NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he Ketrin le kje so vse...po mojem imajo sobotne nakupe, zajtrke v velikem številu, pospravljanje... Jap, mi smo danes vse to opravili, pa vmes še skuhali kosilo ... sedaj pa uživam z mojo tasrednjo princesko in gledava Bee movie - ostali člani: Tia spi, tastarejši je na RD od sošolke, ki je noro zaljubljena vanj, on je pa ne šlivi 100% ... no, ko sem ga oddala sem škilila, če ji je dal lubčka, pa se je spretno ognil , dragi pa dela in pride šele zvečer IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, res je zatišje danes...kaj bo šele jutri, ko bo baje res lep dan Mi gremo pa na morčka jutri ... gremo prevzet našo prikolico (podpisat pogodbe in se znebit nekaj sto ojrov in od zdej naprej bova sosedi ... juuupiiii . Srečka se 100000% strinjam z Jabolkom... In seveda ti priskočim na pomoč... Šala mala Na koncu bo imela Iza toliko dodatnih rok, da bo lahko izbirala. Ja, Srečka, sploh ni problem ... veš, da bomo poštimali, da ne bo Iza prikrajšanja za čofotanje ... sploh ona, ki tako obožuje vodo Jabolko ti si pa carica Milica, k si se to sploh spomnila Glede plavanja: hlačke kupiš če želiš, lahko imaš tudi plenice (no, Jure naj jih ima), obroč si lahko tam sposodiš... V pondelk ob 16 pa je na DIFu tisto uvodno predavanje in se lahko tudi tam plača... Una na telefonu mi je rekla da se LAHKO takrat plača, tko da predvidevam da se lahko tudi kasneje, se pravi 10.10..... A ob 16h je že predavanje?? No, bom videla če mi bo zneslo... drugače pa pridem ob 17h, da plačam. Mi smo tudi nazaj s sprehoda, sicer kratkega, ker tale vreme je res kr neki... Za kosilo je bila danes home made pica.... ponočnjaki (očka in Kaja) pančajo. NO, očku je šlo uspavanje odlično od rok...se je sam ulegu Kajo pa še vedno neki mede Mama pa namesto počivanja tule gor klofa, da bodo imele čveke vsaj kaj za prebrat A ne, kako je očkom kajn problem zaspati ? Ko bi naši tako z lahkoto zaspali.