|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
27.9.2008 20:42:27   
NaTaŠa*
Čer

Ja danes je pa kar nekam zatišje tukaj se pozna da je vikend. JA zato pa med tednom nadoknadite/mo za vikend.

Dobrodošla Miny. Podatke bom vnesla naslednjič Ker moramo sedaj počakati do 30 strani. Aja pa prava mala damica je, res pa spada med težko kategornike.

Nič grem še pod tuš pa v mižule. 

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.9.2008 20:42:48   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Punce moje - ne morem da vam tega ne pokažem...

...smo se odločili na nakup motorja za našega user posted image !

http://cgi.ebay.de/Schaukelpferd-Schaukel-Motorrad-Harley-Holzspielzeug_W0QQitemZ350101009733QQcmdZViewItem?hash=item350101009733&_trkparms=72%3A1229%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14#ebayphotohosting

Poglejte tole....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha..dobra naložba...ker kolikor se jaz našega matevža spomnim je bil nor na motorje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.9.2008 21:05:08   
sky77
Ojla mamice. Se me še spomnite?

Sem samo preletela novi del, tako da dobrodošle tanove. Vidim da vas je kar nekaj.

Srečka upam da boš kmalu spet fit in v akciji.

No da poročam kako smo mi. Smo bili na morju in smo ga predčasno zakjučili. Pa ne zaradi slabega vremena. Ta nam je služil čisto ok. Brina je dobila alergijo na nekaj kar sem pojedla v razdobju treh dni. Je bila taka flekica, tako da smo popokali in šli domov. Je dobila fenistil kapljice in flekci so v dveh dneh izginili. Samo so se pa po nekaj dneh pojavili mozoljčki in ti se zdaj širijo. Očitno moja dieta ni ok, oziroma so mi hrano premalo zreducirali. Ne smem mleka in sirov, jajc, rdečega mesa, morskih sadežev, čokolade, konzervirane hrane (paštete, hrenovke, salame), ... Če pogledam na seznam lahko jem samo kure in krompir user posted image  Povrhu vsega pa oba smrkata, tako da Brina še vedno ni bila cepljena. Še prvič ne, edino rotarix je spila do konca.

Prejšnjo nedeljo smo imeli pa še krst (še dobro da so flekci izginili) in zdaj se je življenje umirilo. Rok je v vrtcu, z malo pa uživava.

Evo toliko za zdaj. vam bom probala zdaj sledit in sproti komentirat.

violica še mere naše bejbe pri 5,5 mesecih: 7 kg in 64 cm

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.9.2008 21:10:40   
novopecena
ja sky smo te že parkrat razglasile za pogrešano. no čim perj se pocajtajte vsi skupaj.
kje je pa majček? nje tudi za vikend nikoli ni-a ga fešta user posted image  

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.9.2008 21:15:16   
Ketrin
Čer...

Danes pa ne bom tako dolga... imava z možekom filmski večer...kolikor bo Kaja to dopuščalauser posted image Packa mala točno ve kaj imata mami in oči v planu in se je od 7 že 2xzbudila.... Porka duš tile malčki so vedno boj nabritiuser posted image user posted image

Miny, dobordošla.... Pa kaka frajerka je tale tvoja Lanauser posted image user posted image user posted image

Sky, super da se zadeve umirjajo... Pa HB da se te spomnemouser posted image Saj da boš vedela nekatere skrbi zate pa grejo na mamo mal prečekirat kako siuser posted image

NiLe... uživajte jutri na morčkuuser posted image user posted image user posted image Pa sosede pozdraviuser posted image user posted image user posted image Pa user posted image zaradi žogice... Verjamem da ni bilo nalašč.... Pa dober prispevek o hokeju je bil user posted image user posted image

Srečka saj do plavanja je še 14 dni... počasi...me smo pripravljene, če boš le ti za stvar....Drugače pa D BEST za dak fajtuser posted image user posted image user posted image Kaj je pa mama delala.... bila športni komentatoruser posted image user posted image

Novopečena...pri nas ni nič z masažo...takrat ko so se punce dobile (ne vem a so se masirali bejbiji al ne) mene ni bilo...tko da ne znam....bi blo pa dobrodošlo karkoli, če le pomaga k spanjuuser posted image

Misa, HB da cepljenje pomaga... tudi jaz ga komaj čakamuser posted image user posted image Pa naj le tako ostaneuser posted image user posted image user posted image

Violica, lahko nočko....

