|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
22.10.2008 16:37:21   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samo ne pretiravat s frutki, da se ne bo na njih navadila, potem ti pa ne bo jedla kar boš ti skuhala.

Saj jaz ji ga sploh NOCEM dajat,pa moz tezi,ker ga je pri njem tako rada jedla,zdaj bi ji ga pa najraje kar vsak dan dajaluser posted image .Sem proti in ne bom pustila.

user posted image Ti moški...nepotrpežljivi do amena. Naš je tut hotel vse v usta vtaknit malemu, ko je jokal na začetku-AM in dudo in čajček. Še dobro da ga nisem poslušala, ker mam zdaj mleka na pretek, jokal je pa zarad kisline-ne zato, ker je bil lačen.
Počasi, počasi, počasi-vse bo jedla.

Jaz sem za dans skuhala krompir z ohrovtom-pa ocvirke dam gor jeseni in pozimi, spomladi in poleti pa olivno oljeuser posted image , haha-rabimo zaloge za zimouser posted image . Pol sem šla pa kar v štacuno po pečena rebrca, da mi kuhna ne bo smrdelauser posted image . No-in pol sem pa jaz proti pripravljeni hrani za user posted image , lenoba lenauser posted image . Če pa boljš spečejo v merkatorju....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
22.10.2008 16:48:53   
Anonimen
Sej,moj moz bi ji tudi dal vse za poskusit,ce ne dovolim pa na skrivaj.Misli da jaz nimam pojma,oz.kako je sam izkusen,samo zgleda da se je z izkusnjami rodil,ker v prakso se ni zasel.

Ninny hvala,bom pocakala kak teden,frutka pa ne.Pa pogledala slikce,lepe,lustni puncki,sta si podobni,a ne?Vsaj ucke,barva lask...a si ti na tisti sliki ob jezeru?

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
22.10.2008 19:21:47   
mtinca1
ojla.
pri nas se pa danes dogaja. spali smo do 7:30 se najedli in podaljšali do 9.40. potem ob 11-12:40 na sprehod; ob 15:00 z vozičkom v trgovino; ob 16:30 z avtom po prijateljico na drugi konec mesta. ob 18:00 konec obiska. čez 20 minut nov obisk. se mi zdi, da kr cel dan skačem sem ter tja kot pri norcih. ker navadno so naši dnevi čisto na izi. k sreči zdajle lana spi in upam, da bo še vsaj kakšno urco.
nya, mi je ful žal, da nisva z Lano mogli na sprehod, glede na to, da imava navadno vedno čas. z Lukcem sta res prijetna družba, zato upam, da bo še lepo vreme in da bomo lahko šli kdaj drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
22.10.2008 20:52:13   
Kaja08
alo babe! pa kej ste zdej vse user posted image  tale naš forum je pa čist zamrl user posted image

no, sej, bom mela pa samogovore - če jih imam že doma, bom pa še na forumu nadaljevala user posted image  skratka - se je babi pogovarjala s teto (pediatrinjo) in je le-ta rekla, zakaj je nisem poklicala glede Žigatove glave. Baje da tudi če je SLUČAJNO res prevelika, ni to nič tragičnega, ker če se zgodi odkrije, se da to odpravit. Tko da se greva jutr ali pa v petek mal pokazat, da bo pogledala user posted image user posted image user posted image  Držte pesti, da ima glavo v mejah normale..pač je bl brihtn poba user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
22.10.2008 20:54:19   
Anonimen
Evo,tamala je zaspalauser posted image .

Mtinca,kdaj gre pa tvoja zvecer spat ce ti tako pozno se spi?A je to ze spanje za celo noc?

Sem vidla,da ste pisale o nogicah v usta...moja jih je malo prej prvic uspela z usti dosest,drugace pa okoli 14dni akrobatira z njimi,posebej ko gre spat,ima se zibko,naredi spago in nogici zatakne med resetkeuser posted image .Prav smesno zgleda.
Bomo pa v kratkem kupili novo,taveliko postlco,pa najboljs da se stolcek.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
22.10.2008 21:00:15   
Anonimen
Oj,Kaja.

Je za mojo taprvo tudi pediater izjavil,da kaksno glavo ima!,je imela tam po 3em mesecu zelo izbocene nadusesne kosti,me je strasil z nekim rezanjem...hvala bogu ni bilo nazadnje nic,jaz sem se pa fajn zrla.
Eni imajo glavo pac vecjo,in dokler je se majhen,dojencek,je pac bolj opazno.Midva imava oba vecji glavi,tako da normalno,da tudi otroci.
Je pa tudi Marisa bolj velikoglavauser posted image ,pa kaj.user posted image
Eni dohtarji so res...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
22.10.2008 21:17:45   
Anonimen
Zdaj mam pa jaz samogovor.Nabiram zvezdiceuser posted image

Ce hoce kera vidt mojo Meri,je,ko gres na starsi cvekamo,na desni strani premikajoca reklama o opel corsi,pa spodaj mamica drzi dojencka...no to je to.Taksen je kot moja Meri,identicen,vsaj na tej sliki.
Lustkana,lepa,lepsa,najbllepsa...user posted image .

