Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:45:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitke če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilo katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov? ja mam rada matematiko sicer kolk še kej znam ne vem sam pomoje še kej veš smo dobili poskusni test ampak brez rešitev......pa pol ne moreš preverit če si na pravi poti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:48:09
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst sem se v 1. nos zredila 10 kg in po porodu sem se ful zredila zakaj? zato k sem se celo nosečnost pazla in sem jedla res minimalno in veliko sadja..... dobila sem zdravega in debelega otročička sama sem se pa potem redila ker s emi je vsega že tok luštalo da sem norela.... zdej v drugo sploh ne gledam na KG in jem kar se mi zlušta in upam potem na obreten učinek zdle si grem pa nardiz čokolešnik sem včeraj kupla 2kg vrečo.... kosila pa ne bom kuhala k mojga ne bo domov pride zvečer mami ima repo (je ne jem), Florjan bo torej repo jst pa čokolešnik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:49:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy........si pozabila omet da se selite........čestitke če nebi mogla it v šolo bi vas vse povabila na kosilo katjuša.........ti si mennda ekpert za matematiko-mam prov? ja mam rada matematiko sicer kolk še kej znam ne vem sam pomoje še kej veš smo dobili poskusni test ampak brez rešitev......pa pol ne moreš preverit če si na pravi poti pošlji da vidim kaj maš bom poskusla rešt pa še pol lahko dam mojmu v kontrolo tak da bo ziher prav
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:52:44
|
|
|
|
Čebel@
|
ti lahko na zs pošljem?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:54:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ti lahko na zs pošljem? sem ti poslala na zs moj mail
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:55:27
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, ti pa boš mela dobro kosilo! Jst si bom to za večerjo oz posladek po večerji prvoščla... kaj bi za kosilo, se mi pa sanja ne...Ma sej nism še lačna. Bom pole študirala kaj bi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:56:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, ti pa boš mela dobro kosilo! Jst si bom to za večerjo oz posladek po večerji prvoščla... kaj bi za kosilo, se mi pa sanja ne...Ma sej nism še lačna. Bom pole študirala kaj bi... ja sej bi jst tud tole za večerjo sam bo pol sadna kupa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:00:08
|
|
|
|
akvalina
|
jaz ful tipkam potem pa prav ta computer WE ARE SORRY ne da se mi vse še enkrat vglavnem ajvy mislim da si bla ti v P v prvi sobi in se nisva vidle ker si pršla pred mano, jaz pa sem odšla pr ta zadnjih.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:03:12
|
|
|
|
akvalina
|
a katera razmišlja o tem da bi za naše kej zašile za maškarce k bomo glih v tem času rodile? Lahko tud kupile!!! mi bomo gotov kej zašil sam še ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:08:06
|
|
|
|
sunny24
|
Akvalina, kdaj pa je pust drugo leto? Sicer pa jst ne bom še drugo leto šemla, pol, 2010 pa bo šemica...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:11:05
|
|
|
|
akvalina
|
to je blo letos- naš žan je bil čebelon moja mami miška jaz pa en simpl klovn se je treba znajdt in oblečt kr maš tole sem pa sama zašila za žanove prve maškare
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:11:26
|
|
|
|
brkn83
|
akvalina - kdaj pa je sploh pust naslednje leto? Nisem še nič koledarja gledala. Verjetno bom kaj naredila, al pa kupila. Lani vem da so imeli ful lepe kostume za malčke, ko sem iskala za nečaka.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:13:51
|
|
|
|
akvalina
|
sunny ne vem kdaj točno bojo???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:15:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina to je blo letos- naš žan je bil čebelon moja mami miška jaz pa en simpl klovn se je treba znajdt in oblečt kr maš tole sem pa sama zašila za žanove prve maškare ful lepe maškare sam tele je pa najlepša ful mi je všeč.... mislim da bi tud jst lahko res kej zašila sam k pride material draže k da kr kupiš narejeno..... PUST pride 24 februarja tak da mislim da za naš res maškare odpadejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:18:49
