|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 14:12:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iraira)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Oktober 2008 - 2 del
10.10.2008 14:19:14   
stunfek
uf, valla. ves kako racunam na to :) pri meni je bilo prvic 10 ur zdaj pa upam da bo vsaj pol toliko user posted image
lahko tebi govorit, da bodimo pozitivne, k si se trebuscka ze znebila user posted image lumpa.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.10.2008 14:24:37   
Lovely
Pikicastonoga, imaš ZS :)

Jaz mam zdaj kar mal slabo vest k samo jamram, PDP 30.10. pa mam dost... kaj šele ve k ste pred mano... soriiiiiiiii
Mene je na zadnjem pregledu izredo pogledala vaginalno, ker je preverila če mi plodovnica odteka ali gre za na vaden beli tok... drugače mi pa ne šari spodaj nič, kar mi je čisto ok. V sredo pogledava za streptokok potem pa ne vem, se verjetno začnejo CTGji če se ne motim (po 38. tednu).

Nove mamice, brez skrbi, mleka bo za izvoz pa spali bodo tudi. Boste videle :)

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.10.2008 15:03:19   
mbd0411
Stunfek,nisi najstarejša,sva že dveuser posted image user posted image user posted image In moja druga nosečnost,prva je bila pred 7 leti oz.4.11.bo 7 let od kar imam mojega sina.
Jaz pa sprašujem zakaj mene že dva dni nič ne boli in nič ne tišči,samo trebuh mi je v napoto pa seveda wc maratonuser posted image .A to kaj pomeni,če sem brez bolečin??user posted image A se pripravljamo??Jutri grem še na trgatev,če ne drugega jestuser posted image user posted image user posted image
v prvi nosečnosti je mene moja G pregledala vsak mesecuser posted image Kriza kako se je bilo gor spravljat na tisti stol,zdaj pa me je 2x do zdaj.

Valla,pri meni je prvi porod trajal dobre 3 ure,kaj pa zdaj??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.10.2008 15:05:48   
iraira
Jaz pa 32let, tako da tudi nisem med mlajšimiuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.10.2008 15:10:23   
Tejčika29
Lena 35 - potem je bila druga user posted image , sem pa mislila da si mogoče ti.

Jaz še kar pridno okrog hodim, ker se dobro počutim, o popadkih ne duha ne sluha, čeprav so mi napovedali prezgodnji porod (glavica je že dalj časa zelo nizko). Danes sem šla v 40 teden, rok danes teden. Sploh si ne znam predstavljat kako se bo začelo in kdaj??? To me najbolj mori.

Suzy 124 - pregled imava na isti dan, jaz ga imam ob 8 -uri v Zdr. domu Celje, mogoče se srečava! Javi uro! Jaz sem običajno CTG + pregled gotova v eni uri. Če ne bo katera prej rodila.

M_mojca nas celjanke pridno čaka, čeprav bi imela danes zelo lep dan 10.10., tudi sama sem po tihem upala da bi kaj bilo, pa nič. Tašča pa je rekla naj kar počakam, ker je imela danes veliko dela, ker je tast pogostil sodelavce ob odhodu v penzion - sem ji pomagala cel dopoldan.

Grem počivat, ker je bila današnja noč prečuta - WC, nespečnost, lakota ob 5.30 in podobne...

Lep vikend vsem, jaz bom spet na rojstnih dnevih, obiskih in mogoče na kostanjevem pikniku če me kaj ne prehiti.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.10.2008 15:27:49   
PikicaStonoga
Valla, kje si pa tako poceni skozi prišla za streptokook? :)
Lovely, kolk boš pa ti plačala?
Jaz še razmišljam ali naj se dam v sredo testirat ali ne ...
Drugače sme pa super, malo že lačna ampk sej bo kmalu kosilo. Zdje popoldne bova z draigm še ene police pripravila, potem smo pa skoraj pri koncu s pripravami na user posted image ,jutri še malo v nabaov in to je to ;) 

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.10.2008 16:19:36   
jerikou
PikicaStonoga tudi jaz sem se dala testirat za streptokok pri svoji ginekologinji prejšni teden in sem imela včeraj že znane rezultate. Sem negativna, juhuuu... Sem pa plačala točno 5,42 EUR.
Ginekologinjo imam pa v zrdavstvenem domu Šiška. Vzame ti pa bris iz nožnice in ta zadne, nič posebnega. Testirajo te pa v 37 T.

