|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
29.9.2008 10:36:47   
resnično srečna
Eto mene...brez šivov...je baje tko lepo že suho, da sploh ni panike...se ne bom razparala...sam popek so mi pa zdemoliral...ode men piersing tam...sicer bi moral bit pa kakega pol metra dolg uhanček, da bi se ga kaj videlo, ko se usedem...bi se drugače ves v šlaufke skril...

hmm a veste kakšen je naš novi zdravnik...mlad, blond, kumrn...mal me je na Jakoba od Jo@n spomnil he he...sicer sva se pa res čist od daleč gledala...je pa rekel, da valda moram živet naprej in da naj le Izo težkam pa pestvam pa dvignem...sam da naj to poskušam čim manj s trebušnimi mišicami delat..hmmm res me ni dober gledal, če ne tega ne bi izjavil...moje trebušne mišice so preteklost...zdaj je tam gora masti he he...đeli beli...

no ja moram pa masirat mal tele brazgotince, da bodo lepo gladke pa mehke...tko da bom kar našega mal vpregla...he he...

Iza je pa zdajle končno zaspala...ampak kako....bentisch...bi komot bila še v košku, ko se tako guzi v kot...ne vem al ta pupa res pogreša utesnjenost trebuščka al kaj...

evo dokaza:

user posted image

in tole je počez v posteljici...jaz jo vedno dam nekje na sredino posteljice po dolgem..ona pa mrda in prda tolk časa dokler ni čist stisnjena...od kje ji logike ne vem...

no mi2 danes zagotovo ne moreva priti ne na sestanek ne plačat, ker imamo gospoda dlje v službi...tako da se bomo skušali kako drugače organizirat za kak drug dan...

sej boste poročale kako je bilo a ne?

Krista...vidiš ti vidiš sonce, jaz pa sivino...to je pa prednost življenja na kmetih...se je v Lj že začelo obdobje megle...grrr

Sasy...bravo za nakupe...ej mene pa nekaj drugega zanima...kake so pa kaj cene tam?...pa ponudba?...se splača vozit ali ne?...no ja sicer imava midve že za Izo polno omaro, ampak jaz bom pa vseeno kaj rabila...pa mal študiram če se mi splača sami zimsko vrečo šivat ali naj jo raje kupim...no najprej bom itak v Chicco Italija pisala kaj bi rada, pa da nismo vedeli da sta dva modela izvedbe pa koliko me stane cela vreča naknadno...pa da vidimo makaronarje, če bodo kaj odgovorili in če bo to pred poletjem 2009...z njimi imam jaz drugače strašno slabe izkušnje...

tasyo...he he veš da raje tebe gledam kot zdravnike...pa fino bi bilo večx kot le 1x na mesec...sej NM ni tako daleč, ko bose 1x preseljeni...

SinskaT...kje je pa na Rudniku telovadba mam z dojenčki...na linku sem videla napisano samo lokacijo za Bežigradom, Rudnik je pa napisan samo naslova pa nobenega...pa me tud zanima kam daš otroka takrat...ker so opisovali vse le tega ne kaj dojenček dela med tem...

dovolj za 1x...grem jest mal papke stegnit...pa čakat, da odgovorite...

pip

G.  

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.9.2008 10:52:54   
zolika
Danes točno opoldne bomo na spletni strani kmetija.24ur.com premierno razkrili dvanajsterico pogumnih izbrancev, ki se bodo spustili v izjemno napet boj za 50.000 evrov. Šov, ki bo produkcijsko še bolj zanimiv in poln presenečenj, boš lahko spremljal-a s pomočjo bogatega izbora najbolj atraktivnih posnetkov, dnevnih novic, klepeta z izseljenimi člani družine, videobloga voditeljice Špele Močnik in edinstvene mame Manke.

Ogled vseh vsebin bo brezplačen, obenem si boš z malce truda in ažurnim spremljanjem dogajanja na Kmetiji lahko priboril-a mamljive nagrade. Ne spreglej kviza na kmetija.24ur.com, toda rokave zavihaj že danes! Med drugimi bomo pocrkljali pogumne kuharje in kuharice. Vsak dan bomo v rubriki Tvoj recept objavili enega izmed najbolj zanimivih kuharskih podvigov. Vse o nagradni igri si preberi kar zdaj na kmetija.24ur.com.

