Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:53:24
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jst na darilo začnem mislt dosti prej in pol mu rečem da ej ugiba kaj mu bom letos kupla in seveda on našteva vse kar si želi in pol izkoristim in mu nekaj od tega kupim.... sevede pa za vsako stvar k reče rečem a-a tko že kak teden zbiram ideje za božička
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:55:34
|
|
|
|
petrap
|
katjusa - ja jaz tud upam, da bo tko pr men...da bo na koncu prav lepo šlo...če pa se bo kaj zapletlo, je pa itak treba zaupat osebju v porodnišnici...če oni ne vejo, kdo pa ve... ...pa še pravjo, da če si bl sproščen, bolše je...tko da, zakaj bi se pol sekirale že zdaj... no smo imeli zdaj en razgovor...je bla super punca, tko da do sedaj je tale najbolša...mamo pa še 3 danes...no upam, da si ne bo premislila, če jo zberemo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:57:53
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.........zasebno sem ti poslala katjuša super taktika ti jo bom ukradla oz.sposodila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:10:32
|
|
|
|
akvalina
|
ne da se mi pisat vas sam berem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:11:58
|
|
|
|
Čebel@
|
dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhala vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!! se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:12:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ne da se mi pisat vas sam berem lenobica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:17:26
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhala vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!! se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavla oh majchy...ti si kar daj duška...sam mislm,da tašča ni imela slabih namenov...me si pač vse kar one naredijo bolj ženemo k srcu...tko je...sam se pa strinjam,da bi se lahko prej posvetovala s tabo...ne se jezit..saj hrana pa tud lahko en dan stoji.... ... maš pa več časa, da kaj zapoješ svoji punčki...pa mal jo pocrtaš...al pa mal sebe razvajaš...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:20:35
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Madonca, spet ste načvekale full strani... Sem se tako napokala zajtrka, da zdej tudi dihat ne morem, ta mala je pa ponorela...je pršla domača marelična marmelada do nje... Katjusa, to si pa fajn pogruntala, kako do darila za tvojega dragega. Pa lepo, da ne pogrunta... Mi2 se pa ponavadi kar zmenmo, kaj bi rada oz vidimo, če nam kaj manjka, pa si pol to nabavimo. claud, darilo??? Kot si že sama napisala, kako majco, drugače pa mu lahko daš tudi kako slikico od vašega v okvir, kak priročnik za očke (navodila za uporabo al pa hura, očka bom), modelček njegovega sanjskega avta... Nevem, sam ideje kaj bi lahko... petrap, bravo za sam še 3 mesece do konca. To bo šlo full hitro mimo! Pa fajn za razgovore...emo pametno kandidatko boš pa 100% najdla! Pregledi...hitro potem poročat, kako je blo! Sm se šla zmerit čez bušija...95 cm...še mam neki fore!!! Sem itak 3/4 stvari pozabla kaj sete napisale, tko, da brez zamere!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:33:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhala vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!! se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavla res nerodna situacija, pa ko bi ti vsaj en dan prej povedala..... zdej jo pa raje kr vprašaj če bo ju3 tud ona malico pripravljala če želi pomagat pa nej dej ji veselje se pač vama kak € prešpara sams e morte naprej zment da ne boš kupovala in stran metala....... ne se jezit sej veš jeza škodi lepoti.... nasmej se in reč hvala bogu da nam hoče pomagat pač kot sem rekla zmente se kdaj bo ona dala in kdaj ti pa bo vse lepše in lažje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:34:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhala vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!! se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavla oh majchy...ti si kar daj duška...sam mislm,da tašča ni imela slabih namenov...me si pač vse kar one naredijo bolj ženemo k srcu...tko je...sam se pa strinjam,da bi se lahko prej posvetovala s tabo...ne se jezit..saj hrana pa tud lahko en dan stoji.... ... maš pa več časa, da kaj zapoješ svoji punčki...pa mal jo pocrtaš...al pa mal sebe razvajaš... vem da ni mela slabih namenov ampak pri njej je kot bi govoril stena-pa še stena bi prej pogruntala ma se ne mislim obadat z njo k me bo samo želodec bolel
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:36:51
|
|
|
|
Katjusa
|
kaj bi jst dala za taščo k bi mi kej naredla al pa kupla pa da bi me vprašala če kej za bebo rabim al pa kako lepo darilo za florjana mah eni pač ne znajo zase za čike majo za vnučke pa ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:37:38
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ne se sekirat in jezit zaradi tašče, ker boš ratala stara, grda in gubasta... Ti pa verjamem ja, da te je pogrelo, vsaj da bi ti prej povedala, da ne bi šla hrana v nič! Za jutri se pa kar zmente, kdo bo nardil malco!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:42:53
|
|
|
|
Čebel@
|
