|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
22.10.2008 23:06:42   
Anonimen
Zakaj bi?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4326
22.10.2008 23:07:24   
lunca14
lunca, zdej bo še težje, smo posvojil vašo nyo, je tak fejst punca...

kva....................naya................sem ostala brez besed...........kar tako si šla.........pa še na špancir me nisi povabla...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim,da nisi več moja prjatlcauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
22.10.2008 23:08:02   
Anonimen
ni ti treba. itak

lunca, prideš? user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
22.10.2008 23:08:46   
Anonimen
Me bomo kregane, ker tle ni potem čveka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
22.10.2008 23:09:21   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ni ti treba. itak

user posted image user posted image user posted image nikoli,ne izdam svojih prijateljevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
22.10.2008 23:10:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ni ti treba. itak

user posted image user posted image user posted image nikoli,ne izdam svojih prijateljevuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti to resno?user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
22.10.2008 23:13:41   
mtinca1
nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja.

jaz še nisem "zrela" za novo družbo user posted image . sem komaj osvojila imena od skoraj vseh junijskih ringarajevk, pa njihovih malčkov in prav domače se počutim v tej družbi.

Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
22.10.2008 23:15:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nič tekmovat, če se kteri čveka, lahko pride k julijkam, tam se vedno dogaja.

jaz še nisem "zrela" za novo družbo user posted image . sem komaj osvojila imena od skoraj vseh junijskih ringarajevk, pa njihovih malčkov in prav domače se počutim v tej družbi.

Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa?

Mora izpolnjevat zakonske obveznosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eh, se hecam. Najbrž še lovi ritem in da si spočije od vsega.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
22.10.2008 23:18:23   
mtinca1
nya - LUKA PATRIK - vse naj naj naj za mini rojstni dan - 4. MESECE  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

Pa nekam slabo glasujete za Lukca na Žurnalu - se mi zdi, da ima je že nekaj dni okrog 850 glasov ..... do 1000 bi pa morali prit, a ne?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
22.10.2008 23:18:49   
Anonimen

kva....................naya................sem ostala brez besed...........kar tako si šla.........pa še na špancir me nisi povabla...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim,da nisi več moja prjatlcauser posted image user posted image user posted image

Te ni blo tuki, drgač bi te - sej včer sem vabila vse - pa ni blo nbeneuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
22.10.2008 23:18:57   
Anonimen
Tam goljufajo kot nori. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
22.10.2008 23:20:06   
Anonimen
Pa nekam slabo glasujete za Lukca na Žurnalu - se mi zdi, da ima je že nekaj dni okrog 850 glasov ..... do 1000 bi pa morali prit, a ne?

Hvala vsem za čestitke
Sej glasujem, sam se ne morm več kosat s tistimi, ki majo oceno 4,5 pa 10000 glasovuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
22.10.2008 23:20:57   
mtinca1
in da si spočije od vsega.

ja, predvsem TO bo verjetno. ker izpolnjevanje zakonskih obveznosti tud ne vzame tolko cajta.... user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
22.10.2008 23:21:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Te ni blo tuki, drgač bi te - sej včer sem vabila vse - pa ni blo nbeneuser posted image

Je blo prevroče včeraj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
22.10.2008 23:21:46   
Anonimen
če si pa ti na ogenj dajala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
22.10.2008 23:21:53   
lunca14

Mam isti občutek,in tudi glede prehajanja k julijkam,jaz se tu čist ok počutim,vse vas poznam,poznam vaše probleme in težave,ve moje,to pa zato,ker smo skupaj od samega začetka,tako,da mi ni,da bi prehajala iz enega na drug teren.Sem lokal patriot,in lojalen prijatelj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
22.10.2008 23:22:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ni ti treba. itak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti to resno?user posted image user posted image

smrtno resnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
22.10.2008 23:23:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
22.10.2008 23:25:10   
lunca14

Hvala vsem za čestitke
Sej glasujem, sam se ne morm več kosat s tistimi, ki majo oceno 4,5 pa 10000 glasovuser posted image

user posted image user posted image user posted image čeprav me ne maraš večuser posted image user posted image user posted image user posted image sem glasovala,za tvojega lepega sinkotauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
22.10.2008 23:26:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Je blo prevroče včeraj.user posted image

user posted image user posted image user posted image mi ni nič jasno,kaj ste pa meleuser posted image ...al je bil fajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
22.10.2008 23:27:54   
mtinca1
jaz grem pa počasi spat. razlog: pogled na uro! user posted image
vsem želim lahko noč in doooolgo spanje user posted image user posted image user posted image  .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
22.10.2008 23:28:44   
Anonimen
Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneliuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
22.10.2008 23:30:21   
Anonimen
lunca - jst sm še zmer tvoja prjatlca - k te vabi na kavo v bližnji prihodnosti - in seveda vse dolenjke - in ostaleuser posted image

ni bil fajt - bolj izražanje bolj na trdouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
22.10.2008 23:31:38   
Anonimen
Evo me - tle mam pa samogovoreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
22.10.2008 23:34:37   
lunca14

Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneliuser posted image

Sem tud jaz vidla,to ime,ampak je blo eno potem še malo bolj nenavadno moško,tud dvojno,mene osebno to čist nič ne moti,volja staršev,kako dajo otroku ime.Men je prav simpatična tvoja kombinacija,sedaj ko je majhen,mu paše bolj luka,ko bo starejši in bolj moder bo pa patrik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?