sinskaT
|
Ojla čvekice moje , aprilčice se kar množimo kar je zelo fino, dobrodošle zamudnice, pa fajn klepetajte z nami, da nadoknadite zamujeno. Ker že vidim, da mi nikakor ne bo ratalo vsega pokomentirat samo tole: Sky sem se ene parkrat spomnila le kje se vi potepate, ja boga Brinčica no...upam, da boste kmalu odkrili razlog alergij saj pol boš nadoknadila vso dobro papico še za nazaj. Zolika - hud motor, MM si je že shranu fotko..mogoče ga bo en mizar prekopiral, da bo naša mala moderna.. Trgatev - mislim, da že od rojstva hodim pobirat grozdje in mi ni problem, je vedno dobra družba, vriskamo in pojemo pa z vozom in traktorjem se peljemo domov, hja sem prava kmečka deklina - le kdo bi rekel hehe. Srečka vabljena tudi k nam, pridnih rok vedno manjka. Spanje - ah Ketrin se mi že prav smiliš..sam nisem dovolj pametna, da bi ti kaj novega svetovala. Pri moji big sister je palilo le to,d a je tamavčka dala v svojo posteljo. Od takrat so vsi3 spali kot dojenčki (mislm, od kje je ta fraza grrrr...). Jaz sems i dojenje ponoči olajšala na maximum. Posteljico imam pri sebi, dojim v topli postelji, večkrat tudi zaspim vmes upppps...ja kaj sem pač lenobica in ni šans, da se vstajam ponoč, če ni treba. Roberta a si čist not padla hihi...pa hvala za idejo okrog kamna na steni. Ga že imamo okrog kamina - ful dobro je izpadlo. In NiLe -ful dobro greje, Hana je pa čist zaljubljena vanj (oz. v ogenj) se ful umiri in skor zaspi zraven. Zobki - mislim,d a so pri nas na pohodu. Tokrat pa zares. Ko smo imeli v petek cepljenje, je imela mala zvečer skor da mal vročine. Sem dala po svečke in je bilo ok. Pa je pol še včeri cel dan pojokavala in bla skos na rokah (ane, Simvir kako se to hitro razvadijo...) pa pogledam zvečer ob kopanju in previjanju..hja mamo 2 črtici spodaj (enki), ena že kar malo oštra. Koliko časa traja, da te "črtice" iz-zrastejo Ker če bo Hana še dolgo taka bogica, bodo men roke odpadle pa hudo mi je ko jo gledam, ma take žalostne učke. Saj dajem Calgel in uno grizlo k daš v hladilnik...sam đabe vse to.