|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
28.9.2008 10:53:08   
Jo@n
Ketrin, šele zadj vidim, da si imela res user posted image noč.
Upam, da se ti uspe čez dan malo spočiti, Kajo kar poturi očku, ti pa malo pod kovter... Pa naj se hitro resetira tale tvoj ponočnjaški model.

Plavalke jutri, a boste prišle na sestanek brez malih škratov?

Že nekaj časa pogrešam modrooko in malomalinco?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.9.2008 11:03:41   
miny
Pri nas je tudi mimo pestra noč, se je Lana celo noč zbujala. Sedaj pa že eno uro aja. Bo počas treba kosilo skupaj spravit.

Punce hvala za lepe besede za mojo Lano. Ah kako to pašeuser posted image .

Novopecena- ja naša res nima nekih šlaufkov, na izgled se ji ne vidi kilaža je pa zato zelooooooo dolga. Od GH sva že sprobali korenček, krompirček, cvetačo, jabolko, hruško. Danes po pa padel korenček in krompirček skupaj.

Zolika-mi je full všeč motoguzi.

Sky-user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe- to samo pomeni, da te roke in hrbet manj bolijo.

Ketrin- pri nas se tud full dogaja ponoči. Bova vsaj ena drugo tolažleuser posted image .

Nč grem v akcijo v kuhinjo. Tamala pa še vedno spi. Jupi!!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.9.2008 11:04:21   
trnuljčica
 Včeraj zvečer se je zaključila 4 dnevna simbioza mama, mali in kuža... Je ati prišel domov... Bilo je ... preživela sem...Kljub prebrani knjigi o spanju in vseh metodah na tem svetu naš mali sedaj, ko ni več dojen noče zaspati normalno... Zgleda grozno in je neutolažljiv... Zato sem veliko zunaj z njim... dopoldne 2 uri, opoldne vsaj eno in popoldne dve uri... Zunaj namreč nikoli tako ne joče kot doma, ko ne more zaspati... Ja sem mislila da bo tašče kaj boljša v tem, saj mali od nje ne bo zahteval (.) pa ni bilo boljše... Se je enako jokal, da je mislila, da je lačen, on pa ni hotel več jest... A ja pri nas je jok za spanje postal popolnoma enak lačnemu otroku... Po glasu (neeeee) in intenziteti... le da lahko traja tudi uro in pol...če ne greš seveda v voziček in ven... Potem ga ob normalnem jokcu zmanjka in zaspi za največ pol urce in je kot nov... Tako da ni nič bolan kot sta rekla moj mož in tašča... sem klicala tudi pediatra...

Danes sem ga z atijem poslala na obisk s kosilom k babici in dedku... da si malo odpočijem... zadne dni niti spati nisem več mogla... sem sanjala njegov jok... Toliko da se malo resetiram...

Ketrin moj je en mesec nazaj tako delal ponoči... nikoli podnevi... so bili zobki... in ja ponoči so z njimi večje težave kot podnevi... nato je po mesecu dni težava izginila... sedaj čakamo drugo rundo ):

Srečka tale tvoj te je prav posrečeno ujel med "delom" user posted image

Sky ti kar zateži za testiranje... upam da vaše težave čimprej minejo in se ugotovi kaj je krivo...

Miny meni se zdi tvoja pupa čist ok nič pretežka... No verjetno ti čutiš na rokah... po slikah pa ni videti...user posted image

Posadka hvala za recept bom sprobala ... obožujem pečenje tort... in preizkušanje novih receptov... že dolgo nisem... Menda nazadnje dva dni preden sem šla v Puser posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.9.2008 11:08:18   
trnuljčica
Zdaj grem pa narediti testo za pico... Zadnje dni sem imela bore malo časa za hrano... Hvala bogu da tako rada kuham... bo prav zdravilno tole danes...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 554
28.9.2008 11:10:20   
trnuljčica
Joan sem šele sedaj videla tvoje vprašanje... Ne vem kako je v Lj, ampak meni je tista, ki vodi tečaj tukaj v Mb rekla, da na sestanek pridem brez škrata, da se v miru pogovorimo in poravnamo račune.... Mi imamo sestanek 1.10.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.9.2008 11:39:58   
SpeliG
Miny, dobrodošla na aprilskem čveku!