Zdaj pa grem.... Pred TV.... Pa itak da še mal pofirbcam kaj se tlele dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 530
27.9.2008 21:23:06   
sky77

Da boste videle kako izgleda alergija na nekaj.

user posted image

Zdaj moram počakat če se bodo flekci ali pa pikice pojavljale še naprej in se do takrat postit (spet bom preveč shujšala user posted image ). Šele potem dobiva napotnico na naprej. Zdaj moram najprej počakat da neha smrkat in da bova sploh prvič cepljene.

Pa lepo da ste me pogrešale. Super ste user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.9.2008 21:31:16   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

user posted image

grozljivo...zakaj vas pa šepred cepljenjem ne dajo na teste...da ne bo še s tem kake štale....

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 532
27.9.2008 21:32:30   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Kaj je pa mama delala....

gledala TV pa fotru komentirala, ki je bil u fajtu...da je vedel za kaj gre...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.9.2008 21:38:58   
NiLe
Čer čvekice!

uf ... sem prav zadovoljna, da so otroci končno v svetu sanj, jaz stuširana in da je večer samo moj, ups, najin ... tudi mene dragi vabi na filmski večer - ej, Ketrin, a se greš ti kakšen vudu user posted image user posted image ???

Miny; dobrodošla ... pa kakšna frajerka je tvoja Lana. Jao, mislim, da je moja Tia še edina med aprilčki, ki še ni dosegla 6 kg user posted image ... ah, bo že ...

Sky; ja, veš da smo te pogrešale user posted image ... jaz sem šla ene parkrat mimo tvoje hiše, pa se ni nič dogajalo. Joj, kako grozno je videti tvojo Brinči ... me je kar srce zabolelo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

kje je pa majček? nje tudi za vikend nikoli ni-a ga fešta user posted image

Naša Majček ga veselo žura user posted image ... mislim, da je omenila eno ohcet ... kar naj uživa! 

NiLe... uživajte jutri na morčku Pa sosede pozdravi Pa zaradi žogice... Verjamem da ni bilo nalašč.... Pa dober prispevek o hokeju je bil

Upam, da bo vreme ... ja, za žogo pa upam, da mi jo moj usposobi, če ne bom pa novo nabavla ... sem se ful navadila nanjo ... prispevka pa žal nisem ujela... saj veš, tuširanje, pa laufanje za otroci po flatu

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 534
27.9.2008 21:45:32   
simvir
Čer!

Ko se končno po nekaj dneh spravim na rr ga pa mali sračka. No zdaj je končno zaspal, sem morala pa eno urco nazaj k njemu hoditi. Se mi zdi, da sem ga ta teden malo bolj razvadila, ker sem bila bolj utrujena in sva ponoči večkrat skupaj zaspala (ja Srečka, sem tudi jaz mislila da z njim ne znam zaspati, ampak zdaj mi pa to gre že kar dobro user posted image ), pa več je bil po rokah...

Mi smo danes končno pokrili streho na delavnici, smo imeli 10 delavcev, jaz sem pa cel dan kuhala. Še dobro da sta mi obe babici pomagali pri tamalih dveh, pa malo ven in noter iz hiše nosili, kar je bilo pripravljenega. To je pa tako, ko vsi radi vračajo usluge,  pa moraš potem malo boljše za njih poskrbet, da niso lačni in žejni.

Upam, da nisem kaj preveč pomembnega zamudila, ker za nazaj ne bom brala.
Vidim, da imamo precej novič članicuser posted image , ve se kar pridružite v čvekanju.  v bistvu ne sledim čisto dobro, bom ko bo več časa. Je pa Jo@n prava detektivkauser posted image .

sky o boga Brina . Vam se pa ves čas nekaj dogaja, upam da čimprej pogruntate kaj je vzrok alergije. Potem še niste bili na nobenih testiranjih? A flekci so ves čas prisotni, ali se pojavljajo in izginjajo kot pri koprivnici?

Zolika tale motor je pa prav super, ter da ni vedno konjiček v igri.

Violica zakaj pa moraš čakati na 30. stran? Jaz mislim, da če se ti nabere nekaj novih podatkov pa ja lahko vmes daš gor seznam. Mogoče ste se pa zdaj kaj novega zmenile. No mene seznami prav nič ne motijo.

