|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
28.9.2008 22:25:24   
Krista28
Dober večer drage moje,

Sem se prav bala prit gor, da ne bo preveč straniuser posted image user posted image

Ketrin in Trnuljčica, ko sem brala vaju, sta se mi prav zasmilile....kakih hudih nasvetov ne znam dat, saj so pri nas dojenčki spali bp, ta večji ga je zdaj začel srat in noče zaspat, pa kdaj ponoči zabluzi....dons sm 1h ležala pr njem, ker če ne, pride kar ven. Se sploh ne drži pravil, pa verjem da sm bla že fejst huda. Kaj pa da bi kaka ninica po tebi dišala...user posted image

Majček, za prehlade se ne sekirat, delaš vse prav in to je pri otrocih vedno, pride in počasi gre..eto tak normalni.....ti sam lepo nosek pucaj, pa za vlago skrbi, pa vseeno pejdi ven na zrak, pa bp...pa mal vzglavje dvigni, da bo lažje dihala ko spi...Sicer ti je pa že Srečka lepo razložila. sam ko jo neseš iz kopalnice, ji osuši z brisačo glavico, pa jaz bi dala kapco gor za nekja minut...

user posted image user posted image za slikce, Ketrin

Nile, vsa čast za vaše uspavanje.....pri tem se jaz še bolj neuspešna....

Majček, saj trgatev je prav kmalu za tistim ko posadiš. Pri nas je bilo grozdje že 2. sezono, no malo ampak vseeno...5. sezono je pa že orng trgatev....

Sky, dobr si odreagirala....jst bi bla bolj kot mož...user posted image

Nile, kak so cukriuser posted image user posted image user posted image

Martinovo je pa zadnje čase kar doma v Lj....mal čudn....sam dol ni tolk placa da bi vsi prespali, pa še zdaj smo vsi z malimi otroci in je potem mal zoprn ponov v istih prostorih spat...eni jokajo, eni dojimo, eni smrčijo...

Nile in Posadka---imam kremico....se dobimo kje na kavi?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.9.2008 22:25:57   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

he he NiLe...gliha vkup štriha...je saj fotr zadovoljen z zetom...

Ej Nile, a ti je tvojga mogoče tvoj oče predstavu?

Neeee, sem ga kar sama našla user posted image oz. sem mu ponudila prenočišče na morju - dve bejbi v prikolici, ki sta se usmilili dveh tipčkov in jima ponudili "streho nad glavo"  - beri: baldahin ...

ha ha...in pol ga je kot bogomoljka za 7 let v postlo vzela...zdej mu pa s5 baldahin kupuje...he he...

Kakšnih 7 let? A veš, kakšna je najina kilometrina? Od zgodnjih 90ih let  user posted image user posted image user posted image ... se pravi, več kot 7 let, hi, hi... baldahin je pa tokrat on častil user posted image  

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 652
28.9.2008 22:27:59   
Krista28
hja...komi pokomentiram...zdaj ste pa ve že čist u drugo debato padle.....

nč, želim mirno noč in da se spočijete...

Lahko noč..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 653
28.9.2008 22:30:08   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Nile in Posadka---imam kremico....se dobimo kje na kavi?

Ta teden imam pestro (letanje okol zobarjev, dermatologa ... za otroke, zobarja zase), vse tja do četrtka ... drugače pa lahko počakam do srečanja v LItiji. Ni panike user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 654
28.9.2008 23:38:20   
trnuljčica

Ketrin...a ti veš da sem jest maturirana kmetica...eden od predmetov je bil vinogradništvo...jao...še učil so nas cpit...tko da teorijo v nulo obvladam...

Srečka ti pa vse tako opišeš, da je za crknit smešno. Tole pisanje res obvladaš.user posted image

he he niso ušle...mam 2 teoriji...prv a govori o posesivnosti moža...druga pa o nespečnosti otroka....a ju3 naredimo anketo...