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.9.2008 10:57:05   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: miny

Danes naši princeski nameravam za večerjo dati malo Milupinega rižeka. Koliko je dovolj?

Sama sem dala za začetek daj pol doze kot je napisano zgoraj. Glede na to, da je tvoja user posted image velik jedec pa lahko probaš kar celo porcijouser posted image

Srečka; no, pa je za tabo ... važno je, da se lepo celi in da lahko tudi dvigneš svojo pupo ... pa kar lepo na easy, nikar ne pretiravaj. Prav??!! A dohtr je bil pa tak kot v kakšni žajfasti limonadi?
Pa frajla mala, kako se ona zabubi v posteljci user posted image user posted image

Mi tud šlafamo dopoldansko kitico (včeraj je potegnila na 3 urce, celo vožnjo do morja in še v avtu naprej, ker je zunaj brila burja), ki nikoli ne vem, koliko bo dolga ... ah, bo že.

Jeee, sonček se je pokazal, vremenska postaja pa kaže, da je zunaj celih 7 stopinj ... brrrrr ... ampak je svet takoj lepši, ko pogledam čez okno in vidim s soncem obsijane pisane krošnje ... še malo, pa bomo šli nabirat kostanj!!!

< Sporočilo je popravil NiLe -- 29.9.2008 10:58:21 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.9.2008 10:59:23   
simvir
Mal sem za nazaj prečekirala, mali je medtem zaspal, pa ne čisto samuser posted image , sem mu pomagala. Tavečji je pa danes pri babi, tako da imam malo več časa tudi za rr.

Tole sem hotela pokomentirati za nazaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Punce naša noč je bla spet hudauser posted image Jaz ne vem več kaj naj naredim...Predlog od Jabolko ni palil, ninica tudi ne pali,... Skratka jaz sem probala že čisto vse...pa nimam več idej kaj še.... Kaja je skratka čist resetirana, tudi zaspi ne več sama...pa tko dobro nam je že šlouser posted image Danes sem jo celo pustila, da kao sama nazaj zaspi ponoči, da nisem vstala...pa ne vem kdo je bolj jokal, ona al jaz...Pa sem 5 minut zdržala...potem pa ni več šlo...Pa je zaspala pri meni v naročju in sva kar na stolu (fotelju za dojit) spala...in je ene 2 urici padlo...pa sem jo potem prestavila...pa spet čez 8 minut aufuser posted image Jaz ne vem, a je možno ta teli zobki rastejo sam ponoč, al kaj.... Sej nisem več pametna...

Glede zobkov in rasti ponoči. Saj veš ko se umirimo, vedno bolj boli. Čisto možno je, da jo matrajo zobki. Ko se ti takole zbuja ji probaj dati kar malo Calpola, pa boš videla če deluje. Vsaj jaz sem ga dala, ko je bilo hudo. Pa smo se vsi 3je vsaj malo naspali.
Upam, da bo takih noči čim manj. Je pa tako, da nekateri user posted image  zelo občutijo rast zob, drugi pa sploh ne. No mi smo pri Nejcu vedeli za vsak zobek, ki je zrasel in zdaj bo očitno tudi takouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Jaz sems i dojenje ponoči olajšala na maximum. Posteljico imam pri sebi, dojim v topli postelji, večkrat tudi zaspim vmes upppps...ja kaj sem pač lenobica in ni šans, da se vstajam ponoč, če ni treba.

Tudi jaz dojim v svoji postelji in občasno zaspim zraven, sploh če sem zelo utrujena. Če sem budna oz ko se zbudim, pa preložim malega v njegovo posteljico in spi dalje. Zadnje dni pa sva se proti jutru večkrat pocrkljala kar v moji postelji. Ampak ga raje stisnem k sebi, da zaspi, kot da ga kar naprej z dojenjem uspavam. Enkrat bo že prespal noč, pa ga ne bom rabila k sebi dajati.