Trnuljčica, zdaj ko si dobila dodatne roke bo vse veliko lažje.

Ketrin, kadar smo imeli kakšno težko noč sem zvečer še vedno šla spat v upanju, da bo današnja noč tista, ko se bo to spremenilo in bomo spet lepo spali. Tudi pri vas se bo kar naenkrat obrnilo, upam da čimprej, do takrat pa kar pojamraj, sej vse včasih pa je potem svet mal lepši.user posted image

SinskaT, ko smo pri Martini v ustkih zagledali beli pikici, je bilo pravzaprav že konec vsega, mislim da ste tudi vi že iz ta hujšega in da imate zobke. Še kakšen dan ali dva morda, zdrži..

Sky, Brina res zgleda ubogo, ampak važno da kot praviš nje ne moti in je dobrovoljna.

Mi smo bili včeraj na enem otroškem rojstnem dnevu in je bila Martina ful pridna, tako da mi včasih ljudje kar težko verjamejo, kakšne zna včasih zganjat. Je pa fino, da se tudi precej sama zamoti z igračami, samo v istem prostoru morava bit, pa je zadvoljna. Zdaj pa grem naprej kuhat, lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 556
28.9.2008 12:22:38   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Srečka, te povabim drugo leto na trgatev.... to je tooook luštno.... Bom jaz otroke pazila, ti boš pa trgala, da tudi to probaš user posted image user posted image

kul...te držim za besedo he he

Skratka jaz sem probala že čisto vse...

čisto vsega nisi...daj 1x probaj z njo v postelji spat...vem, da je to proti tvojim principom in pravilom...ampak žal nekateri otroci rabijo čutiti svoje starše zraven...veš tudi meni je prvi mesec iza sesuvala pravila in namesto v košku spala na postelji...mogoče je rabila pa samo postopno odvajanje od moje bližine...Kaja je pa mogoče sedaj začela pogrešati tvojo toplino pa si hoče zadnje mesece porodniške malo še priboriti tvoje noči...včasih moramo za 1 korak naprej, stopiti 2 nazaj...ampak ni vrag, da ne bo kmalu bolje...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 557
28.9.2008 12:57:25   
Majček28
dan,
no moidve sa spet doma (srečka me je že zalotla.....pa uganla tud da berem in berem in berem.....) Spet ste čist preveč napisale, da bi moje sive celice lahko vse zapamtile in zdele pokomentirale. Pa sej ste že druge komentirale....se strinajm z vsemi user posted image user posted image user posted image

Vidm tud, da je bil spet Šerlok na pohodu....dobrodoša Miny...in lepo da lahko tud punce delajo konkurenco težko-kategornikom....Lana je suuuuuperuser posted image

...no mi pa nismo super....sva obe z Brino prehlajeni, se mi zdi da ona še bolj kot jaz. Teče ji iz noska (mal bolj sluzasta vodica ), pa iz uč se ji skoz solzice točijo, pa tko jokca- nč ji ni prov, težko spančka ker je zabasana, tko da sem to noč 'prespala' ob njej (sem bla bolj mirna da diha user posted image  ), fiziološko smo nafilal, baby vac smo zalaufal pa ni šlo dost ven (Ketrin, tud naša ma tam nekje zadaj pa ne vem kako vem spravt ), dala sem ji mal svojga mlekca v nosek (upam, da pali ), težko se doji ker pač težko diha,.....skratka šit...in vem da verjetn kompliciram, ampak je to zdaj pri nas prvič....pa tko sem pazla user posted image
Poroka...čist prehudo naglas za Brino in sva šli že ob 23h v sobo pa sva se stiskali do jutra user posted image