Ketrin naši malčki se zdaj že zelo dobro zavedajo vsega okrog njih in nam včasih tudi malo ponagajajouser posted image . Upam, da filmski večer vseeno uspe.

Drugače pa nama gre uvajanje GH kar dobro. Danes je pojedel 80 ml čežane iz jabolk in hrušk, ampak on bi kar še. Bova rajši počasi povečevala količino. Je pa danes že prestavil dojenje za urco in pol.

No toliko za enkrat...

Neposredna povezava do sporočila: 535
27.9.2008 21:48:18   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Čer čvekice!

uf ... sem prav zadovoljna, da so otroci končno v svetu sanj, jaz stuširana in da je večer samo moj, ups, najin ... tudi mene dragi vabi na filmski večer - ej, Ketrin, a se greš ti kakšen vudu user posted image user posted image ???

Ja, sej ne morem verjet... pa ti si prava čarovnicauser posted image user posted image

NiLe... uživajte jutri na morčku Pa sosede pozdravi Pa zaradi žogice... Verjamem da ni bilo nalašč.... Pa dober prispevek o hokeju je bil

Upam, da bo vreme ... ja, za žogo pa upam, da mi jo moj usposobi, če ne bom pa novo nabavla ... sem se ful navadila nanjo ... prispevka pa žal nisem ujela... saj veš, tuširanje, pa laufanje za otroci po flatu

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.9.2008 21:54:28   
NiLe

Čer čvekice!

Ja, sej ne morem verjet... pa ti si prava čarovnicauser posted image user posted image

A zdej sem pa jaz wichy women ... al kaj??? Jah, kaj čmo ... takle mamo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.9.2008 22:40:12   
Ketrin

A zdej sem pa jaz wichy women ... al kaj??? Jah, kaj čmo ... takle mamo user posted image user posted image user posted image

Ja, sej si taka...prijazna in lepa čarovnica... no ok....dobra vila, če hočešuser posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.9.2008 22:44:29   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: miny

Hvala za vabilo Jo@n!user posted image

Malenkost. Sja veš, da vsako novo zvohamo user posted image . Je pa tvoja princeska po merah prava težkokategornica. Le glej, da nam na srečanjih ne pohrusta fantov... (so eni bolj kumrne sorte user posted image ). SIcer pa po slikah sodeč lepo skriva kilce.

Jo@n ti se greš pa res detektiva. mislim da sam F5 stiskaš in kontroliraš udeležbo, da ti ja neb katera ušlauser posted image  

Ups, zdej ste me pa dobile... user posted image

a katera masira svojga škrata? na začetku je bilo veliko govora o masažah, kolk se je pa v praksi kaj prijelo?

Ja na srečanju na Gradiškem jezeru konec pomladi je ena vzela plakat, da ga razmnoži in razdeli ostalim. Kot kaže še ni dobil mladih... (greh se pove, grešnica pa ne user posted image ).

Sky, lepo da si se oglasila pri nas. Smo se bale, da si pobegnila h konkurenci... Upam da ugotovite, kaj je Brini povzročilo težave in da ti ne bo treba biti dolgo na dieti. Sicer pa lahko izgubiš kakšen % maščobe, saj veš kako so izmerili v Mostecu...user posted image

Ketrin, želim vama lep večer. Vama z možekom, ne s Kajo...

Misa, user posted image  za resetiranje.

Pri nas se je večerno uspavanje zaaaavleeeklo... Je že prej po žlički jedel kosmiče, po kopanju pa ( . ) pa drugi ( . ), pa še 130 ml, pa on bi še kar nekaj... Sem mu potem kar vodo uturila in je zaspal. Ja, in od desetih zvečer se je že 2x zbudil. Mogoče mu pa današnji korenček nagaja?

Grem tole oddat, pa F5 stisnit, če ne bo nič pametnega se pa jutri naprej čvekamo.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.9.2008 22:54:44   
Krista28
Čeer,

Trgatev uspela, čebrice polne, vreča grozdja doma, otroci zaspali že preden so šli v avto....Kristjan je spustil dnevno spanje in bil ves čas v pogonu, in nič tečen, v bistvu je bil ko kafra (na mimogrede je izginil, da smo ga iskali), pol je pa sam na moža se naslonu, zaprl oči in zaspaluser posted image user posted image . sem pa v spanju preoblekla, pa se sploh ni zbudu....