Nak, tretja teorija bi bila pravilna: sprehajanje likalnika... no potem ko smo uspavali otroka...

Neposredna povezava do sporočila: 655
29.9.2008 6:37:11   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

he he niso ušle...mam 2 teoriji...prv a govori o posesivnosti moža...druga pa o nespečnosti otroka....a ju3 naredimo anketo...

Nak, tretja teorija bi bila pravilna: sprehajanje likalnika... no potem ko smo uspavali otroka...

hmmm na to pa nisem pomislila...nedelja je kao gospodov dan in takrat se ne dela...he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 656
29.9.2008 6:43:06   
sasy20
Jutro!

Srečka vidim da si že on line user posted image  upam da si imela lepo nočko in da se sama že bolje počutiš.

Ja seveda najprej kavica...jaz jo že pijem mmmmm.....paše

Vikend je hitro minil....bil je pester a zanimiv. V soboto smo nakupovali v Avstriji. Dobil za Nika bundo. pajaca, pa kar nekaj hlač in majc, kape in rokavice user posted image  pa za mami in očija se je tudi kaj našlo user posted image . Uglavnem cel dan smo letali okol...tud v Toys-u smo bili in dobr da je Nik še to majhen da ne registrira kaj je to igrača, drugače bi ga tako kot smo mojo nečakinjo iskali po trgovini user posted image .

Vidim da ste bile spet pridne s čvekom....bom šla zdej brat za nazaj, da vidim kaj kaj novega.
Drugače pa se danes vidimo na Dif-u a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 657
29.9.2008 8:09:51   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

Srečka vidim da si že on line user posted image  upam da si imela lepo nočko in da se sama že bolje počutiš.

sanja svinja kukuruz...grrr...če b se temu lahko sploh reklo noč...sem mela filing, da sem kondukter na nočnem vlaku in moram za vsako postajo it ščipat karte...sam te postaje so bile od treh zjutraj naprej na 45 minut...ob 6.15 je madam nasmejana prišla k meni v posteljo in potem, ko sem jo objela in malo se z njo v objemu špilala gugalnico sva obe zadrnjohali nazaj...sam ne vprašej...zdej je pa v glavo kot mala mokra opica...sva bili tko objeti...da sva se čist mokri zbudili...

ma jest grem zdejle pod tuš...opički sem dala pa igrače pa vriska tako, da imajo še sosdje budnico...pes je raje ušel iz sobe na svoj mesto v hodniku...si je utonila tak vicok C, da gre skozi ušesa...

ob 9ih naju pride iskat najdražji...pa gremo "vadit šavove"...da ne bom spet rekla, da se grem razparat...k NiLe pravi, da to tko grozno zveni...nisem bila pri osebnem zdravniku že 10 let...me prav zanima, kako me bo debelo pogledal...no ja itaq je baje nov...ker moj je šel vmes že v pokoj he he...jao jaz...se vid da nisem čisto nič okrog zdravnikov navajena letat...ampak sej gredo stara leta v vas pa se bo treba navadit...

Ketrin...res ja...hvala bogu za lepatop...zdajle delam dve stvari na enkrat he he...sem spet kao dislocirana...jao huj kot kakšen tip sem...ampak tole men tolk sede skor kot jutranja kava...ampak danes ne bi šla na balkon...mi zgleda brrrrrrr mrazzzzz...

a sem še kaj hotela?...ma nimam pojma...sem taka kot bi me en z valarjem povozil...mi je šmrklja uničila ravno tiste ure jutranje, ko se mi največ sanja...no in zdej ne vem al bi s Ketrin pujse preganjala al ne...grrrr...

je pa fajn filing, ko si jo k sebi stisneš pa zaspi...sam skoz sem se bala da me ne zaštiha z nogico direkt v kero od lukenj...ker to ona prav obvlada med dojenjem...nimam pojma zakaj se mora toliko pretegovat med hrano...upam, da ne bo kaka gimnastičarka, ki jo bo treba s krožnikom kasneje okrog lovit...ker pri meni tega ni...tko da bo kmal une svoje pršutke zgubila...

eh...grem pod tuš...mejte se...jah fajn a ne...kako pa drugače...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.9.2008 8:33:31   
Jo@n
Jutro!
Naša noč je minila mirno (ok, saj vas ne zaj...), sva dotankala ob petih, ob osmih pa je bila budnica...

