Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 20.10.2008 23:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, bomo pa še me odprle 3 čvek junijk, bo lepše zgledalo,. Kaj se vse ne spomni folk ej. Zdej grem pa spat. Lahko noč vsem skupaj, predvsem pa naspite se vsi skupaj.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 0:11:56
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Eh, bomo pa še me odprle 3 čvek junijk, bo lepše zgledalo,. Kaj se vse ne spomni folk ej. Zdej grem pa spat. Lahko noč vsem skupaj, predvsem pa naspite se vsi skupaj. A se kaj spustila...saj vse preberem Mtinca...Ta stol je res poceni...jaz k sreči enga dobim v posojo od moje tašče, p je šle zlo dober. Ma moj 12 let starega brata in še ni tolk zastarela verzija . Lahko noč....ali dobro jutro
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 3:24:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lahko noč....ali dobro jutro iiii to se pa tudi jaz sprašujem . Mtinca- ta stol res zgleda o.k. Mi bomo enega še kupili. Smo strega oddali . Kaja-da tvoj še nikoli ni jokal zares? No, naš zajoka s solzicami tedaj, ko mora res dolgo-predolgo kaj čakati in je npr. lačen. To se zgodi sploh npr. sedaj, ko moram Jerneju zmeriti krvni sladkor, mu dati insulin, potem ga pa še prepričevati, da MORA jest in pojest svojo porcijo. To zna trajati. Sicer je pa Lovro zelo potrpežljiv in zlepa ne joka. Med jokcem zaradi trmice pa tudi ni solzic. Ponoči nikoli ne joka-ko se zbudi, samo nekaj brunda, dokler ga ne vzamem. pa-pa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 8:13:22
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 hmmm....dans imam pa samogovore....no, vam dam pa dve kosti za glodat oz. da mi odgovorite 1. A vašim ful tečejo solzice, ko se jokajo? Našmu Žigatu namreč ne....sicer res, da še nikol ni jokal zato, ker bi mu bilo fuuul hudo, ampak bolj iz trme, ihte, histeričnosti... 2. A katera pozna Montignacovo metodo hujšanja? Jst sem namreč (spet) kot nasedel kit - sam prejšnjič sem imela dober izgovor, ker se bila nosečka, zdej pa sam zgledam, kot da sem v 5. mescu kaja kakšna je ta metoda hujšanja??..jst sem tud še 5 mesecev noseča ..danes sem obupala in sem si mogla nove kavbojke kupit,ki me ne tiščijo v pasu in ko si jih zaprem,mi tko lepo trebuh ven pade,da mi je nerodno,res ...pa mam še sam 4 kg viška ampak ta trebuh...groza... ja bravo saša za kotačjenje..mi se pa ne znamo obračat več..ene parkrat mu je uspelo iz hrbta na trebuh,pa na bok se obrne,da bi se iz hrbta na trebuh in celo rokico ven potegnu pa ne...mah sej bo še cajt za to.... solzice,ja jih ima take krokodilje kadar zares joka,hvala bogu je to tko redko,k takrat se mi res zasmili... kaja če imaš to dieto kje shranjeno se priporočam da mi jo pošlješ prosim na mail taanikaa, žal je nimam, zato pa sprašujem....sem v Mercatorju videla njegovo knjigo, pa zadnjič je bil po tv...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 8:17:56
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kaja-da tvoj še nikoli ni jokal zares? No, naš zajoka s solzicami tedaj, ko mora res dolgo-predolgo kaj čakati in je npr. lačen. To se zgodi sploh npr. sedaj, ko moram Jerneju zmeriti krvni sladkor, mu dati insulin, potem ga pa še prepričevati, da MORA jest in pojest svojo porcijo. To zna trajati. Sicer je pa Lovro zelo potrpežljiv in zlepa ne joka. Med jokcem zaradi trmice pa tudi ni solzic. Ponoči nikoli ne joka-ko se zbudi, samo nekaj brunda, dokler ga ne vzamem. pa-pa Ja mi imamo samo enega, pa pol ko ta zacvil, vsi skočmo, tako da še niti ni imel prave priložnosti se ornk zjokat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 8:18:17