mah vem da se bo zgodba ponovila že danes ob treh ko jim skuham kavo.......med tem ko grem jaz preštet kok jih bo pilo kofe,ona že nalije vodo in cukra(pa sloh ne ve za kok ljudi)in pol se je enkrat moj jezu name ker je en delavec osta brez kave ker jo je premalo skuhala(pa preveč cukrala)in sem mu povedala da 2 kuharci ne moreta biti v kuhinji!!!! drugač sej pravim nebi mela nič proti samo nej mi prej pove-sej jo nebi ugriznila,samo prišparala bi mi mozganje kaj nej kupim in letanje po trgovini.......drgač smo se pa zmenili da ekstra za delavce ne bomo kuhali ker isto računajo z malico ali pa brez tko da nebi midva v minus tolkla!! no pustimo ženščino ker starga konja ne moreš spremenit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:43:44
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ne da se mi pisat vas sam berem lenobica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:46:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kaj bi jst dala za taščo k bi mi kej naredla al pa kupla pa da bi me vprašala če kej za bebo rabim al pa kako lepo darilo za florjana mah eni pač ne znajo zase za čike majo za vnučke pa ne tudi za tvojo taščo velja da starga konja ne moreš spremenit.........tud moja mama(od mami tašča)je šus od babe in midve s tamalo nikol nisva nič dobile,bratranec pa sestrična pa full.....pa kaj češ nardit?nič!nardit se da ti je vsdeeno ker pač nismo taki da bi pol neki metal naprej,če sam ne pogrunta da dela razlike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:46:31
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kaj bi jst dala za taščo k bi mi kej naredla al pa kupla pa da bi me vprašala če kej za bebo rabim al pa kako lepo darilo za florjana mah eni pač ne znajo zase za čike majo za vnučke pa ne no jaz pa mam hvala bogu fajn pošlihtano glede teh stvari...tašča kuha, pa je... ..pa se nč ne kregamo...pa tud kupi tko rada kaj...al nama pa denar da...zdaj nama bo plačala omaro za na hodnik...ma ful je fajn, ker drugače bi bla popolnoma brez dnarja...no je pa res, da naju vedno vpraša če bo to okej, oziroma mene vleče v trgovino, pa si zberemo (jo vseeno mal upoštevam, ker je ona plačnik, pa tud sicer mamo podoben okus), pa plača...je res dobro imet tkole nekoga... aja...no je pa tud slaba stran...ko je slabe volje, rada kaj očita...no to se je do zdaj zgodil enkrat...tko da katjuša ti vsaj nima kaj očitat kdo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:46:43
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dele sem se spet s taščo ruknila!!!!midva z mojim sva si neki zamislila za delavsko malico(full zud nakupla)potem sem pa prišla dol v kuhinjo pa ona men prbije da si je ona zamislila da bi jim golaž skuhala vse lepo in prav,ampak a men nejpa hrana zgnile????in pol me je full žalostno začela gledat,če mi je prav(pa vse je bilo že skuhano) in sem sam rekla da mi je vseeno da nej dela kar ji paše.........ji bom pa povedala,da je to najina hiša,da delavci delajo za naja in ne zanjo in da je moja skrb kaj bojo jedli.....skos se rine zraven........priv na živce mi gre krava stara!!!! se opravičujem,sem mogla dat ven iz sebe ker me je rez raz.kurila in jo bom en dan po moje kr zadavla Majči, bod vesela, da ti ni treba kuhat, ziher vse ne bo zgnilo kar sta nakupila, kaj lahko vseeno data v skrinjo, če pa je res kak višek, pa da ne bo šlo v nič, (spet odvisno kaj sta kupila) pa povabita prijatelje na eno večerjico in ju pogostite, al pa iz kupljenega kaj takega skuhaj, da daš lahko v skrinjo. Pusti tašči to veselje, če se je že ponudila, ji pa vseeno povej, da naj drugič kak dan dva prej reče, da ne bosta po nepotrebnem zapravljala denarja, če bo mela spet kak tak preblisk.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:47:55
|
|
|
|
Ajvy
|
Tako...v pol ure sem spedenčkala stanovanje....zdej pa še vas malo preberem in grem na zasluženi počitek.... ne vem, če sem vam povedala,..selimo se..... petrap..kak mora biti fajn imet razgovore...tko vse vajeti v rokah...oh, po eni strani že prav pogrešam to...po drugi strani...mi je pa všeč biti doma.... Jst pravim...glede poroda....če bom jst pridna in bom upoštevala sestre bodo tudi one mene...in tako je bilo v prvo...sem se potrudila ...in tudi babca se je fu...nekak tko vzajemno.... Katjuša..ti pa si lisica.... dobra taktika...ni čudno da je Florjan tak nabrit... Akvalina....ti lenobica mala..... Sem te že 500 krat vprašala...kaj sva se potem videli v P ali ne?? Majchy...mau je res nepirjetno htela pomagat...mau je neroden vse izpadlo....bi morala preden sta šla v nakup tebe vprašat.... Ne sekiraj se..... A lahko jst -midva prideva na vajino kosilo??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:48:58
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mah vem da se bo zgodba ponovila že danes ob treh ko jim skuham kavo.......med tem ko grem jaz preštet kok jih bo pilo kofe,ona že nalije vodo in cukra(pa sloh ne ve za kok ljudi)in pol se je enkrat moj jezu name ker je en delavec osta brez kave ker jo je premalo skuhala(pa preveč cukrala)in sem mu povedala da 2 kuharci ne moreta biti v kuhinji!!!! drugač sej pravim nebi mela nič proti samo nej mi prej pove-sej jo nebi ugriznila,samo prišparala bi mi mozganje kaj nej kupim in letanje po trgovini.......drgač smo se pa zmenili da ekstra za delavce ne bomo kuhali ker isto računajo z malico ali pa brez tko da nebi midva v minus tolkla!! no pustimo ženščino ker starga konja ne moreš spremenit A ma tašča čist preveč časa pa premal dela okol bajte, da bi delala svoje delo .