Srečka, naj razparanje čim manj boli, pa da se dohtarjev še naprej tako lepo izogibaš... Boš vsaj videla, kako ta nov izgleda...user posted image Ob tem se se spomnila kakšnega izpita na faxu, ko smo kakšnega od prfoksov prvič na izpitu videli. No, nekateri. user posted image

Šibam na jutranjo nego, se user posted image  že pritožuje nad plenico, beremo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 659
29.9.2008 8:49:24   
sasy20

IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

sanja svinja kukuruz...grrr...če b se temu lahko sploh reklo noč...sem mela filing, da sem kondukter na nočnem vlaku in moram za vsako postajo it ščipat karte...sam te postaje so bile od treh zjutraj naprej na 45 minut...ob 6.15 je madam nasmejana prišla k meni v posteljo in potem, ko sem jo objela in malo se z njo v objemu špilala gugalnico sva obe zadrnjohali nazaj...sam ne vprašej...zdej je pa v glavo kot mala mokra opica...sva bili tko objeti...da sva se čist mokri zbudili...

Ja groza sej upam da boš potem nadoknadla ko prideš od zdravnika....naj čim manj boli.
Jaz se z nočjo danes ne bom hvalila, ker je lahko jutri spet slabše....smo se samo od 3 podojili potem pa zjutraj ob pol 8 auf. Zdej pa že panča 1 rundo. No ostale noči pa so bile user posted image  zbujanje na 1 uro in pol tako da nič ne bom rekla....

Neposredna povezava do sporočila: 660
29.9.2008 8:50:33   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jutro!
Naša noč je minila mirno (ok, saj vas ne zaj...), sva dotankala ob petih, ob osmih pa je bila budnica...

user posted image user posted image user posted image naj bo takih nočk čim več.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.9.2008 8:52:31   
sasy20
NiLe in Ketrin super fotke.....corti so tile vajini pikci.....mogoče bom mela čas tudi jaz za ustvarjanje pa prpopam kakšno fotko....

....grem probat........

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 662
29.9.2008 8:56:59   
Ketrin
Dobro jutro....

sam dam mal prečekiram kako ste... potem grem pa spet na balkon se zbrihtatuser posted image

Joan, super za lep izlet in še bolj super za dobro nočko

Sasy tudi vam čestitke za lepo nočko

Srečka, naj bo danes čimprej in čim manj boleče opravljeno tole razparanjeuser posted image

Plavnje: Joan si imela prav...
Uvodna predavanja za starše:
- ponedeljek 29.09.08 ob 16.00 uri na Fakulteti za šport (predavanje za starše dojenčkov)
- torek 30.09.08 ob 16.00 na FŠ (za starše dojenčkov) in ob 17.15 uri (predavanje za starše malčkov).

Vplašila tečaja:
- ponedeljek, 29.09.08 od 17.00 do 18.00 v kleti Fakultete za šport
- torek, 30.09.08 od 17.00 do 18.30 v kleti Fakultete za šport
- četrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Nič...grem na balkon, pa pridem nazaj....

Aja, o naših nočeh ne bom več težila... bom pa sporočila ko bo ta dobra za namiuser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.9.2008 9:00:18   
sasy20
...da vidim če znam...........

user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.9.2008 9:04:04   
sasy20
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.9.2008 9:05:09   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Plavnje: Joan si imela prav...

