Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 20:47:11
|
|
|
|
Majček28
|
čer punce no včeri Brina, dons pa še jaz čist ...pa pride možek iz službe z vročino, pa en štuk niži svak z angino....skratka cela bajta je kužna. Če bo tale post mal 'popluvan' se opravičujem, ampak kiham 100/uro pa iz noska in učk se mi cedi da komi lovim...tistmu ki je pogruntu papirnate robčke bi pa dala nobelovo nagrado Mal pokomentiram, pol me bo pa verjetn zanjkal, tko da dons ne bom čvekala do polnoči z vami : Srečka, super za šivčke, zdej pa še kar mal v tanizki prestavi, da ne boš 'zaribala', pusti se razvajat Jabček, kolk si me nasmejala ....no,še bolj sem se sama seb, ker sem rabla kr neki časa, da sem sploh prebrala pa dojela....to bo verjetn zarad prehlada, a ne Novopečena, upam, da je vročina že padla, drugač pa imaš za nosek dobre nasveta na zadnjih parih straneh...so men ene super rr punce dobr svetovale, hvala Slikce so fullll kjut....bom tud jaz probala tale podvig, ampak ko bom imla mal več energije...zdej sem na rdečem polju ...mislm, pri vse tej tehniki pa ni brisalcev na topiju...upam da kej ne skurm ...zdej pa že prov voden vidm...hm, sam da ne potonm...hi hi...mogoče pridem še nazaj...grem po šnorkl
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 20:49:38
|
|
|
|
resnično srečna
|
Miny a je tole kengoru od firme Tomy? joj pa jest tud Posadko pogrešam...pa big mamo...pa Majček se danes ni nič javila....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 20:52:32
|
|
|
|
resnično srečna
|
eh ravn pogrešam jo...pa se oglasi...frdaman prehlad...na zdravje Majček... sicer pa ni čudno, da ste vsi kaput...baje je v sosednji bajti veliko klicenoscev...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 20:52:50
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Miny a je tole kengoru od firme Tomy? Jp. Tomy freestyle. Naša uživa v njem, kar pa ne morem rečt za voziček .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:13:02
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Hmmmm, drugače pa sem bila danes prvič za dalj časa brez Kaje... Najprej je blo tko...skeri....potem pa je blo tooook dobr Pa pridem domov...pa možek že na vratih....pssssst Kaja spi Pa vprašam kako je blo pa pravi da je čist hin.... Pa zaspana, pa mane učke, pa bi spala, pa že zaspi pa spet na polno brca...pa on njej dudo, pa ona počaka da gre, pa vrže ven dudo, pa ga spet pokliče...pa on gugugug, pa ona gagaga...pa si skor učke ven stakne, ampak spat pa ne... pa jo nosi in uspava...pa zaspi v naročju, pa jo položi, pa evo čez 3 minute spet kliče...pa spet duda, pa gugugug, pa gagaga...pa se smeje, pa joka.... no potem mu je končno uspelo... je pa reku da sta ti 2 uri ko me ni blo sam to delala In pol mu rečem...no vidš in vse to delaš ko kreten okrog nje zato da pol princeska pol urce oddrema Moram rečt da mi je blo prov kul da je tud on to opazu kar jaz skoz govorim, pa mi folk več ne verjame... Pa sem ga vprašala, če ostanke od kosila pa ni ni mogu pospravt pa v stroj zložit...pa pravi....ja haloooo, kdaj pa... Mhm.... Še dobr da mamo vsak dan kosilo.... joj Ketrin, jaz sem se tolk nasmejala, da so mi solze še bolj tekle...pol je pa možek hotu videt kaj je tolk smešnega in mu preberem....vmes se je smeju, no na konc, pri kosilu, se mu je pa mal zataknl...le zakaj
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:14:34
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna eh ravn pogrešam jo...pa se oglasi...frdaman prehlad...na zdravje Majček... sicer pa ni čudno, da ste vsi kaput...baje je v sosednji bajti veliko klicenoscev... ja tole je pa že skor telepatsko, ane klicnosci....pa ne smem pritožbe napisat, ker mi bodo potem prošnjo za vrtec zavrnil
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:20:05
|
|
|
|
Ketrin
|
Majček upam, da se čimprej pozraviš... madona te že cel tedn nisem vidla...te že pogrešam Pa upam, da je tudi Brina bolje... Saj bo šlo hitro, boš videla... Kaja je že čist OK... No sicer ni blo tko hudo, ampak je zgleda tud tole mal pomagal, da je nič ne kopam teh nekaj dni... No pa seveda akcija z vatko in kihanjem Novopečena, upam, da se tudi pri vam čimprej uredi in bosta spet back on track... Zdaj pa le počivajta in se čuvajta....Nasveti za prehlad pa so res nekaj strani nazaj....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:21:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he Ketrin si kot kaka epp...za nasvete o prehladu he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:23:22
