Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:03:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tako...v pol ure sem spedenčkala stanovanje....zdej pa še vas malo preberem in grem na zasluženi počitek.... ne vem, če sem vam povedala,..selimo se..... opa a na boljše? no itak da na boljše dej kej več povej.... pa v pol ure vse pospraviš.... al mate skos tok posprvljeno da ni velik dela al pa si ornk hitra... Katjuša..ti pa si lisica.... dobra taktika...ni čudno da je Florjan tak nabrit... še pomisla nisme da ma to po meni Majchy...mau je res nepirjetno htela pomagat...mau je neroden vse izpadlo....bi morala preden sta šla v nakup tebe vprašat.... Ne sekiraj se..... A lahko jst -midva prideva na vajino kosilo?? to se pa nisme spomnla jst bi tud majchy pa ena je dala idejo da prjatle povab..... evo dodajam nas februarčice povabi bomo vse zmazale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:04:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Dan punce. Kolko ste pridne - ste že ful načvekale. Darilo za možeka: jaz nikoli ne falim, če mu plačam masažo (npr. tajsko ma ful rad, ker ga pogosto hrbet boli)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:04:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka P.S.: Mate kaj sončka kje?? Pupka nič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:05:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. ola!! smo res čveke na kvadrat jaz sem se tudi 5 kg zredila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:07:29
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitke če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilo katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:09:33
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. ja saj smo res prave čveke...tretje tromesečje se začne s 27. tednom...jaz mam zdaj +8kg, tko da...ti se nimaš kaj sekirat...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:10:33
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka...sej jst bi tudi sončka mela, pa ga ni... Ajvy, super za selitev. Nč nam nisi povedla! Kam pa greste? orto2, mislim da je od 26t dalje 3. tromesečje. Ja, kile rastejo...jst sem do zdej na +5 al +5,5. Bomo vidli drugi teden pri G...tista njena vaga tam mi je malo sumljiva. Sem se zadnjič pred pregledom doma vagala, pa sem mela 1 kilo manj kot pri njej. Pol me je pa sestra mal napiz..., da sm šla 3 kile gor...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:14:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. ola!! smo res čveke na kvadrat jaz sem se tudi 5 kg zredila Jaz sem se....................7kg
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:15:58
|
|
|
|
orto2
|
Ja, res ste čveke Ampak, mene pa ne tehtajo pri gin, se kar sama doma. Ne vem pa kaj bo, če me bodo enkrat tam, ker pol bo pa hudič. Meni zmeraj doma kaže manj. Pol pa še 1 ted pa še 3 mesece, jupi!!!!!!!!!!! EJ, kda pa greste v materinsko šolo? mIdva greva 1. dec v ljubljano. Še kdo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:16:26
|
|
|
|
Ajvy
|
A se spomnete ,ko sem bila u iber slabe volje......no, takrat se je moj oči, s katerim trenutno živimo pod isto streho odločil, da bo prodal stanovanje....in mi...mi pa naj bi ga kupil...jasno je, da sem trenutno kreditno nesposobna..zato je ta varianta in mnogo drugih močnih variant...zaradi katerih sem bila še slabše volje...propadlo.....potem pa smo le dobili pom manjše stanovanje..prek vez...ena očijeva znanka...s solidno najemnino...da bomo lahko prišli skozi... nisem vas htela obremenjevat s svojimi težavami...sam je bilo kar grozno...nisem vedla kje bomo...pa itak da nas ne bi ven vrgo..samo cajt si je mau čuden zbral...no, še dobr da je ta teta tolk popustila, da je najemnina spodobna in da bomo samo pet nadstropij višje...kar pomeni da lahko TArja še vedno hodi v isti vrtec (tega me je bilo najbolj strah)..... zdej sem mau pomirjena...čeprav nas čaka veliko dela...vsaj ,mamo kje bit...oči pa bo tudi šel s svojo na svoje...pa bomo vsi bolj veseli....sam ne vem kaj je bilo treba tolk časa tiho mašo špilat, pa se en druzga izogibat.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:17:02
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ajvy, super za selitev. Nč nam nisi povedla! Kam pa greste? Ja ajvy - super za selitev, vidš, da se je vse uredilo in je blo samo še vprašanje časa. Zdej pa hitr vse povedat, kdaj, kam, v koliko, kako, ma sej veš vse aja no sej si že povedala
< Sporočilo je popravil Shuka -- 4.11.2008 12:18:32 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:17:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Tako...v pol ure sem spedenčkala stanovanje....zdej pa še vas malo preberem in grem na zasluženi počitek.... ne vem, če sem vam povedala,..selimo se..... opa a na boljše? no itak da na boljše dej kej več povej.... pa v pol ure vse pospraviš.... al mate skos tok posprvljeno da ni velik dela al pa si ornk hitra... ne ne...boh ne dej...sej skoz govorim da imamo bombo....samo sem tekala gor pa dol...pa je šlo...sej ni zglancal...samo mal bolj je urejen na prvi pogled
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:18:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. ola!! smo res čveke na kvadrat jaz sem se tudi 5 kg zredila Jaz sem se....................7kg jst pa za 2,5 kg.....grem zdej jest,...moram vas nekak ujet