Ketrin, saj je lepo, da si poskrbela, da ne bo gužve, ampak ne na nas, no....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.9.2008 9:35:33   
simvir
Jutro!

Pri nas že celo jutro sije sonček, samo kaj ko je tako mrzlo, da še ni za ven. Sem pa vedno takoj dobre volje ko dvignem rolete in zagledam obsijano naravo.

Drugače pa, a ve tudi med vikendom več ne počivate??? Sem bila v soboto zvečer gor, pa je spet 10 novih strani. Mi je potem ful zoprno, ker ne morem nič komentirat, ker vsega ne uspem prebrat.

Srečka dobro zrihtaj pri dr.
A ne kako lepo je ko se stisneš k svojemu user posted image  in skupaj zaspita. Midva sva tudi ta teden večkrat to prakticirala, samo upam da ne bo nakoncu hotel le še tako zaspatiuser posted image .

Sasy ful lepe slikiceuser posted image .

Bom probala še kaj za nazaj prebrat kasneje...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.9.2008 9:49:51   
NiLe
Jutro še od nas user posted image

Današnja noč je bila pri nas kr neki ... Tia je imela obdobje budnosti od pol 4ih do 6ih user posted image user posted image ... ampak tastarejša dva sta vstala naspana in spočita in pripravljena za nove šolske in vrtčevske podvige, možek je vstal bolj kramežljav, mi2 s Tio pa neki vmes.

Torej, danes se srečamo na DIFuuser posted image , jaz nič ne obljubljam, da pridem na predavanje, ker ne vem, kako bi zorganizirala varstvo za vse tri ... drugače pa pridem sam plačat tečaj.

Sedaj pa v akcijo ... čakam, da se razkadi tale megla in da se začne temperatura dvigati ... pa upam, da pride do 22C kot so jih napovedovali vremenarji.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 668
29.9.2008 9:50:40   
Krista28
Dobro jutro punce,

Jaz sem kavico že zdavnaj spila, mali/veliki je v vrtcu, ati v službi, jaz zložila stroj cunj, zdaj se pa zrihtamo pa gremo na sončka....bova s kolegico (z bowlinga) naredili eno malo boljšo turo za nogice in rito....user posted image user posted image

Uživajte v sončku, dons bo en lep dan,

Srečka, tebi pa srečno pri šivih.....po vsem tem, šivi sploh ne bolijo....verjemi mi ...sprobala....pa še vnete...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 669
29.9.2008 9:54:00   
sinskaT
Kakšne lepe fotke za dobro jutro, superca. Ob priliki še jaz kakšno gor nalimam. Upam, da ste se za silo naspale. In Ketrin ter ostale nič ne težite, če pišete kakšne noči so za vami, zato pa smo tle, da delimo dobro in slabo...slabo tako postane lažje prebavljivo morda lažje rešljivo, dobro pa se razmnoži user posted image . Saj tudi sama občasno jamram in mi je takoj bolje, sam da dam iz sistema.

Torej lahko rečem, da se je pri nas situacija malo izboljšala, zobek se že da zatipat, vidi se ga pa komaj kaj.Hana je kar pogumno prenesla noč (parkrat je jamrala, 2x jedla), tudi jutro je bilo spet tisto "staro". Mala na igralih jaz pa fruštik&cajting v roke in seveda RR. Celo zaspala je zdajle na kavču, jo je ogenjček čist uspaval. btw. tiste, ki imate kamin (Jabček..) a se da kej naredit, da ne bi bil tak vonj v zraku po kurjenju?

Srečka drži se dans, si mi pa dala za mislit...da ne bi šla na sterilizacijo, naj gre kar moj (čez dolgoooo let seveda),baje je pri moških operacija manj zahtevna in boleča, ker ko to opisuješ še mene zraven boli user posted image bogica si.

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

A ne kako lepo je ko se stisneš k svojemu  in skupaj zaspita. Midva sva tudi ta teden večkrat to prakticirala, samo upam da ne bo nakoncu hotel le še tako zaspati .

