Majček28
|
dan, no moidve sa spet doma (srečka me je že zalotla.....pa uganla tud da berem in berem in berem.....) Spet ste čist preveč napisale, da bi moje sive celice lahko vse zapamtile in zdele pokomentirale. Pa sej ste že druge komentirale....se strinajm z vsemi Vidm tud, da je bil spet Šerlok na pohodu....dobrodoša Miny...in lepo da lahko tud punce delajo konkurenco težko-kategornikom....Lana je suuuuuper ...no mi pa nismo super....sva obe z Brino prehlajeni, se mi zdi da ona še bolj kot jaz. Teče ji iz noska (mal bolj sluzasta vodica ), pa iz uč se ji skoz solzice točijo, pa tko jokca- nč ji ni prov, težko spančka ker je zabasana, tko da sem to noč 'prespala' ob njej (sem bla bolj mirna da diha ), fiziološko smo nafilal, baby vac smo zalaufal pa ni šlo dost ven (Ketrin, tud naša ma tam nekje zadaj pa ne vem kako vem spravt ), dala sem ji mal svojga mlekca v nosek (upam, da pali ), težko se doji ker pač težko diha,.....skratka šit...in vem da verjetn kompliciram, ampak je to zdaj pri nas prvič....pa tko sem pazla Poroka...čist prehudo naglas za Brino in sva šli že ob 23h v sobo pa sva se stiskali do jutra Srečka, pesmico, ki si jo pripopala sem tud sama ža odkrila in mi je naj naj naj...tko resnična, kot bi jo sama napisala....in vedno mi pri zadnjih odstavkih solzice spolzijo po ličkih Sky, o bogica Brina, upam da čimprej pogruntate kaj ji dela probleme...še predno jo začne srbet Nile, a je morči uspel? Sem ti kr mal fouš, ker boš mela tko luštne sosede Jo@n, super si s pesmicami, komi čakam...ti si kar vzem čas, da ne bo zgledal, da te priganjamo....pa ne predolg, a prov Danes sva sami, je očka na sejmu, grem si skuhat zelenjavno juhico pa se vključim v tekočo debato