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Jaz pa sem včeraj bila pri zobarju in pridelala eno mini plombico. Sem se bala da bo več, ker pravijo...vsaka nosečnost 1 zob. No, pri meni: vsaka nosečnost ena pleša Stolček za hranjenje: v tušu je zdaj akcija prima pappa za 99 eur. Imam namen it pogledat še v turbo limača tistega od taanikee, potem pa sem bom odločila. Dieta: pri meni je tudi najbolj delovala ločevalna plus tek. Je pa ta dieta res zakon, še posebej sladki dan, ko ješ torte ali sladkarije Naš sine je včeraj odkril da ima noge in jih zdaj vztrajno tlači v usta solzice: naš spušča solzice tudi ko izsiljuje da zgleda bolj dramatično. Didlinaa kaj je fora s 3.delom? So julijke spet sleparle?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 8:27:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Naš sine je včeraj odkril da ima noge in jih zdaj vztrajno tlači v usta solzice: naš spušča solzice tudi ko izsiljuje da zgleda bolj dramatično. STOLČKI ZA HRANJENJE--imam samo eno "pripombo". Bolj kot so ti stolčki zakomplicirani-razne igračke, dodatki in ne vem kajh, težje jih je čistiti. Verjemite, da najdejo prav vsako luknjico, in prostorček kamor zatlačijo hrano. Potem pa čisti. Z zobotrebcem ! Smo imeli enega takšnega in je bila katastrofa, kar se čiščenja tiče. Starejša imata vsak svoj trip-trap in ti stolčki so zakon. Dokler pa ne sedijo fino, pa so lahko tudi v ležalniku bolj pokonci npr.. To so samo moje izkušnje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 9:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...ločevalna dieta...eno leto sem spremenila prehranjevalni način na ločevalni in sem shujšala 10 kg brez odrekanja in stradanja. Moram rečt, da je to od vseh diet, kar sem jih pred Nejcem dala skoz edina dost zdrava in koristna za telo. Važno je, da ne ješ skupaj OH in beljakovin. Takrat sem se navadla za zajtrk jest sadje zrezan v navadnem jogurtu in še danes je to ena pribljublenih malic zame. Za kosilo pa enkrat blejakovinsko z zelenjavo..(meso na žaru in zeljenjavni pire..ali solata) drugič pa kaj OH in zeljenjava (recimo rižita brez mesa in solata, pečen krompir,...špinačni narastek,..) Ma se da pol ful dobrih kombinacij pogruntat, pa tud če se fejst naješ, je telo manj obremenjeno s prebavljanjem in ne občutiš teže. V bitvu lahko vse ješ...le kombinirat moraš v redu. Sendviči in piza pa pač odpadejo. Midva s fantom takratnjim sva tko hodila na pico, da sem jaz solato in njegovo skorjo...on pa sredico od pice. Zdaj se tega ne grem več...ker mam lačnega fanta in rabi oboje...pa tudi otroc še rasejo, pa se miz zdi, da morjo dnevno vse pokrit. Sama pa tud nisem tolk diciplinirana, da bi se pireju odrekla zarad mesa ali obratno...Če se pa še kdaj razlezem, bom pa pri ločevanju začela. fora je v tem, da pri nobeni dieti ne smeš zmanjšati vnosa kalorij, ker potem to telo maksimalno izčrpa in ko spet normalno ješ, se vse naloži, ker se možgani bojijo, da bodo spet hudi časi. Telo je prepametno za nas. Najboljš je šport in manj sladkarij . jaz sem tudi tako shujšala več kot 10 kg res pa je da se nisem držala nobene knjige, ampak sem vsak dan sproti kombinirala kar je bilo za kosilo....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 9:13:45
|
|
|
|
polma
|
