|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
8.10.2008 13:11:30   
Dajadada
TALCY, DREAM, LEVINJAA, ACJOM, RENDIuser posted image user posted image user posted image ...čestitke za hčerkice in sinčke. Uživajte v lubčkanju in objemčkanju vaših štručk.

Jaz imam pa jutri rok, pa pregled s CTG-jem. Bomo videli, če se kaj pripravlja, ali ga bo treba ven zbezljat, tako kot prvegauser posted image . Imam občutek kot da še nekaj dni ne bo nič...no ja, nikoli se ne ve.
Danes sem si vzela čas za lenarjenje, še vedno v pižami poležavamuser posted image . Potem ne bo toliko časa, moram zdaj izkoristit. Zgleda, da mi je mali dal še nekaj časa, da si malo spočijem pred njegovim prihodomuser posted image .
user posted image  uživajte še zadnje dni in tedne vaše nosečnosti. Naj bodo dnevi sladki, brez bolečin. 

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.10.2008 13:12:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly pol si čist out veš da ne smeš imet toliko otroka na prsih...prsa morajo počivat da se mleko dela sicer pa sem bila jaz kot ti pri manci sedaj se že utečena jaz sem metki v porodnišnici dajala dodatek od prvega do tretjega dne četrti dan smo zvečer doma včeraj sem jo že samo dojila ponoči se mi zbuja na 3 ureuser posted image user posted image tko da spim k top pa še to jo vzamem k sebi in se podojive in spi pri naju...
sicer sem jaz manco imela tud non stop na prsih pa ni blo mleka potem k sem ji dala dodatek je spala tri ure in je mleko počasi prišlo....tko da se ne sekiraj če boš dajala dodatek....jaz sem pri manci vstrajala dva tedna potem pa smo se dojile 10 mesecevuser posted image user posted image sicer ti ne solim pameti sem ti tela napisat sam svojo izkušnjouser posted image user posted image user posted image

drugače pa sem že včeri imela polno hišo obiskovuser posted image user posted image so viseli pri meni od petih do pol desetih zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem imela tako stanovaje da te kap....ja no sem vseeno mislila da me bodo pustili malo na miru mah..bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image dobro da je metka pridna.....

Toliko časa si imela obiske? Uffff pa saj si komaj domov prišla.... a niso znal domov najdet al kako?

Jaz imam mleka dosti, ker mu vedno teče po kotičkih ko vleče, samo res ne zdržim da mi toliko časa visi na dojkah enostavno sem izmučena. Danes dopoldne je bilo spet dvakrat po uro pa pol, pa sem šla spet dodatek narest, upam da bo zdaj kaj spal. Ker je že od petih naprej pokonci.
Ma ful mi je zanimivo, ko mi te svetovalke za dojenje rečejo, dajte mu čimvečkrat in takrat ko to hoče dojit, samo naš bi res rad nonstop. Pol sem pa jaz zmučena, tečna in res nismo za nikamor.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 877
8.10.2008 13:29:07   
ZalaTM
Janja27 ful si pridna s seznamčki, kaj bi me brez tebe,...

joj sam ti obiski, jaz ne razumem da ne morejo dati 1 mesec miru, ali pa se vsaj malo razvrstiti,...meni je to tudi taka muka,...pa ko na začetku še tko rabimo mir,...ah jej,...

strij tudi jaz nimam nič, pa mam ogroooomen trebuh, pa tudi mazala nisem nič,...pa +15kg mam,....moram kar potrkat,....tudi prvič jih nisem dobila,...tko da upam da tudi tokrat ne bo,.....

zdaj pa šibam na kosilo,..papa

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.10.2008 13:36:55   
Marisha
Živjo vse nosečke in seveda novopečene mamice!

Uf, par dni me ni bilo gor pa je že en kup novih oktoberčkov, vsem mamicam iskrene čestitke !!!user posted image  
Midva z mojim lumpom sva super, ponoči me je nekaj "šraufalo" ampak ne vem, če so bili to popadki, ker bom prvič rodila in si sploh ne znam predstavljati kako to izgleda user posted image  user posted image

Ravno so me klicali iz gin. ambulante, da moram jutri ponovno oddat vzorec vode, ker je zaden izvid zelo slab, zdaj pa pijem kot "Žolna", da bo jutri boljši izvid user posted image  user posted image .