Srečka, pesmico, ki si jo pripopala sem tud sama ža odkrila in mi je naj naj naj...tko resnična, kot bi jo sama napisala....in vedno mi pri zadnjih odstavkih solzice spolzijo po ličkih user posted image

Sky, o bogica Brina, upam da čimprej pogruntate kaj ji dela probleme...še predno jo začne srbet

Nile, a je morči uspel? Sem ti kr mal fouš, ker boš mela tko luštne sosede user posted image

Jo@n, super si s pesmicami, komi čakam...ti si kar vzem čas, da ne bo zgledal, da te priganjamo....pa ne predolg, a prov user posted image

Danes sva sami, je očka na sejmu, grem si skuhat zelenjavno juhico pa se vključim v tekočo debato

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 558
28.9.2008 13:38:07   
Srčekgirll
Ojla!
Evo, ena zgubljena duša se vam po dooooollllllggggeeeeeeeeemm času spet javlja. Še vedno sem brez neta, doma, zato pa kadar grem k staršem na obisk probam tam izkoristit in it na net. Kako ste kaj?  Jst in Vid sva super. Kmalu bo star 5 mescev (6.10.). Kr ne morem verjet.
Aja še nove podatke:Vid 4 mesce: 15.9.08 - 6640 g, 63,5 cm, prvič bil cepljen (mogel bi bit 1.9., pa smo bli na dopustu) in blo je vse ok. Zdaj mamo pa 27.10.08, drugo cepljenje.
V glavnem, se slišmo, ko bom mela net doma, upam da drug teden. Pa- pa

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 559
28.9.2008 14:07:37   
NaTaŠa*
user posted image

28.02.2008

user posted image VID (1790 g , 43 cm) zolika

----->>>>> VSE NAJBOLJŠE ZA 7.MESECEV

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
28.9.2008 16:05:33   
miny
Majček28 - tudi mi smo dali skozi že virozo z zabasanim noskom. Pri nas je pomagala fiziološka v nos, kar veliko v nosek in nato z baby vacom ven. Nato operilP zjutraj in zvečer kapljica in dvignjeno vzglavje. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Mi smo popoldanca odspali in smo vsi spet naspidirani. Kako je pasal.user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 561
28.9.2008 17:25:46   
Majček28
Miny, hvala, pri nas tud fiziološka pa baby vac, ampak se mi zdi da ne gre vse ven...vsaj slišat je tko, po dihanju. Operil za enkrat še ne bomo.

Pri men je pri prehladu tko, da mi prvo dva dni teče iz oči pa iz nosa sama voda potem se pa vse skupi zabaše in ne gre nikamor. Upam, da Brina tega ne bo deležna in da se vse skupi samo zlije in da bo potem mir. Sem upala, da bo šlo brez tega kaj dalj časa user posted image

Midve sva se zdele urco in pol sprehajali po sončku, je prav pasal, Brina je pa še mal odšlafala...jaz bi tud, ker sem ponoč bolj slabo pa je zdej tamala naspidirana in je poštudirala, kako se obrnt iz trebuha na hrbet user posted image  Se prvo mislila, da je spet po nesreč pa mislim, da je tokrat zares user posted image ...zdej je k vrtavka- pogledam enkrat je na hrbtu, pogledam drugič je že na trebuhu in takoj zatem se spet obrne na hrbet....ja tolk sem čakala na tole zdej jo pa sploh ne smem več nikjer na dvignjenem pusti same user posted image ...Katera mamica je to že rekla: Kar počakite, še kolcal se vam bo po cajtih, ko ste jih lahko odložile pa je bil mir!!!!- Se mi zdi, da je bil Jabček user posted image

No ker vidm, da ni nobene prijavljene grem še mal špilat dvornega norčka.
(čeprav se tamle neki likalnik oglaša, da bi šel na sprehod user posted image  )

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 562
28.9.2008 18:33:21   
trnuljčica
Evo punce sedaj imam tudi jaz čas za hece:

> > Pravila Muskaraca> Napokon je neko seo i zapisao sve ovo.> > Konacno, muska strana price.> (morate priznati, vrlo dobra)> Dosad smo samo culi 'pravila' sa zenske strane.> > A sad evo i pravila muske strane.> > > Ovo su nasa pravila!> Molimo obratite paznju.. sva su NAMERNO pod brojem '1'!> > > 1. Muskarci NISU citaci misli.> > 1. Naucite da korististe WC dasku.> Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole.> Nama je potrebna gore, vama dole.> Mi se ne zalimo sto je vi ostavljate dole.> > 1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima.> To je tako.> > 1. Plakanje je ucena.> > 1. Trazi ono sto zelis.> Ali znaj ovo:> Tanane aluzije ne pale!> Jake aluzije ne pale!> Jasne aluzije ne pale!> Samo reci sta zelis!> > 1. DA i NE su savrseno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.> > 1. Nama se obratite s problemom samo ako zelite da se resi. To je ono > sto mi radimo.> Saosecanje ocekujte od vasih drugarica, one tome sluze.> > > 1. Bilo sta sto smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument.> U stvari, sve receno se nulira i postaje navezece nakon 7 dana.> > > 1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste.> Ne pitajte nas.> > 1. Ako nesto sto smo rekli moze da se razume na dva nacina, a jedan od > njih vas cini tuznim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi.> > 1. Mozete nas ili pitati da nesto uradimo ili da kazete kako zelite da > bude uradjeno.> Ne oboje.> Ako vec znate kako nesto da uradite najbolje, onda uradite sami.> > 1. Kad god je moguce, molimo vas recite sve sto imate da kazete TOKOM > reklama.> > 1. Christopheru Columbusu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama.> > 1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podesavanja Windows-a!> Kajsija, na primer, je voce, a NE boja. Tikva je takodje voce. Pojma > nemamo sta vam je to sljezova boja.> > 1. Ako svrbi, bice pocesano.> Mi to tako radimo.> > 1. Ako pitamo sta nije u redu, a vi kazete 'nista', mi cemo se tako i > ponasati - kao da nije nista.> Znamo da lazete, tako da nije vredno svadje.> > 1. Ako postavite pitanje na koje ne zelite odgovor, ocekujte odgovor > koji ne zelite da cujete.> > 1. Kada moramo da idemo negde, sta god da obuces je dobro... STVARNO!> > 1. Ne pitajte nas o cemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete > o temama kao sto su fudbal, trke, kosarka i sl.> > 1. Imas dovoljno garderobe.> > 1. Imas previse cipela.> > 1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura!> > 1. Hvala sto si citala ovo.> Da, znam, veceras moram spavati na kaucu;> > > Ali da li ste znale da muskarcima to uopste ne smeta? To je kao kampovanje.> > > Posaljite ovo na sto vise muskaraca - da se nasmeju.> > Posaljite ovo na sto vise zena - da se jos vise nasmeju.> > > > > > > > >  

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.9.2008 19:03:16   
Majček28
Za vse, ki potrebujemo pomoč pri informatiki user posted image

NAVODILO, OZIROMA PRAKTIČEN NASVET ZA LJUBITELJICE INFORMATIKE

TEMA:  Nadgradnja fanta v moža

Vprašanje:

Dragi Skrbnik programov,
Lani sem nadgradila odličen program Fant 5.0 v Mož 1.0 in opazila, da je le-ta začel nepričakovano spreminjati že
utečene plačilne module, omejuje rože in nakit aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspešno delovali.
Nadalje, program Mož 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda naložil je

neželjene programe kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Košarka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh nedeluje več in Hišna Opravila 2.6 se je enostavno sesul. Poskušala sem rešiti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3 , a žal brez uspeha.

Obupana.

