Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 9:47:19
|
|
|
|
petrap
|
shuka - ja se mi zdi da mi čas res hitro mineva...če bi imela pa jaz kakšne težave v nosečnosti, bi pa prav tako brez oklevanja ostala doma...sam morm priznat, da nama tale moja plača tako prav pride...sploh zdaj ko še do konca opremljava stanovanje in je itak vse pasje drago... katjusa - jaz sem se pa do zdaj vedno sama rihtala...sam sem mojmu povedala, da zdaj pa prou popolnoma nč več ne vidm, pa ni bil preveč navdušen nad mislijo, da bom mogu z brivnikom krožit okrog...saj veste česa...prav, da on to raje z rokami..al pa čem drugim... ...sam se bo mogu kar udat...mogoče ga bom že danes okupirala....da vidmo kako se bo odrezal... no zdaj pa čakamo že prvo študentko danes...če bo pršla, ker so nekateri tud tolk leni, da ne sporočijo, da jih ne bo...no bomo vidl...vsaj eno primerno kandidatko do sedaj imamo...tko da tud to je nekaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 9:49:34
|
|
|
|
petrap
|
uuu...sem zdaj na ticker pogledala, pa mam danes točno 3 mesece še do PDPja....joj super ...se tko veselim, sam mi vse pravijo...te bo že začel zvijat glede poroda...sam mene zaenkrat še prou nč...najbrž zato k ne vem točno kaj me čaka...vem da bo bolelo, ampak bomo potrpeli...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:01:39
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap uuu...sem zdaj na ticker pogledala, pa mam danes točno 3 mesece še do PDPja....joj super ...se tko veselim, sam mi vse pravijo...te bo že začel zvijat glede poroda...sam mene zaenkrat še prou nč...najbrž zato k ne vem točno kaj me čaka...vem da bo bolelo, ampak bomo potrpeli... Ma ja o tem bomo mislili, ko bo čas za to, zdej se nam okoli poroda še ni treba ukvarjati, a ne?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:07:17
|
|
|
|
claud
|
punce.... a mate kako idejo za kakšno izvirno darilo? Moj ima jutri rojstni dan, pa nism še nč šla kupit......pa pr njemu je to tok težko....zelo rad se ukvarja z avti, ampak avtodelov mu pač ne mislim dajat za roj.dan , drugač ni pa nobene stvari k bi reku da si res želi Zdj pa študiram pa nism še nč poštudirala, tko da če mate kako idejo....proooosim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:07:29
|
|
|
|
Čebel@
|
claud........brez problema me ogovoriš edino če poveš kako bo oblečena pa ti bom jaz sitnarila glede britja.........mene kar moj poštima.....je ves vesel da ga spustim zraven........si pa zmeri full uzame čas no jaz sem pa danes stopila v 25t........prov počas caplam za vami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:10:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud punce.... a mate kako idejo za kakšno izvirno darilo? Moj ima jutri rojstni dan, pa nism še nč šla kupit......pa pr njemu je to tok težko....zelo rad se ukvarja z avti, ampak avtodelov mu pač ne mislim dajat za roj.dan , drugač ni pa nobene stvari k bi reku da si res želi Zdj pa študiram pa nism še nč poštudirala, tko da če mate kako idejo....proooosim uf.......jaz sem mojmu en let kupila zapestnico,eno leto kamero,pa oblekla sem ga za diplomo(komplet elegantno) nimam pojma........je mojmu tud težko kupovat ker nikol ne pove kaj bi rad.......ima pa maja 30 in bom spet brez idej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:13:05
|
|
|
|
Pupka
|
hej, opažam, da se kje kaka mal s kilcami ukvarja oz. obremenjuje. Evo, če mene ktera šišne ji takoj plačam kavo, pa še rogljiček zraven. Prvič smo jih pridno nabirali, kasneje so se vsi stopili, pa še kakšen zraven. zdaj jih nabiramo še bolj pridno. Paše sladko! Zdaj je treba jest, da bo dost energije- ko bomo hranile svoje otročke bomo morale pazit kaj dat v usta, da ne bo preveč črvičlo naših štručk. Nič sekirat pupka
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:14:13
|
|
|
|
claud
|
ma tale deci pa darila oni majo velik manj dela- že rožca pa čokolada pa je u redu..... pa nimam zdj namen dat ful dnarja za darilo zdele k res nč tazga ne rab, tko da bi rajš kj tazga da je bl izvirno....nakita pa takih stvari itak ne mara.... Majchy bova se že najdle če ne drugač po približni velikosti trebuhov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:18:10
|
|
|
|
cati
|
Zdravo Sploh vas ne sfolgam prebrat. Ste zelo pridne čvekice. Jaz danes na pregled in bi bilo super ko bi imeli pokvarjeno vago to bi bilo nekaj nebeškega Kar se pa trebuščka tiče pa je moj 110cm tako da je že ogromen
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:25:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud poglejte tole http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1Xh_Y0 hudo dobra jaz imam 2 karti za polet z balonom če bi šla ker mene je groza višine?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:27:09
|
|
|
|
Ajvy
|
