|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
9.10.2008 10:31:58   
janja 27

user posted image  

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image - Mark 
user posted image     Marisha (?user posted image ?user posted imageCTG  LJ

13. oktober

user posted image     mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) CTG   CE user posted image 35 let 
user posted image     klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr. 13.10. user posted image

14. oktober

user posted image     corti (1user posted image 1user posted image ) , AS 13.10.08

Domžale 
25 let user posted image - Hanna
user posted image     maserati (3user posted image 2user posted image )pr user posted image

15. oktober

user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) ., 25 let  CE user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image )pr.+CTG  27 let user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted imageuser posted imageCTG user posted image  
user posted image     suzy123 (?user posted image ?user posted image ) pr+ CTG  user posted image

17. oktober

user posted image     billa (1user posted image 1user posted image ) pr.obala 33 let user posted image
user posted image     tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr.+CTG 15.10.08 user posted image CE

18. oktober

user posted image     Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ?  LJ 29 let user posted image
user posted image     Bodoca mami (1user posted image  1user posted image ) pr.? Ptuj user posted image

19. oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.  36 let  user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) CTG  user posted image   LJ   

20. oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.?  LJ 40 let user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image   CE
     28 let  ( user posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.?   Velenje

26 let user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr.Nova Gorica 20 let user posted image

21. oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  32 let
     user posted image - ZALA

22. oktober 

user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr. ? 33 let KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image )  26 let  user posted image

24. oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 15.10.08
      user posted image 28 let LJ  PDP 02.11.08
user posted image     sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) pr. + CTG 10.10.08 user posted image 25 let

25. oktober

user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image pr.   LJ  37 let  user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB   29 let 
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.   15.10.08Indija 35 let user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image )  user posted image LJ 30 let

30. oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pruser posted image
   Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image 31 let LJ

VSEH SREČK user posted image   NAS JE 33 user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 33 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    9
          user posted image    10
          user posted image   14

user posted image         presenečenje, če nočete vprašati za spol

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 901
9.10.2008 10:32:53   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image    mbd0411    PDP 13.10.
user posted image    Mandek       PDP 15.10.
user posted image    Freha          PDP 30.10.
user posted image    Lena35       PDP 19.10.
user posted image    Tejčika29   PDP 17.10.
user posted image    suzy124     PDP 16.10.
user posted image     M_mojca    PDP 10.10.

user posted image

user posted image    corti  PDP 14.10.
user posted image     barby800 PDP 10.10.

user posted image  

user posted image    Urška//       PDP 25.10.
user posted image     klavdija27   PDP 13.10.

user posted image

.
user posted image    maserati            PDP 14.10.
user posted image    maska                PDP 18.10.
user posted image    afnica mala        PDP 19.10.
user posted image    bluster                PDP 20.10.
user posted image    tedy                    PDP 25.10.
user posted image    Pikicastonoga    PDP 24.10.
user posted image    Lučka1               PDP 25.10.
user posted image     Marisha             
PDP 12.10.
user posted image     lovely                 PDP 30.10..
user posted image     barbara33          PDP 21.10.
user posted image     watershine         PDP 30.10.

user posted image     Jerikou               PDP 22.10.
user posted image     sarcy21              PDP 12.10.

user posted image

user posted image    ZalaTM    PDP 16.10.

user posted image  

user posted image    Liza01   PDP 08.10.

user posted image  

user posted image    billa     PDP 17.10.

user posted image

user posted image    stunfek           PDP 25.10.08

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 902
9.10.2008 10:33:46   
janja 27
Jutri imajo pregled in/ali user posted image :

user posted image      sončnica24

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.10.2008 10:36:16   
janja 27

user posted image user posted image user posted image     10.10.08     user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

JUTRI  PDP ZA:

BARBY      KR 23 LET    user posted image

SAFIRA      user posted image

M_MOJCA  
TRBOVLJE 24 LET    user posted image

STRUNFIKA    user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.10.2008 10:36:50   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

user posted image

liza01   PDP 08.10.08 user posted image

MIŠKOLINA4455 PDP 09.10.08    

DAJADADA     PDP 09.10.08   

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 905
9.10.2008 11:01:50   
afnica mala
coccinella- še enkrat čestitke

bodoča mamica- čestitke, veliko objemčkov, poljubčkov in prespanih noči

user posted image user posted image user posted image user posted image

Prihajajo punce!!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 11:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
9.10.2008 11:19:12   
sončnica24
Čestitke coccineli in bodoči mamici tudi z moje strani, pa sta spet dva oktobrčka več, smo pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 908
9.10.2008 11:57:22   
PikicaStonoga
Tud jaz pošiljam čestitke novima mamicama COCCINELI in BODOČI MAMICI, ki ni več bodoča, ampk je že mamica! user posted image user posted image user posted image
Valla mene pa zanima tale streptokokuser posted image , a is ga ti imela že tud pri prvem otroku pa jsi tud takrat dobila antibiptrik ali si se zdaj prvič testirala? Si naredila bris samoplačniško in koliko te je stal? Kaj pa ostale, ste se odločile za to? Jaz sem na zadnjem pregledu vprašala svojo G pa mi je rekla, če se  odločim, mi ga bo naredila samoplačniško, je pa rekla, da do sedaj še ni imela nobene nosečnice, ki bi  ji naredila bris za to , tako da ni ne vem kakšnega zanimanja...tud za ceno še nisem vprašla, ker ne vem kaj naj a je potrebno, pa sept vsja dodatnih 50€ še ta to ...hmmmuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.10.2008 12:02:35   
stunfek
cestitke zadnjim dvema pridobitvama :) coccinella in bodoca mamica (ki zdaj ni user posted image vec bodoca)

valla. hvala za porodno zodbo...sem se nasmejala ob tistem, ko je moz pritisnil na gumb...hehehe. moja anuska je bila tudi v iber zahteven dojencek in upam, da bom tudi jaz blagoslovljena s kaksnim pridnim :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.10.2008 12:32:11   
afnica mala
valla- lepa porodna zgodba, samo, da je s sinčkom vse ok

PikicaStonoga- jaz sem šla na test za streptokok. Pi nas stane 60 eur (50+10 odvzem)- kar drago. Je sestra rekla, da se nosečke kar odločajo za to. Pa sem negativna.

Mene danes skoz nekaj špika v trebuhu, sploh pa otrdeva. Še 4 dni naj zdrži.

Zdaj pa je sonček pregnal meglo, bom šla še malo na zrak- naj ostanejo lepi dnevi še ves november, da bi naše user posted image  imele kaj več zunaj.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.10.2008 13:17:26   
ZalaTM
Čestitke novima mamicama -COCCINELI in BODOČI MAMICI - user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem imela pa burno dopoldne, na CTG-ju sem dobila tako hude popadke, da mi je reku naj grem kar v porodnišnico, če se bo nadaljevalo,...no pa se je zdaj doma umirilo, tko da še počakam lepo,....ima pa moj G zdaj dopust tko da sem kar v porodnišnico napotena če bo karkoli,...hm,..user posted image user posted image user posted image , je reku, da počasi je že itak čas, da grem kar rodit,...ampak ne bom še šla če ne bo ta pravih znakov,.....

tko zdaj pa šibam ven moram še ene rožice posadit, pol pa bom pizzo pekla,....papa

veliko dojenčkov vam želim danes, pohitri in mirni poti.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.10.2008 13:51:49   
liza01
Oj punce
jaz sem imela zdele pregled in sem 2 cm odprta, kar je super
saj v prvo nisem bila čisto nič skoraj do koncauser posted image
Je pa lih eni ki je bla pred mano na pregledu odtekla vodauser posted image user posted image

PA ČESTITKE NOVIM MAMICAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.10.2008 14:34:36   
Marisha
Živjo,

evo prisopihala sem iz pregleda. Ctg je bil ok, odprta sem 3 cm, tako kot prejšnji teden, rodila bom pa očitno čez rok  (PDP 12.10.08), ker je gin. rekla, da se po njenem vsaj še 1 teden ne bo nič dogajalo user posted image
Naslednji ctg in gin pregled imam 16.10.08, upam, da bom že prej rodila user posted image  user posted image  user posted image  

ČESTITKE BODOČI MAMICI IN COCCINELI !!! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav,

