M_mojca
|
Živjo so in mamice!! NAJPREJ ČESTITKE COCCINELI IN BODOČI MAMICI!!!! ŽELIM VAMA MIRNIH NOČI IN VELIKO CARTANJA!!!! Jutri imam pregled, CTG, pa še PDP, a ne upam kaj veliko, da se bo kaj zgodilo. No ja, narava že ve . Mogoče pa moj čaka, da še piškote spečem za bodoče goste, potem bo pa mogoče potrkal "na vrata" Ja, ravno se spravljam piškote pečt, a sem brez idej , katere bi, da bi čim dlje ostali sveži! Kakšen predlog??? ZalaTM, mogoče me boš pa prehitela! Čeprav maš rok nekaj dni kasneje Strije: jih mam že od prej, zaradi debelosti in nato hitrega hujšanja, zdaj pa mislim da ni na novo nobene, čeprav sem dala tolk kil gor. Ni pa nič estetsko za videt, ne. Sem si rekla, da se bom tud po porodu mazala z oljem, da mi bodo hitreje zbledele, pa koža se bo mogoče mal hitrej skrčla. Obiski: upam da ne bodo preveč tečni. Ne morem vedet kako se bom počutila po porodu, a upam, da bom OK, pa da jih takoj v začetku ne bo preveč. Želim si le,da pride na obisk moja mama in pa sestra . jolly123, kako uspevaš kombinirat dojenje in dodajanje? vianne, ti le počivaj, saj tako kot naravni porod, tudi carski rez ni enostavna stvar za telo. Moja sestra ga je imela in je rabila kar nekaj časa, da se je opomogla. Upam, da imaš ob sebi najbližje, ki ti pomagajo, saj je tako lažje. Ona je bila sama (no, moža ima, a je bil veliko v službi). Vidva z ce kar lepo cartajta in kombinirajta prijetno s koristnim . sončnica24, tiste ostale plenice pa mislim da so mišljene poleg še kakšne tetra pleničke, tudi tiste za enkratno uporabo (npr. pampers). Jaz mam pripravljene 3 tetra plenice, eno povijalno pa 3 za enkratno uporabo. Za tisti čas ko se bomo pripravljali na odhod iz porodnišnice, bo menda dovolj . Zdaj grem pa še kaj koristnega nardit pa mogoče dobim kako idejo še za piškote, kasneje pa spet pridem pofirbcat, če je kakšna novopečena mamica med nami Lep preostanek dneva!