Drugače pa čakamo na našega lumpa, bomo videli ali bo prišel v nedeljo, ko imam rok ali kaj prej oz. kasneje.

Lepo vas je brati!

Lep pozdrav,

Marisha user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 879
8.10.2008 13:49:26   
PikicaStonoga
Za seznamček:
naslednji pregled+CTG 15.10.2008

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 880
8.10.2008 13:58:23   
afnica mala
Najprej čestitke vsem novim mamica; Acjom, levinja, Rendi- veliko crtanja in spančkanja!

Jaz pa prihajam iz porodnišnice. Najino bejbo lahko pričakujeva najkasneje v torek, 14.10. Odobrili so mi CR, ker je v medenični in tehta že 3.600, pa tudi obseg glavice je 36.  Sploh ne moreva verjeti, takooo kmalu. Imam pa spet slabo vodo, tako da sem oddala še en vzorec, jutri pokličem za rezultate. Izak bodo ok- to se pri meni pojavlja že vso nosečnost.

Zdaj bom poskusila malo zaspati, ponoči, če vse skupaj seštejem, sem spala 4 ure- od strahu- pritisk sem imela zjutraj nenormalno visok zame, no po drugem merjenje čez 3 ure je bil že ok.
Včeraj sem si kupila nove čevlje, ki so mi ful lepo sedle, danes sem se zbudila s tako otečenimi gležnji, da sem zgledala kot klobasicauser posted image .
strije- sem se zredila 14kg, pa sem bila ziher, da jih bom imela polno, ker jih imam iz mladosti po riti in glej, presenečenje, nobene nove- naj tako tudi ostane!!!

corti- ti bom poslala na ZS, ti pa kar uživaj na sprehodu, moj nažalost nima časa, mi je pa obljubil še en dan, ki bo najin (sobota ali nedelja)

obiski- jim mislim kar povedat, če me bodo motili. Sestra me je danes spraševala za porodnišnico kako želim, obiski ja ali ne, pa sem ji povedala da zaenkrat mislim NE. Možu pa sem tudi rekla naj svojim pove, pa saj bo dovolj časa potem doma. Pa še čas prehladov je.

Zdaj grem pa res počivat, potem pa imam še 5 dni, da naredim vse tipi-topi!!!

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 881
8.10.2008 15:45:48   
B.M.
Vidim da nekaj podatkov na seznamu manjka user posted image naš Matic je bil težak 3220g in dolg 48cm prav taki srčkam malček je bil oz je še vedno,čeprav je sto na urouser posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.10.2008 16:09:02   
PikicaStonoga
Kako ste kaj dekleta?
Jaz sem cel dopoldne malo urejala stvari glede hiške, kii jo gradiva in zgubljala živce zarad Marlesa ...šlampasti in površni kot vsi majstri! c c c c c
Potem sem mal bluzila po internetu, zdaj sem se s taščo vrnila iz trgovine, še malo pa grem po sovjega možeka v službo, sem ga zjutraj peljala in je zdaj brez avta.
Potem pa greva skupaj na parcelo še eno izolacijo dokončat, pa mal pospravit smeti pa mal pomest ...mal migat ;) Potem zvečer upam, da bo čas za en sprehod z rokico v roki dokler sva še sama in se imava še čas držat za roke, no potem bova pa za voziček! ;)
Lep večer, dekleta!

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 883
8.10.2008 16:50:05   
Tejčika29
Hojla!

Najprej čestitke vsem novim mamicam, lepo se cartajte in bravo user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem pa pridna, sem mojemu celo diplomsko prebrala in napake popravla, vmes sem bila na dolgem sprehodu s kavico seveda, pa tudi včeraj sva z mojim naredila dolg krog okoli enega jezera. Delam malo na kondiciji, da bom pri porodu in kasneje v boljši formi. Če berem Jolly vidim, da jo bomo res veliko rable - kondicije mislim.

Zredila sem se ca. 11 kg, strije nobene, ker se mažem vsak večer. Sigurno je razlika, ker imam kožo res voljno, mehko. Še vedno pijem malinov čaj in malo masiramo presredek, upam da bo pomagalo.

Lepo se imejte in uživajte!

