Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj bi?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:07:24
|
|
|
|
lunca14
|
lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... kva....................naya................sem ostala brez besed...........kar tako si šla.........pa še na špancir me nisi povabla........... vidim,da nisi več moja prjatlca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ni ti treba. itak lunca, prideš?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Me bomo kregane, ker tle ni potem čveka.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:09:21
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ni ti treba. itak lunca, prideš? nikoli,ne izdam svojih prijateljev
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ni ti treba. itak lunca, prideš? nikoli,ne izdam svojih prijateljev Ti to resno?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:13:41
|
|
|
|
mtinca1
|
nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja. jaz še nisem "zrela" za novo družbo . sem komaj osvojila imena od skoraj vseh junijskih ringarajevk, pa njihovih malčkov in prav domače se počutim v tej družbi. Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja. jaz še nisem "zrela" za novo družbo . sem komaj osvojila imena od skoraj vseh junijskih ringarajevk, pa njihovih malčkov in prav domače se počutim v tej družbi. Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa? Mora izpolnjevat zakonske obveznosti. Eh, se hecam. Najbrž še lovi ritem in da si spočije od vsega.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:18:23
|
|
|
|
mtinca1
|
nya - LUKA PATRIK - vse naj naj naj za mini rojstni dan - 4. MESECE . Pa nekam slabo glasujete za Lukca na Žurnalu - se mi zdi, da ima je že nekaj dni okrog 850 glasov ..... do 1000 bi pa morali prit, a ne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... kva....................naya................sem ostala brez besed...........kar tako si šla.........pa še na špancir me nisi povabla........... vidim,da nisi več moja prjatlca Te ni blo tuki, drgač bi te - sej včer sem vabila vse - pa ni blo nbene
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam goljufajo kot nori.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Pa nekam slabo glasujete za Lukca na Žurnalu - se mi zdi, da ima je že nekaj dni okrog 850 glasov ..... do 1000 bi pa morali prit, a ne? Hvala vsem za čestitke Sej glasujem, sam se ne morm več kosat s tistimi, ki majo oceno 4,5 pa 10000 glasov
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:20:57
|
|
|
|
mtinca1
|
in da si spočije od vsega. ja, predvsem TO bo verjetno. ker izpolnjevanje zakonskih obveznosti tud ne vzame tolko cajta.... .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... kva....................naya................sem ostala brez besed...........kar tako si šla.........pa še na špancir me nisi povabla........... vidim,da nisi več moja prjatlca Te ni blo tuki, drgač bi te - sej včer sem vabila vse - pa ni blo nbene Je blo prevroče včeraj.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
če si pa ti na ogenj dajala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:21:53
|
|
|
|
lunca14
|
Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa? Mam isti občutek,in tudi glede prehajanja k julijkam,jaz se tu čist ok počutim,vse vas poznam,poznam vaše probleme in težave,ve moje,to pa zato,ker smo skupaj od samega začetka,tako,da mi ni,da bi prehajala iz enega na drug teren.Sem lokal patriot,in lojalen prijatelj.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:22:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ni ti treba. itak lunca, prideš? nikoli,ne izdam svojih prijateljev Ti to resno? smrtno resno
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:25:10
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Pa nekam slabo glasujete za Lukca na Žurnalu - se mi zdi, da ima je že nekaj dni okrog 850 glasov ..... do 1000 bi pa morali prit, a ne? Hvala vsem za čestitke Sej glasujem, sam se ne morm več kosat s tistimi, ki majo oceno 4,5 pa 10000 glasov čeprav me ne maraš več sem glasovala,za tvojega lepega sinkota
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:26:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca... kva....................naya................sem ostala brez besed...........kar tako si šla.........pa še na špancir me nisi povabla........... vidim,da nisi več moja prjatlca Te ni blo tuki, drgač bi te - sej včer sem vabila vse - pa ni blo nbene Je blo prevroče včeraj. mi ni nič jasno,kaj ste pa mele ...al je bil fajt
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:27:54
|
|
|
|
mtinca1
|
jaz grem pa počasi spat. razlog: pogled na uro! vsem želim lahko noč in doooolgo spanje .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - jst sm še zmer tvoja prjatlca - k te vabi na kavo v bližnji prihodnosti - in seveda vse dolenjke - in ostale ni bil fajt - bolj izražanje bolj na trdo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me - tle mam pa samogovore
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:34:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli Sem tud jaz vidla,to ime,ampak je blo eno potem še malo bolj nenavadno moško,tud dvojno,mene osebno to čist nič ne moti,volja staršev,kako dajo otroku ime.Men je prav simpatična tvoja kombinacija,sedaj ko je majhen,mu paše bolj luka,ko bo starejši in bolj moder bo pa patrik.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?