|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
3.11.2008 21:53:42   
Čebel@
balonchy......lepe sanje......pa boži vašga razgrajačauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
3.11.2008 21:54:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Maksi...to pa je res nepraktično če je tak težak....
Se strinjam....je še čas..pa itak ko enkrat vidiš ta pravega....ne moreš iti stran user posted image user posted image user posted image

Claud..a ti si pa za pekoče??
Country je dober ja.....njami.....redim se od samih misli.....user posted image user posted image

Jaaa...sam da je pikantno pa je dobr....pa še ena fajn stvar je v tem....k pol več piješ- glede na to da sm mela pred nosečnostjo lohk 2 dcl vode dost za cel dan.....zdj se pa kr o litrih govori...user posted image .-....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
3.11.2008 21:54:51   
brkn83
2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: Petek 7.11.08 OB 17.30
KJE: CELJE

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

KDAJ: sobota, 8.11.

1. Brkn83
2. Katjuša in Florjan
3. Vesnozaver + mozek
4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto
( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju )
5. Deja + možek (če bo dobil prosto)

Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!!

Birdy - upam, da se Neli kmalu pozdravi. Res škoda, da ne boste mogli priti v soboto.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
3.11.2008 21:55:32   
birdy

Birdy..to pa je zanimivo...tolk mau pikic...sej HB....ampak jst po mojem ne bi vedla...pa a še kakšen drug znak spremlja njene norice....še dobr d je tvoj omenu....

Oh Ajvy, mene skrbi kaj še bo. Tole se je dons pokazal, jutr je lohk že vsa pikastauser posted image  Pa upam da ne bo. Zaenkrat še nima res nobenega znaka, ampak sej pravim... Strah me je kaj bo jutr. Ma pa ene 5 res velikih pikic, pa neki mičkenih. Sam za te ta mčkene sumim da bojo ratale velike. Bomo videl.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
3.11.2008 21:56:19   
Ajvy
Drage moje trebuškarce....sem šla zmerit moj trebuh...imam 104 cm obsega user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
3.11.2008 21:56:37   
Čebel@
brkn......a veš da sem šele dele vidla da imava na isti dan PDPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
3.11.2008 21:57:31   
Čebel@

Drage moje trebuškarce....sem šla zmerit moj trebuh...imam 104 cm obsega user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo raste

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
3.11.2008 21:58:09   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud......ne vem če si vidla vprašanje......si že bla v MŠ??jaz pa glih brez načota vse jemuser posted image user posted image user posted image
brkn.........maš tudi še kar pestro.........skupej nam bo ratalo-sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne nism bla še v MŠ-k sm že pred enim mesecem vidla tm na plakatu da je tm od 7 mesca dalje pa sm rekla bom naslednjič vprašala....no pol je pa blo kot je blo....user posted image ...no pa sj mam tebe tuki...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image mi2 z mojim pa v tako picerijo k nimajo načota sploh ne gravauser posted image user posted image sva oba čist obsedena s tem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
3.11.2008 21:59:14   
birdy

A veš da sem šla prov merituser posted image  Ga mam  103 cm. Ma do februarja vas bom pomoje vse šišnla.user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
3.11.2008 21:59:37   
Čebel@
no jaz vas zapuščam.........me že tazadnja boli pa učke mi skupi ulečeuser posted image grem se še mal k možku stisnit........lepe sanje vsem in se tipkamo jutri.......nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
3.11.2008 21:59:38   
brkn83
majchy- js sem tebi že na srečanju rekla, da imava na isti dan PDP.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
3.11.2008 22:00:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud......ne vem če si vidla vprašanje......si že bla v MŠ??jaz pa glih brez načota vse jemuser posted image user posted image user posted image
brkn.........maš tudi še kar pestro.........skupej nam bo ratalo-sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne nism bla še v MŠ-k sm že pred enim mesecem vidla tm na plakatu da je tm od 7 mesca dalje pa sm rekla bom naslednjič vprašala....no pol je pa blo kot je blo....user posted image ...no pa sj mam tebe tuki...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image mi2 z mojim pa v tako picerijo k nimajo načota sploh ne gravauser posted image user posted image sva oba čist obsedena s tem

user posted image user posted image user posted image user posted image fino-potem bova pa skupej hodiliuser posted image se vidimo v sredo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
3.11.2008 22:01:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy- js sem tebi že na srečanju rekla, da imava na isti dan PDP.
ajauser posted image imam nosečniško sklerozouser posted image user posted image user posted image  mi je oproščeno a neuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.11.2008 22:02:42   
brkn83
moj je že v postli in me že nestrpno pričakuje, tk da vas zapuščam. Se grem še malo cartat, potem pa spat.