Aja, za seznam CTG + pregled 15.10.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.10.2008 18:13:35   
stunfek
Ojla. Pregled je za mano. Nic posebnega. Naslednji pregled imam 15.10. Vzeli so mi kri in mi bodo pregledali vse sorte med drugim tukaj tudi rutinsko cekirajo HIV, kar pri nas ni obicajno. Je rekla, da sicer lahko odklonim ampak da me potem obravnavajo kot da sem HIV pozitivna  user posted image Ocitno so tukaj pac drugacne razmere. Itak, da sem pristala saj ce dam kri se ne pozna kaj dosti, ce vzamejo malcek vec za HIV test. Me je pa malo spiknilo, ker ne vem zakaj mi tega ni ze pri prvem obisku omenila. Malenkost sicer ampak me je malo zmotilo.

Sicer pa samo poslusa srcek in preveri kako lezi (z rokami) nic kaj hudo informativnega. Tukaj sploh ne delajo CTGjev, tako, da jaz ga se nisem dozivela :) pri nas se to zdi ena glavnih "dejavnosti" ob koncu nosecnosti, a ne? :)

se pa danes, priznam, precej sitna :) saj bo minilo. ful me v krizu boli pa busi mi bolj pogosto kot sicer otrdeva...na zalost se nic rednega :) jutri je tukaj praznik in je mozek doma...koncno bomo malo vec skupaj! Idealen dan za rodit (spet sanja svinja kukuruz). user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 885
8.10.2008 18:19:42   
lena35
Štunfek,tudi jaz nimam CTG prej kot na rok ,tako da grem takrat v celje pa pregleda tudi nimam več ,tao da sva z g  zaenkrat zaključili.Kaj hočem vsak g ima svoja pravila.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.10.2008 18:37:53   
stunfek
zanimivo lena35. ampak ce mene vprasas tudi ne vidim razloga zakaj bi sploh se hodila na preglede takole redno na teden dni, ker se mi zdi, da itak ne pove nic pametnega. to, da je ziv pa valjda sama vem, saj skoz miga :) kot zanimivost naj povem, da si morda bolj pozoren na vse, ker cisto vsakic vse placas. vsak pregled, vsako konzultacijo, vsak pregled krvi. danes sem za pregled placala 2000 rupij (konzultacija in analiza krvi) to je priblizno 35 evrov. Saj se morda ne zdi veliko ampak ce moras prav vsakic v denarnico sec pa tudi ni prijetno :) najbrz nisem navajena, saj je pri nas vse drugace. za porod sem se ze pozanimala in me bo vse skupaj prislo (ce bo slo vse kot po maslu in brez epiduralne) 36.000 rupij ali po nase okoli 600 evrov. Kar niti ni drago :) ampak valjda da ce moras sam placat je ze to dovolj. To je cena za delux sobo user posted image torej sobo s klimo in v njej si sam oziroma je se ena postelja za partnerja. "Paket" pa je za dva dni...v bistvu si odpuscen v 24 urah po porodu al nekaj takega. Ce pa se nisi za odpust potem dodatno placas sobo 4000 rupij na dan (65 evrov). Seveda vse kar je ekstra, sploh kaksna zdravila za dojencka ali kaksni posegi se vse placa ekstra. No, tolk kot zanimivost, kako to poteka tukaj in kaksne so cene. Aja, ce bi vzela epiduralno potem bi bilo se kaksnih 100 evrov drazje. Niti ni tak hud strosek, ne?

Skratka vse bo samo naj ze pride moj bejbos :)

Stunfek

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.10.2008 19:04:53   
vianne
No končno se vam javljam...

smo doma in se že cartamo. Trenutno spi in sem vas prišla na hitro pokukat. Jaz sem O.K. in izkoristim vsako minutko, da lahko počivam. Še vedno me bolijo šivi, padlo mi je železo ...  no kaj naj rečem me je tale CR kar zmartral. Upam, da bom hitro spet na stari poti kar se tiče počutja.

Vsem bi se rada tudi zahvalila za čestitke in skrbi... Mi je že Janja27 v porodnišnici vse povedala. Ja, ja smo se spoznale... sem zelo vesela.... smo se hitro vklopile.

Čestitam pa tudi vsem novim mamicam ... joj kako sem vesela!!!!!

Upam, da vas bom uspela prebrati za nazaj...  čeprav ... napisale ste ogromno.