|
|
|
|
akvalina
|
katjuša jaz sem se pa že tolk veselila da bom kej zašila za . sam da ne bom šla rodit na maškare ker to bi blo pa ful smešno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:20:24
|
|
|
|
sunny24
|
Oooo, pol bojo pa v porodni pr meni vsi našemljeni... Sam še rok morm točno trofnt... Pa bom lahko rekla, da so mi pomagali ta malo spravt na svet klovn in en miška... Akvalina, full si lepo zašila. Jst se pa že full let nisem nič oblekla za pusta...verejtno zato, ker sem zmiri delala zvečer oz ponoči in sm šla iz prakse...Pa še moj se ne rad šemi, tko da...Bo pa naša ta mala šemica...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:24:55
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PUST pride 24 februarja tak da mislim da za naš res maškare odpadejo No, mi pa se bomo že lahko šemili! Bomo že dobra 2 tedna veliki
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:25:59
|
|
|
|
petrap
|
joj kako lepa šemica... no jaz mam rok na začetku februarja...sam tud ne vrjamem, da ga bomo že letos kaj našemili...zagotovo pa drugo leto... ..joj enih zanimivih stvari na katere sploh pomislila nism... no še en razgovor je za mano...tko da...ta bi lahko tud bila potencialna kandidatka...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 13:39:44
|
|
|
|
claud
|
a je katera mogoče računalniški frik? rada bi vam poslala eno slikco pa ne vem kako naj jo pošljem da jo boste vidle......me je že zadnjič ful neki zajbaval
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 14:08:53
|
|
|
|
sunny24
|
claud, kaj pa če jo najprej daš v shrani.si in pol sm prekopiraš? Drugače pa nevem kako gre... Kje pa ste zdej vse?????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 14:22:24
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz imam rok 23 tko da po moje letos za maškarce zvisimo akvalina.........full luškani kostumčki,najbolj pa čist mejčken katjuša.........sem do zdele pisala potem pa pritisnem pošlji pa napiše da je prišlo do napake sem mojga klicala da nej pride da mi bo še enkrat poslov pa prav bova zvečer......men se je pa kar tema nardila........jaz sem 2 tipkala in se matrala on pa ni hotel pridet pomagat......sem ga tok nahrulila,je bil v minuti pri meni tko da je zdej poslal zgreda da se je treba samo malo razburit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 14:27:05
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Kok ste pridne s čvekanjem. Men tok hitr dnevi bežijo, da sploh ne morem verjet. Sobico smo sestavili , sedaj jo samo še poslikam in prpopam slikico - no kasneje, sedaj ravno Nejc spi. Glede kil sem se nehala sekirat, sem jih pr Nejcu pridelala 18,5 in jih v 7 tednih vse zgubila. Upam, da bo tokrat tud tako . Sem pa sedaj tam nekje na +9. Akvalina kako lepa šemica . Blagor vam k znate šivat, jaz sem pri šivanju totalni antitalent . Na srečanje bi jest pršla, če bi blo v Ljubljani oz. če ma katera iz Ljubljane še kak zic frej, da se z njo pripeljem. Drugače pa drugič.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 14:30:27
|
|
|
|
petrap
|
majchy - danes pa ni tvoj dan...te vsi neki jezijo... ne se jim pustit... no moj delavni dan se je pa že skoraj končal...jupi... ...še zadnji razgovor mimo...mislm, da mamo 3 kandidatke...to je pa povsem dost... no da vam še mal statistike povem...mam še natanko 32 delovnih dni
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 14:30:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz imam rok 23 tko da po moje letos za maškarce zvisimo akvalina.........full luškani kostumčki,najbolj pa čist mejčken katjuša.........sem do zdele pisala potem pa pritisnem pošlji pa napiše da je prišlo do napake sem mojga klicala da nej pride da mi bo še enkrat poslov pa prav bova zvečer......men se je pa kar tema nardila........jaz sem 2 tipkala in se matrala on pa ni hotel pridet pomagat......sem ga tok nahrulila,je bil v minuti pri meni tko da je zdej poslal zgreda da se je treba samo malo razburit sem dobla si se pa ornk na mučla sem misla da boš kr skenirala in poslala..... če kej ne bom razumela te tak vprašam
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?