Zobki - mislim,d a so pri nas na pohodu. Tokrat pa zares. Ko smo imeli v petek cepljenje, je imela mala zvečer skor da mal vročine. Sem dala po svečke in je bilo ok. Pa je pol še včeri cel dan pojokavala in bla skos na rokah (ane, Simvir kako se to hitro razvadijo...) pa pogledam zvečer ob kopanju in previjanju..hja mamo 2 črtici spodaj (enki), ena že kar malo oštra. Koliko časa traja, da te "črtice" iz-zrastejo user posted image Ker če bo Hana še dolgo taka bogica, bodo men roke odpadle pa hudo mi je ko jo gledam, ma take žalostne učke. Saj dajem Calgel in uno grizlo k daš v hladilnik...sam đabe vse to.

Pri nas je trajalo slab teden, da je cela črtica pogledala ven. Potem ko je ta zunaj, pa ni bilo več takih problemov z pojokavanjem...

Pa user posted image  za vse super slikice. So pravi cortki, tile naši mladičkiuser posted image .

Aja Jo@n ti si pisala glede pesmic, jaz bi tudi plis. Če si že uspela naložiti seveda.

Toliko še za nazaj...

< Sporočilo je popravil simvir -- 29.9.2008 11:01:52 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.9.2008 11:20:00   
simvir
...zdaj pa še tekoče zadeveuser posted image

Srečka samo da je za tabouser posted image  in da je vse ok. Sem že prej hotela napisati, da mogoče bo pa novi dr bolj vreden pogleda kot pa tisti pred penzijouser posted image . Boš zdaj vedjetno večkrat tja zavila oziroma z večjim veseljem, če bo že potrebnouser posted image user posted image user posted image .

kostanja se pa tudi jaz že veselim. Sem čisto nora najn (seveda ko je pa oktober moj mesecuser posted image ) in sem ga tudi lani precej pojedla. Mi je pa žal, da ga na našem koncu, čeprav živim ob gozdu, ni prav veliko. ko sem živela še v lj (tudi ob gozdu) sem ga nabirala vsak dan, če se je le dalo. Bolj kot je deževalo, več ga je bilo. Jedla sem ga pa itak vsak danuser posted image .

Zbujanje ponoči se je pri nas končno zreduciralo na 2xno hranjenje. Črtica drugega zobka je zunaj, tako da sem skoraj sigurna, da je bilo to krivo za zbujanje.
Upam, da se tudi drugim nočno spanje kmalu izboljša.

Tasyo vidve sta tudi že pridni z GHuser posted image .

Mi smo pa danes zjutraj pridelali prvo klobasico. Ko sem ga zjuraj previjala, sem ga samo obrisala z robčkom, pa je malo popukal in ven je prilezla prava basauser posted image . Ja poseldica gh. Nama gre papanje kar ok, ampak še kar ne želim zamenjati obrokov. Se mi zdi, da se bo potem hitro zamnjšalo dojenje, jaz pa še kar ne bi nehala... ker potem ni več isto...no saj mudi se nama še ne, ampak mali bi pa sigurno pojedel za cel obrok, ker vedno protestira ko mu neham dajati. A ve ste že kaj menjale obroke z GH?  

Zdaj moram pa še kaj pametnega narediti...dokler še spi.

aja pa vode nimamo...nekaj delajo. Še dobro da me je tašča obvestila, da je bilo po radiuuser posted image . Sem natočila nekaj piskrovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.9.2008 11:36:51   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Eto mene...brez šivov...je baje tko lepo že suho, da sploh ni panike...se ne bom razparala...sam popek so mi pa zdemoliral...ode men piersing tam...sicer bi moral bit pa kakega pol metra dolg uhanček, da bi se ga kaj videlo, ko se usedem...bi se drugače ves v šlaufke skril...

Super da je že lepo suho...ampak sedaj še vedno počivaj, da boš imela dovolj moči da se vseeno vidimo na plavanju.

Iza je pa zdajle končno zaspala...ampak kako....bentisch...bi komot bila še v košku, ko se tako guzi v kot...ne vem al ta pupa res pogreša utesnjenost trebuščka al kaj...

evo dokaza:

user posted image

in tole je počez v posteljici...jaz jo vedno dam nekje na sredino posteljice po dolgem..ona pa mrda in prda tolk časa dokler ni čist stisnjena...od kje ji logike ne vem...

