|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
4.11.2008 12:03:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tako...v pol ure sem spedenčkalauser posted image user posted image  stanovanje....zdej pa še vas malo preberem in grem na zasluženi počitek....

ne vem, če sem vam povedala,..selimo se.....

opa a na boljše? no itak da na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image dej kej več povej....
pa v pol ure vse pospraviš.... al mate skos tok posprvljeno da ni velik dela al pa si ornk hitra...
Katjuša..ti pa si lisica....user posted image user posted image  dobra taktika...ni čudno da je Florjan tak nabrit...user posted image user posted image user posted image

še pomisla nisme da ma to po meniuser posted image user posted image user posted image

Majchy...mau je res nepirjetno htela pomagat...mau je neroden vse izpadlo....bi morala preden sta šla v nakup tebe vprašat....
Ne sekiraj se.....user posted image user posted image user posted image
A lahko jst -midva prideva na vajino kosilo??

to se pa nisme spomnla jst bi tud majchy pa ena je dala idejo da prjatle povab..... evo dodajam nas februarčice povabi bomo vse zmazaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
4.11.2008 12:04:20   
Maksi1
Dan punce.

Kolko ste pridne - ste že ful načvekale.

Darilo za možeka: jaz nikoli ne falim, če mu plačam masažo (npr. tajsko ma ful rad, ker ga pogosto hrbet boli)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
4.11.2008 12:04:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka
P.S.: Mate kaj sončka kje??

Pupka 

ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
4.11.2008 12:05:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

Ojla telebajski user posted image

Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat user posted image , pa sem cele dneve doma.

Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf.
ola!!
smo res čveke na kvadratuser posted image user posted image user posted image
jaz sem se tudi 5 kg zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
4.11.2008 12:07:29   
Čebel@
ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilouser posted image user posted image user posted image

katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
4.11.2008 12:09:33   
petrap

Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat user posted image , pa sem cele dneve doma.

Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf.

ja saj smo res prave čveke...tretje tromesečje se začne s 27. tednom...jaz mam zdaj +8kg, tko da...ti se nimaš kaj sekirat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
4.11.2008 12:10:33   
sunny24
Pupka...sej jst bi tudi sončka mela, pa ga ni...user posted image

Ajvy, super za selitev. Nč nam nisi povedla! Kam pa greste?

orto2, mislim da je od 26t dalje 3. tromesečje. Ja, kile rastejo...jst sem do zdej na +5 al +5,5. Bomo vidli drugi teden pri G...tista njena vaga tam mi je malo sumljiva. Sem se zadnjič pred pregledom doma vagala, pa sem mela 1 kilo manj kot pri njej. Pol me je pa sestra mal napiz..., da sm šla 3 kile gor...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
4.11.2008 12:14:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola!!
jaz sem se tudi 5 kg zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se....................7kg user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
4.11.2008 12:15:58   
orto2
Ja, res ste čvekeuser posted image

Ampak, mene pa ne tehtajo  pri gin, se kar sama doma. Ne vem pa kaj bo, če me bodo enkrat tam, ker pol bo pa hudič. Meni zmeraj doma kaže manj.

Pol pa še 1 ted pa še 3 mesece, jupi!!!!!!!!!!!

EJ, kda pa greste v materinsko šolo? mIdva greva 1. dec v ljubljano. Še kdo?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
4.11.2008 12:16:26   
Ajvy
A se spomnete ,ko sem bila u iber slabe volje......no, takrat se je moj oči, s katerim trenutno živimo pod isto streho odločil, da bo prodal stanovanje....in mi...mi pa naj bi ga kupil...jasno je, da sem trenutno kreditno nesposobna..zato je ta varianta in mnogo drugih močnih variant...zaradi katerih sem bila še slabše volje...propadlo.....potem pa smo le dobili pom manjše stanovanje..prek vez...ena očijeva znanka...s solidno najemnino...da bomo lahko prišli skozi...

nisem vas htela obremenjevat s svojimi težavami...sam je bilo kar grozno...nisem vedla kje bomo...pa itak da nas ne bi ven vrgo..samo cajt si je mau čuden zbral...no, še dobr da je ta teta tolk popustila, da je najemnina spodobna in da bomo samo pet nadstropij višje...kar pomeni da lahko TArja še vedno hodi v isti vrtec (tega me je bilo najbolj strah).....

zdej sem mau pomirjena...čeprav nas čaka veliko dela...vsaj ,mamo kje bit...oči pa bo tudi šel s svojo na svoje...pa bomo vsi bolj veseli....sam ne vem kaj je bilo treba tolk časa tiho mašo špilat, pa se en druzga izogibat.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
4.11.2008 12:16:41   
rebeka84
jaz sem se zredila za 9kg, tretji trimester se začne s 29.tednom
http://www.bambino.si/nosecnost_po_tednih_3_trimesecje

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
4.11.2008 12:17:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ajvy, super za selitev. Nč nam nisi povedla! Kam pa greste?

