|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
4.11.2008 9:47:19   
petrap
shuka - ja se mi zdi da mi čas res hitro mineva...če bi imela pa jaz kakšne težave v nosečnosti, bi pa prav tako brez oklevanja ostala doma...sam morm priznat, da nama tale moja plača tako prav pride...sploh zdaj ko še do konca opremljava stanovanje in je itak vse pasje drago...

katjusa - jaz sem se pa do zdaj vedno sama rihtala...sam sem mojmu povedala, da zdaj pa prou popolnoma nč več ne vidm, pa ni bil preveč navdušen nad mislijo, da bom mogu z brivnikom krožit okrog...saj veste česa...prav, da on to raje z rokami..al pa čem drugim...user posted image user posted image user posted image ...sam se bo mogu kar udat...mogoče ga bom že danes okupirala....da vidmo kako se bo odrezal...

no zdaj pa čakamo že prvo študentko danes...če bo pršla,  ker so nekateri tud tolk leni, da ne sporočijo, da jih ne bo...no bomo vidl...vsaj eno primerno kandidatko do sedaj imamo...tko da tud to je nekaj...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
4.11.2008 9:49:34   
petrap
uuu...sem zdaj na ticker pogledala, pa mam danes točno 3 mesece še do PDPja....joj super user posted image user posted image user posted image ...se tko veselim, sam mi vse pravijo...te bo že začel zvijat glede poroda...sam mene zaenkrat še prou nč...najbrž zato k ne vem točno kaj me čaka...vem da bo bolelo, ampak bomo potrpeli...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
4.11.2008 10:01:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

uuu...sem zdaj na ticker pogledala, pa mam danes točno 3 mesece še do PDPja....joj super user posted image user posted image user posted image ...se tko veselim, sam mi vse pravijo...te bo že začel zvijat glede poroda...sam mene zaenkrat še prou nč...najbrž zato k ne vem točno kaj me čaka...vem da bo bolelo, ampak bomo potrpeli...user posted image
Ma ja o tem bomo mislili, ko bo čas za to, zdej se nam okoli poroda še ni treba ukvarjati, a ne? user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
4.11.2008 10:07:17   
claud
punce....
a mate kako idejo za kakšno izvirno darilo?
Moj ima jutri rojstni dan, pa nism še nč šla kupit......pa pr njemu je to tok težko....zelo rad se ukvarja z avti, ampak avtodelov mu pač ne mislim dajat za roj.danuser posted image , drugač ni pa nobene stvari k bi reku da si res želiuser posted image

Zdj pa študiram pa nism še nč poštudirala, tko da če mate kako idejo....proooosimuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
4.11.2008 10:07:29   
Čebel@
claud........brez problema me ogovoriš edino če poveš kako bo oblečena pa ti bom jaz sitnarilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede britja.........mene kar moj poštima.....je ves vesel da ga spustim zraven........si pa zmeri full uzame časuser posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz sem pa danes stopila v 25t........prov počas caplam za vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
4.11.2008 10:10:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

punce....
Moj ima jutri rojstni dan, pa nism še nč šla kupit......pa pr njemu je to tok težko....zelo rad se ukvarja z avti, ampak avtodelov mu pač ne mislim dajat za roj.danuser posted image , drugač ni pa nobene stvari k bi reku da si res želiuser posted image

Zdj pa študiram pa nism še nč poštudirala, tko da če mate kako idejo....proooosimuser posted image

uf.......jaz sem mojmu en let kupila zapestnico,eno leto kamero,pa oblekla sem ga za diplomo(komplet elegantno) nimam pojma........je mojmu tud težko kupovat ker nikol ne pove kaj bi rad.......ima pa maja 30 in bom spet brez idejuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
4.11.2008 10:13:05   
Pupka
hej,

opažam, da se kje kaka mal s kilcami ukvarja oz. obremenjuje. Evo, če mene ktera šišne ji takoj plačam kavo, pa še rogljiček zraven. Prvič smo jih pridno nabirali, kasneje so se vsi stopili, pa še kakšen zraven. zdaj jih nabiramo še bolj pridno. Paše sladko! user posted image user posted image user posted image

Zdaj je treba jest, da bo dost energije- ko bomo hranile svoje otročke bomo morale pazit kaj dat v usta, da ne bo preveč črvičlo naših štručk.

