|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
4.11.2008 12:45:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilouser posted image user posted image user posted image

katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov?

ja mam rada matematiko sicer kolk še kej znam ne vem sam pomoje še kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

veš smo dobili poskusni test ampak brez rešitev......pa pol ne moreš preverit če si na pravi poti

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
4.11.2008 12:48:09   
Katjusa
Jst sem se v 1. nos zredila 10 kg in po porodu sem se ful zredila zakaj? zato k sem se celo nosečnost pazla in sem jedla res minimalno in veliko sadja..... dobila sem zdravega in debelega otročička sama sem se pa potem redila ker s emi je vsega že tok luštalo da sem norela....
zdej v drugo sploh ne gledam na KG in jem kar se mi zlušta in upam potem na obreten učinekuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdle si grem pa nardiz čokolešnik sem včeraj kupla 2kg vrečo.... kosila pa ne bom kuhala k mojga ne bo domov pride zvečer mami ima repo (je ne jem), Florjan bo torej repo jst pa čokolešnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
4.11.2008 12:49:06   
Katjusa

ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilouser posted image user posted image user posted image

katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov?

ja mam rada matematiko sicer kolk še kej znam ne vem sam pomoje še kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

veš smo dobili poskusni test ampak brez rešitev......pa pol ne moreš preverit če si na pravi poti

pošlji da vidim kaj maš bom poskusla rešt pa še pol lahko dam mojmu v kontrolo tak da bo ziher pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
4.11.2008 12:52:44   
Čebel@
ti lahko na zs pošljem?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
4.11.2008 12:54:43   
Katjusa

ti lahko na zs pošljem?

sem ti poslala na zs moj mail

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
4.11.2008 12:55:27   
sunny24
Katjusa, ti pa boš mela dobro kosilo! Jst si bom to za večerjo oz posladek po večerji prvoščla...user posted image  kaj bi za kosilo, se mi pa sanja ne...Ma sej nism še lačna. Bom pole študirala kaj bi...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
4.11.2008 12:56:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, ti pa boš mela dobro kosilo! Jst si bom to za večerjo oz posladek po večerji prvoščla...user posted image  kaj bi za kosilo, se mi pa sanja ne...Ma sej nism še lačna. Bom pole študirala kaj bi...

ja sej bi jst tud tole za večerjo sam bo pol sadna kupauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
4.11.2008 13:00:08   
akvalina
jaz ful tipkam potem pa prav ta computer WE ARE SORRY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne da se mi vse še enkrat vglavnem ajvy mislim da si bla ti v P v prvi sobi in se nisva vidle ker si pršla pred mano, jaz pa sem odšla pr ta zadnjih.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
4.11.2008 13:03:12   
akvalina
a katera razmišlja o tem da bi za našeuser posted image  kej zašile za maškarce k bomo glih v tem času rodile? Lahko tud kupile!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo gotov kej zašil sam še ne vem kaj.user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
4.11.2008 13:08:02   
akvalina
[img]http://shrani.si/t/r/uM/3E05be6Z/cd[url=http://shrani.si/?Y/uR/vpadNo2/img3628.jpg]user posted image -3-063.jpg[/img][/url]
user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
4.11.2008 13:08:06   
sunny24
Akvalina, kdaj pa je pust drugo leto? Sicer pa jst ne bom še drugo leto šemla, pol, 2010 pa bo šemica...user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
4.11.2008 13:11:05   
akvalina
to je blo letos- naš žan je bil čebelon moja mami miška jaz pa en simpl klovn se je treba znajdt in oblečt kr mašuser posted image user posted image user posted image

tole sem pa sama zašila za žanove prve maškare

user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
4.11.2008 13:11:26   
brkn83
akvalina - kdaj pa je sploh pust naslednje leto? Nisem še nič koledarja gledala. Verjetno bom kaj naredila, al pa kupila. Lani vem da so imeli ful lepe kostume za malčke, ko sem iskala za nečaka.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
4.11.2008 13:13:51   
akvalina
sunny ne vem kdaj točno bojo???

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
4.11.2008 13:15:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

to je blo letos- naš žan je bil čebelon moja mami miška jaz pa en simpl klovn se je treba znajdt in oblečt kr mašuser posted image user posted image user posted image

tole sem pa sama zašila za žanove prve maškare

user posted image

ful lepe maškare sam tele je pa najlepšauser posted image user posted image user posted image user posted image ful mi je všeč.... mislim da bi tud jst lahko res kej zašila sam k pride material draže k da kr kupiš narejeno.....user posted image user posted image user posted image user posted image

