scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Scorpio super za dobro nočko Da bi le tako ostalo Hvala upam, da se tvoja Kaja tud kmalu resetira in ti uspe prespat vsaj kakšno noč Violica, kaj pa, če vmes (dokler ne pridemo do 30 strani) poskusiš popravljat podatke na prvi strani? sej ne vem, če to gre, mogoč bi pa lahko pa bi potem na 30. stran samo skopirala seznam s prve strani, ker bi ga sproti popravljala. samo ideja, če ti bo lažje. drugače ti pa super laufajo tile seznami, si ful pridna, sej veš Srčekgirl, upam, da ti kmalu zrihtajo internet, da se nam boš lahko večkrat pridružila pri čvekanju Miny, dobrodošla pa super pupo imaš, je že taprava "baba" Trnuljčica, upam, da bo uspavanje kmalu boljše vem, da je ful težko, ko veš, da je fulllll zaspan, pa ne more zaspat naš je imel obdobje, ko je ful "kompliciral" s spanjem ... v naročju, pa v takem položaju, tkole že ne, jamranje, stokcanje ... pol enkrat šele zaspat ... si sploh ne predstavljam, kolk je hudo, če joka Majček, upam, da se hitro pozdravita Nal je bil tudi bolj cmerast, ko je imel zamašen nosek in je težko jedel. aja, glede teh aspiratorjev mi je babica od mojega (ki je bila včasih v Lj. porodnišnici babica) rekla, da pomagajo ohranjat bakterije (po vsaki uporabi ostane na aspiratorju nekaj bakterij, ki se potem naslednjič spet prenesejo v nosek), tko da jih je treba pred vsako uporabo sterilizirat ... mi smo preleni za kaj takega, tko da mu iz noska poberem s palčko za ušesa, kar je vidnega, pa zlivam mu fiziološko noter ... in je že bolje imamo pa že za zlivanje fiziološke v nosek ful borbe pa upam, da sem kolikortoliko razumljivo tole napisala uf, Ketrin, maš pa veliiiiiiiiiiiiiike slike, bo treba večji ekran nabavit ... najboljš, da na TV priklopim zgleda pa na teh slikcah Kaja že tolk velika punca a si jo že mal ostrigla??? aja, shrani fotko v shrani.si, pa potem skopiraš sem tretjo kodo (koda za forum s predogledom), pa jo sam pomanjša Nile, bravo za brzinsko uspavanje Sky, tale GH pri Nalu zgleda približno tako ... prvič se zmrdi, kot da mu dajem strup ... drugič in tretjič poje dve žlički (ali pa popije dva požirka), potem se pa očitno navadi okusa in lepo je (al pa pije), tko da jst ful navdušeno s tole GH začenjam zdej pa F5 ...