Pa to sem vam jaz govorila...mi ni bilo jasno zakaj majo eni tok proti skupnemu spanju, ko je tako fajno...saj tamavčki še prehitro zrastejo in se ne bodo več hotli tako stiskat z nami. Sploh zdaj, ko sem končno prebrala knjigo Povezovalno starševstvo od Dr. Searsa mi je vse bolj jasno, da moram samo sebe in otroka poslušat, pa bom naj-njamimami (za Hano seveda)user posted image . Knjiga je res špica, priporočam.

Ženskice tiste, ki greste na plavanje, uživajte in se naklepetajte pa kaj poročajte kako je bilo.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.9.2008 10:00:54   
sinskaT
Vrag mi ne da mira, ko ste tako lepo opisovale kako se slikce gor popa, bom še jaz probala...
no da vidim, če bo ok:
user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 671
29.9.2008 10:02:00   
tasyo
Daaan!

Naj najprej povem, da sem bila pridna in vse prebrala, ampak komentirala pa ne bom, ker nimam energije. Naše noči so postale že kar preveč podobne tvojim, Ketrin. Miss se zbuja vsaj 6x na noč. Jao... Ampak več kot do pol šestih pa ne spat, je vsa razposajena in ko jo jaz objamem kot ti, Srečka, tamala šele oreng zaživi - oj, mami, a ti si tut za akcijo????user posted image  No, zdej pa že eno uro spi, smrklica.

Vem da ste neki debatirale o trmi- o tem pri nas še ne moremo sklepat, ihtasta je pa kot sto hudičev. Če ni v momentu po njeno... Jok in krokodilje solze. Sam zdej je že pogruntala, da tole pri mamici glih ne pali, tko da je malce bolje. Ali pa je prerasla to fazo.

Sinska, super za zobke, pri nas pa še nič ne kaže. Tista famozna š**** je kar nekam izginila...

Vidima da vam večini gosta hrana lepo laufa, pri nas tudi. Jeee. Meni je tole prav zabavno. Ker odpre usta, naredi takšno grimaso, da je joj, ampak potem lepo je dalje. In poje cel obrok. Danes sva že imeli sadno kašico - četrt jabolka, pol banane in pol mini hruškice. Ko se zbudi, bo mlečno-žitna kašica, za popoldan pa planiram zelenjavno juhico - korenček, cvetača, brokoli in krompirček. Jaz namreč živila kar lepo mešam, ko enkrat ugotovim, da ji nič ne škodi...

Sky, upam da se Brina čimprej pocajta in flekci izginejo. Bi pa sama na tvojem mestu kar zatežila za testiranje pred cepljenjem...

Vsi bolančki, dejte se že pozdravit, no!user posted image

Trgatev, jao, bejbe, sploh ne vestke, kaj zamujate! Mi se imamo vedno tako fajn, da je joj, pa obvezno po trgatvi pade en odojek, ponavadi se na veliko peče kostanj, otroci se gredo indijance, skratka, ful pestro. Mah, vas povabim zraven, pa se same prepričajte... Če vas Ketrin ne bo preveč izmučila. Martinovanja se pa ne sme zamudit, sploh pri nas ne.

Miny, dobrodošla. Jeee, pa je še naša Lana dočakala soimenjakinjo. No, malce je sicer težja, ampak... Pa še novomeščanka. No, sej če si nas kej brala, veš, da se bomo tudi mi to jesen (ali pa zimo, če bo šlo tkole naprej) selimo v nm. Še malo, pa nas bo toliko, da bomo lahko organizirale skupne sprehode in čvekece tudi na dolenjskem. Pa bo še katero privabilo v naše loge.

Srečka, dobro opravi, pa ni treba pol več letat okol dohtarjev, no. A ni dost, če mene enkrat mesečno vidiš???? Sicer nisem mlad in šarmanten zdravnik, sam itak lahk sam še od daleč gledaš, tko da ne boš zeloooo prikrajšana.