Dobrodošle nove čveke....

Preletela sem na hitro....

Uf, Brina je bila pa prav bogica, še bolj pa ti, ko ne veš kaj je, a ne? upam da se čim prej ugotovi, kaj pa je bil kak dodatek k prehrani, ki ni najbolj prijazen zdravju...user posted image

novopečena...vi pa jeste ko veliki.....

miny - imaša pa prav veliko pupo, pa meni tudi ne deluje sumoborko...nč šlaufkov ni vidt...user posted image

Ketrin, želim ti lep večer...

hmm - jst grem kar spat, sam še dol bom padla....pa po hribčku gor, pa dol, pa malega iskat, pa dojit, pa mal trgat, pa mal posodo brisat....pa cel dan zunaj...haha pestro....zdaj vidim da je bilo moje otroštvo ful luštno...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 27.9.2008 22:56:53 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.9.2008 0:07:07   
JABOLKO3
Sky - žal mi je, da vaju je to doletelo, zelo dobro namreč vem, kako vse skupaj izgleda, ker sem dala vse to skozi pri mojem ta srednjem - mi smo stvar na koncu rešili z bioresonanco. Je pa tudi naš Jure po 2. cepljenju dobil pike in fleke, pa sem ga kar naročila tja na testiranje, greva v torek. Če te zanimajo moje izkušnje povej, pa ti napišem na ZS. Držim pesti, da čimprej mine.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.9.2008 8:17:48   
sky77
Dobro jutro

Mo smo že od 7 vsi zbujeni, tako kot ponavadi. Bi bilo luštno. če bi mulčka vsaj za vikend spala malo dlje.

No tile flekci so samo izgledali grozno, ker malo niso čisto nič motili. Itak ima že od vsega začetka probleme s kožo, tako da je bilo tole samo nekaj za vmes, da sky ni bilo dolgčas. Bolj me moti to, da moram biti na dieti in to jaz ki še v življenju nisem zdržala več kot pol dneva pri hujšanju.

Jabolko prosim za info kako je izgledalo to pri tvojem tasrednjem. Pa kam to hodite na bioresonanco. Me ima da bi šla jutri zatežit k P, ker mozoljčki po trebuščku še kar vztrajajo. Naj nama da napotnico za preiskave. Pa še v cepivu so jajca in kaj če je alergična ravno na jajce.

No ne bom več težila s tem.

Imejte lepo nedeljo

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.9.2008 8:46:24   
scorpiogirl
samo pofočkam se user posted image
smo imeli pestro soboto, krasno noč (samo 2x tankanje user posted image user posted image ), danes gremo pa praznovat prvo svečko enega fantka user posted image

Sky, mene je bilo prov groza tole videt user posted image si sploh ne predstavljam, kako je blo tebi user posted image upam, da čimprej ugotovite, kaj Brini ne paše user posted image

Srečka, jst sem bla čist cmerasta ob tisti pesmici user posted image

naš podmladek že razbija po tipkovnici, bo treba animirat user posted image lepo nedeljo user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.9.2008 8:48:46   
resnično srečna

Me ima da bi šla jutri zatežit k P, ker mozoljčki po trebuščku še kar vztrajajo. Naj nama da napotnico za preiskave. Pa še v cepivu so jajca in kaj če je alergična ravno na jajce.

točno tko...bodi tečna...a ni brezveze, da Brino izpostavljaš nečemu, kar je nepotrebno...boste pač prestavili cepljenje še za par mesecev...itaq pa kdo to govori...he he...tud naša ima čez 10 dni alergologa...cepljenja pa še od daleč nismo povohali...sej se sprašujem, če ni morda zato tako pridna...če bi se ga dalo, bi ga jaz kar skenslala...

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.9.2008 8:58:05   
resnično srečna
Dobro jutro ženskice...

pri nas smo tudi že vsi bili budni...bili zato, ker je Iza že na poti v prvo kitico...samo ne vem še ali ji je uspelo ali ne...sem dislocirana...prednost lepatopa...sam ne povem v katerem prostoru stanovanja sem...ker bi se itaq vse zgražale...he he...

drugače pa smo spet 3x tankali ponoči...očitno s5 več rabimo ali pa so madam pogruntali, da je joška doma in ne sam flaša...pa to pridno izkoriščajo...

ufff ja zarad tiste zadeve mam pa jest tud mal slabo vest he he...sam hudiča, ko nikakor ne morem priti do kake pametne cene nikjer he he...no ja sej mogoče vam pa božiček kaj prinese he he...