Kok je cort...ja očito se rada stiska...naš ko je zaspan tud išče nekaj kamor se lahko stisne....zdej ko nima več ninice user posted image  sva jo na gradu zgubla se še ni navezal na nič in išče vse kar je v bližini...najraje povšter...

Krista...vidiš ti vidiš sonce, jaz pa sivino...to je pa prednost življenja na kmetih...se je v Lj že začelo obdobje megle...grrr

Je že sonček user posted image user posted image

Sasy...bravo za nakupe...ej mene pa nekaj drugega zanima...kake so pa kaj cene tam?...pa ponudba?...se splača vozit ali ne?...no ja sicer imava midve že za Izo polno omaro, ampak jaz bom pa vseeno kaj rabila...pa mal študiram če se mi splača sami zimsko vrečo šivat ali naj jo raje kupim...no najprej bom itak v Chicco Italija pisala kaj bi rada, pa da nismo vedeli da sta dva modela izvedbe pa koliko me stane cela vreča naknadno...pa da vidimo makaronarje, če bodo kaj odgovorili in če bo to pred poletjem 2009...z njimi imam jaz drugače strašno slabe izkušnje...

Avstrija nakupi....ja po moje so meni v navado - 2x letno morem iti gor. Najraje imam C&A se mi zdi da imajo več izbire kot pri nas. Tudi za male škrate se mi zdi da je več...sicer imajo nekaj stvari ki sem jih gor kupila tudi tukaj vsem včeraj v Kr v C&A vidla...iste cene. Se mi pa zdi da v Toys-u je pa ceneje...pa ful igrač pa opreme za pikce dobiš...Pol pa še Adidas tam imajo velikokrat kakšna znižanja pa dobro robo tko da...sej pravim -bolj  navada - kot da se splača....se vidi da v Lj nikoli ne nakupujem in imam vedno nakupe cotk v Avstriji.
V Ita pa gremo vedno poleti v Grandetorri ( ne vem če je prav napisano ) tam je velik center v Trstu pa notr ful trgovin...ceneje pa ni kot pri nas.

Veliko sreče z ''makaronarji'' da ti hitr odgovorijo.

Neposredna povezava do sporočila: 681
29.9.2008 12:29:59   
sinskaT

SinskaT...kje je pa na Rudniku telovadba mam z dojenčki...na linku sem videla napisano samo lokacijo za Bežigradom, Rudnik je pa napisan samo naslova pa nobenega...pa me tud zanima kam daš otroka takrat...ker so opisovali vse le tega ne kaj dojenček dela med tem...

Jaz sem kar poklicala in mi je rekla, da imajo ob pon. ob 9h tudi na Rudniku (Gasilni dom). Nisem ravno spraševala kako telovadiš poleg dojenčka user posted image po slikcah sodeč zraven "telovadijo"..no sporočim iz prve roke, če mi le uspe v pon., ker je malo zgodnja ura..naša ponavadi spi 2kitico...da bi pa dam zadrnjohala je pa mišn imposible.

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 682
29.9.2008 12:54:37   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: miny

Danes naši princeski nameravam za večerjo dati malo Milupinega rižeka. Koliko je dovolj?

Sama sem dala za začetek daj pol doze kot je napisano zgoraj. Glede na to, da je tvoja user posted image velik jedec pa lahko probaš kar celo porcijouser posted image

Če pa ni nobene merice noter. Zato ne vem koliko je pol dozice user posted image
Ali mi lahko poveš količino v jedilnih žlicah, bom pa mešala s svojim mlekom.
Hvala!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.9.2008 13:21:02   
JABOLKO3
Dober den!

Včerej sn bla drgoč na Štajerskem, pa ste tecejt tu gor teko napisale, ke nes komej sfolgam. Mam srednjiga doma, pa Jure nuca, da ga te pa te malo požulim, pa cote perem, pa nekej bi mogla skuhat, pa še ne vem, ke bo, pa vune me delo čaka... Pa še moj ne vem, gda bo domu prišo, misli it k enemi po neke plošče, da bo na dilah plezalno steno naredo. Tak ke še ne vem, če mi bo gratalo prit na tisto predavanje. No, v glavnem, če me nebo, si zapomnte, ke jo rekli, ke te mi potle povedle. Zej pa morem it, ker mormo v šolo pa našiga tavejkiga.

