|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
9.10.2008 19:39:18   
Tejčika29
Klavdija27 - iskrene čestitke za sinčka Miheca, bravo, lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.10.2008 20:30:45   
ZalaTM
user posted image user posted image Klavdija  čestitke za Mihija,...user posted image user posted image

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

Neposredna povezava do sporočila: 927
9.10.2008 20:37:04   
suzy124
user posted image user posted image user posted image    Čestitke vsem novim mamicam in njihovimuser posted image

Čim manj neprespanih noči in čim več cartanja z svojimiuser posted image

Vsemuser posted image pa lahko noč, če pa katera gre v porodnišnico pa čim lažji in uspešen porod.user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.10.2008 20:55:34   
lena35
Tejčyka nisem bila jaz, jaz sem bila doma od kod pa si ti mogoče te pa poznam .Meni se ne ljubi kaj veliko hodit na okoli ,ker me vse boli pa še na wc morem non stop hodit.
user posted image user posted image user posted image user posted image Klavdija čestitke za MIHA!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lena35 -- 9.10.2008 20:56:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 929
9.10.2008 21:05:47   
M_mojca
KLAVDIJA, ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirne noči, veliko cartanja in zdravja želim družinici!!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 930
9.10.2008 21:13:14   
PikicaStonoga
KLAVDIJA, ČESTITKE, ŠE EN FANTEK ;)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.10.2008 21:34:58   
mbd0411
Klavdija 27,si me prehitelauser posted image Čestitam
Kak je zdaj to,vse neki prehitevate.
A bom zdaj še jaz mogla?user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.10.2008 22:16:14   
stunfek
klavdija, cestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.10.2008 6:38:00   
sončnica24
Dobro jutro tudi z moje strani, sem danes zgodnja, ker grem čez slabo uro že do svoje G na pregled pa potem še v P na CTG, tako da sem se zdaj mogla porihtat pa seveda pogledat če je kak nov dojenček.

Klavdija čestitke za Miho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa sem sedaj začela otekat dva dni in to v roke in noge user posted image , pa sem bla že skoraj 100% da ne bo nič, pa očitno tudi temu ne bom ubežala, še dobro da sem čisto na koncu.

Se vam javim še ko pridem domov da poročam kakšno je stanje.

Pa še za vse ki se zbujate in se boste zbudile ena dobra kavica user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.10.2008 7:12:43   
stunfek
tudi meni se samo zdaj ob koncu pojavlja otekanje vendar moram rect, da minimalno. po mojem je to cisto normalno. zdaj ze vse tolk neki pritiska na vse strani, da je joj. meni je danes se pokonci v budnem stanju skrajno neudobno v moji kozi :( bom sla po mojem kar kmalu nazaj v horizontalo :)

sicer pa lep dan vsem skupaj zelim. vsem novorojenckom en lep petek, brez krckov, brez skrbi in z razpolozenimi mamicami :) vsem mamicam pridne dojencke, vsem se nosecim pa cim manj tegob iin naj ze spoznamo svoje bejbije...

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.10.2008 7:20:58   
Acjom1
Hej!
Hvala vsem za čestitke. Mi smo že doma, včeraj so me po dveh dneh odpustili, ker je bilo vse ok in imajo gužvo v porodnišnici (ja, letos bo res veliko oktobrskih dojenčkov). Imamo se super, vse hre po načrtih, tako da sem zelo vesela. Kar se tiče poroda pa..hmm..ja mi je bilo precej hudo. Ampak zdaj je to za nami. Toliko za zdaj, nasljednič pa si bom vzela malo več časa in napisala kako je potekal porod.

Čestitke vsem novim mamicam in user posted image user posted image user posted image za vse, ki boste to v kratkem postale. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 936
10.10.2008 7:44:20   
PikicaStonoga
DOBRO JUTRO!
Včeraj zvečer sem KONČNO letos prvič jedla kostanj! Nekaj sem ga nabrala sama, nekaj sem ga dobila od sesede...zdaj ga imam toliko, da ga lahko lep čas jem vsak dan!!!Mmmmm Samo še mošt mi manjka ;) MOgoče ga pa kje dobim ;)
Ob kostanju smo doma pogledali eno romantično komedijo, potem pa spančkat. Malo sem se zbujala potem proti jutri pa super zaspala, tako da sm zdej kot nova :)
Zdej bom mal peglala plenice, potem grem pa z mojim možekom na Jesenice službeno.Čist slučajno gre sam (po navadi jih gre več), pa je reku, da me vzame s sabo, če hočem, da bova lahko cel dopoldne skupaj. Gre za bolj neformalno kosilo, kjer bo tudi govora o poslu, ampk tistega, s katerim greva na kosilo tud že poznam ...Tako da Lovely, bova midve šle na lbek drug teden, upam, da si danes drugače dobro!!!
Lep dan in se beremo popoldne!
Pa kakega novega dojenčka do takrat ane ;)

LP, PikicaStonoga

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.10.2008 8:43:32   
Lovely
Hej sonosečke in novopečene mamice!