< Sporočilo je popravil jerikou -- 10.10.2008 16:20:39 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.10.2008 16:25:55   
suzy124
Tejčika29 jaz imam pregled in ctg v Šentjurju, če ga bom dočakala, ker me pa danes tako pika po trebuhu in skoz me tišči v trebuhu.
Mogoče se pa v P srečava.

A danes pa ne bo nič novihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
10.10.2008 16:36:30   
lena35
Štunfek sem menda jaz med najstarejšimi patudi hči imam menda najstarejšo je stara16 let tk da mi bo v velikooooooooo pomoč saj že komaj čaka ,hodi pa na zdravstveno in imajo nego dojenčka in mi nonstop razlaga kako in kaj.Druače pa našuser posted image še kr veselo skače po trebuhu in mislim da še nebo kr.Tudi mene g ne gleda spodaj ker pravi da je bolje pustit in čim manj šarat notri ,čeprav me pa malo zanima kaj se tam  dogaja  ali sem  že kaj odprtauser posted image  Ah bomo že videli ko se bo začelo ,upam da čimprej.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.10.2008 16:44:30   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Valla,pri meni je prvi porod trajal dobre 3 ure,kaj pa zdaj??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mbd0411
evo ti povem iz izkušenj user posted image user posted image user posted image za manco je blo vse skup tri ure....mal več s klisitjem in predrtjem mehurja.....zdej pa mi piše v papirjih trajanje poroda 1 uro vse skup pa je blo uro in pol...user posted image user posted image user posted image user posted image tko da boš tud ti k jaz boš vidlauser posted image user posted image user posted image tko hitro bo šlo da ne boš dojelauser posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce ne jamrat za trebuškom jaz ga že pogrešam.user posted image user posted image user posted image .danes sem šla na vago in mam 12 kg manj....v nosečnosti sem se zredila 10..tko da ne obupat če ste šle preveč gor..no jaz mam đe svojih full preveč.....

vianne jaz se tud izogibam surovi zelenjavi in sadju pa seveda stročnicam...kar napenja....drugo pa jem jajca, jogurte. meso , rdečo peso, svinjsko tud kak košček suhe salame sem probala pa ni blo nič narobe....glede dojenja ti kr vstrajaj....bo začelo tečt boš vidla...naša mi iz ene dojke poje 90 to naj bi bil njej obrok...ma je tolk požrešna da mi tud drugo sprazni in seveda potem bruhamo...je bla danes patronažna pa smo se mal premalo zredili sam 20g namesto50g pa ni še nič panike ker mi iz ene dojke poje obrok mi je tud rekla da se more to še vse skupaj utečt tko da punce je komaj začetekuser posted image user posted image user posted image čez mesec bo vse ok boste videleuser posted image user posted image user posted image

ira ira dobrodošla te jutri dam na seznamček...user posted image user posted image user posted image ne mi prej it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

sem vam dolžna še porodno zgodbo celo.....bom spisala bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.10.2008 17:33:24   
Lovely
Jaz imam G privat na Metelkovi, zraven ZD - dr. Jerman Kačič Polono in mi bo v sredo vzela 10 € za pregled za streptokok. Se mi ne zdi hudo. Pa sama mi je rekla tako da se mi zdi pri njej ta pregled nič nenavadnega - kvečjemu redna praksa... Nasploh sem ful zadovoljna z  njo, sicer je pa itak ena in edina, ki sem jo imela od svojega prvega pregleda v življenju...