Naše premikanje - Lana počasi osvaja tudi obrat nazaj, sam ji zaenkrat še ne rata prav pogosto, narobe postavi rokice, pa je preveč stabilna na bušiju... Tko da skrči noče, se postavi na kolena, glavo zarije v podlago in hop naprej - če uporabi še roke, pa gre nazaj. Ampak obvezno z glavo v podlagi user posted image  Jao, je pa res, da je nikjer razen na tleh ne moreš odložit, je prenevarno. Zdej ma na postelji okoli sebe milijon povštrov, na vsakega dam še kakšno glasno igračo, tko da takoj pritečem, če kaj zaropota. Ker se zadnje čase zbudi in se prekotali, premika in raziskuje brez mene, čist uživa, mene pa skoraj kap, ko pridem čekirat, pa je budna in čist drugje, kot sem jo pustila.... Ah ja, nikol nam ni čist prav...

Ketrin - bravo za fotke!!!!

No, toliko o nekomentiranju. Mi pa net že spet neki štrajka, tko da upam, da tole uspem objavit.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 672
29.9.2008 10:12:07   
sinskaT
Aha mislim, da bo..

no pa še tale jutro po rojstvu user posted image , da boste vidle kako se je spremenila

user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 673
29.9.2008 10:15:59   
sky77
Ojla
Evo Rok je v vrtcu, jaz sem že iz nabave, Brinčko je pa tačas babi pazila. Ker zunaj je tako mrzloooo. Brrrr. Pa megla. Dejte poslat sončka še v Ljubljano

Smo pa tudi mi spali ( a smo spali  user posted image ) zelo slabo. Brino in Roka je nekaj luna metala. Mala se je zbujala, Rok se je v spanju šetkal po stanovanju. Bomo mogli začet zaklepat da ne uide ven. In potem tamala ob 6 začne težit in me z dudo tolče po glavi da me zbudi  user posted image  Tudi jaz zadnje dni (pardon noči) prakticiram, da ob prvem nočnem dojenju ostane pri meni v postelji. Tako mi ni treba vstajat x-krat na noč.

srečka dobro zrihtaj pri dr. Si pa tako kot jaz, grem enkrat na 5 let in vsakič nov dr, pa vsakič mi izgubijo karton. Naše zdravstvo, hja

Zdaj pa čakam enega strica da pride pogledat sušilca. Sej je bil že v petek tukaj, zamenjal grelec in točno po enem posušenem stroju perila je grelec kaput. Mi sploh ni hotel verjet da spet ne dela. Ja najbrž ga kličem da ga spet vidim user posted image

Zvonec ...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.9.2008 10:17:59   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Miny, dobrodošla. Jeee, pa je še naša Lana dočakala soimenjakinjo. No, malce je sicer težja, ampak... Pa še novomeščanka. No, sej če si nas kej brala, veš, da se bomo tudi mi to jesen (ali pa zimo, če bo šlo tkole naprej) selimo v nm. Še malo, pa nas bo toliko, da bomo lahko organizirale skupne sprehode in čvekece tudi na dolenjskem. Pa bo še katero privabilo v naše loge.

Tasyo super, da prideš v NM. Midva sva se sem preselila pred 2 leti in nama ni žal. Ko se pa preseliš pa jaz častim prvo kavouser posted image .

Za nami je tudi pestra noč, celo noč zbujanje pa jamranje, pa ne vem še kaj ne. Naša ga pa zdej pošteno biksa s tem spanjem. Je blo pa že tako fajn. No ja bo že.

Danes naši princeski nameravam za večerjo dati malo Milupinega rižeka. Koliko je dovolj?

Ma res ste spet naklofale. Jaz sem včeraj mrknila že ob 9.

Aja, pa kakšne lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......