Nič sekirat

pupka

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
4.11.2008 10:14:13   
claud
ma tale deci pa darilauser posted image
oni majo velik manj dela- že rožca pa čokolada pa je u redu.....user posted image
pa nimam zdj namen dat ful dnarja za darilo zdele k res nč tazga ne rab, tko da bi rajš kj tazga da je bl izvirno....nakita pa takih stvari itak ne mara....

Majchy bova se že najdleuser posted image user posted image če ne drugač po približni velikosti trebuhovuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
4.11.2008 10:18:10   
cati
Zdravo user posted image

Sploh vas ne sfolgam prebrat. Ste zelo pridne čvekice.
Jaz danes na pregled in bi bilo super ko bi imeli pokvarjeno vago to bi bilo nekaj nebeškegauser posted image
Kar se pa trebuščka tiče pa je moj 110cm tako da je že ogromen

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
4.11.2008 10:20:00   
claud
user posted image user posted image user posted image user posted image poglejte toleuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1Xh_Y0

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
4.11.2008 10:21:45   
cati
Claud kar se darila tiče jaz hvala bogu nimam teh težav karšnakoli novost ali izboljšava za računalnik pa sem zmagalauser posted image

to je izvirno samo ne vem če uporabno

http://www.mojedarilo.com/_dozivetje/97/Hoja_po_zerjavici_hoja_po_zerjavici_darilo.html

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
4.11.2008 10:25:22   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image poglejte toleuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1Xh_Y0

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo dobrauser posted image user posted image user posted image jaz imam 2 karti za polet z balonom če bi šla ker mene je groza višine? 

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
4.11.2008 10:27:09   
Ajvy
dan.....

Glen....kakšen majhen buši imaš.....user posted image user posted image  a to od popka do popka??

Sunny....ni panike...sami nisem htela izpast materialistka, ker to nisem....zato sem še dodatno razložila....user posted image
JA...zdej razumem kaj to je user posted image user posted image super..mam to rada...samo moj ne mara....pol pa z njegovo mami midve to jevauser posted image

Cita...revca..si pa res zgodnja.....
A ti boš do konca delala???
Lepo zrihtajta pri ortodontuuser posted image

Claud...mene tako zaboli, če se prehitro obrnem...ostanem brez zraka...ali pa če sm na boku, potem pa kar hitro vstanem.....tako da se trudim pol ure obračat iz boka na bok in počasi vstajatuser posted image

Glede darila...midva sva bila ekstra skromna letos....ker enostavno res nimava dinarčkov...tako sem jst dobila eno kilo evrokrema...on pa eno kilo čevapov...to so se mu kar učki iskrili user posted image

Balonchy......you remembered user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diamantina...jst mam naslednji teden...pregled za cukr in pikico v ritouser posted image

Akvalina.....ker buši user posted image user posted image user posted image to pa so centimetri....
Zakaj ne moreš nikamor...sej jst  tudi ne grem nikamor brez spremstva---ampak tukaj bomo skupaj...tak da če dol vžgem...boste me pa že znale mau lopntuser posted image

Brkn...tudi tvoj buši je majhen user posted image user posted image user posted image  pol nas boš pa po desni prehitela user posted image user posted image

Shuka...velikost trebuha ne pomeni tvoje suhosti,...ampak dejstvo da ga bolj v križu nosiš...ali pa delaš podstavek...kot je akvalina napisalauser posted image user posted image
Jst sem imela Tarjo čist v križuuser posted image

Boma...tudi tebi en lep danuser posted image user posted image
hvala za skrb, ampak jst nimam noric..jih ima Neli od Birdy.....pa sem ji samo spisala navodila iz ene knjige ...hvala user posted image

Deja....ti maš tudi user posted image  bolj v križuuser posted image user posted image  si lahko privoščiš hecanje....user posted image

Pregledi...vsem vse lepo na pregledu user posted image user posted image

petrap user posted image user posted image user posted image user posted image  še 3 mesece user posted image user posted image
to bo hitr....glede poroda se pa čist strinjam s teboj...rodit je treba...nimaš kej....

