tasyo
|
Daaan! Naj najprej povem, da sem bila pridna in vse prebrala, ampak komentirala pa ne bom, ker nimam energije. Naše noči so postale že kar preveč podobne tvojim, Ketrin. Miss se zbuja vsaj 6x na noč. Jao... Ampak več kot do pol šestih pa ne spat, je vsa razposajena in ko jo jaz objamem kot ti, Srečka, tamala šele oreng zaživi - oj, mami, a ti si tut za akcijo???? No, zdej pa že eno uro spi, smrklica. Vem da ste neki debatirale o trmi- o tem pri nas še ne moremo sklepat, ihtasta je pa kot sto hudičev. Če ni v momentu po njeno... Jok in krokodilje solze. Sam zdej je že pogruntala, da tole pri mamici glih ne pali, tko da je malce bolje. Ali pa je prerasla to fazo. Sinska, super za zobke, pri nas pa še nič ne kaže. Tista famozna š**** je kar nekam izginila... Vidima da vam večini gosta hrana lepo laufa, pri nas tudi. Jeee. Meni je tole prav zabavno. Ker odpre usta, naredi takšno grimaso, da je joj, ampak potem lepo je dalje. In poje cel obrok. Danes sva že imeli sadno kašico - četrt jabolka, pol banane in pol mini hruškice. Ko se zbudi, bo mlečno-žitna kašica, za popoldan pa planiram zelenjavno juhico - korenček, cvetača, brokoli in krompirček. Jaz namreč živila kar lepo mešam, ko enkrat ugotovim, da ji nič ne škodi... Sky, upam da se Brina čimprej pocajta in flekci izginejo. Bi pa sama na tvojem mestu kar zatežila za testiranje pred cepljenjem... Vsi bolančki, dejte se že pozdravit, no! Trgatev, jao, bejbe, sploh ne vestke, kaj zamujate! Mi se imamo vedno tako fajn, da je joj, pa obvezno po trgatvi pade en odojek, ponavadi se na veliko peče kostanj, otroci se gredo indijance, skratka, ful pestro. Mah, vas povabim zraven, pa se same prepričajte... Če vas Ketrin ne bo preveč izmučila. Martinovanja se pa ne sme zamudit, sploh pri nas ne. Miny, dobrodošla. Jeee, pa je še naša Lana dočakala soimenjakinjo. No, malce je sicer težja, ampak... Pa še novomeščanka. No, sej če si nas kej brala, veš, da se bomo tudi mi to jesen (ali pa zimo, če bo šlo tkole naprej) selimo v nm. Še malo, pa nas bo toliko, da bomo lahko organizirale skupne sprehode in čvekece tudi na dolenjskem. Pa bo še katero privabilo v naše loge. Srečka, dobro opravi, pa ni treba pol več letat okol dohtarjev, no. A ni dost, če mene enkrat mesečno vidiš???? Sicer nisem mlad in šarmanten zdravnik, sam itak lahk sam še od daleč gledaš, tko da ne boš zeloooo prikrajšana. Naše premikanje - Lana počasi osvaja tudi obrat nazaj, sam ji zaenkrat še ne rata prav pogosto, narobe postavi rokice, pa je preveč stabilna na bušiju... Tko da skrči noče, se postavi na kolena, glavo zarije v podlago in hop naprej - če uporabi še roke, pa gre nazaj. Ampak obvezno z glavo v podlagi Jao, je pa res, da je nikjer razen na tleh ne moreš odložit, je prenevarno. Zdej ma na postelji okoli sebe milijon povštrov, na vsakega dam še kakšno glasno igračo, tko da takoj pritečem, če kaj zaropota. Ker se zadnje čase zbudi in se prekotali, premika in raziskuje brez mene, čist uživa, mene pa skoraj kap, ko pridem čekirat, pa je budna in čist drugje, kot sem jo pustila.... Ah ja, nikol nam ni čist prav... Ketrin - bravo za fotke!!!! No, toliko o nekomentiranju. Mi pa net že spet neki štrajka, tko da upam, da tole uspem objavit.
|