Tako jutri vas pridem pogledat za več časa in vam tudi napišem kako je vse skupaj potekalo.

Lahko noč vsem skupaj. Miren spanec, malo joka, veliko hitrih nebolečih porodov.... želim vsem skupaj!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.10.2008 19:20:43   
ZalaTM
oj Vianne, dobrodošla nazaj oba z user posted image , lepo se crkljajta, si nam pa kar na hitro vmes ušla,...v glavnem same lepe trenutke ti želim, pa mirne noči,....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.10.2008 21:22:00   
amor real
Vianne, me veseli, da si že doma. Upam, da si po mojem odhodu dobila kako dobro cimro v sobi. Midva s Tomažem sva dobro, malo ga dajejo že krči, drugače pa je še vedno priden fant.

Si še kaj pišemo.

CIAO

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.10.2008 8:01:21   
ZalaTM
Dobro jutro oktobrčice,....

jaz pa šibam zdaj na CTG - imam ob 9ih,...upam da kaj konkretnega pokaže, ali pa vsaj nakaže da se kaj dogaja,....zjutraj predno sem vstala, sem si gledala trebuh in zibko zraven postlje pa sem si misla, zakaj tale bunka ni tam noter hehe,....user posted image user posted image user posted image , malo težek že postaja,...upam,da mi danes uspe nahecat G da mi pogleda vsaj kolk kg priblizno ima,....

no evo,....za vas tale slastna kavica user posted image user posted image user posted image - po vašem okusu, jaz pa res grem počasi, še v kopalnico, potem pa k zdravniku,...papa

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.10.2008 8:08:31   
sončnica24
Dobro jutro, še vse spiteuser posted image .

Pri meni pa se bodo zdaj očitno začele težave, mi ta noga ne da miru, pa malo težje sem se začela obračat ampak kaj je glavno da grem samo enkrat na wc in to ponavadi ok. 1ih in potem spim nekje do pol osmih. Tako da vsaj to, ta noga pa bo že nehala bolet.

Jolly nam so v MŠ povedali da če dojenček full pogosto pije da je dobro če si predno ga pristaviš malo mleka iztisneš ker je to na začetku bolj vodeno al kako ti naj napišem. Mogoče imaš tega mleka full dosti pa se res ne naje dovolj. Pa še če se hitro zbudi mu isto dojko pristavit da se sprazni. Sicer pa je verjetno v teoriji to slišati dosti lažje kot potem v praksi izvajati.

Upam da pridobimo danes kakšnega novega dojenčka.

Jaz pa čakam jutri na predzadnji pregled pri svoji G in prvi CTG tako da upam da mi reče da se že kaj pripravlja da ne bom rabla čakat čez rok, čeprav kje še je 24.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.10.2008 8:13:15   
stunfek
a, soncnica, tudi ti si ena tistih nas, ki cakamo bolj na konec meseca :) en dan sva samo narazen v roku :)
ne, vem no, ampak res je tecno tole cakanjena koncu. saj potem vem je veckrat tezko kot ne in se spominjas nazaj brezskrbni cas, ko je bil bejbi se varno zapakiran :) ampak point je vendarle v tem, da pride ven user posted image

danes smo vsi doma je v indiji en praznik (dasara holidays). ne bomo nikamor sli samo doma lepo lenarili...

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.10.2008 8:18:14   
afnica mala
Dobro jutro,

jaz sem pa danes malo boljš spala, ampak še vseeno sem 2 uri gledala v zrak.  Ko se zbudim kar nekaj premišljujem, pa trebuh mi ful otrdeva, ponoči in čez dan. Otečena sem tudi precej- roke in noge.

Zdaj pa pride frizerka. Se bom pobarvala čimbolj natur rjavo, da bo zdržalo nekaj časa. Danes bom urejala stvari doma (pranje, kuhanje za skrinjo...), jutri pa bom celo dopoldan leteča. Zdaj grem pa še malo potelovadit z rokami in nogami, če bo kaj pomagalo.

vianne- danes si 9 dan po CR, kaj ne? Kako zgleda to sedaj? Boli še vedno, kaj ne, kaj pa lahko že delaš?