Majchy...česitke za vstop v 25. teden user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
4.11.2008 10:28:44   
claud
ja to je pa res fajn...jst sm sicer že šla, je pa mami govorila da bi šla enkrat.....kok pa sta karti? mami ma pa decembra tko da bi to znal pridt u poštev....user posted image mi mamo čez celo leto tok teh rojstnih dnevov da lohk še bankrotirašuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
4.11.2008 10:28:54   
Ajvy
Cati...o meri....tvoj trebušček je pa definitvno največji user posted image user posted image user posted image

Claud...super majica user posted image user posted image  ta bi bla za mojga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
4.11.2008 10:30:17   
petrap
hihi...dobra majčka

glede darila...jaz tud nikol ne zgrešim, če mu kupim kako tehnično stvar...zdaj bi mu pa najbrž kupila kak del motoristične opreme...bi bil vesel k norc...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
4.11.2008 10:30:48   
cati
.....kok pa sta karti

Tam piše da 60eur

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
4.11.2008 10:33:46   
Čebel@
claud imaš zs

jaz imam tud bolj mejčken buši......moram to skos poslušat.......sam zaj sem že po naravi mejhna,pa tud moj ni nevem kaj velik.......pa baje tud nosim v križuuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
4.11.2008 10:38:27   
claud
jah no, bomo že neki....sj sm že povedala da bom letos bl skromna.....letos mamo bl pomembne stvari še za narest.....user posted image

No k se že vse neki merte dons, sm se pa še jst in moj trebuh meri že ponosnih 96cmuser posted image user posted image
user posted image sm pa mislila da je več glede na to da se počutm pa u postli premikam k ena orka....user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
4.11.2008 10:38:29   
Shuka

punce....

Kupi mu unega psička k miga z glavo za v avtouser posted image , al pa kako lutko striptizeto k se ji boki migajouser posted image , al pa letno naročnino na avtomagazin, al pa priročnik za kuhanje, če bi se mu kdaj zazdelo še kaj skuhatiuser posted image user posted image (mal te hecam) Ja jaz mojmu kar rečen naj si kaj izbere pa naj pove kolk stane pa mu kupim, tko ubijemo 2 muhi na en mah, on zadovoljen, jaz pa ne rabim razmišljati kaj pa kako.

Sam si se pa zgodaj spomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy - aha, vidiš na to pa še pomislila nisem, da ga/jo nosim v križu. No sicer je pa še 3 meseca čas da trebuh zraste.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
4.11.2008 10:44:06   
Ajvy
pismu pa smo res trebuškarce.....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
4.11.2008 10:44:26   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud imaš zs

jaz imam tud bolj mejčken buši......moram to skos poslušat.......sam zaj sem že po naravi mejhna,pa tud moj ni nevem kaj velik.......pa baje tud nosim v križuuser posted image

tale kratica me je pa zdele čist zmedla....kaj mam zs?!user posted image
men je tud rekla da mam zadi postlco...

Shuka- tistga psička bi jst še zase kupla pa g nikjer ne najdemuser posted image
glede kuhanja pa on ne rabi priročnikov....je kuhar in je on moj priročnikuser posted image user posted image
ja vem da sm zgodnja sam tok leti tale cajt.....pa popoldne sm sama tko da bom šla mal okol- na konc mu bom pa zihr kakšno fajn majco kupla- mu bo vsaj prou pršla...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
4.11.2008 10:44:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

super......user posted image user posted image user posted image user posted image kar se zvijanje pred porodom tie pr men je blo tak bliže ko sem bla lažje se mi je zdelo in na koncu me ni blo prav nič več strahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
4.11.2008 10:51:34   
Katjusa
Jst na darilo začnem mislt dosti prej in pol mu rečem da ej ugiba kaj mu bom letos kupla in seveda on našteva vse kar si želiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol izkoristim in mu nekaj od tega kupim.... sevede pa za vsako stvar k reče rečem a-auser posted image user posted image user posted image tko že kak teden zbiram ideje za božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
4.11.2008 10:52:34   
Katjusa
nej dodm še to da si še ni gor prišu zakaj mora ugibat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?