Odgovor:

Draga Obupana,

Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je

Mož 1.0 operacijski - delovni sistem.
Poskusite vnesti ukaz C:\PA_SEM_MISLILA_DA_ME_LJUBIS in poženite Solze 6.2. Mož 1.0 bi moral potem avtomatično pognati aplikacije:Kriv_sem 3.0 in Rože 7.0. Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzroči v programu Mož 1.0 zagon Vedno_tiho 2.5, Večer_s_prijatelji 7.0 in Pivo 6.1. Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki oblikuje GlasnoSmrčanje zvočne datoteke. Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Tašča 1.0 ali novega programa Fant. Te aplikacije ne podpirajo programa Mož 1.0 in ga bodo dokončno sesule. V celoti gledano, Mož 1.0 je odličen program, a ima omejen spomin in počasi obvladuje nove aplikacije. Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izboljšala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporočam programsko opremo DobraHrana
3.0 in SeksiPerilo 5.3.

Vaš Skrbnik programov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 564
28.9.2008 19:10:11   
clericv6
Hojla, punce.

Miny- dobrodošla!
Sky- lepo, da si se spet javila in user posted image  za Brino!
SinskaT- pri nas je bila sitka zaradi zobkov 4 dni, potem sta ji pa obe enki pogledali ven. Tako da prav dolgo ne traja user posted image .
Majček- user posted image  za obračanje!!!! Zdaj pa pazi, ko se ti bo kotalila! user posted image  Kiara prav podira rekorde v htrostnem doseganju parketa s podlage, jaz jo pa lovim kot zmešana. Ampak, če je pa tako fino, ko se končno lahko premika! user posted image  
Tasyo- čestitke za Lanino premikanje/plazenje. Naša bi se tudi rada, pa ji ne gre in potem je jok. Čeprav bi zadnje čase najraje sedela, pa ji tudi to ne gre...

So vaši user posted image  tudi tako trmasti???? Pri Kiari vidim, da bo še zeelo zabavno, pa sem tudi jaz zelo trmasta... user posted image  user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.9.2008 19:13:54   
clericv6
Sem prej pozabila: zadnjič enkrat ste se pogovarjale o copatkih za user posted image . V H&M imajo temno vijolične copatke za 5 €, če katero zanima, so pa iz pliša in izgledajo kot copatki od smrkcev (imajo tudi "podplatek").

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 566
28.9.2008 19:24:27   
Majček28
Naša brina je pa taaaaaaakkkkkkkaaaa tečka in to že 3 dan user posted image user posted image user posted image  
Premišljujem in ugotavljam, da tolk kot se je pa zadnje 3 dni jokala se pa do zdaj še nikol ni user posted image  Gledam v usta pa nič ne kaže za zobke, dons je jedla ful slabo, zdele je pa že omagala pa spet ni hotla jest, ker se joka (in to s krokodiljimi solzami ) se ji nosek še bolj napolni s sluzjo in čim se ji hočem noska samo dotaknt dožvi živčni zlom..ne moreš verjet če ne vidš...men je pa tko groznuser posted image  Se počutm kot totalno nesposobna mama!

Mislm, da nas čaka pestra noč.....če mi net ne bo spet crknu bom verjetn dost tuki gor user posted image ...mogoče pa pridem do nove zvezdice

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.9.2008 19:39:04   
resnično srečna
Naša Izka pa danes čez dan ni skoraj nič spala...skupaj po mojem slabo urico...ampak tečna pa ni...ravno nasprotno stalno podarja nasmehe...bog si ga vedi kater vrag jo je pičil...

Majček...Brina se po mojem slabo počuti...moti jo prehlad pa zaradi tega joka...poleg tega gotovo tudi ne spi tako mirno kako sicer...in eto tukaj je vzrok njene slabe voljice...ti pa zato nisi čisto nič kriva...pa tudi lakota takrat, ko je človek prehlajen, ni ravno primarna stvar...tako da ne bo kaj veliko jedla...vsaj Iza ni...in sem si jaz mleko takrat črpala...zato da ni bilo panike potem, ko je ozdravela in dobila apetit...

