|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
21.10.2008 22:42:50   
Anonimen
Jaja, jaz sem čist neučakana danes.user posted image Tud čaja nimam časa prinest user posted image . Kakšna žena sem, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
21.10.2008 22:43:41   
Nasara88
nya pri nas sta tudi 2 Patrika user posted image lepo ime a ne user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
21.10.2008 22:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

nya pri nas sta tudi 2 Patrika user posted image lepo ime a ne user posted image  

Jp - a ma vaš po komu ime? K naš ma - sam se ne upam na glas povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
21.10.2008 22:45:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
21.10.2008 22:46:50   
Anonimen
nya, hvala ti. lepo prebrat res. sem dobila marsikatero toplo misel takrat tu gor. tudi preko zs. sem rabla to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
21.10.2008 22:47:27   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Jp - a ma vaš po komu ime? K naš ma - sam se ne upam na glas povedatuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne, ker nisem na svojem terenu user posted image user posted image user posted image   ti pa bi lahko, sicer pa če bi se nam večkrat pridružile, bi vedele, kako zna bit pri nas julijkah luštno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
21.10.2008 22:49:43   
Anonimen
nasara smo kot droga user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
21.10.2008 22:50:39   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

nasara smo kot droga user posted image

itak user posted image
maraton? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
21.10.2008 22:51:54   
Anonimen
Ma super ste. user posted image  

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
21.10.2008 23:13:09   
Anonimen
No, zdej smo pa lahko tuki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
21.10.2008 23:13:50   
Anonimen
Jp - sam kaj ko nbenga ni, razen naju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
21.10.2008 23:14:42   
Anonimen
Se sekiraš?
Prosiva za pomoč?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4262
21.10.2008 23:15:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Se sekiraš?
Prosiva za pomoč?user posted image

Sekiram se ne, k sm šele zdej vidla, da je ura za spanje, ne za čvekanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
21.10.2008 23:17:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image o bogati, pa res. No, lahko noč do jutri. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
21.10.2008 23:19:01   
Anonimen
Lahko noč vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
21.10.2008 23:37:41   
mtinca1
Lana je HB zaspala, ampak šele ob 23:20. zdaj pa nobene več tle. saj prav, je že čas za spanje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
21.10.2008 23:38:22   
Anonimen
mtinca - lahko noč

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
22.10.2008 8:34:42   
polma
Sam ne me basat! Jaz kuham kavo?!?

Ja, pol pa izvolte.:::::::: user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
22.10.2008 8:36:40   
polma
Naš revček joka. Ponoči, pa zjutraj, zdaj panča ampak je zelo bogi. Vročince nima, kakih pikic po telesu tut ne. Ima pa napete dlesnoce-prav 2 hribčka spodaj, tak da upam da je to to. Naj bojo zobkki, pliz!!!!  Lep dan vam želim.......

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
22.10.2008 8:38:43   
aleksandra silvija
Dobro jutro, http://o2z2.com/files/images/kava.jpg za vse .

Tu je pa res zatišje. se moram malo oglasiti, da ne paaaademo na drugo stran!
Nogice--jps, naš Lovro je ravno včeraj odkril, da so tudi nogice krasna stvar za tlačit v ustauser posted image .

Pa opažam, da našo Patricio daje ljubosumje. Jernej potrebuje sedaj nekaj več pozornosti in sploh je doma, medtem, ko je ona v šoli, pa še dojenček,...Ko bratca zaspita se ona šele dobro razživi in šele tedaj se je pripravljena z nama pogovarjati in pogovarjati. Prej pa kar nekaj trmari, jezika, nato pa-kot bi odrezal,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
22.10.2008 8:40:35   
aleksandra silvija
Naš revček joka. Ponoči, pa zjutraj, zdaj panča ampak je zelo bogi. Vročince nima, kakih pikic po telesu tut ne. Ima pa napete dlesnoce-prav 2 hribčka spodaj, tak da upam da je to to. Naj bojo zobkki, pliz!!!! Lep dan vam želim.......

O Polma! Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke!

Pa da bo naslednja noč boljša!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
22.10.2008 8:41:16   
aleksandra silvija
Polma-pa hvala za kavo. Si me prehitela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
22.10.2008 8:50:45   
lunca14
polma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim hitreje spet nasmeje in da se prikaže nekaj svetlegauser posted image
a.s..........kje pa maš ti zvezdiceuser posted image ............aja,danes si pa že važička...........važič,važič,važičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................glede ljubosumja nam je pa dobro znano ,kako to zgleda,pravijo,da čas naredi svoje,upam,da bo hitro mimo

Pri nas nobenih sprememb,še vedno smo lačni,se zbujamo na tri urce in papamouser posted image ,papamo,papamouser posted image ...........drugače pa je priden,se je začel malo več igrat v igralnem centru,pa čeblja vsak dan več,pa na noge bi se že postavljal,ampak obračati se pa še ne zna,misli,da bo mal prešprical toleuser posted image user posted image user posted image ........evo grem ga še malo pocerkjat,potem pa gre v pančevo,jaz pa balkanski krog delat...........hvala za kavo..........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4273
22.10.2008 8:51:30   
lunca14
niny.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikice

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
22.10.2008 8:59:53   
l.daisy
dobro jutro,

grrrr, tale rr... še dobro, da uporabljam copy/paste... user posted image

skratka...

polma,
hvala za kavo...

aleksandra silvija, kako ste? ste že pogruntali zadevo?

jaz zadnje čase hodim spat kmalu za .... zaspim pa kot ubita.... me čez dan zmatrata sto na uro... čez dan spita vse skupaj 2 uri... seveda na izmene ... razen tako zjutraj oba zaspita za kakšne pol urce, ampak spet z zamikom....
pa že sta začela zganjat traparije.... zadnjič kupim dva pametna kužka, sem se zmenila s prodajalko, da če bo šlo z enim, da drugega prinesem zamenjat za govoreči telefon....... in pokažem najprej samo enega...... yeah, right, ne vem, kje mi je bila pamet, da sem mislila, da bosta zadovoljna z enim... samo da sem ga pokazala, sta že oba stegovala roke po njem, ga dam enemu, pa ta drugi že spušča bojne glasove ... tako da ni bilo nič od menjave....
pa zdaj že dva dni hočeta prej spat, ju zmanjka že kmalu po sedmi in spita toliko kot prej, do šestih, pol sedmih zjutraj....

ajaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa moj ta starejši sine je včeraj dobil zobeeeeeeeeeeeeek

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!