LP

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.10.2008 9:22:05   
Lovely
Dobro jutro še z moje strani,

prav lep jutranji obred mi je tole - kavica in ve punce user posted image ... za mano je taka zelo čudna noč, čudne sanje, otrdevanje trebuha, švicanje, sploh ne znam opisat... Pa še prej sem bila res skoraj že kronično zaprta zdaj pa driska... user posted image
Pa ravno danes imam ful enih opravkov tako da si zdaj nabiram moči.

Zdaj razumem vse, ki so mi govorili, da je zadnji mesec to čakanje najhuje... Še dobro, da preberemo lepe novice od novih bejbijev in mamic... Pa najdeš si par svetlih točk in gre...

Če je katera jutri za kak kofe naj pove, medve s Pikicostonogo greva malo čvekat :)

V glavnem, lep dan vam želim in vsem, ki imate pregled ali PDP danes - good luck!!!

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.10.2008 10:15:53   
sončnica24
Jaz sem zdaj gledala seznam kaj rabim za dojenčka ko grema domov in P pa piše da moraš imeti 7 plenic? Zdaj pa mi ni nič jasno. Ena je tista za enkratno uporabo, pa dve rabiš za široko povijanje in potem še tista ena ki je kot peščena ura, kaj pa naj z ostalimi tremi?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.10.2008 10:17:47   
janja 27
COCCINELLA sporoča

DANES OB 5 H JE NA SVET PRIJOKALA user posted image user posted image   GAJA MAZVITA user posted image user posted image   TEŽKA 4300 G IN VELIKA 53 CM S POMOČJO CRuser posted image user posted image

vse čestitke novi družiniciuser posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.10.2008 10:20:28   
janja 27

OKTOBRKA BODOČA MAMI SPOROČA

RODILA SE JE LARISA ZJUTRAJ OB 7.21h, TEŽKA JE 3200 g IN VELIKA 49 cm. Obe sma ok!!!!
user posted image
ISKRENE ČESTITKE!!!!!

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.10.2008 10:20:35   
lena35

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA GAJO KI JE TUDI KONKRETNA PUNCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE PA TUDI ZA LARISOuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lena35 -- 9.10.2008 10:21:53 >

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.10.2008 10:25:53   
janja 27

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  J U L I J user posted image user posted image user posted image

11.07.08

mamici SNESKA  (32 let, LJ) VITA, 790 g in 35 cm

user posted image user posted image user posted image  S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

19.09.08

mamici JOLIE (29 let, NM) TEA, 1650 g in 44 cm

22.09.08

mamici TANJI29 (29 let) MANCA, 2730 g in 48 cm
mamici BLANKA1 (23 let, MB) FIONA, 3500 g in 50 cm
mamici FREJA  ANJA 2880 g in 48 cm

user posted image user posted image user posted image  O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA, 3720 g in 54 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA, 4010 g IN 53 cm

04.10.08

mamici LEVINJAA (30 let, LJ) MAJA 3710g in 51 cm

07.10.08

mamaici RENDI (29let, KP) ENEJA 3750g in 52 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici BODOČA MAMI (Ptuj) LARISA 3200g in 49 cm

user posted image

user posted image user posted image user posted image  A V G U S T user posted image user posted image user posted image

25.08.08

mamici LANA34  (35 let)  MATIC, 980 g in ? cm

user posted image user posted image user posted image S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

10.09.08

mamici VEKI_222 (29 let, Trbovlje) TIMOTEJ, 2630 g in 48 cm

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ, 2750 g in 48 cm
mamici SONČEK75 (33 let) UROŠ, 3600 g in 52 cm

27.09.08

mamici B.M. MATIC, ? g in ? cm

user posted image user posted image user posted image  O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici  VIANNE (30 let, Pivka) TIBOR, 2980 g in 48 cm

02.10.08

mamici VALLA TILEN, 4200 g IN 55 cm

03.10.08

mamici JANA_K (23 let, Vipava) JAKOB, 3440 g in 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ ? g in ? cm
mamici ZVEZDA17 (25 let, Idrija) TIAN, 3740 g in 55 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NAC ? g in ? cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm
mamici ACJOM (23let, LJ)  KLEMEN 3920g in 54 cm

user posted image user posted image user posted image    R   A   Z   M   E   R   J   E user posted image user posted image user posted image  

user posted image   - 11     user posted image - 14

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?