Fejn se mete.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.9.2008 13:26:48   
trnuljčica
Ti preberem z etikete: riževi kosmiči milupa-Plava škatla.
200ml mleka z 20 gramov riževih kosmičev(pribl 6-7 jedilnih žlic) in dodajte 20 gr sadja/soka.
jaz sem dala brez soka

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.9.2008 13:34:21   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Mi smo pa danes zjutraj pridelali prvo klobasico. Ko sem ga zjuraj previjala, sem ga samo obrisala z robčkom, pa je malo popukal in ven je prilezla prava basauser posted image . Ja poseldica gh. Nama gre papanje kar ok, ampak še kar ne želim zamenjati obrokov. Se mi zdi, da se bo potem hitro zamnjšalo dojenje, jaz pa še kar ne bi nehala... ker potem ni več isto...no saj mudi se nama še ne, ampak mali bi pa sigurno pojedel za cel obrok, ker vedno protestira ko mu neham dajati. A ve ste že kaj menjale obroke z GH

Tudi midve še nisva zamenjali obroka, pa smo do sedaj probali že veliko stvari. Sem ji pa danes za malico dala jabolček in banano in je kar veliko pojedla, ko sem jo še hotela podojiti pa ni hotela. No ja očitno pa sva res zamenjali en obrok. Sem bila kar malo žalostna. Naša je tudi do sedaj pridno kakala, danes je pa že 6 dan ko ni. Njo očitno še ne moti. Bom pa počakala do jutri, potem pa ukrepala.

Naša

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.9.2008 13:35:21   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ti preberem z etikete: riževi kosmiči milupa-Plava škatla.
200ml mleka z 20 gramov riževih kosmičev(pribl 6-7 jedilnih žlic) in dodajte 20 gr sadja/soka.
jaz sem dala brez soka

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.9.2008 13:47:22   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Dober den!

Včerej sn bla drgoč na Štajerskem, pa ste tecejt tu gor teko napisale, ke nes komej sfolgam. Mam srednjiga doma, pa Jure nuca, da ga te pa te malo požulim, pa cote perem, pa nekej bi mogla skuhat, pa še ne vem, ke bo, pa vune me delo čaka... Pa še moj ne vem, gda bo domu prišo, misli it k enemi po neke plošče, da bo na dilah plezalno steno naredo. Tak ke še ne vem, če mi bo gratalo prit na tisto predavanje. No, v glavnem, če me nebo, si zapomnte, ke jo rekli, ke te mi potle povedle. Zej pa morem it, ker mormo v šolo pa našiga tavejkiga.

Fejn se mete.

ha ha ka je to ptujsko šprehanje....

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.9.2008 14:22:41   
Krista28

Hja, ti kar pridi mal na kmete na obisk. Imaš bliz, greš lahko kar ob štreki, bomo šle en krog, pa v vaško oštarijo na kofe....al pa k men....sam tam tako lepo smetanco dajo na kofe...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 689
29.9.2008 14:26:47   
tasyo
Srečka, super, da je za tabo. Sicer maš pa prav, do Lj ni tako daleč...
No, meni pa danes spet neki net štrajka, tko da bom kar po delih ojavljala. Ziher je ziher.

Miny, jaz sem ji tudi za začetek dala polovično dozo, sej ne, da ne bi več pojedla, sam me je blo mal strah, kako bo njen prebavni sistem tole prenesel. Ampak na 200 ml pa še nisva, pa je cel obrok. Ker moja ni nikol tok pojedla... Na flaško cca 140ml, sam zdej je noče, če ni hrana vsaj malo zgoščena, tko da ji dam zjutraj in zvečer noter baby kekske, čez dan pa - dopoldan sadje, vmes žitno kašico, zelenjavica za kosilo in ker kosila še nisva zamenjali, dobi potem spet flaško, sam ji kar bolj redko kašico dam noter, pa poje. Kakamo pa kot za stavo. Prej 1x dnevno, zdej pa 2-3x. Se pa tudi pri nas gosta hrana pozna pri konsistenci. Gre pa lepš z ritke dol...

