Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:05:25
|
|
|
|
Ketrin
|
NiLe, hude slikce.... Ja, Srečka,pol te bo pa orng za ponucat
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:05:51
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, mater, spet jaz na novi strani... Kako mi pa to danes uspeva
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:07:36
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, mater, spet jaz na novi strani... Kako mi pa to danes uspeva kjer se človku ena vrata zaprejo, se druga odprejo...mal nagrade za neprespane noči mogoče?
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:07:43
|
|
|
|
Ketrin
|
Je, ve 3 sam me čvekamo... a se ne bi raj na kavi dobile Grem mal analizirat hokej od blizu... pol pa kar v horizont... vsaj 2 urci odspat Se pišemo jutri.... Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:07:51
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe uauu, OLI vodi ... jeeee ... dons vsaj igrajo, prej so sam drsal Mogoče pa jim je Posma zagrozil, da ne bodo smel več pit če zgubijo ha, ha ... to si pa dobr pogruntala
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:08:17
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz bi tud šla na martinovanje, še nikol nisem šla....pa naša agencija organizira 5 različnih variant in peljemo na vsako po 2 busa.....kako že, kovačeva kobila pa tko naprej Ti si pa tud smešna... na trgatvi si bla na martinovem pa ne Pa to je največji praznik na slovenskem... ja na trgarvi pri nas na Dolenjskem, sam to ni isto...tam je mami zraven pa ji ne smem vseh svojih dobrih lastnosti pokazat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:08:58
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz bi tud šla na martinovanje, še nikol nisem šla....pa naša agencija organizira 5 različnih variant in peljemo na vsako po 2 busa.....kako že, kovačeva kobila pa tko naprej Ti si pa tud smešna... na trgatvi si bla na martinovem pa ne Pa to je največji praznik na slovenskem... ja na trgarvi pri nas na Dolenjskem, sam to ni isto...tam je mami zraven pa ji ne smem vseh svojih dobrih lastnosti pokazat Potem pa je skrajni čas da prideš v naše konce
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:09:06
|
|
|
|
misa79
|
NiLe - kok lepe slikce. Jaz bi tud šla v Gardaland . Sem bla že parkrat pa še nimam dost. Ko Miha zraste gremo. Komaj čakam......
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:10:10
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa79 NiLe - kok lepe slikce. Jaz bi tud šla v Gardaland . Sem bla že parkrat pa še nimam dost. Ko Miha zraste gremo. Komaj čakam...... Jaz tudi... men so bili naši žurerski podvigi ob Gardi eni od najboljših doživetij ever
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:10:34
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Je, ve 3 sam me čvekamo... a se ne bi raj na kavi dobile ja, upam, da bo to kmalu izvedljivo Grem mal analizirat hokej od blizu... pol pa kar v horizont... vsaj 2 urci odspat Se pišemo jutri.... Ah, kaj boš analizirala??? Sej smo zmagal! Nočko Želim ti mirno in lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:10:53
|
|
|
|
Ketrin
|
Joj... a nism jaz rekla lahko noč.... pa še kr klofam Grem.....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:12:31
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he NiLe...gliha vkup štriha...je saj fotr zadovoljen z zetom... Ej Nile, a ti je tvojga mogoče tvoj oče predstavu? Majček jedilno...ja aaaaaa...uno k hrusta...pa nima pešk...he he...naivka jaz a... ...in potem svizec zavije čokolado... Ketrin...a ti veš da sem jest maturirana kmetica...eden od predmetov je bil vinogradništvo...jao...še učil so nas cpit...tko da teorijo v nulo obvladam... joj srečka, kako ti tole napišeš...hi hi hi....da dol padeš no ti si k 'sport bili' torbica
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:13:42
|
|
|
|
NiLe
|
Pa naj še kdo reče, da druženje na RRju ne prinese nič "pametnega" ... evo, v roku pol urce smo se zmenile za trgatev, martinovanje, tud Gardaland je večini všeč ... sam ni mi čist jasn, a bomo to počele solo, pa dale v varstvo možekom al kaj
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:14:53
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Joj... a nism jaz rekla lahko noč.... pa še kr klofam temu se reče zasvojenost Grem..... kar pojdi, pa lepo pančaj!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:15:06