dan..... Glen....kakšen majhen buši imaš..... a to od popka do popka?? Sunny....ni panike...sami nisem htela izpast materialistka, ker to nisem....zato sem še dodatno razložila.... JA...zdej razumem kaj to je super..mam to rada...samo moj ne mara....pol pa z njegovo mami midve to jeva Cita...revca..si pa res zgodnja..... A ti boš do konca delala??? Lepo zrihtajta pri ortodontu Claud...mene tako zaboli, če se prehitro obrnem...ostanem brez zraka...ali pa če sm na boku, potem pa kar hitro vstanem.....tako da se trudim pol ure obračat iz boka na bok in počasi vstajat Glede darila...midva sva bila ekstra skromna letos....ker enostavno res nimava dinarčkov...tako sem jst dobila eno kilo evrokrema...on pa eno kilo čevapov...to so se mu kar učki iskrili Balonchy......you remembered Diamantina...jst mam naslednji teden...pregled za cukr in pikico v rito Akvalina.....ker buši to pa so centimetri.... Zakaj ne moreš nikamor...sej jst tudi ne grem nikamor brez spremstva---ampak tukaj bomo skupaj...tak da če dol vžgem...boste me pa že znale mau lopnt Brkn...tudi tvoj buši je majhen pol nas boš pa po desni prehitela Shuka...velikost trebuha ne pomeni tvoje suhosti,...ampak dejstvo da ga bolj v križu nosiš...ali pa delaš podstavek...kot je akvalina napisala Jst sem imela Tarjo čist v križu Boma...tudi tebi en lep dan hvala za skrb, ampak jst nimam noric..jih ima Neli od Birdy.....pa sem ji samo spisala navodila iz ene knjige ...hvala Deja....ti maš tudi bolj v križu si lahko privoščiš hecanje.... Pregledi...vsem vse lepo na pregledu petrap še 3 mesece to bo hitr....glede poroda se pa čist strinjam s teboj...rodit je treba...nimaš kej.... Majchy...česitke za vstop v 25. teden
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:28:44
|
|
|
|
claud
|
ja to je pa res fajn...jst sm sicer že šla, je pa mami govorila da bi šla enkrat.....kok pa sta karti? mami ma pa decembra tko da bi to znal pridt u poštev.... mi mamo čez celo leto tok teh rojstnih dnevov da lohk še bankrotiraš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:28:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Cati...o meri....tvoj trebušček je pa definitvno največji Claud...super majica ta bi bla za mojga
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:30:17
|
|
|
|
petrap
|
hihi...dobra majčka glede darila...jaz tud nikol ne zgrešim, če mu kupim kako tehnično stvar...zdaj bi mu pa najbrž kupila kak del motoristične opreme...bi bil vesel k norc...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:30:48
|
|
|
|
cati
|
.....kok pa sta karti Tam piše da 60eur
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:33:46
|
|
|
|
Čebel@
|
claud imaš zs jaz imam tud bolj mejčken buši......moram to skos poslušat.......sam zaj sem že po naravi mejhna,pa tud moj ni nevem kaj velik.......pa baje tud nosim v križu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:38:27
|
|
|
|
claud
|
jah no, bomo že neki....sj sm že povedala da bom letos bl skromna.....letos mamo bl pomembne stvari še za narest..... No k se že vse neki merte dons, sm se pa še jst in moj trebuh meri že ponosnih 96cm sm pa mislila da je več glede na to da se počutm pa u postli premikam k ena orka....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:38:29
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud punce.... a mate kako idejo za kakšno izvirno darilo? Moj ima jutri rojstni dan, pa nism še nč šla kupit......pa pr njemu je to tok težko....zelo rad se ukvarja z avti, ampak avtodelov mu pač ne mislim dajat za roj.dan , drugač ni pa nobene stvari k bi reku da si res želi Zdj pa študiram pa nism še nč poštudirala, tko da če mate kako idejo....proooosim Kupi mu unega psička k miga z glavo za v avto , al pa kako lutko striptizeto k se ji boki migajo , al pa letno naročnino na avtomagazin, al pa priročnik za kuhanje, če bi se mu kdaj zazdelo še kaj skuhati (mal te hecam) Ja jaz mojmu kar rečen naj si kaj izbere pa naj pove kolk stane pa mu kupim, tko ubijemo 2 muhi na en mah, on zadovoljen, jaz pa ne rabim razmišljati kaj pa kako. Sam si se pa zgodaj spomnila Ajvy - aha, vidiš na to pa še pomislila nisem, da ga/jo nosim v križu. No sicer je pa še 3 meseca čas da trebuh zraste.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:44:06
|
|
|
|
Ajvy
|
pismu pa smo res trebuškarce.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:44:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud imaš zs jaz imam tud bolj mejčken buši......moram to skos poslušat.......sam zaj sem že po naravi mejhna,pa tud moj ni nevem kaj velik.......pa baje tud nosim v križu tale kratica me je pa zdele čist zmedla....kaj mam zs?! men je tud rekla da mam zadi postlco... Shuka- tistga psička bi jst še zase kupla pa g nikjer ne najdem glede kuhanja pa on ne rabi priročnikov....je kuhar in je on moj priročnik ja vem da sm zgodnja sam tok leti tale cajt.....pa popoldne sm sama tko da bom šla mal okol- na konc mu bom pa zihr kakšno fajn majco kupla- mu bo vsaj prou pršla...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:44:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap uuu...sem zdaj na ticker pogledala, pa mam danes točno 3 mesece še do PDPja....joj super ...se tko veselim, sam mi vse pravijo...te bo že začel zvijat glede poroda...sam mene zaenkrat še prou nč...najbrž zato k ne vem točno kaj me čaka...vem da bo bolelo, ampak bomo potrpeli... super...... kar se zvijanje pred porodom tie pr men je blo tak bliže ko sem bla lažje se mi je zdelo in na koncu me ni blo prav nič več strah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:51:34
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst na darilo začnem mislt dosti prej in pol mu rečem da ej ugiba kaj mu bom letos kupla in seveda on našteva vse kar si želi in pol izkoristim in mu nekaj od tega kupim.... sevede pa za vsako stvar k reče rečem a-a tko že kak teden zbiram ideje za božička
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 4.11.2008 10:52:34
|
|
|
|
Katjusa
|
nej dodm še to da si še ni gor prišu zakaj mora ugibat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?