Juuutroooo ..... Montignac deluje-Tina očitno obvlada diete, tko da nimam kaj dodajat. Stolček-poznam trip-trap in se mi zdi najboljši. Star je 33 let, trenutno iz njega papa moj nečak, pol ga dobimo mi. Imamo pa še tale pripomoček : http://www.minisvet.si/handysitt-prenosni-stolcek-bukevmoder-p-1048.php Tega še ne poznam, dobili smo kot darilo in moramo še sprobat. Sem pa skušala najt link za en tak trak, ki ga zavežeš okol stola in noter je otrok. Obe te zadevi se namestita na navaden stol. včasih so meli te trakove v arielu, zato zdaj ne najdem, bom še mal pobrskala. Jok: solze iiiiitaaaak ....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 9:15:41
|
|
|
|
polma
|
Nogice Kaj je to Naš ne ve da ima noge ! Glavno da so roke za v usta .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 9:21:21
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija STOLČKI ZA HRANJENJE--imam samo eno "pripombo". Bolj kot so ti stolčki zakomplicirani-razne igračke, dodatki in ne vem kajh, težje jih je čistiti. Verjemite, da najdejo prav vsako luknjico, in prostorček kamor zatlačijo hrano. Potem pa čisti. Z zobotrebcem ! Smo imeli enega takšnega in je bila katastrofa, kar se čiščenja tiče. Starejša imata vsak svoj trip-trap in ti stolčki so zakon. Dokler pa ne sedijo fino, pa so lahko tudi v ležalniku bolj pokonci npr.. To so samo moje izkušnje. Ja, se strinjam glede pucanja. Men se tut zdi miza najbolj hogienska za pobrisat, ker nima nobenih dodatkov. Trip-trap gre pa dejansko iz roda v rod. Neuničljiv je. Pri hčerki je funkcioniral kot dodatni sedež za nas, odrasle. Pa ne povem kolk kil imam, jih pa ni malo .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 9:27:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Jutro še enkrat...čakava, da se dvigne megla in šving ven...Njca sva pa že oddali. Diete: Ja...mislim, da obvladamvse diete saj sem jih en tamal miljon preizkusia na svojikoži od 16-22 leta. Potem je prišel Nejc, pa jih ni blo treba več izvajat...je tempo naredil svoje in očitno se mi je tud presnova spremenila. Lohk še kakšno opišem...slabo in dobro, da boste vedle, kolk dela sem mela Jok: Če sitnar nima solzic...se pa včasih ful joka takrat so pa solze in to kar hitro...še sveča je kdaj prtekla (iz čistega noska kao). Nogice...naša tud ne ve, da jih ma..ji jih včasih kažem, pa se le smeji zraven...tud obračat se ji ne lub. Je pa zdaj začela malo bolj govorit. Se ful zgovarja...velik bolj kot prej, ko je le sem in tja mal pouala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 10:06:58
|
|
|
|
Kaja08
|
Bejbe, zdej sem pa mal zmedena...a Montignac ima ločevalno dieto? Naš Žiga ima pa obdobja - se spomni, da ima noge in jih v usta tlač, pol mal pozabi na njih, ravno včeraj se jih je spet spomnil in čist poslinil štumf
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 10:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 10:23:35
|
|
|
|
Kaja08
|
o ninny, hvala....s ponedeljkom začnem
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 11:13:47
|
|
|
|
lunca14
|
mtinca.....imam eno vprašanje zate,pred časom si nabavila avto sedež od 9-18 kg,ta sedež je lahko obrnjen v obe smeri vožnje,se pravi,da ga lahko postaviš tudi na prvi sedež v obratni smeri vožnje.Ker mi mamo problem,ker nimamo odzadaj na sredini tri točkovnega pripetja na avtu,je samo sredinski in sedaj predelava je možna ampak kar nekaj cekinov stane,pa še trije avtosedeži gredo zelo težko zadaj,ai pa spoh ne gredo,sedaj mamo romerja-za eneja,maxi cosi-za maja.Celo nekaj razmišljamo o menjavi avta,ampak to je zadnja možnost .