IraIra - dobrodošla med nami.

Sem danes govorila s sister-in-law (kako se že slovensko reče sem pozabila), ki živi v Londonu in mi je razlagala kako so se iz enega takega foruma kot je naš user posted image user posted image oz mamice razvile v eno zelo prijetno skupino in zdaj ko imajo malčke cca 6 mesecev imao neke svoje groups, danes so imele music group in tko. Ful luštno. Sem se takoj pohvalila kok smo fajn bejbe tu gor user posted image .

Mene je danes po 13. uri VSE minilo, nič me ne boli, ne pritiska, ne muči. Tko da bom izkoristila in šla na en sprehod z možičkom takoj ko pride dam.

Kje so še kake bebike danes???

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.10.2008 17:56:59   
PikicaStonoga
Pozdravljene, drage moje ;)
MOj dragi aja, ker je utrujen, meni se pa ne da ,,,čeprav ne bi blo slabo, da bi malo počivala, samo to gre meni zelo težko od rok ;) ležanje namreč ...
Ha,če je taka cena za streptokok tudi pri moji G, potem sploh ne bom razmišljala in bova nardile v sredo, pa ne vem zakaj imam v glavi, da je okol 50€, to bi me pa na rit vrglo:(
Drugače sem dane spreživela lep dan s svojim dragim, zdaj sva ravno po kosilu, potem imava pa še mal v planu cotke pogledat, datna poličke, zvečer pa spet kostanj pečt :)žLovely, za vikned ne bom nič na bajti ker imammo pri tašli do PON eno praznovanje, cel bikend torej, računak naslednji teden ...se bova še zmenili :) Aja, sister-in-law je pa svakinja,-vi pa ste ena mednarodna družina ;)sej lepo to jaz sem tud vendo rada potovala, zdje s ebo pa to mal ustavilo z družinico in hiško ...
nč dekleta, se mi ne da niti na računalniokm sedet, bom pomila posodo,potem a mojga tbudila, da grvea mal na sprehod :)
Palep večer

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 18:34:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 989
10.10.2008 18:43:41   
jerikou
valla si ti tudi pri dr. Šubic?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.10.2008 18:49:40   
stunfek
kok fajn klepetamo :) se kr neki dogaja..samo izgleda, da danes ne bo nic z novimi dojencki? morda ni prava klima :)
nekaj ste omenjale polno luno...kdaj bo to?

aja, pozabila izreci dobrodoslico iraira! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.10.2008 18:56:20   
janja 27
AFNICA MALA SPOROČA:

KU-KU NELI TU. VČERAJ OB 23.41 SEM PRIŠLA NA SCET TEŽKA 3080 G IN VELIKA 50 CM. VSI TRIJE SMO SUPER...

čestitke novi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.10.2008 18:58:48   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

AFNICA MALA SPOROČA:

KU-KU NELI TU. VČERAJ OB 23.41 SEM PRIŠLA NA SvET TEŽKA 3080 G IN VELIKA 50 CM. VSI TRIJE SMO SUPER...

čestitke novi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ups sorry za zamenjavo črke na svetuser posted image user posted image user posted image no sej itak vemo zakaj se gre ne......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.10.2008 19:12:18   
suzy124
Čestitka afnica mala čim več cartanja in čim prejšnji prihod domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.10.2008 19:12:54   
corti
Dobr večer!

Evo da se vam še jaz malo javim! Sem bila danes na sprehodu okoli Blejskega jezera! Vam povem da tega ne prakrticeram več do konca nosečnosti! Sem tko zmatrana in v bolečinah, da komaj še diham...pa vmes se mi je kri iz nosa ulila, da sem kar ene 15 min sedela na klopici, ker ni nehala teči!

