla. pri nas se pa danes dogaja. spali smo do 7:30 se najedli in podaljšali do 9.40. potem ob 11-12:40 na sprehod; ob 15:00 z vozičkom v trgovino; ob 16:30 z avtom po prijateljico na drugi konec mesta. ob 18:00 konec obiska. čez 20 minut nov obisk. se mi zdi, da kr cel dan skačem sem ter tja kot pri norcih. ker navadno so naši dnevi čisto na izi. k sreči zdajle lana spi in upam, da bo še vsaj kakšno urco. nya, mi je ful žal, da nisva z Lano mogli na sprehod, glede na to, da imava navadno vedno čas. z Lukcem sta res prijetna družba, zato upam, da bo še lepo vreme in da bomo lahko šli kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 20:52:13
|
|
|
|
Kaja08
|
alo babe! pa kej ste zdej vse tale naš forum je pa čist zamrl no, sej, bom mela pa samogovore - če jih imam že doma, bom pa še na forumu nadaljevala skratka - se je babi pogovarjala s teto (pediatrinjo) in je le-ta rekla, zakaj je nisem poklicala glede Žigatove glave. Baje da tudi če je SLUČAJNO res prevelika, ni to nič tragičnega, ker če se zgodi odkrije, se da to odpravit. Tko da se greva jutr ali pa v petek mal pokazat, da bo pogledala Držte pesti, da ima glavo v mejah normale..pač je bl brihtn poba
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 20:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,tamala je zaspala . Mtinca,kdaj gre pa tvoja zvecer spat ce ti tako pozno se spi?A je to ze spanje za celo noc? Sem vidla,da ste pisale o nogicah v usta...moja jih je malo prej prvic uspela z usti dosest,drugace pa okoli 14dni akrobatira z njimi,posebej ko gre spat,ima se zibko,naredi spago in nogici zatakne med resetke .Prav smesno zgleda. Bomo pa v kratkem kupili novo,taveliko postlco,pa najboljs da se stolcek.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 21:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj,Kaja. Je za mojo taprvo tudi pediater izjavil,da kaksno glavo ima!,je imela tam po 3em mesecu zelo izbocene nadusesne kosti,me je strasil z nekim rezanjem...hvala bogu ni bilo nazadnje nic,jaz sem se pa fajn zrla. Eni imajo glavo pac vecjo,in dokler je se majhen,dojencek,je pac bolj opazno.Midva imava oba vecji glavi,tako da normalno,da tudi otroci. Je pa tudi Marisa bolj velikoglava ,pa kaj. Eni dohtarji so res...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 21:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj mam pa jaz samogovor.Nabiram zvezdice Ce hoce kera vidt mojo Meri,je,ko gres na starsi cvekamo,na desni strani premikajoca reklama o opel corsi,pa spodaj mamica drzi dojencka...no to je to.Taksen je kot moja Meri,identicen,vsaj na tej sliki. Lustkana,lepa,lepsa,najbllepsa... . Kjeeee steeee,jaz imam cas.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 21:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa spet jest Zdaj moram pa se tavecjo najdt.Kje je kaksna dolgolasa,prescipljena najstnica,ki grdo gleda ?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:18:49
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Se oglasim sam tolk, da čestitam Luku Patriku za tini mini 4 mesece! Pa ful je mrtvilo tle gor!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala sasa.vracko . Ja, pa res je mrtvilo. Sem mislila, da samo mene ni, pa vidim, da tudi drugih ni.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
wilma - Lilia Mojca78 - Luka Tudi vam za 4 mesece
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
sasa,nya zanimivo,tole o mrtvilu,a jaz sem pa zrak... Lepo se imejte pa ciao.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:32:03
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ja, ful je dolgcajt ratu, ja pozna se, da naši črvi pospešeno rastejo in potrebujejo čedalje več naše pozornosti! Pri nas je sicer vse po starem, pridni spimo in čez dan non stop treniramo obrat iz hrbta na trebuh in si zraven še roko v usta tlačimo! Samo, pol je pa sitnarjenje, ko še ne znamo nazaj na hrbet in ko ga položim na hrbet je takoj ista pesem in tako znova in znova.... Tak lubček moj je! Pa na previjalnem pultu je za pop , ker moram ful pazit, da dol ne pade, ker ko mu plenico slečem in mu bibo namažem, se takoj zasuče in si hladilno mazilo obriše v podlogo in spet jovo na novo! Nya - imaš zs!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
kleopatra - mišljeno je blo tko na splošno sasa.vracko - pri nas je isto, sam jst mu rečem, kako mamici pomagaš, da te zavije, pa je pol kr priden, pa najprej mu plenico podstavim, pol ga pa namažem - vsaj na plenici ostane. Sem dobila in vrnila zs.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem za 4 mesece.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:44:51
|
|
|
|
mtinca1
|
Mtinca,kdaj gre pa tvoja zvecer spat ce ti tako pozno se spi?A je to ze spanje za celo noc? včeraj je šla spat ob 23:20, danes ob 22:20. sicer pa navadno ob cca. 21:30. zjutraj pa je pred časom prvič zbujala ob 5-ih, 6-ih, zdaj pa nekako že bolj okrog 7-ih. in potem, ko se prvič zbudi, jo previjem, nahranim in dam nazaj v posteljco. potem noter mal telovadi, se pogovarja in načeloma še kako urco zaspi in potem, ko se zbudi, spet malo čeblja, pa ko postane že malo bolj glasna, ji še vklopim vrtiljak, ko pa se začne orng pritoževat pa se vstanemo (to je navadno okrog 9-ih). Zjutraj je pravi dobrovoljček, popoldan in zvečer pa tečka. Nogice v usta - še ni nikoli (je olikana in ve, da se tako ne obnaša ). samo z rokami se prime za prstke na nogicah in tukaj se konča.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:48:13
|
|
|
|
lunca14
|
wilma - Lilia Mojca78 - Luka luka -patrik........naya za 4 mesece
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:50:36
|
|
|
|
lunca14
|
Nogice v usta - še ni nikoli (je olikana in ve, da se tako ne obnaša ). samo z rokami se prime za prstke na nogicah in tukaj se konča. mi smo tudi zelo olikani
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:51:53
|
|
|
|
lunca14
|
lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:55:36
|
|
|
|
lunca14
|
sem samo na hitro obrnila k julijkam,madonca smo se me junijke zaštopale,al kaj ..................dejmo babe v borbo.........dobro za danes ni nič,ampak jutri pa lahko kaj več načeblamo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lunca se strinjam, k samogovorov pa tukaj ne bi imela
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja. je ja boljše, da nam ni dolgčas, pa se menimo, pa ne glede na kteri temi smo ajde junijke, uživajte pa ne me kregat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 22:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, sej ne klepetamo za več strani. To pride proti koncu, ko ti je že dovolj enega in istega dela. Mi smo danes jedli samo 4x, pa še takrat do fula. Zdej spi že 2 uri kot top.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja. je ja boljše, da nam ni dolgčas, pa se menimo, pa ne glede na kteri temi smo ajde junijke, uživajte pa ne me kregat Bere se drugače.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da se ne... če se lepo menimo, je vse kul... dej.. nehaj... pridi, pa bodi pridna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......