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 11:25:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
pa še trije avtosedeži gredo zelo težko zadaj,ai pa spoh ne gredo Jap, sploh ne grejo . Malega sem vozila spredaj-pa težave zaradi zračnih blazin,...pa ne moremo z mojim avtom vsi, pa,.....joj, kako mi je to znano.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 11:32:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Aha-zato bomo jutri končno zamenjali avto. No, ko sem očetu povedala, da bomo imeli Fiata multiplo, je bil ful začuden in rekel, da ga ne bi imel, pa če mu plačajo-da ne more videt fiatov,... Da smo nizko padli! Halooooooo!???? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr me je spravil v slabo voljo! No, tudi jaz bi raje imela npr. Ford S-max ,http://www.ford.si/ie/current_promo/-/smax_curpromoint/-/-/-/- ampak če hočemo kdaj kaj prihranit za hišo,...., sploh pa imamo en avto, ki je dovolj velik. Za prevoze v šolo, vrtec, do zdravnika in po trgovinah bo pa moja multipla čisto o.k.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 12:39:17
|
|
|
|
Kaja08
|
No, pa da se malo pohvalim Žiga je danes že dvakrat zaspal, ne da bi ga nosila po rokah in uspavala Sicer je bilo nekaj pritoževanja, ampak nisem popustila in je lepo sam zaspal....prvič sem šla kar stran, ker se je jokcal in drl - sam, da sem šla, je zaspal ko ubit. Drugič sem šla tudi stran, pa se je še kar jokcal, pol sem pa šla do njega in se stisnila zraven in je kuj zaspal jeeejjjj, kaj sm ponosna
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 13:14:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No, pa da se malo pohvalim Žiga je danes že dvakrat zaspal, ne da bi ga nosila po rokah in uspavala Sicer je bilo nekaj pritoževanja, ampak nisem popustila in je lepo sam zaspal....prvič sem šla kar stran, ker se je jokcal in drl - sam, da sem šla, je zaspal ko ubit. Drugič sem šla tudi stran, pa se je še kar jokcal, pol sem pa šla do njega in se stisnila zraven in je kuj zaspal jeeejjjj, kaj sm ponosna _____________________________
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 14:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, julijke spet nekaj hočjo goljufat. Naša pa zdej spi skor 1 uro. Končnoooooo. Jo tolk matrajo zobki. Dopoldne sem šla pa na kontrolo železa, ker sem imela dolgo tablete po porodu in sem hotela preverit, če je vse ok, da ne bo tamala slabokrvna, ker se pač še dojimo. In ga imam 133 . Naša noge še ni odkrila, so roke dovolj dobre.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 16:36:56
|
|
|
|
mtinca1
|
lunca mtinca.....imam eno vprašanje zate,pred časom si nabavila avto sedež od 9-18 kg,ta sedež je lahko obrnjen v obe smeri vožnje,se pravi,da ga lahko postaviš tudi na prvi sedež v obratni smeri vožnje. avtosedež je od 0 do 18kg. Takole piše v navodilih: Sedež se lahko namesti na vsak sedež v avtomobilu, ki je opremljen s tritočkovnim varnostnim pasom. Na podlagi statističnih podatkov o nesrečah vam priporčamo, da sedež namestite na mesto za sovoznikovim sedežem. Nazaj obrnjen se lahko uporablja od rojstva do 13kg (en položaj); naprej obrnjen pa se lahko uporablja od 9-18kg (štirje različni sedalni položaji).
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 21.10.2008 16:37:33 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 21.10.2008 16:41:54
|
|
|
|
lunca14
|
Na podlagi statističnih podatkov o nesrečah vam priporčamo, da sedež namestite na mesto za sovoznikovim sedežem. Ja hvala za info.eden je lahko za sovoznikom,vsi trije pa ne morejo ....evo sirenca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
oš poljesarartisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?da (
50%)
ne (
50%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!