Neposredna povezava do sporočila: 690
29.9.2008 14:27:41   
tasyo
Miny, za kofe te pa primem za besedo!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.9.2008 14:29:15   
tasyo
Pri nas je tudi cel dan že sončno, sam nobene prave sparine... Tamala pa spet spi... Jao, danes je pa zamenjala dan in noč. Jo bom počasi kar pokonci vrgla, pa greva ven. Danes nama namreč ni treba kuhat, ker oči spet pride pozno... Jah, tkole mamo.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.9.2008 14:36:25   
tasyo
Tale naša povezava je pa danes v konkurenci super slow motion polža... Ajoj!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.9.2008 14:45:40   
tasyo
Zdej se sicer bolj kot ne mal sama s sabo pogovarjam, ampak ok...

Srečka, Iza je pa res stisnjena kot en polhek... Naša Lana je pa čisto nasprotje, ona stegne roke kot kristus, noge narazen, pa spimo - ampak tudi najraje počes. Čeprav je zdej to nehala počet, ko sem jo dala v vrečo. Pa še protestirala ni prehudo! Sem vesela, ker vem, da bo tudi zjutraj topla in ne kot kocka ledu. Nič, zdej pa mrknem izpred računalnika, ker tudi sama še nimam luksuza lapi-topija in je tule v kabinetu prekleto mrzlo. Še vedno namreč vstrajam s klimo in komaj čakam, da se preselimo in zakurim kaminček!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 694
29.9.2008 16:17:55   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Miny, jaz sem ji tudi za začetek dala polovično dozo, sej ne, da ne bi več pojedla, sam me je blo mal strah, kako bo njen prebavni sistem tole prenesel. Ampak na 200 ml pa še nisva, pa je cel obrok. Ker moja ni nikol tok pojedla... Na flaško cca 140ml, sam zdej je noče, če ni hrana vsaj malo zgoščena, tko da ji dam zjutraj in zvečer noter baby kekske, čez dan pa - dopoldan sadje, vmes žitno kašico, zelenjavica za kosilo in ker kosila še nisva zamenjali, dobi potem spet flaško, sam ji kar bolj redko kašico dam noter, pa poje. Kakamo pa kot za stavo. Prej 1x dnevno, zdej pa 2-3x. Se pa tudi pri nas gosta hrana pozna pri konsistenci. Gre pa lepš z ritke dol...

Bom danes dala polovičko, čeprav sva že nekajkrat probali tega rižeka, ampak največ 2 jedilni žlici.

Tasyo itak, da vela za kofe.

Mi smo pa bili na sončku za Krko in na sladoledu, kako je pasal. Ostale se pa verjetno tudi potepate.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.9.2008 17:26:22   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Violica, kaj pa, če vmes (dokler ne pridemo do 30 strani) poskusiš popravljat podatke na prvi strani? sej ne vem, če to gre, mogoč bi pa lahko user posted image pa bi potem na 30. stran samo skopirala seznam s prve strani, ker bi ga sproti popravljala. samo ideja, če ti bo lažje. drugače ti pa super laufajo tile seznami, si ful pridna, sej veš user posted image

Podatkov na prvi stani ne morem popraviti. Če jih hočem popravit se pol vidijo na tisti strani kjer smo tako da je to nemogoče. Drgač pa ni panike grem samo nazaj na 19. stran in jih popravim in se prenesejo pol na 30. stran. Tako da bojo vse vedle kj točno je seznam.

zdaj pa F5...

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 29.9.2008 17:27:23 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 696
29.9.2008 18:06:35   
novopecena
oj
sem jezna user posted image !!!
tok lep dan je bil danes pa sonček po dolgem času, midva z Renejem sva pa obležala v postelji z vročino user posted image reneju je narasla do 38, men pa 37,6, pa še dragi je šel delat popoldne in sva tako čisto sama in se mojava po pojstli. kot pa da to še ni dovolj, me je včeraj po doooooooooolgem času obiskala teta s krvavca in je počutje zarad tega še bolj user posted image
rene drugače ne zna na trebuščku spat ker takoj začne kravice past, danes se pa vidi da je čist hin in spi kot klada. mi je pa čudno ko pravijo da dojenčki ne znajo dihat skoz ustauser posted image no on zna. sicer ima nos zabasan sam kaj ko je vse tako trdovratno in ne dobim nič ven. danes sem šla v lekarno po 0,5 litrsko fiziološko tako da mu bom vsaj malo lahko lajšala tegobe. sicer je bila pa tudi noč katastrofalna-sem bedela od polnoči do 4h, ker ni mogel spat. sem ga pa imela kar pri sebi, saj sem se po n-tem vstajanu za dudo naveličala.
me pa zanima kolk naj bo napravljen otrok ponoči sedaj ko ga kuha?

madona je fajn ta forum ko si lohk mal olajšaš dušo pa še vem da bo kakšna vzpodbudna beseda padla hehehe

drugač pa morm pohvalt vse pozerčke in so ful VSI kjut.