Majchy - lepo spi in se spočij pa se beremo jutri.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.11.2008 22:04:14   
Maksi1
Tudi jaz grem.
Lahko noč.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.11.2008 22:05:13   
claud
majchy- no fino da bomo skupi v MŠuser posted image user posted image

jst grem tud pod tuš pa spat.... pridne bodte, božite bušije, pa se tipkamo jutri!!!

nočko!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.11.2008 22:08:10   
Ajvy
Balonchy...user posted image user posted image user posted image  ti pa vedno tako lepo name misliš ....
HVALA  user posted image user posted image user posted image
lepo ajejta user posted image user posted image

Claud....jst sem ista...sam brez pekočih stvari....tolk spijem v user posted image  ko nikoli ne....
pol pa posledično več na wc hodimuser posted image user posted image

Birdy...a veš, da o noricah..pa res nič ne vem...čaki grem po knjigo....evo..
norice povzročajo srbeče izpuščaje, ki se razvijejo v mehurčke, napolnjene s tekočino...otrok se tik pred pojavom izpuščajev in še nekaj dni potem na splošno počuti slabo. muči ga glavobol in ima rahlo povišano temperaturo....otrok si opomore v 7-10 dneh....
kaj lahko storite sami:
- naj veliko pije, če ima vročine, zbijte
- dvakrat na dan okopajte otroka v mlačni vodi , s čimer boste ublažili srbenje...vodi dodajte natrijev hidrogen karbonat ali losion ki vsebuje oves
- z antihistaminikom boste oblažili srbenje
- postrizite otroku nohte, da boste zmanjšali nevarnost poškodb ob praskanju,,,,ponoči tanke rokavičke,...
- lahka, ohlapna oblačila,ki ne dražijo kože...izogibajte se volne.....
evo ,to sem našla ...upam, da ti bo malo v pomoč...če pa že vse to veš..pa oprosti za vmešanje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 3.11.2008 22:14:49 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.11.2008 22:09:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

A veš da sem šla prov merituser posted image  Ga mam  103 cm. Ma do februarja vas bom pomoje vse šišnla.user posted image user posted image

ti kar upaj....konkurenca je huda...si vidla prej tisto  slikico user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.11.2008 22:10:27   
Ajvy
nočko vsem....lepo ajejte....

jst grem tudi....je že moja ura....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.11.2008 22:24:26   
Katjusa
Punce....ste kaj razmišljale o tem, kaj boste rekle, ko vas bo kdo vprašal, kaj naj vam prinese ob rojstvu ??

prvič me ni noben nič vprašaluser posted image user posted image user posted image user posted image upam da me drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
3.11.2008 22:25:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Katjusa, še mal boljša novica, tvoja porodniška za brezpolesne, ki je ista kot za študenta je zdej že skor 190 eu user posted image

super si mi še polepšala že tako lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.11.2008 22:34:19   
Katjusa
sej ne morem verjet kak čvek sem zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image ja no pa drugič..... zdej nimam časa vsega pokomentirat sam je blo kr zanimivo branje.....
mi smo bli pa spet mal v trgovinah moj si je 2 srajci kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da bo lepi...
pol smo šli pa še v špar po nekaj fasnge in sem kr presenečeno pogledala k je trgovka rekla 80€ čeprav smo mel čist poln voziček in smo res kr metal not vse kar smo vedl da rabmo.... tak da mamo spet nekaj zalogeuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav to še daleč ni vs ekra rabmo za cel mesec.... bi blo pa fino če bi blo....

zdej šibam pa pod tuš in tv gledat pa mandarine jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepe sanje in se tikpamo ju3

kaj na srečanje so povabljeni tud možeki?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
3.11.2008 22:36:55   
glen
Čir,
Upam da je še kira pokonci,čene pa nič.
Dobrodošla ta nova februarčica.
Vsem ki ste imele dane spregleduser posted image .
Pa 3xuser posted image user posted image user posted image za dobre nakupe.
Sem si šla tudi jaz buši zmerit in moj znese 87 cm.
Katjusa a veš da nisem nič zrihtala glede shrani.si,pa danes spet vaših slik nevidim ,me prov jezi ker ko berem kako komentirate slike si jih jaz lahko le predstavljam glede vaših opisovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
3.11.2008 22:53:16   
sunny24
Ajvy, sej sm zastopla, kaj si misnla, sam sm se jst čudno izrazla...prov študirala sem zravn, kako naj napišem, da ne bo čudno izpadlo...Sam mi ni ratalo! Sorry. Sicer pa ja, če že, pol naj me vprašajo, kaj manjka al pa kake bone.user posted image
Zadnjič si me vprašala, kaj je to ješprenka...Mineštra narjena iz ješprena al ječmena (sej ne vem, kako se reče po SLO user posted image )...A sem ti kej pomagala?

Sam bušije pa mate že lepe...jst si nič ne merim...Si bom mogla en dan, ampak nevem, če bo kaj, k mam sam uni papirnat metr od Lesnine in se mi zdi da je največ 100cm...Bom mogla doštukat...user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.11.2008 6:44:14   
Jutro,

danes vas pa jaz postrežem z jutranjouser posted image in kakšnouser posted image ...ne morem spat že skoraj od 04:00 naša pikica ima plesne vaje pa še nisem prava nekaj me hormončki dajejo in ne morem spat joj sam sploh ne vem kako bom zdržala popoldne v službi ko zdej ne morem spat bom že...

Trebuščke imate pa prav luštne moj je že tud tk velik da kr hudouser posted image user posted image user posted image  moja Laura mi reče mami ti imaš pa tak buši ko da si že v devetem mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image  pravijo da otroci ne lažejouser posted image user posted image user posted image ...merim si ga pa raje ne ker tak ni takega metra za mojega velikega buhijauser posted image user posted image user posted image ...

Pa še moj se je zdele vstal ko mu nisem dovolila spat kk sem hudobnauser posted image user posted image  in sem zdee zvedla da moram Lauro peljat ob devetih k otrodontu tako da je prav da sem se vstala...

Lep dan vam želim

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?