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Je, ve 3 sam me čvekamo... 4i...je še Miša z nami... IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin a se ne bi raj na kavi dobile upam, da kmalu...bomo videli kaj bodo ju3 rekli, ko me razparajo.... IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin pa kar v horizont... vsaj 2 urci odspat . Se pišemo jutri...grem jaz tud spat...danes ni bil ravno moj dan...noč še manj...upam, da bo nocojšna boljša... Nočko babuške
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:16:00
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Joj... a nism jaz rekla lahko noč.... pa še kr klofam Grem..... mi bomo tuki, če ti slučajn dolgčas rata, ker bo Kaja noč prespala se vidmo jutri na sestanku...če ne že prej Nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:17:26
|
|
|
|
Jo@n
|
Evo, mi smo bili na solinah, bilo luštno in malo vetrovno, a Tiinih vonjav ni prineslo Jakob je končno zaspal, se je po uspavanju malo pred deseto ponovno zbudil. Seveda, ko je pa korenček prišel na plano... Na hitro sem vas prebrala, nisem preveč pri energiji za komentirat... IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Pri nas imamo tudi Praznik češenj... Češnje, češnje, slišim češnje??? Moj tanarboljš sadež Ketrin, a si ti ziher, da je ob 17h, ker na spletu piše 16h???? Trgatev - če katera še ni bila, lahko pride k nam na vrt obirat, obrano šenkamo za domov Vsem mamicam, katerih škratki imajo zamašene noske, želim čimboljše pucanje, vsem skup pa mirno noč. Nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:18:20
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Pa naj še kdo reče, da druženje na RRju ne prinese nič "pametnega" ... evo, v roku pol urce smo se zmenile za trgatev, martinovanje, tud Gardaland je večini všeč ... sam ni mi čist jasn, a bomo to počele solo, pa dale v varstvo možekom al kaj tale z varstvom pa sploh ni slaba....mogoče pa potem ti dobiš sms kako mu jih je ratal dat spat...ob 23h
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:18:31
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he NiLe...gliha vkup štriha...je saj fotr zadovoljen z zetom... Ej Nile, a ti je tvojga mogoče tvoj oče predstavu? Neeee, sem ga kar sama našla oz. sem mu ponudila prenočišče na morju - dve bejbi v prikolici, ki sta se usmilili dveh tipčkov in jima ponudili "streho nad glavo" - beri: baldahin ...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:20:16
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna se pišemo jutri...grem jaz tud spat...danes ni bil ravno moj dan...noč še manj...upam, da bo nocojšna boljša... Nočko babuške nočko, pa upam da bo ugodna
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:20:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he NiLe...gliha vkup štriha...je saj fotr zadovoljen z zetom... Ej Nile, a ti je tvojga mogoče tvoj oče predstavu? Neeee, sem ga kar sama našla oz. sem mu ponudila prenočišče na morju - dve bejbi v prikolici, ki sta se usmilili dveh tipčkov in jima ponudili "streho nad glavo" - beri: baldahin ... ha ha...in pol ga je kot bogomoljka za 7 let v postlo vzela...zdej mu pa s5 baldahin kupuje...he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:22:00
|
|
|
|
misa79
|
Oj punce. Tut jaz vas zapuščam. Lahko noč. Se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:22:25
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin a se ne bi raj na kavi dobile upam, da kmalu...bomo videli kaj bodo ju3 rekli, ko me razparajo.... joooj, to se pa grozno sliši ... držim pesti, da bodo vesele novice z vašega konca Nočko babuške Prijetno noč ti želim!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:22:37
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he NiLe...gliha vkup štriha...je saj fotr zadovoljen z zetom... Ej Nile, a ti je tvojga mogoče tvoj oče predstavu? Neeee, sem ga kar sama našla oz. sem mu ponudila prenočišče na morju - dve bejbi v prikolici, ki sta se usmilili dveh tipčkov in jima ponudili "streho nad glavo" - beri: baldahin ... oh, kako priročni so tele baldehini, a ne? A zdej pod tanovim baldehinom boste pa 'lovil' za podmladek
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.9.2008 22:24:28
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa79 Oj punce. Tut jaz vas zapuščam. Lahko noč. Se beremo jutri. ej Miša, a tud ti nas zapuščaš za danes.....dejmo dejmo, lov na zvezdice no, lepo nočko
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......