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Ketrin si kot kaka epp...za nasvete o prehladu he he... Mhm... in če prebereš nasvet v naslednjih 20 minutah, dobiš za darilo še kilo limon
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:25:30
|
|
|
|
Majček28
|
vidve se kr delita norca....a sploh vesta kolk so limone lahko kisle posebi če te siljo z njimi...ti pa kao nemaš prava glasanja ker si bolan
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:25:59
|
|
|
|
trnuljčica
|
Ketrin tvoj možek je pa faca. Glej to tako- je vsaj priznal garaško delo... Srečka fajn, da je blo na pregledu pri novem dr( ) vse kot je treba... Pa naj te tvoj kljub temu še mal razvaja... Škoda, da bere tale rr... Sicer bi se lahko še za kak dan naredila saj veš... Tasyo vaša je pa dobra jedka. Mi smo šele včeraj prvič uspešno konzumirali gh. Sem ravno jedla banano, pa sem se spomnila, da mu že 1 teden nisem dala za probati gh... Mogoče pa bo... In je končno odprl usta, nato pa znal pogoltnit... Potem mu je pa tako fajn ratalo, da ko sem dala gor banano na žličko se je kar na komolce uprl in vsedel... pa glavo z odprtimi usti naprej... Danes je uspela akcija jabolko... A ve delate mlečne kašice s sadjem? (dodaste mleko?)... Jaz sem zdaj samo pretlačila oz postrugala... pa ponudila ca 1 uro po mleku...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:26:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Ketrin si kot kaka epp...za nasvete o prehladu he he... Mhm... in če prebereš nasvet v naslednjih 20 minutah, dobiš za darilo še kilo limon ha ha kaj moram pa za kilo banan prebrat...te mam rajši...jao...sicer moram pa Izo en dan mal na limono dat...k se že pri vseh drugih tako pači...tam ji bo faco do popka not potegnil po mojem...sem ji dala malo korenčka danes za poskusit...ja pa jade...po mojem mam še zdaj kaj oranžnega v laseh....je blo brrrrrrrrr...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:27:53
|
|
|
|
trnuljčica
|
Majček upam, da se vsi čimprej pozdravite.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:31:49
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 vidve se kr delita norca....a sploh vesta kolk so limone lahko kisle posebi če te siljo z njimi...ti pa kao nemaš prava glasanja ker si bolan jah ej...ti dam en izziv...motivacijski...čim boš malo boljša te peljem jaz na vitamine...no ja hodit boš mogla...ker ti nimaš od 5-10 kilc...ampak častim pa jest he he...alooo zdej pa hitro eno limonadko zame spij he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:34:43
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Mi smo šele včeraj prvič uspešno konzumirali gh no evo...mal je pozabil tvojo prso...in sedaj je navalil na GH...sej jest pravim...kjer bog ena vrata zapre...druga odpre...ni vrag...in sedaj bo svet lepši... drugače pa trnuljka...veš jest tko ne znam fejkat...še orgazma ne znam, kaj šele to, da me kaj boli...tko da...zmeri nasrkam he he...sem danes razmišljala, da v službi 10 let niti 1 dan nisem bila na bolniški...koza a?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:41:05
|
|
|
|
Majček28
|
srečka, za vitaminčke te držim za besedo....tole glede korenčka me pa spominja na našo današnjo situacijo....ej, a gre korenček iz tekstila ven ...tkole je...je možek uletu s tolpomerom, ker baje mal čudn zgledam (ja, kako pa nej, on je pa res mal čudn )...no in je pokazal 38.2 tko da je tole dons moj zadnji post...imam še 30 sekund pol me bo pa kr odklopu pa pa pa lepo nočko...se beremo jutri, ko bo on v službi, hi hi hi p.s.: srečka, a tistle z orgazmom je blo tud zato ker možek bere, a ne
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:47:33
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 p.s.: srečka, a tistle z orgazmom je blo tud zato ker možek bere, a ne eh kje pa.... pa korenček ne gre ven...tko da mal namakaj prej...venish pa take zadeve...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:49:26
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna drugače pa trnuljka...veš jest tko ne znam fejkat...še orgazma ne znam, kaj šele to, da me kaj boli...tko da...zmeri nasrkam he he...sem danes razmišljala, da v službi 10 let niti 1 dan nisem bila na bolniški...koza a? Ja, poznamo take... Z 38 vročine ter Lekadoli in Amoksiklavom v službi zdravijo bolj zdrave od njih... Moj mi vedno reče, da sem si sama kriva... No, saj sva si, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 21:52:32