Iskrene čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem hvala bogu preživela včerajnšnji dan, ki je bil za nekaj časa zadnji tako aktiven, ne bom si več zadala toliko enih opravkov naenkrat. Namreč moj mož je Danec in naslednji teden pridejo njegovi stari in je bilo treba še vse finalno priprait in porihtat v miru, ker ko imaš taščo več ali manj skoz zraven pač koncentracija ne dela čist tko kot bi morala, ker gre bolj v smer VDIH - IZDIIIIIIIIIH, VDIH - IZDIIIIH....
Kako me je zvečer POTEM zmanjkalo, baje sem celo smrčala...

Ponoči me je spet okrog 3h zvilo v trebuhu kot za na wc, ampak potem nič več razen otrdevanja trebuha. Ampak nas nič več ne more presenetiti, bi bilo pa fajn, da zdržimo še do konca 38. tedna (naslednji teden torek). Kaj pa vem.

Pikicastonoga, vi2 uživajta in se slišio. Vsem želim en lep dan, dobre rezultate na pregledih in CTGjih pa same lahke porode in zdrave bejbije :)

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 938
10.10.2008 8:57:10   
ZalaTM
Jutro,...mi smo še vedno 2 v 1,....pa saj je še slab teden do PDP,...ampak vedno bolj se mi zdi da bo čez,...sem se že mesec nazaj veselila, da bo prej,...pa zgleda da me mal heca tale pamzek notri,....že zdaj nagaja mamici kaj še bo,...

ja drugače pa se mi res zdi da vas večina kar nekaj prehiteva,...hm,...bo treba malo z  odstavnega pasa dol stopit pa še pri nas na gas pritisnit :))),....ne, saj vam vsem privoščim da čimprej pestvate svoje sončke,....

no lep dan,...čeprav pri nas je tako bolj turobno,....dezek in tako,....

papa,...se še kaj oglasim

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.10.2008 8:58:45   
PikicaStonoga
Spet jaz, se morm mal oglasit ;)
Lovely, včeraj nisi odgovorila ns SMS, no vidim, da si tukaj tud prebrala zakaj danes ne morem ;)
Jaz sem do zdaj zlikala vse plenice in zdaj zlagam cotke - nekatere so prav mini user posted image  tako kot moj mini mehur, odkar sem user posted image
Joj, samo z nekaterimi oblačilci je ful težko, sem jih dobila en kup, pa se na njih številka več ne vidi, kako ste ve razporedile take, primerjale po velikosti tko mal od oka? :) Želim mal ločit in imet spredaj na policah res samo manjše tam do številke 68, pa vidim, da bo kr nekaj dela ...
Lovely, ti bi rada dočakala še 38 teden, jaz ne bi imela nič proti, če jaz dočakam kr 40 :) no dlje pa res ne bi šla samo še malo, počutim se še dobro, za uredit imam še 1000 stvari, tako da naj se user posted image  greje v mojem trebuščku še kakšnih 14 dni!user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.10.2008 9:46:31   
freha
Isto kot ti Pikica tudi jaz upam na polnih 40 tednov, da se moja štručka fino pripravi na življenje tu zunaj.
A še katera razmišlja kakšen bo njen dojenček? To bo moj prvi, pa nimam pojma kaj naj si mislim. Na UZ mi zadnje mesece ni pokazala obrazka, ker je gledala nazaj, pa me firbec matra kakšna je, kakšen je njen nos, oči, usta... A še katero to zanima? Kaj pa tiste ki že zibate, so lepi vaši dojenčki, se jih kr ne morete nagledat a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 941
10.10.2008 9:59:28   
jolly123
Jutro vsem. Mi se še vedno ubadamo z nespečnostjo kljub dodatku. Sicer mi vsaj enkrat na dan spi lepo v kosu 3 ure ampak ostali čas pa skoz nekaj jokca, se krega, ihta...user posted image Patronažna pravi, da lačen ni da naj ga pustim s cucljem, da se pomiri. Samo kaj ko ga ne morem gledat da se mi ihta cel dan. Ampak ne pomaga nič da bi šel on spat.