Trgatev...a veste, da sem jaz po mojem edina, ki tega v lajfu sploh še nisem doživela...pa sem že svašta probala...ampak z alkotom sva midva bolj na vi...pa tud pri nastajanju očitno nisem potem udeležena he he...

Kostanj...joj jest pa komaj čakam, da bo spet...se spomnim lanske jeseni...ko ga kao ne bi smele zaradi trebuščkov jesti...pa sem si vsak večer, ko sem odhajala iz službe (jao kaka koza sem bila) kupila eno veliko merico na Avtobusni, ko sem čakala lokalca...je bila dvojna oz. trojna korist...moje brbončice so uživale, želodček se je napolnil, pa še v roke me ni zeblo...no ja una 4 zadeva...je pa bila v postelji koristna...samo ni bila pa zelo prijazna nosku...zračno ogrevanje he he...

Roberta je pa kar izginila a?...jo že prav pogrešam...samo verjamem, da ima sedaj stilski izziv he he...pa oblikovalske načrte v realnost spravlja...in držim pesti, da ji rata tako, kot si želi sama...

ufff dost imate...za kavo popit zraven bo...

kaj bo za kosilo, bo moral pa moj napisat...je še vedno glavni v kuhinji...jaz se samo prepuščam gurmanskim užitkom...in potem s5 končam na kavču...prostovoljno...ker pokam po šivih...dobesedno...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 545
28.9.2008 9:15:48   
Ait
Tolele je pa naša Srečka u akciji na RR user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
28.9.2008 9:46:38   
Ketrin
Dobro jutro, dober dan....ni lepo če si zaspanuser posted image user posted image Tole si vsako jutro zapojem....user posted image

Scorpio super za dobro nočko user posted image user posted image user posted image Da bi le tako ostalo user posted image

Sky, uboga Brina...no pa ti tudiuser posted image Pa kar zateži P, tko kot je Srečka rekla... Upam, da se čimprej uredi...

Krista super za trgatev....

Srečka, te povabim drugo leto na trgatev.... to je tooook luštno.... Bom jaz otroke pazila, ti boš pa trgala, da tudi to probaš user posted image user posted image

Punce naša noč je bla spet hudauser posted image Jaz ne vem več kaj naj naredim...Predlog od Jabolko ni palil, ninica tudi ne pali,... Skratka jaz sem probala že čisto vse...pa nimam več idej kaj še.... Kaja je skratka čist resetirana, tudi zaspi ne več sama...pa tko dobro nam je že šlouser posted image Danes sem jo celo pustila, da kao sama nazaj zaspi ponoči, da nisem vstala...pa ne vem kdo je bolj jokal, ona al jaz...Pa sem 5 minut zdržala...potem pa ni več šlo...Pa je zaspala pri meni v naročju in sva kar na stolu (fotelju za dojit) spala...in je ene 2 urici padlo...pa sem jo potem prestavila...pa spet čez 8 minut aufuser posted image Jaz ne vem, a je možno ta teli zobki rastejo sam ponoč, al kaj.... Sej nisem več pametna... No, edino danes ponoči mi je še tole prišlo na misel.... se spomnim lanskega septembra ko sem bila user posted image ....jaz sem ceeeeel september prespala...direkt iz službe v postlo, spat celo popoldne in še celo noč... bog ve kaj je pikica Kaja takrat počela v trebuščkuuser posted image Pa mi mogoče zdej vrača, k ji je blo dolgčas, ker je bla mami taka lenoba laniuser posted image user posted image user posted image

No, mal sem se spucala in mi je lažje.... Drugač pa vsako jutro vsa zadekana kavo na balkonu pijem, da se mal k seb spravimuser posted image user posted image Po moje sosedje mislejo, da sem koledar zamenjala in sem še vedno v poletjuuser posted image user posted image

No, dost teženja... skratka .... hvala ker ste ... da lahko mal pojambram.... pa je prec lažje.... user posted image

Lepo nedeljo želimuser posted image

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.9.2008 9:59:41   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Violica zakaj pa moraš čakati na 30. stran? Jaz mislim, da če se ti nabere nekaj novih podatkov pa ja lahko vmes daš gor seznam. Mogoče ste se pa zdaj kaj novega zmenile. No mene seznami prav nič ne motijo.