Kjeeee steeee,jaz imam cas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
22.10.2008 21:20:01   
Anonimen
Pa spet jestuser posted image

Zdaj moram pa se tavecjo najdt.Kje je kaksna dolgolasa,prescipljena najstnica,ki grdo gledauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
22.10.2008 22:18:49   
sasa.vracko
Se oglasim sam tolk, da čestitam Luku Patriku za tini mini 4 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ful je mrtvilo tle gor!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
22.10.2008 22:20:07   
Anonimen
Hvala sasa.vracko . Ja, pa res je mrtvilo. Sem mislila, da samo mene ni, pa vidim, da tudi drugih ni.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
22.10.2008 22:22:35   
Anonimen
wilma - Lilia
Mojca78 - Luka

Tudi vamuser posted image user posted image user posted image  za 4 mesece

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
22.10.2008 22:29:56   
Anonimen
sasa,nya
zanimivo,tole o mrtvilu,a jaz sem pa zrak...
Lepo se imejte pa ciao.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
22.10.2008 22:32:03   
sasa.vracko
Ja, ful je dolgcajt ratu, ja pozna se, da naši črvi pospešeno rastejo in potrebujejo čedalje več naše pozornosti! user posted image  Pri nas je sicer vse po starem, pridni spimo in čez dan non stop treniramo obrat iz hrbta na trebuh in si zraven še roko v usta tlačimo! user posted image  Samo, pol je pa sitnarjenje, ko še ne znamo nazaj na hrbet in ko ga položim na hrbet je takoj ista pesem in tako znova in znova.... Tak lubček moj je! user posted image  Pa na previjalnem pultu je za popuser posted image , ker moram ful pazit, da dol ne pade, ker ko mu plenico slečem in mu bibo namažem, se takoj zasuče in si hladilno mazilo obriše v podlogo in spet jovo na novo! user posted image

Nya - imaš zs! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
22.10.2008 22:37:19   
Anonimen
kleopatra - mišljeno je blo tko na splošno

sasa.vracko - pri nas je isto, sam jst mu rečem, kako mamici pomagaš, da te zavije, pa je pol kr priden, pa najprej mu plenico podstavim, pol ga pa namažem - vsaj na plenici ostane.
Sem dobila in vrnila zs.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
22.10.2008 22:42:50   
Anonimen
Čestitke vsem za 4 mesece.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
22.10.2008 22:44:51   
mtinca1
Mtinca,kdaj gre pa tvoja zvecer spat ce ti tako pozno se spi?A je to ze spanje za celo noc?

včeraj je šla spat ob 23:20, danes ob 22:20. sicer pa navadno ob cca. 21:30. zjutraj pa je pred časom prvič zbujala ob 5-ih, 6-ih, zdaj pa nekako že bolj okrog 7-ih. in potem, ko se prvič zbudi, jo previjem, nahranim in dam nazaj v posteljco. potem noter mal telovadi, se pogovarja in načeloma še kako urco zaspi in potem, ko se zbudi, spet malo čeblja, pa ko postane že malo bolj glasna, ji še vklopim vrtiljak, ko pa se začne orng pritoževat pa se vstanemo (to je navadno okrog 9-ih).
Zjutraj je pravi dobrovoljček, popoldan in zvečer pa tečka.

Nogice v usta - še ni nikoli (je olikana in ve, da se tako ne obnaša user posted image ). samo z rokami se prime za prstke na nogicah in tukaj se konča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
22.10.2008 22:48:13   
lunca14

wilma - Lilia
Mojca78 - Luka
luka -patrik........naya
user posted image user posted image user posted image  za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
22.10.2008 22:50:36   
lunca14
Nogice v usta - še ni nikoli (je olikana in ve, da se tako ne obnaša ). samo z rokami se prime za prstke na nogicah in tukaj se konča.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tudi zelo olikaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.10.2008 22:51:53   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.10.2008 22:55:36   
lunca14
user posted image user posted image user posted image sem samo na hitro obrnila k julijkam,madonca smo se me junijke zaštopale,al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................dejmo babe v borbo.........dobro za danes ni nič,ampak jutri pa lahko kaj več načeblamouser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
22.10.2008 22:57:18   
Anonimen
Ja, lunca se strinjam, k samogovorov pa tukaj ne bi imelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
22.10.2008 22:58:26   
Anonimen
lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... user posted image

nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja.

je ja boljše, da nam ni dolgčas, pa se menimo, pa ne glede na kteri temi smo user posted image user posted image user posted image

ajde junijke, uživajte

pa ne me kregat user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
22.10.2008 22:58:43   
Anonimen
Eh, sej ne klepetamo za več strani.user posted image To pride proti koncu, ko ti je že dovolj enega in istega dela.user posted image

Mi smo danes jedli samo 4x, pa še takrat do fula. Zdej spi že 2 uri kot top.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
22.10.2008 23:04:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... user posted image

nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja.

je ja boljše, da nam ni dolgčas, pa se menimo, pa ne glede na kteri temi smo user posted image user posted image user posted image

ajde junijke, uživajte

pa ne me kregat user posted image

Bere se drugače.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
22.10.2008 23:05:46   
Anonimen
mislim, da se ne... če se lepo menimo, je vse kul...

dej.. nehaj... pridi, pa bodi pridna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......