Marisha user posted image

(odgovor članu liza01)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.10.2008 15:34:56   
Lucka1
no,da se končno še jaz oglasim.....smo mislili, da bomo imeli včeraj indukcijo,
pa je potem ginekologinja ugotovila, da je čist preveč panike zagnane izpred
10 dni (da naj bi dete začelo zaostajat) in da se dojenčku godi popolnoma OK
in sedaj čakamo naprej user posted image PA TAKO NORE ZADNJE 3 DNI SVA MELA, ker sva res
mislila, da bo včeraj dan D in sva VSE najnujnejše hitela pripravljat - previjalno,
prat in likat oblekice, mojstri so še nekaj končevali....v glavnem, kot obsedno stanje
je bilo user posted image .....ZDEJ PA SPET ČAKAMO user posted image user posted image
Saj sem vesela, ne narobe razumet, ker si itak želim naravno rodit in me je predlog o
indukciji čist iz tira vrgu, ma vseeno sva pa mislila, da bomo sedaj že trije....user posted image

AMPAK NAJ LE NARAVA ODLOČI KDAJ IN KAKO.

ZDEJ VAS GREM PA V MIRU ZA NAZAJ PREBRAT.....user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.10.2008 15:35:46   
Lucka1
AJA ŠE TOLE - naslednji CTG jutri (10.10.), pregled pa 14.10.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.10.2008 16:13:44   
janja 27

Jutri imajo pregled in/ali user posted image :

user posted image      sončnica24

user posted image       Lučka1

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.10.2008 16:43:45   
M_mojca
Živjo souser posted image in mamice!!
NAJPREJ ČESTITKE COCCINELI IN BODOČI MAMICI!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ŽELIM VAMA MIRNIH NOČI IN VELIKO CARTANJA!!!!
Jutri imam pregled, CTG, pa še PDP, a ne upam kaj veliko, da se bo kaj zgodilo. No ja, narava že veuser posted image . Mogoče pa moj user posted image čaka, da še piškote spečem za bodoče goste, potem bo pa mogoče potrkal "na vrata"user posted image Ja, ravno se spravljam piškote pečt, a sem brez idej , katere bi, da bi čim dlje ostali sveži! Kakšen predlog???

ZalaTM
, mogoče me boš pa prehitela! Čeprav maš rok nekaj dni kasnejeuser posted image
Strije: jih mam že od prej, zaradi debelosti in nato hitrega hujšanja, zdaj pa mislim da ni na novo nobene, čeprav sem dala tolk kil gor. Ni pa nič estetsko za videt, ne. Sem si rekla, da se bom tud po porodu mazala z oljem, da mi bodo hitreje zbledele, pa koža se bo mogoče mal hitrej skrčla.
Obiski: upam da ne bodo preveč tečni. Ne morem vedet kako se bom počutila po porodu, a upam, da bom OK, pa da jih takoj v začetku ne bo preveč. Želim si le,da pride na obisk moja mama in pa sestrauser posted image .
jolly123, kako uspevaš kombinirat dojenje in dodajanje?
vianne, ti le počivaj, saj tako kot naravni porod, tudi carski rez ni enostavna stvar za telo. Moja sestra ga je imela in je rabila kar nekaj časa, da se je opomogla. Upam, da imaš ob sebi najbližje, ki ti pomagajo, saj je tako lažje. Ona je bila sama (no, moža ima, a je bil veliko v službi). Vidva z user posted image ce kar lepo cartajta in kombinirajta prijetno s koristnimuser posted image .
sončnica24, tiste ostale plenice pa mislim da so mišljene poleg še kakšne tetra pleničke, tudi tiste za enkratno uporabo (npr. pampers). Jaz mam pripravljene 3 tetra plenice, eno povijalno pa 3 za enkratno uporabo. Za tisti čas ko se bomo pripravljali na odhod iz porodnišnice, bo menda dovoljuser posted image .

Zdaj grem pa še kaj koristnega nardit pa mogoče dobim kako idejo še za piškote, kasneje pa spet pridem pofirbcat, če je kakšna novopečena mamica med namiuser posted image
Lep preostanek dneva!user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.10.2008 18:17:24   
timnala
Heja user posted image  in mamice!

Sporocam samo, da smo danes prisli domov in se navajamo eden na drugega. Smo zdravi in samo, da se dojenje stece tak kot se rece user posted image
Kaj vec pa kdaj drugic, ker trenutno ni veliko casa..