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:56:14
|
|
|
|
Pupka
|
Ojej... ste pa res divje... jaz še prebirat ne utegnem- sicer sem v službi, pa mam kar pestro... Doma pa skoraj ne utegnem do računalnika, ker so igrce bolj pomembne! In še kožo mi je začelo vlečt, tak da se pridno čoham, mičkino pa kar spi- očitno paše čohanje Sicer pa vidim da so tudi tašče na udaru... Jaz upam da bo moja pridna, ker če ne bomo zobe kazali (sicer so bolj slabi, pa nič zato) P.S.: Mate kaj sončka kje?? Pupka
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:57:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mah vem da se bo zgodba ponovila že danes ob treh ko jim skuham kavo.......med tem ko grem jaz preštet kok jih bo pilo kofe,ona že nalije vodo in cukra(pa sloh ne ve za kok ljudi)in pol se je enkrat moj jezu name ker je en delavec osta brez kave ker jo je premalo skuhala(pa preveč cukrala)in sem mu povedala da 2 kuharci ne moreta biti v kuhinji!!!! drugač sej pravim nebi mela nič proti samo nej mi prej pove-sej jo nebi ugriznila,samo prišparala bi mi mozganje kaj nej kupim in letanje po trgovini.......drgač smo se pa zmenili da ekstra za delavce ne bomo kuhali ker isto računajo z malico ali pa brez tko da nebi midva v minus tolkla!! no pustimo ženščino ker starga konja ne moreš spremenit A ma tašča čist preveč časa pa premal dela okol bajte, da bi delala svoje delo . full ji je dolgčas ker moj in tast delata na bajti,in je prej k njemu(tastu) hodila sitnarit zdej pa ne upa ker so pač delavci tam in samo sitnari po bajti........pravi da je stara da ne more delat okoli bajte(to potem delata tast in moj)jaz se zaprem kle gor v stanovanje k ne mislim pri njej uspodi viseti in poslušat tračev
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 11:58:44
|
|
|
|
Čebel@
|
pupika......takoj je treba pokazat zobe pri nas je tok grdo vreme,čist za spat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:00:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 full ji je dolgčas ker moj in tast delata na bajti,in je prej k njemu(tastu) hodila sitnarit zdej pa ne upa ker so pač delavci tam in samo sitnari po bajti........pravi da je stara da ne more delat okoli bajte(to potem delata tast in moj)jaz se zaprem kle gor v stanovanje k ne mislim pri njej uspodi viseti in poslušat tračev Kaj pa če bi jo prosila, da začne štrikat za bebico copatke al pa kak puloverček, karkoli, da jo zamoti. Čeprov če sem lahko iskrena, bi bla jest prov srečna, če bi ona kuhala za delavce, če hoče pa naj, sej vem da delajo vajino hiško ampak kot pravijo : " pusti otroku veselje" (v tem primeru tašči) Ti pa tačas uživaj, uči se in počni kaj drugega kar te veseli. Kako je šlo na slovenščini?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:02:51
|
|
|
|
orto2
|
Ojla telebajski Kako smo? tolk pišete da je to čist mission impossible vse prebrat , pa sem cele dneve doma. Mi veselo skakljamo v tretje tromesečje, čaki kdaj se točno že začne? Zdaj sem 26. ted. Buši je pa že kar zrastel, kg pa kar hitijo navzgor. Kolk ste se kaj zredile? Jaz mam zdaj 5 kg plusa, ne vem kako bom še 3 mesece, uf.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 12:03:34
|
|
|
|
Čebel@
|
shuka...štrikat ne zna,nej kuha samo mi nej prej to pove(bom vesela ker bom lahko dalj časa spala)ne pa da nič ne reče! slovenščina.......6 strani testa,rešila vse-v četrtek al pa petek naj bi zvedela rezultate......me pa drug teden čaka matematika-tega me je pa res groza
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?