PUST pride 24 februarja tak da mislim da za naš res maškare odpadejo

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.11.2008 13:18:49   
akvalina
katjušauser posted image user posted image user posted image  jaz sem se pa že tolk veselila da bom kej zašila zauser posted image . sam da ne bom šla rodit na maškare ker to bi blo pa ful smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.11.2008 13:20:24   
sunny24
Oooo, pol bojo pa v porodni pr meni vsi našemljeni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam še rok morm točno trofnt...user posted image user posted image user posted image  Pa bom lahko rekla, da so mi pomagali ta malo spravt na svet klovn in en miška...user posted image user posted image user posted image user posted image

Akvalina, full si lepo zašila. user posted image user posted image user posted image   Jst se pa že full let nisem nič oblekla za pusta...verejtno zato, ker sem zmiri delala zvečer oz ponoči in sm šla iz prakse...Pa še moj se ne rad šemi, tko da...Bo pa naša ta mala šemica...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
4.11.2008 13:24:55   
Pupka

PUST pride 24 februarja tak da mislim da za naš res maškare odpadejo

No, mi pa se bomo že lahko šemili! user posted image  Bomo že dobra 2 tedna veliki user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.11.2008 13:25:59   
petrap
joj kako lepa šemica...user posted image user posted image user posted image

no jaz mam rok na začetku februarja...sam tud ne vrjamem, da ga bomo že letos kaj našemili...zagotovo pa drugo leto...user posted image user posted image ..joj enih zanimivih stvari na katere sploh pomislila nism...

no še en razgovor je za mano...tko da...ta bi lahko tud bila potencialna kandidatka...user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.11.2008 13:39:44   
claud
a je katera mogoče računalniški frik? rada bi vam poslala eno slikco pa ne vem kako naj jo pošljem da jo boste vidle......me je že zadnjič ful neki zajbavaluser posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.11.2008 14:08:53   
sunny24
claud, kaj pa če jo najprej daš v shrani.si in pol sm prekopiraš? Drugače pa nevem kako gre...

Kje pa ste zdej vse?????

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.11.2008 14:22:24   
Čebel@
jaz imam rok 23 tko da po moje letos za maškarce zvisimo
akvalina.........full luškani kostumčki,najbolj pa čist mejčkenuser posted image user posted image
katjuša.........sem do zdele pisala potem pa pritisnem pošlji pa napiše da je prišlo do napakeuser posted image sem mojga klicala da nej pride da mi bo še enkrat poslov pa prav bova zvečer......men se je pa kar tema nardila........jaz sem 2 tipkala in se matrala on pa ni hotel pridet pomagat......sem ga tok nahrulila,je bil v minuti pri meniuser posted image user posted image user posted image tko da je zdej poslaluser posted image user posted image user posted image zgreda da se je treba samo malo razburituser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
4.11.2008 14:27:05   
Urša08
Ojla!

Kok ste pridne s čvekanjem.user posted image user posted image user posted image

Men tok hitr dnevi bežijo, da sploh ne morem verjet. Sobico smo sestavili , sedaj jo samo še poslikam in prpopam slikico - no kasneje, sedaj ravno Nejc spi.

Glede kil sem se nehala sekirat, sem jih pr Nejcu pridelala 18,5 in jih v 7 tednih vse zgubila. Upam, da bo tokrat tud takouser posted image . Sem pa sedaj tam nekje na +9.

Akvalina kako lepa šemicauser posted image . Blagor vam k znate šivat, jaz sem pri šivanju totalni antitalentuser posted image .

Na srečanje bi jest pršla, če bi blo v Ljubljani oz. če ma katera iz Ljubljane še kak zic frej, da se z njo pripeljem. Drugače pa drugič.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
4.11.2008 14:30:27   
petrap
majchy - danes pa ni tvoj dan...te vsi neki jezijo...user posted image user posted image user posted image ne se jim pustit...

no moj delavni dan se je pa že skoraj končal...jupi...user posted image user posted image user posted image ...še zadnji razgovor mimo...mislm, da mamo 3 kandidatke...to je pa povsem dost...

no da vam še mal statistike povem...mam še natanko 32 delovnih dni user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
4.11.2008 14:30:42   
Katjusa

jaz imam rok 23 tko da po moje letos za maškarce zvisimo
akvalina.........full luškani kostumčki,najbolj pa čist mejčkenuser posted image user posted image
katjuša.........sem do zdele pisala potem pa pritisnem pošlji pa napiše da je prišlo do napakeuser posted image sem mojga klicala da nej pride da mi bo še enkrat poslov pa prav bova zvečer......men se je pa kar tema nardila........jaz sem 2 tipkala in se matrala on pa ni hotel pridet pomagat......sem ga tok nahrulila,je bil v minuti pri meniuser posted image user posted image user posted image tko da je zdej poslaluser posted image user posted image user posted image zgreda da se je treba samo malo razburituser posted image user posted image

sem dobla si se pa ornk na mučla sem misla da boš kr skenirala in poslala..... user posted image user posted image če kej ne bom razumela te tak vprašamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?