Ja ajvy - super za selitev, vidš, da se je vse uredilo in je blo samo še vprašanje časa. user posted image

Zdej pa hitr vse povedat, kdaj, kam, v koliko, kako, ma sej veš vseuser posted image

aja no sej si že povedalauser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 4.11.2008 12:18:32 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
4.11.2008 12:17:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tako...v pol ure sem spedenčkalauser posted image user posted image  stanovanje....zdej pa še vas malo preberem in grem na zasluženi počitek....

ne vem, če sem vam povedala,..selimo se.....

opa a na boljše? no itak da na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image dej kej več povej....
pa v pol ure vse pospraviš.... al mate skos tok posprvljeno da ni velik dela al pa si ornk hitra...

ne ne...boh ne dej...sej skoz govorim da imamo bombo....samo sem tekala gor pa dol...pa je šlo...sej ni zglancal...samo mal bolj je urejen na prvi pogled user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
4.11.2008 12:18:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ola!!
Jaz sem se....................7kg user posted image

jst pa za 2,5 kg.....grem zdej jest,...moram vas nekak ujet user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
4.11.2008 12:21:16   
Čebel@

A se spomnete ,ko sem bila u iber slabe volje......no, takrat se je moj oči, s katerim trenutno živimo pod isto streho odločil, da bo prodal stanovanje....in mi...mi pa naj bi ga kupil...jasno je, da sem trenutno kreditno nesposobna..zato je ta varianta in mnogo drugih močnih variant...zaradi katerih sem bila še slabše volje...propadlo.....potem pa smo le dobili pom manjše stanovanje..prek vez...ena očijeva znanka...s solidno najemnino...da bomo lahko prišli skozi...

nisem vas htela obremenjevat s svojimi težavami...sam je bilo kar grozno...nisem vedla kje bomo...pa itak da nas ne bi ven vrgo..samo cajt si je mau čuden zbral...no, še dobr da je ta teta tolk popustila, da je najemnina spodobna in da bomo samo pet nadstropij višje...kar pomeni da lahko TArja še vedno hodi v isti vrtec (tega me je bilo najbolj strah).....

zdej sem mau pomirjena...čeprav nas čaka veliko dela...vsaj ,mamo kje bit...oči pa bo tudi šel s svojo na svoje...pa bomo vsi bolj veseli....sam ne vem kaj je bilo treba tolk časa tiho mašo špilat, pa se en druzga izogibat.....
user posted image user posted image user posted image vsaj pod streho ste.........zdej bo šlo samo še na boljš boš vidlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
4.11.2008 12:22:36   
sunny24
Ajvy, no, sam da ste lepo zrihtali in da bo Tarja v istem vrtecu ostala. user posted image user posted image user posted image   Sam je pa res malo čuden trenutek za prodajat stanovanje...Ja no...Važno je, da ste zrihtali neki, da vam ustreza!

Sem zdej šla v knjigo pogledat, kako so ta trimesečja...Torej:

1. 1t-12t
2. 13t-25t
3. 26t-40t

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
4.11.2008 12:23:13   
Pupka

Čakaj malo... Kako 5 kg plusa?? Jaz sem se od začetka do zdaj zredila 15kg user posted image

Prvič pa v celotni nosečnosti 30kg user posted image user posted image  Pol so šli pa hitro vsi dol.... user posted image user posted image   Še mal več sem jih sklesala user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
4.11.2008 12:33:53   
sunny24
Ah pupka, sej se marca 2009 zberemo na forumu "hujšajmo skupaj" pod temo "Trebuškarce hujšajo" user posted image user posted image user posted image ...
Bojo kilce kar šle stran! Še posebi pa tebi, če si že v 1 vse kile zgubila + še neki zravn. Pridna si bla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
4.11.2008 12:34:19   
Shuka

Čakaj malo... Kako 5 kg plusa?? Jaz sem se od začetka do zdaj zredila 15kg user posted image

Prvič pa v celotni nosečnosti 30kg user posted image user posted image  Pol so šli pa hitro vsi dol.... user posted image user posted image   Še mal več sem jih sklesala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image super zate pupika, tolk, da nas nau preveč skrbel za te kile, kakor pridejo grejo al naj bi, če se po porodu potrudimo.user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
4.11.2008 12:35:12   
petrap
pupka super za skenslanje kg...ti nam daješ upanje, da vseen še ni vse izgubljeno...in da se da pol vseen nazaj pridt...user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
4.11.2008 12:36:08   
Pupka
Saj zato se ne sekiram...
Težje je hujšat ko si želiš le 5 kg manj.... Preverjeno user posted image

Če jih bo več za uničit bo motivacija toliko večja!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
4.11.2008 12:39:02   
brkn83
2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: Petek 7.11.08 OB 17.30
KJE: CELJE

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

KDAJ: sobota, 8.11.

1. Brkn83
2. Katjuša in Florjan
3. Vesnozaver + mozek
4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto
( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju )
5. Deja + možek (če bo dobil prosto)

Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!!
No ka zdej ne bo noben aveč prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
4.11.2008 12:40:06   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image super zate pupika, tolk, da nas nau preveč skrbel za te kile, kakor pridejo grejo al naj bi, če se po porodu potrudimo.user posted image

No ja... tu nekje... pridno vozit sončke na sprehod.... Itak bo treba pazit kaj pojest- tako da si po porodu v bistvu že avtomatsko na shujševalni.

Razen če cele dneve ležiš, gledaš otročka medtem ko spi in te za povrh še kdo razvaja v smislu, da ti vse na rit prinese! Takih (ne)srečnic pa mislim da je bolj malo!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
4.11.2008 12:42:00   
Katjusa

ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilouser posted image user posted image user posted image

katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov?

ja mam rada matematiko sicer kolk še kej znam ne vem sam pomoje še kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
4.11.2008 12:43:25   
Katjusa

Ajvy me smo zato tu da si dajemo moralno podporo tak da ko pridejo težki časi si se kr izpovejuser posted image user posted image user posted image

drgač pa super za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image boste vsak čist zese kar je še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?