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna drugače pa trnuljka...veš jest tko ne znam fejkat...še orgazma ne znam, kaj šele to, da me kaj boli...tko da...zmeri nasrkam he he...sem danes razmišljala, da v službi 10 let niti 1 dan nisem bila na bolniški...koza a? Ja, poznamo take... Z 38 vročine ter Lekadoli in Amoksiklavom v službi zdravijo bolj zdrave od njih... Moj mi vedno reče, da sem si sama kriva... No, saj sva si, a ne? itaq...sam jest res niti bolna nisem bila...no ja 1x sem bila brez glasu...čist...pa je pol en gospod zvedel zakaj ne morem govorit po fonu...čez eno uro mi je pa TNT pripeljal košarico limon...jah so me imele stranke kar rade...ko bi me vsaj delodajalec na plačilni tud mel he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 22:05:14
|
|
|
|
misa79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Pa zaspana, pa mane učke, pa bi spala, pa že zaspi pa spet na polno brca...pa on njej dudo, pa ona počaka da gre, pa vrže ven dudo, pa ga spet pokliče...pa on gugugug, pa ona gagaga...pa si skor učke ven stakne, ampak spat pa ne... pa jo nosi in uspava...pa zaspi v naročju, pa jo položi, pa evo čez 3 minute spet kliče...pa spet duda, pa gugugug, pa gagaga...pa se smeje, pa joka.... no potem mu je končno uspelo... je pa reku da sta ti 2 uri ko me ni blo sam to delala In pol mu rečem...no vidš in vse to delaš ko kreten okrog nje zato da pol princeska pol urce oddrema No točno tako izgleda pri nas Ko pa je zraven, pa čist lepo leži zraven njega in zaspi. Pol mi pa noben ne verjame...... Upam, da je to le faza, ki bo hitro minila. Ma ja - tu pa pride svizec pa folija Vse bolanim želim, da hitro ozdravijo , Srečka super, da si boljš.......
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 22:05:21
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna drugače pa trnuljka...veš jest tko ne znam fejkat...še orgazma ne znam, kaj šele to, da me kaj boli...tko da...zmeri nasrkam he he...sem danes razmišljala, da v službi 10 let niti 1 dan nisem bila na bolniški...koza a? Ja, poznamo take... Z 38 vročine ter Lekadoli in Amoksiklavom v službi zdravijo bolj zdrave od njih... Moj mi vedno reče, da sem si sama kriva... No, saj sva si, a ne? itaq...sam jest res niti bolna nisem bila...no ja 1x sem bila brez glasu...čist...pa je pol en gospod zvedel zakaj ne morem govorit po fonu...čez eno uro mi je pa TNT pripeljal košarico limon...jah so me imele stranke kar rade...ko bi me vsaj delodajalec na plačilni tud mel he he Saj veš kako pravijo : Dobrota je sirota. Ne smeš biti preveč dobra do šefa, ko si na psu (beri bolna), se ti vse povrne ... Ja katera to govori...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 22:08:39
|
|
|
|
NiLe
|
Čer! Sam tolk, da se javim ... sem bila že pred 21h v postelji, da uspavam Tio, pa sem sebe prej uspavala ... pol se je pa dret začela in me predramila ... no, dragi jo je vzel in malo ponosil, jaz pa sem prišla prečekirat RR. Komentirala ne bom, ker grem kar prec nazaj v posteljo ... sem fuuul slabe volje, ker me bolečina v roki vsak trenutek opozarja, da se nekaj dogaja v mojem telesu, pa nimam pojma kaj .... tako, da tud tole sedenje pred mašino in klofanje po tipkovnici ni prav prijetno. .. pred časom sem imela bolečo ramo in prst, po izvidih sodeč naj ne bi šlo za revmo, ampak punce moje, mene roka takooo močno boli, pa pojma nimam, kaj naj naredim. Ah, malo sem pojamrala, grem kar počivat ... takrat bolečina mine, HB, da me ponoči ne matra ... Vsem bolančkanim, prehlajenim eno veliko dozo vitaminov in počitka Vsem neprespanim pa dooolgooo in mirno nočko! Nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 22:12:14
|
|
|
|
resnično srečna
|
joj NiLe pa naj že najdejo kaj je to s tvojo roko...to ne gre nikamor...kaj pa kaka tromboza...kaj kar maši žile...mogoče pa to a?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 22:17:29
|
|
|
|
trnuljčica
|
A izvide za Borelijo burgdorferi so že nazaj?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.9.2008 22:19:51
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna joj NiLe pa naj že najdejo kaj je to s tvojo roko...to ne gre nikamor...kaj pa kaka tromboza...kaj kar maši žile...mogoče pa to a? mah, ne vem ... jutri bom spet klicala svojo zdravnico in vprašanje, kdaj dobim datum za pregled ... če pa tja uletim, sem pa dobra za 3-4 ure, pa še kaj fašem med čakanjem ... nimam pojma, kaj bi lahko bilo, po glavi mi rojijo samo črni scenariji ... na urgenco mi pa tud ni za it ... jaz še vedno upam, da se nekega jutra zbudim in čudežno izgine
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......