Čestitam vsem novim mamicam!user posted image  

Iraira dobrodošla med nami....veš na 14.10. ima kar nekaj  nosečnic PDP v Kranju! Baje ima moja g 3 nosečnice na ta dan! Tko da glede na to, da je luna zna bit kar gužva user posted image

Kar se tiče vaginalnih pregledov...mene je samo zdaj preledala...ker je morala ugotoviti ali gre za plodovnico ali izcedek! No pa je bil izcedek! Tudi jaz ne vem...kako je stanje! Imam pa v ponedeljek AC da vidimo kakšna je plodovnica! Sem pa slišala da ta pregled ni ne vem kaj prijetn! Bomo videli!

A se kateri dogaja da ji kosti med nogami pokajo, kukr da bi se naravnale nazaj ko vstanete! Meni tko pokajo in bolijo....ma pa saj vidim da vse nekaj tožimo po bolečinah!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.10.2008 20:03:38   
lena35
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE AFNICA MALA ZA MALO NELI SI ME PA PREHITELAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.10.2008 20:04:03   
M_mojca
AFNICA MALA, ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU NELI!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.10.2008 20:04:15   
ZalaTM
ooo pa smo le dobili danes tudi dojenčka,...čestitke za malo Neli Afnica mala , .....

joj ko bi res bilo tako, da je v drugo hitreje,...upam res da bo tako,...ker meni je tudi ze res vse presedlo od bolečin in veliiiikega trebuha naprej,...hehe,...

drugače pa tudi jaz ne maram vaginalnih pregledov,... tudi med porodom, joj se spomnim prvič samo videla sem da je babca stopila v sobo pa se mi je obrnilo, ker sem vedela da mi bo spet šarila tam doli,...potem so imeli pa še eno praktikantko in še ona za njo,...ajej,...pa saj vem da se morajo učit,...ampak jej,...tko kot si rekla Štunfek, na 4-5 ur bi blo čist ok.

Drugače se mi je pa nekaj umiril moj pikec, tko da upam, da se pripravlja in zbira pogum,....drugače pa luna,...hm kaj pa vem,....ne vem če to res kaj vpliva,....najbolje da počakamo in vidimo ,....saj ni več daleč,....zdaj pa res ne več,....

papa, lepo noč.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.10.2008 20:14:03   
jolie

Ojla!!!

Komaj sem vas našla, tako ste pridne s tipkanjem user posted image user posted image user posted image

Najprej se moram zahvaliti Janji27 za lepe besede v povratnem sms in seveda čestitati vsem, ki ste se mi pridružile v čudoviti svet materinstva. Hvala tudi vsem, ki ste mi čestitale ob rojstvu moje srčice.

No, medve s Teo sva prišle domov iz porodnišnice po skoraj enem mesecu oz. treh tednih za Teo. Mami je bila čisto iz sebe, ko so prišli povedati, da greva lahko domov. Boj za gramčke je bil hud vendar sva si izborile potrebnih 1960gr in teta pediatrinja naju je pohvalila in nagradila z odpustnicama user posted image .  Danes ima Tea že 1980gr in je imela prvi obisk petronažne sestre, ki je bila izredno prijazna. Same pohvale, več takih.

Jaz se počutim dobro, rana po CR je zaceljena (vsaj površinsko), se pa še vseeno razvajam s počivanjem, ker sem enostavno švoh. Pomoje tudi od 4-tedenskega ležanja v porodnišnici.

Toliko zaenkrat, da se vam javim...sem pogrešala vaše komentarje in nasvete, ki so mi velikokrat prišli prav.

Za vse, ki ste še v veselem pričakovanju...božajte svoje trebuščke in uživajte v brcikah svojih srčkov...jaz pogrešam prav to, čeprav imam mojo lepotičko v naročju. Res je neverjeten občutek, ko ti pod srcem raste bitjece.

Mirno nočko vsem!!!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 20:15:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ZalaTM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?