Ker smo se zmenile da bojo seznami na 10,20,30,40,... strani da se točn ve kje je. Tako da bojo seznami (podatki) takrat osveženi. zato sem pa prosila da se podatke vpisuje z drugo barvo da bo bolj pregledno pol k se bojo seznami osveževali.

IZVIRNO SPOROČILO: Ait

Tolele je pa naša Srečka u akciji na RR

user posted image
Vsaj lahko uživa in ji ni treba sedet na stolu pred računalnikom.

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

user posted image

grozljivo...zakaj vas pa šepred cepljenjem ne dajo na teste...da ne bo še s tem kake štale....

Jaz tudi mislim da bi bilo najbolje da vas še pred ceplenjem testirajo. Res zgleda grozno

Lepo nedeljo še naprej

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 28.9.2008 10:01:11 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.9.2008 10:48:27   
sinskaT
Ojla čvekice moje user posted image ,

aprilčice se kar množimo kar je zelo fino, dobrodošle zamudnice, pa fajn klepetajte z nami, da nadoknadite zamujeno.

Ker že vidim, da mi nikakor ne bo ratalo vsega pokomentirat samo tole:

Sky sem se ene parkrat spomnila le kje se vi potepate, ja boga Brinčica no...upam, da boste kmalu odkrili razlog alergij saj pol boš nadoknadila vso dobro papico še za nazaj.

Zolika - hud motor, MM si je že shranu fotko..mogoče ga bo en mizar prekopiral, da bo naša mala moderna..

Trgatev - mislim, da že od rojstva hodim pobirat grozdje in mi ni problem, je vedno dobra družba, vriskamo in pojemo pa z vozom in traktorjem se peljemo domov, hja sem prava kmečka deklina - le kdo bi rekel hehe. Srečka vabljena tudi k nam, pridnih rok vedno manjka.

Spanje - ah Ketrin se mi že prav smiliš..sam nisem dovolj pametna, da bi ti kaj novega svetovala. Pri moji big sister je palilo le to,d a je tamavčka dala v svojo posteljo. Od takrat so vsi3 spali kot dojenčki (mislm, od kje je ta fraza grrrr...). Jaz sems i dojenje ponoči olajšala na maximum. Posteljico imam pri sebi, dojim v topli postelji, večkrat tudi zaspim vmes upppps...ja kaj sem pač lenobica in ni šans, da se vstajam ponoč, če ni treba.

Roberta a si čist not padla hihi...pa hvala za idejo okrog kamna na steni. Ga že imamo okrog kamina - ful dobro je izpadlo. In NiLe -ful dobro greje, Hana je pa čist zaljubljena vanj (oz. v ogenj) se ful umiri in  skor zaspi zraven.

Zobki - mislim,d a so pri nas na pohodu. Tokrat pa zares. Ko smo imeli v petek cepljenje, je imela mala zvečer skor da mal vročine. Sem dala po svečke in je bilo ok. Pa je pol še včeri cel dan pojokavala in bla skos na rokah (ane, Simvir kako se to hitro razvadijo...) pa pogledam zvečer ob kopanju in previjanju..hja mamo 2 črtici spodaj (enki), ena že kar malo oštra. Koliko časa traja, da te "črtice" iz-zrastejo user posted image Ker če bo Hana še dolgo taka bogica, bodo men roke odpadle pa hudo mi je ko jo gledam, ma take žalostne učke. Saj dajem Calgel in uno grizlo k daš v hladilnik...sam đabe vse to.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.9.2008 10:48:44   
Jo@n
Dan!

Za nami je mirna noč, je Jakob spal v kosu do šestih zjutraj user posted image . Sicer ga je sračkal okrog 10h zvečer, ko se je na nekaj minut zbujal in jokal, potem pa dokončno utonil v krepčilni spanec. In midva z njim.

Danes bomo imeli zgodnje kosilo, zato sta hrustljavi piščanec in krompirček že v pečici, pa fižol v skledi...

Mali se igra na igralni blazini, očka naju razveseljuje z likanjem (enostavnejših stvari), jaz pa letam od enega do drugega.

Po kosliu pa jo mahnemo na izlet, zaenkrat je padlaa ideja da gremo pogledat soline.

Uživajte v nedelji, pozdravček vsem!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......