Ketrin sam kaja je pa zj zgubla zaščitni znak ko ni več irokeze-ti ji kar krajšaj laske da bodo lohk u luft štrlel ko se mi zdi da je tko svetovna user posted image

Srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno pobrane šive, zj pa počas novim dogodivščinam naproti

kaj še.......??? ah verjetno veliko pa je moj lonc preveč zakuhal in je ušlo iz spomina. se beremo

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.9.2008 18:38:47   
clericv6
Najprej user posted image user posted image  za slikice, so taaakoooo user posted image !!! Sasy, tvoj Nik pa izgleda tako nežno bitje... gotovo je pravi crkljivec???user posted image  

Pa kakšne frizure imajo že vaši aprilčki! user posted image  Meni je to tako všeč, ampak Kiara je zaenkrat še solidarna z mamico (odpadlo mi je malo več kot 1/2 las, pa še ni konec user posted image ), tako da še nima irokezice.

Srečka: user posted image  za uspešno odtranitev šivov, sem zelo vesela, da je rana ok. Samo obljubi, da se boš pazila! No, saj vem, da ne boš mogla iz svoje kože, ampak vsaj kakšen teden ali dva bodi malo bolj previdna, no... Kiara se tudi vedno nekam stisne, očitno jim to da nek občutek varnosti ali kaj? user posted image

Miny: jaz sem Kiari tudi na začetku dala polovično dozo mlečne kašice, zdaj pa poje že kar celo, je tudi bolj bajsikauser posted image  in rada je. Sicer ji zdaj riževe kašice nisem dala že dva dni, ker se mi je zdelo, da jo je malo zaprlo user posted image  Je pa zdaj bolje, tako da jutri dobi.

Mi smo samo en popoldanski obrok čisto zamenjali s to riževo mlečno kašico, drugače smo pa še kar na zelenjavi. Danes je prvič dobila bučke, čez dva dni gremo pa na sadje. Aja, koliko obrokov pa imajo vaši user posted image ? Mi imamo samo 4, ker je pri 5 začela štrajkati in je čez cel dan pojedla zelo malo. Tako da smo malo spremenili in zdaj je kot velika.

Novopečena: Ojoj, ti pa prav nič ne zavidam! Ubožček mali, upam, da čim prej mine! user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače pa ne vem, kaj bi ti svetovala, tukaj pridejo bolj prav mamice z izkušnjami. Edino čiščenje noska in veliko tekočine???? No, upam, da sta že bolje.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.9.2008 18:54:47   
sinskaT
Joj me je zdej mala prestrašila...grem na brzaka na WC, Hana lepo na igralni blazini gruli in ko pridem nazaj Hane ni. Lumpa mala se je ritensko priplazila na drug konec dnevne sobe, men je skor srce nehu bit madonish, uf sem se pol nasmejala, ko je take zganjala kao uau sem jaz frajerka lej me mami kje sem haha!

Novopecena - šmorn so tile prehladi in vročine, kaj več kot fiziološko ti ne morem svetovat, sem še neizkušena v tem (trkam da bi bila še dolgoooo). Hitro okrevajta!

Clericv- tudi meni je izpadlo ogromno las, mam zdaj čist eno hecno frizuro samo kaj čemo, upam da bo zraslo nazaj. No vsaj približno.

Jabček ful dober dialekt.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.9.2008 18:59:51   
sinskaT
pozabla- če ima malček vročino bi ga jaz manj oblekla za spanje kot pa ponavadi. Pa raje kakšno rjuhico več ali še bolje spalna vreča, da se ne odkrije..Pa lahko daš malo Calpola.Baje, pišem po nareku izkušene sestrične mamice user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......