Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 17:29:57
|
|
|
|
mtinca1
|
ja, ta statističen podatek pride prav nam, ki imamo samo enega !
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 17:31:06
|
|
|
|
mtinca1
|
oooooooooouuuuuuuuuuuuujjeeeaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 17:38:09
|
|
|
|
mtinca1
|
No, ko sem očetu povedala, da bomo imeli Fiata multiplo, je bil ful začuden in rekel, da ga ne bi imel, pa če mu plačajo-da ne more videt fiatov,... Da smo nizko padli! Halooooooo!???? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr me je spravil v slabo voljo! No, tudi jaz bi raje imela npr. Ford S-max ,http://www.ford.si/ie/current_promo/-/smax_curpromoint/-/-/-/- ampak če hočemo kdaj kaj prihranit za hišo,...., sploh pa imamo en avto, ki je dovolj velik. Za prevoze v šolo, vrtec, do zdravnika in po trgovinah bo pa moja multipla čisto o.k. sm firbčna, kakšen avto pa vozi tvoj oče? je pa tako, da sem še sama na sebe kdaj jezna, ker pri nekaterih (manjših) stvareh gledam na firme in si kupim dražje, čeprav bi skoraj enako kvaliteto dobila precej bolj poceni. skratka, novodobno potrošništvo nam malo meša zdravo pamet!!! drugače je pa multipla res fuuul simpatičen enoprostorc, bi ga kr imela; pa za prvi družinski avto.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 17:55:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sm firbčna, kakšen avto pa vozi tvoj oče? je pa tako, da sem še sama na sebe kdaj jezna, ker pri nekaterih (manjših) stvareh gledam na firme in si kupim dražje, čeprav bi skoraj enako kvaliteto dobila precej bolj poceni. skratka, novodobno potrošništvo nam malo meša zdravo pamet!!! drugače je pa multipla res fuuul simpatičen enoprostorc, bi ga kr imela; pa za prvi družinski avto. Mercedesa ima oče. Saj ni čudno, da ga je okoli vrglo? Nam je multipla premajhna kot edini avto, ker ima premajhen prtljažnik. Ko gremo na dopust komaj v vitota vse stlačimo -pa ne vlačimo s seboj hrane . Npr. na smučanje-vsa oprema, pa letos na morje-voziček, košara, pa kakšno kolo, pa igrač,.....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 19:34:51
|
|
|
|
polma
|
Hojlala! Vidim da pridno uspavujete svoje bejbičke. Jaz bi ga tut, če bi se zbudil-očitno sem ga uničla, ker sva bla spet cel dan zunaj. Kaj čmo... Bo pač "umazan" prespal do jutri. Madonca, sem še jaz zbita, ker sva se tolk nahodila. Hčerki smo pa kupli poni kolo, ker si ga je fuuul želela. Poni je spet in -kot v naših časih...ah, me je zaneslo po spominu nazaj....mela sem srebrnega, sestrin je bil pa zelen. Kar se pa avtomibilov tiče, as- nama so se tut vsi posmehovali, ker sva šla z nemca na nissan. Pha! Saj se MI vozimo v nissanu !
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 19:53:37
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Eh, bomo pa še me odprle 3 čvek junijk, bo lepše zgledalo,. Kaj se vse ne spomni folk ej. Zdej grem pa spat. Lahko noč vsem skupaj, predvsem pa naspite se vsi skupaj. Ti se pa res preveč obremenjuješ za take malekostne stvari
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 20:03:14
|
|
|
|
alea01
|
.........čer mamičke Spet sem z Izabelo šopingirala po LJ. Kupila sem si plašč v Mangu in škornje v Bati in spet sem bila v okaidiju in zmanjkalo je denarja in tako je konec mojega šopingiranja Smo probale z *Mojco* mal tamale skupi spravit- Lukija in Izabelo, pa mislim, da smo že na pravi poti, saj sta tu pa tam pokazala mal zanimanja en za drugega tina28- saj si moja prijateljica , sam jaz nisem nič kaj novih slikic gor dala. ko pa bom, pa brez skrbi. Boš dobila vabilo ninny- hvala, za povabilo in tko kot že sama veš, obe tvoji punci sta zelo simpatični Kaj komentirat? Aja, stol bom jaz nabavila bel trip-trap od Stokke. Hujšanje- nisem nikoli in močno upam, da mi ne bo treba, če pa bo bom pa nehala sladkarije žret in bom shujšala takoj solze- kadar je lačna, so solzice, drgač pa ni, ker se dere kot pri norcih. no, *Mojca* je danes slišala to naše dretje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 20:39:02
|
|
|
|
mtinca1
|
Aja, stol bom jaz nabavila bel trip-trap od Stokke. moj bi tud tega! No, saj meni je tudi absolutno najbolj všeč, ampak je kr drag. najbolj me pa moti, da je potem še vsak dodatek spet ornk zasoljen. Je pa za doooolgo časa, tako da mogoče bomo mi tud tega ?!?!?! Mogoče pa gremo v drugo skrajnost: Antilop Ikea.... ?!?!?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 21:29:53
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea: sej ni bilo tako hudo. Sem pa zelo vesela da sta Izabela in Luka imela prvi eye contact ninny