Neposredna povezava do sporočila: 942
10.10.2008 10:39:09   
mbd0411
Joli123,jaz sem pri prvem imela v stanovanju voziček in sem ga tako uspavala,da sem ga čez dan vozila po dnevni.Je takoj zaspal.Bo potem lažje,ko boš šla ven in bo spal kot top.Poskusi.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.10.2008 10:41:58   
stunfek
jolly saj bo. nekaj ti pripoveduje. :) ti mu kar povej, da se bos zelo potrudila, da bi razumela kaj bi rad ampak, da se moras tudi ti navaditi in nauciti. to so mali clovecki. tudi me smo vcasih sitkane samo znamo to ze tako izrazit, da vsi vejo zakaj gre :) menda je res fajn, da se jim cim vec razlaga :)
sem pa ogromno prebrala na temo, da je fantke enostavno tezje pomiriti, ker menda slabse slisijo kot puncke in tudi slabse vidijo oziroma dojemajo. zato naj bi rabili se vec cartanja na zacetku kot dojencice. jaz sem imela zdaj puncko tako, da te teorije se ne morem preverit :) me pa glede na opise kar malo skrbi user posted image

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.10.2008 10:44:52   
Neža81
Dan!

Danes imam polnih 40t user posted image ! Ne morem verjet, glede na to da sem lansko nosečnost končala na polni 23 teden, nato sem sedaj imela cerklažo in zelo rizično nosečnost, po odstranitvi cerklaže v 37 tednu sem odprta 2 cm, a user posted image še vedno vztraja na toplem. Danes je lepi datum 10.10.2008 in zunaj lepo vreme, tako da bi bila prav vesela, če bi dobla kakšen popadek. Pa še čas imam danes! user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj ostale? Počutje?
Jaz ponoči ne spim, vroče mi je ko 100user posted image , WC je obiskan najmanj 5x nočno, vse me boli...........

Upam, da nisem edina, ki tako jamra user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.10.2008 10:50:07   
sončnica24
Pa sem doma, vse v najlepšem redu o kakšnem porodu še ni ne duha ne sluha, tako da ponovim oba pregleda v petek. Najprej pri svoji G potem pa še v porodnišnico na CTG.

Stunfek vidiš zanimiva teorija o fantkih in punčkah, jaz sem pa namreč slišala da so punčke bolj težavne in fantki bolj pridniuser posted image .

PikicaStonoga jaz imam tudi nekaj oblačil kjer se številke ne vidijo pa sem primerjala z ostalimi in približno po velikosti zložla.

Sedaj pa grem še malo počivat ker sem se zjutraj res hitro zbudila in sem malo utrujena tako da upam da se sedaj čez dan malo spočijem.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.10.2008 10:57:57   
janja 27

user posted image  

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image - Mark 
user posted image     Marisha (?user posted image ?user posted imageCTG16.10.08  LJ user posted image

13. oktober

user posted image     mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) CTG   CE user posted image 35 let  

14. oktober

user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) , AS 13.10.08

Domžale 
25 let user posted image - Hanna
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image )pr user posted image

15. oktober

user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) ., 25 let  CE user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG  27 let user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted imageuser posted imageCTG user posted image  
user posted image     suzy123 (?user posted image ?user posted image ) pr+ CTG  user posted image

17. oktober

user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) pr.obala 33 let user posted image
user posted image     tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr.+CTG 15.10.08 user posted image CE

18. oktober

user posted image     Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ?  LJ 29 let user posted image
user posted image     Bodoca mami (1user posted image  1user posted image ) pr.? Ptuj user posted image

19. oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.  36 let  user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) CTG  user posted image   LJ   

20. oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.?  LJ 40 let user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image   CE
     28 let  ( user posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.?   Velenje

26 let user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr.Nova Gorica 20 let user posted image

21. oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  32 let
     user posted image - ZALA

22. oktober 

user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. ? 33 let KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image )  26 let  user posted image

24. oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 15.10.08
      user posted image 28 let LJ  PDP 02.11.08
user posted image     sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 17.10.08 user posted image 25 let

25. oktober

user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image pr.   LJ  37 let  user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB   29 let 
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.   15.10.08Indija 35 let user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr+CTG 14.10.08  user posted image LJ 30 let

30. oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pruser posted image
  Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image 31 let LJ

VSEH SREČK user posted image   NAS JE 32 user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 32user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    9
         user posted image    9
         user posted image   14

user posted image         presenečenje, če nočete vprašati za spol

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.10.2008 11:02:02   
janja 27

user posted image

liza01        PDP 08.10.08 user posted image

MIŠKOLINA4455 PDP 09.10.08    

DAJADADA     PDP 09.10.08   

BARBY          PDP 10.10.08  user posted image    KR 23 let

SAFIRA        PDP 10.10.08   user posted image

M_MOJCA     PDP10.10.08    user posted image Trbovlje, 24 let

STUNFIKA    PDP 10.10.08   user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.10.2008 11:03:06   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image    mbd0411    PDP 13.10.
user posted image    Mandek       PDP 15.10.
user posted image    Freha          PDP 30.10.
user posted image    Lena35       PDP 19.10.
user posted image    Tejčika29   PDP 17.10.
user posted image    suzy124     PDP 16.10.
user posted image     M_mojca    PDP 10.10.

user posted image

user posted image    corti  PDP 14.10.
user posted image     barby800 PDP 10.10.

user posted image  

user posted image    Urška//       PDP 25.10.

user posted image

.
user posted image    maserati            PDP 14.10.
user posted image    maska                PDP 18.10.
user posted image    afnica mala        PDP 19.10.
user posted image    bluster                PDP 20.10.
user posted image    tedy                    PDP 25.10.
user posted image    Pikicastonoga    PDP 24.10.
user posted image    Lučka1               PDP 25.10.
user posted image     Marisha             
PDP 12.10.
user posted image     lovely                 PDP 30.10..
user posted image     barbara33          PDP 21.10.
user posted image     watershine         PDP 30.10.

user posted image     Jerikou               PDP 22.10.
user posted image     sarcy21              PDP 12.10.

user posted image

user posted image    ZalaTM    PDP 16.10.

user posted image  

user posted image    Liza01   PDP 08.10.

user posted image  

user posted image    billa     PDP 17.10.

user posted image

user posted image    stunfek           PDP 25.10.08

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.10.2008 11:09:32   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  J U L I J user posted image user posted image user posted image

11.07.08

mamici SNESKA  (32 let, LJ) VITA, 790 g in 35 cm

user posted image user posted image user posted image  S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

19.09.08

mamici JOLIE (29 let, NM) TEA, 1650 g in 44 cm

22.09.08

mamici TANJI29 (29 let) MANCA, 2730 g in 48 cm
mamici BLANKA1 (23 let, MB) FIONA, 3500 g in 50 cm
mamici FREJA  ANJA 2880 g in 48 cm

user posted image user posted image user posted image  O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA, 3720 g in 54 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA, 4010 g IN 53 cm

04.10.08

mamici LEVINJAA (30 let, LJ) MAJA 3710g in 51 cm

07.10.08

mamaici RENDI (29let, KP) ENEJA 3750g in 52 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici BODOČA MAMI (Ptuj) LARISA 3200g in 49 cm

user posted image

user posted image user posted image user posted image  A V G U S T user posted image user posted image user posted image

25.08.08

mamici LANA34  (35 let)  MATIC, 980 g in ? cm

user posted image user posted image user posted image S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

10.09.08

mamici VEKI_222 (29 let, Trbovlje) TIMOTEJ, 2630 g in 48 cm

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ, 2750 g in 48 cm
mamici SONČEK75 (33 let,LJ) UROŠ, 3600 g in 52 cm

27.09.08

mamici B.M. (MB) MATIC 3220 g in 48 cm

user posted image user posted image user posted image  O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici  VIANNE (30 let, Pivka) TIBOR, 2980 g in 48 cm

02.10.08

mamici VALLA (LJ) TILEN, 4200 g IN 55 cm

03.10.08

mamici JANA_K (23 let, Vipava) JAKOB, 3440 g in 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ ? g in ? cm
mamici ZVEZDA17 (25 let, Idrija) TIAN, 3740 g in 55 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NAC ? g in ? cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm
mamici ACJOM (23let, LJ)  KLEMEN 3920g in 54 cm

09.10.08

mamici KLAVIDJA27 (MB) MIHA 3500g in 51cm

user posted image user posted image user posted image    R   A   Z   M   E   R   J   E user posted image user posted image user posted image  

user posted image   - 11     user posted image - 15

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?