Cestitke pa vsem, ki ste ze postale mamice user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  (se nisem imela casa brati, ampak bom nadoknadila v prihodnjih dneh).

pozdravcek,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.10.2008 18:48:29   
mbd0411
Živjo!

Imela danes ctg,kjer sem morala po stopnicah hodit in se sprehajati po dvorišču.Mali je tako len in je spal.Tudi pritisk sem imela precej visok 150/80,zato sem pokasirala še eno napotnico.,če bo pritisk doma danes in jutri še kaj šel čez mejo.Za zdaj ni.
Naslednji ctg imam na pdp 14.10. (jaz se bolj držim 13.10.,ker so mi ta datum dali na nuhalni v Lj.)
G je rekla,da se verjetno tako ne vidimo več.Me pa ni pregledala.Je rekla da zdaj je pomembno,da je ctg ok,ker se vidi,če je z otrokom vse  v redu. Ali še katera mora sama spremljati gibe na ctg?Meni dajo v roko  eno napravo in pritisnem na gumb ko čutim brco-gib..
Toliko za danes.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.10.2008 18:49:47   
mbd0411
Timnala,lepo se cartajte.Čimprej porodno zgodbo.
Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.10.2008 19:01:28   
stunfek
mbd0411 jaz sem tudi sama klikala gibe od otrocka. temu tukaj pravijo NST (non stres test), ki preverja v kaksne stanju je dojencek. vidijo pa po tem, kako njegov srcni utrip odreagira na gibe. Ko je aktiven se poveca in potem gledajo kako hitro se umiri, ko ni aktiven. mislim, da dokler spremljajo, da se otrocek dobro pocuti, potem ni nobene panike :)

lepo, da si se javila timnala. naj vama dojenje stece hitro kar se da. ko bos utegnila pa nam le napisi kako je potekal tvoj porod...kaksna je bila tvoja porodna zgodba...za to bi vzpodbudila prav vse, ki se niste povedale svoje :) meni se zdijo te zgodbe tak nenadkriljiv vir izkusenj, ki lahko se komu prav pridejo :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.10.2008 19:09:31   
ZalaTM
Hm, Mojca_M  kaj pa vem,...zjutraj sem res že globoko dihala, ampak se je potem lepo umirilo, tko da zdaj po starem naprej v boje :))),...

ravno sem skuhala kostanj, pa tako mi je Teran zadišal, da sem si kar 1dcl privoščila,....saj menda je dober za kri :))))

lepo pančkajte ponoči,....papa

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.10.2008 19:32:51   
janja 27
KLAVDIJA27 sporoča

KU KU ! SEM MALI  user posted image user posted image    M I H A  user posted image user posted image , KI JE DANES S SVOJIMI 3500 G 51 CM V MB PORODNIŠNICI PRIKUKAL NA SVET IN DO SOLZ RAZVESELIL MAMICO KLAVDIJO IN ATIJA PETRA!

ISKRENE ČESTITKE NOVI DRUŽINICI  user posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.10.2008 19:37:35   
Tejčika29
Čestitke Cocionela in Bodoča (zdaj že) mami, lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image !

Timnala tebi pa želim, da čimprej zalaufate dojenje.

Tudi jaz na CTG-ju tipkam, ko začutim otrokov gib, poleg se meri utrip srčka in maternični tonus - tako so mi razložili. G potem pogleda in to je to. Jaz moram vsakič dat še vodo, zmeri mi pritisk in težo, ki je bila zanimivo ta torek 0,5 kg manjša kot prejšnji torek. G je rekla, da je otroček nehal rasti, ker prej sem skoz pridobivala.

Lena35 (ki si s Polzele kot berem), si bila danes mogoče na pijači v "Gmajni" z enim moškim med 11.30 in 13.30 uro? Če si bila ti (ker je bila ena nosečka) potem sva se srečali, sicer ne. Samo ugibam?! Jaz sem bila s kolegico s Polzele ki že ima nekaj mesecev staro punčko z modrim vozičkom. Jaz imam pa rjave sredenje dolge lase in sem bila oblečena v modro trenerko. Me res zanima...

Mirno nočko user posted image  in mamice!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?