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:21:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy A se spomnete ,ko sem bila u iber slabe volje......no, takrat se je moj oči, s katerim trenutno živimo pod isto streho odločil, da bo prodal stanovanje....in mi...mi pa naj bi ga kupil...jasno je, da sem trenutno kreditno nesposobna..zato je ta varianta in mnogo drugih močnih variant...zaradi katerih sem bila še slabše volje...propadlo.....potem pa smo le dobili pom manjše stanovanje..prek vez...ena očijeva znanka...s solidno najemnino...da bomo lahko prišli skozi... nisem vas htela obremenjevat s svojimi težavami...sam je bilo kar grozno...nisem vedla kje bomo...pa itak da nas ne bi ven vrgo..samo cajt si je mau čuden zbral...no, še dobr da je ta teta tolk popustila, da je najemnina spodobna in da bomo samo pet nadstropij višje...kar pomeni da lahko TArja še vedno hodi v isti vrtec (tega me je bilo najbolj strah)..... zdej sem mau pomirjena...čeprav nas čaka veliko dela...vsaj ,mamo kje bit...oči pa bo tudi šel s svojo na svoje...pa bomo vsi bolj veseli....sam ne vem kaj je bilo treba tolk časa tiho mašo špilat, pa se en druzga izogibat..... vsaj pod streho ste.........zdej bo šlo samo še na boljš boš vidla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:22:36
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, no, sam da ste lepo zrihtali in da bo Tarja v istem vrtecu ostala. Sam je pa res malo čuden trenutek za prodajat stanovanje...Ja no...Važno je, da ste zrihtali neki, da vam ustreza! Sem zdej šla v knjigo pogledat, kako so ta trimesečja...Torej: 1. 1t-12t 2. 13t-25t 3. 26t-40t
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:23:13
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. Čakaj malo... Kako 5 kg plusa?? Jaz sem se od začetka do zdaj zredila 15kg Prvič pa v celotni nosečnosti 30kg Pol so šli pa hitro vsi dol.... Še mal več sem jih sklesala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:33:53
|
|
|
|
sunny24
|
Ah pupka, sej se marca 2009 zberemo na forumu "hujšajmo skupaj" pod temo "Trebuškarce hujšajo" ... Bojo kilce kar šle stran! Še posebi pa tebi, če si že v 1 vse kile zgubila + še neki zravn. Pridna si bla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:34:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. Čakaj malo... Kako 5 kg plusa?? Jaz sem se od začetka do zdaj zredila 15kg Prvič pa v celotni nosečnosti 30kg Pol so šli pa hitro vsi dol.... Še mal več sem jih sklesala super zate pupika, tolk, da nas nau preveč skrbel za te kile, kakor pridejo grejo al naj bi, če se po porodu potrudimo.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:35:12
|
|
|
|
petrap
|
pupka super za skenslanje kg...ti nam daješ upanje, da vseen še ni vse izgubljeno...in da se da pol vseen nazaj pridt...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:36:08
|
|
|
|
Pupka
|
Saj zato se ne sekiram... Težje je hujšat ko si želiš le 5 kg manj.... Preverjeno Če jih bo več za uničit bo motivacija toliko večja!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:39:02
|
|
|
|
brkn83
|
2. SREČANJE TREBUŠČARK KDAJ: Petek 7.11.08 OB 17.30 KJE: CELJE Prijavljene: 1. BRKN83 2. Katjuša in Florjan KDAJ: sobota, 8.11. 1. Brkn83 2. Katjuša in Florjan 3. Vesnozaver + mozek 4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto ( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju ) 5. Deja + možek (če bo dobil prosto) Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!! No ka zdej ne bo noben aveč prišla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:40:06
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf. Čakaj malo... Kako 5 kg plusa?? Jaz sem se od začetka do zdaj zredila 15kg Prvič pa v celotni nosečnosti 30kg Pol so šli pa hitro vsi dol.... Še mal več sem jih sklesala super zate pupika, tolk, da nas nau preveč skrbel za te kile, kakor pridejo grejo al naj bi, če se po porodu potrudimo. No ja... tu nekje... pridno vozit sončke na sprehod.... Itak bo treba pazit kaj pojest- tako da si po porodu v bistvu že avtomatsko na shujševalni. Razen če cele dneve ležiš, gledaš otročka medtem ko spi in te za povrh še kdo razvaja v smislu, da ti vse na rit prinese! Takih (ne)srečnic pa mislim da je bolj malo!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:42:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitke če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilo katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov? ja mam rada matematiko sicer kolk še kej znam ne vem sam pomoje še kej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:43:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy A se spomnete ,ko sem bila u iber slabe volje......no, takrat se je moj oči, s katerim trenutno živimo pod isto streho odločil, da bo prodal stanovanje....in mi...mi pa naj bi ga kupil...jasno je, da sem trenutno kreditno nesposobna..zato je ta varianta in mnogo drugih močnih variant...zaradi katerih sem bila še slabše volje...propadlo.....potem pa smo le dobili pom manjše stanovanje..prek vez...ena očijeva znanka...s solidno najemnino...da bomo lahko prišli skozi... nisem vas htela obremenjevat s svojimi težavami...sam je bilo kar grozno...nisem vedla kje bomo...pa itak da nas ne bi ven vrgo..samo cajt si je mau čuden zbral...no, še dobr da je ta teta tolk popustila, da je najemnina spodobna in da bomo samo pet nadstropij višje...kar pomeni da lahko TArja še vedno hodi v isti vrtec (tega me je bilo najbolj strah)..... zdej sem mau pomirjena...čeprav nas čaka veliko dela...vsaj ,mamo kje bit...oči pa bo tudi šel s svojo na svoje...pa bomo vsi bolj veseli....sam ne vem kaj je bilo treba tolk časa tiho mašo špilat, pa se en druzga izogibat..... Ajvy me smo zato tu da si dajemo moralno podporo tak da ko pridejo težki časi si se kr izpovej drgač pa super za stanovanje boste vsak čist zese kar je še boljše
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?