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 21:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Eh, bomo pa še me odprle 3 čvek junijk, bo lepše zgledalo,. Kaj se vse ne spomni folk ej. Zdej grem pa spat. Lahko noč vsem skupaj, predvsem pa naspite se vsi skupaj. Ti se pa res preveč obremenjuješ za take malekostne stvari ŠCCCCCCCCC
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 21:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa 2 bolnika doma in smo cel dan večinoma ležali, razen ko sem skuhala in pospravila omaro v kuhinji. Je bla vsa razmetana še od poroke, sem samo metala noter.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, didlina a sva dans same tukaj?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa sem opravla eno tako težkooo nalogo. nya že ve kakšno.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Oj, didlina a sva dans same tukaj? Sej veš, da je treba virtualnim prijateljem pomagat v stiski.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
In drgač? Kako? Naš je dans spal dop 1,5ure opoldne 2 uri, pa še pop 1 uro, zdej pa od 21h spi. Upam, da bo mirna noč . Sm bla pa pr frizerju dans, ma moja frizerka novo pomoč - mi je glavo prala, pa e je tko fino zmasirala, da sm skor zaspala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Blagor ti. Naša ni skor nič spala danes, jo mučijo zobki, pa vročino ima. In zato ne gremo nič ven, ker drug teden imamo cepljenje, ki ga nebi rada prelagala. Res pa je, da je zaspala kot top ob 20:30, trajalo bo pa verjetno do jutra. Upam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:21:00
|
|
|
|
mtinca1
|
mi smo pa danes čez dan spali celih 30 minut. zbudili smo se ob 7:30. aja, pa v avtu 15 minut. zdaj pa še vedno veselo telovadi v ležalniku. je že zaspala ob 20:30, ampak se je čez 10 minut zbudila in v jok in se sploh ni znala potolažit, sem jo šla pogledat, pa pobožat in se je lepo umirila, ko sem pa šla, pa spet jok.... pa smo to parkrat ponovili, potem še malo jedli.... ampak očitno še hoče eno hranjenje...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naša najnovejša informacija je, da Sara končno lahko trpi malo zraka v trebuščku, ker je končnooo začela prdet. Prej pa seveda to nikakor ni šlo, je polivala non stop, kupčke smo podirali od obroka do obroka, da ne govorim prvotno uspavanje za noč...zaspala, čez 15 minut se oglasi, telovadi kot maratonka, jo dvigneš, rigne kot star dec. In tako je bilo ponavadi ene 2x. No, pa mamo nekaj napredka.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes čvekamo pri julijkah, k tle nč ne dogaja - tko da veste, kje smo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Danes čvekamo pri julijkah, k tle nč ne dogaja - tko da veste, kje smo. Ajmo, navali narod.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa naš luka ma isti problem. samo on ne poliva, ampak ga fuul mučijo vetrovi. grozno je. sploh ne zna prdnit in takoj ko se mu nabere notri je hudo zvijanje. sem včasih brala, da ene mamice otrokom ne podirajo kupčkov in zaspijo otroci. uf, naš se je tako zvijal in renčal, da smo vztrajali. zdej pa je res boljše, kar se kupčkov tiče, ampak tile vetrovi mu pa ne dajo miru, se mi zdi da ga hoče raztrgat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 didlinaa naš luka ma isti problem. samo on ne poliva, ampak ga fuul mučijo vetrovi. grozno je. sploh ne zna prdnit in takoj ko se mu nabere notri je hudo zvijanje. sem včasih brala, da ene mamice otrokom ne podirajo kupčkov in zaspijo otroci. uf, naš se je tako zvijal in renčal, da smo vztrajali. zdej pa je res boljše, kar se kupčkov tiče, ampak tile vetrovi mu pa ne dajo miru, se mi zdi da ga hoče raztrgat. Naj te pomirim, da je to itak vsakič bolje. Sploh, ko otroka zdaj npr. že posedim, tako rigneeeee. Matr, zakaj ti pa tle odgovarjam, če smo tam aktualne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš kupčke podira še pred naslednjim hranjenjem - torej dve do tri ure po obroku. In poliva tudi še ene parkrat na dan - sm se že sprijaznila, da bo bolje, ko bomo na gosti hrani.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa ne ga srat, na koncu bova še taboljš frendice haha vidiš kdor se krega, se ma rad.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 22:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica24 - veš jst sm tebe pa spremljala kr neki časa, k sm te zasledila takrat z ac, pa sm skoz hodila gledat, da bom prebrala, da je vse ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kdaj izgubite živce?nosek5Opišite kako se pomirite!Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (
53%)
Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (
8%)
Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (
39%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!