mi je prav hudo, da morata z Brino skozi tole...ampak saj veš...je prvi in še zdaleč ne zadnji...bosta dobili trdo kožo počasi...tole obdobje in nasploh vreme je pa kot naročeno zato, da se naši otroci prehladijo in zbolijo...malo vroče, malo hladno pa še veterček in imamo vraga tukaj...moram trkat, da je Iza ok...glede na to kako sem jaz čihala, Daša kašljala, Joca pa nekaj boli grlo...

ko boš rabila kako vzpodbudo pa besedo pa veš kje nas najdeš..ti pa predlagam, glede na to, da ima Brina smrkeljček nekje globoko notri, da se malo zapreta v kopalnico...ti odpri vročo vodo in naj teče...da se fino naredi para...pa bodita kakih 20 minutk v tem...temu se reče mokra inhalacija...in pomaga...pa če imaš kakšen vlažilec zraka za njeno sobico bi bilo tudi fino...pa bo kmalu začelo teči...pa kašelj bo postal moker...ker na nek način mora izkašljati sluz...

ekola tole za zdajle...naša miša še vedno duda v posteljici...in samo upam, da o hitro zaspala...ji vrtim uspavanko za Evo v angleščini...in upam, da bo palila tudi pri Izi, čeprav ni Eva...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.9.2008 19:53:13   
Ketrin
Čer...

No, namesto da bi počivali, smo se cel dan potepaliuser posted image ...Ampak kaj čem, taki smo... ko se jaz enkrat zbudim in prdem k sebi ne morem več spat... Mah saj bo že... Pa hvala za vse lepe besede... Zdele je možek tekel v lekarno po tale Calgel, da vidimo če bo mogoče to pomagalo...Čeprav nisem ravno pristaš teh zadev, pa vendar....

Pa da vidim če mi uspe eno slikico prilimatuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
28.9.2008 19:55:42   
Majček28
Oh Srečka, hvala za tole. Sej vem, sej vem, ampak danes sva še cel dan same pa se mi je majčken nabral na vrhu možgančkov user posted image  Pa sej veš kako je, Brina je moja prva, jaz brez izkušenj, ko gledaš druge se ti zdi tko simpl in ko se isto zgodi tebi je pa čist druga zgodba, ki vključuje tudi čustva.
Joj, pa samo prehlad je, kaj šele bo....jaz pa že tuki čist pogorela user posted image  še dobr da imam rr....no pa naj kdo reče, da je tole samo potrata časa user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 570
28.9.2008 19:59:58   
Majček28
Ketrin, mogoče bova pa midve to noč skupi klofale user posted image
čeprav ti bolj kot to želim, da bi Kaja spala kot top, pa ti seveda tud user posted image

A kar dve kravici imate user posted image   Ej, kaj si pa s frizuro nardila....to ni Kaja....uničla si ji zaščitni znak user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.9.2008 20:00:08   
Ketrin
Ups...čist prevelika slika... se opravičujem user posted image

še enkrat...

user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.9.2008 20:14:41   
resnično srečna

Ups...čist prevelika slika... se opravičujem user posted image

še enkrat...

user posted image

he he si zmagala na natečaju: kako najbolj raztegnit stran na Forumu...čestitamo...darilo dobite, ko spet skrčite forum...

sem pa kar malo žalostna...Aprilke2009...njihov seznaček ima skoraj več tistih, ki so končale nesrečno že svojo nosečnost...kot pa zdravih in srečnih nosečnic...kar ne morem verjeti, kako smo ljudje vedno bolj izgleda podvrženi anomalijam...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.9.2008 20:27:45   
Ketrin
O, Srečka hvala za darilo... Bog ve kaj bo to... enourni tečaj za uporabo RRjauser posted image user posted image

Majček saj bo kmalu bolje... nisi slaba mama, madona kaj pa govoriš.....ti ti ti... Ti bi z veseljem družbo delala ponoči, ampak res upam da mi ne bo treba... Zdaj smo bogatejši še za Calgel pa da vidim hudiča če bo kaj pomagal ob polnoči ko se pri nas začne akcijauser posted image Pri nas je nosek že ful bolš... jaz je zdaj 2 dni nisem nič tuširala in je do torka ne bom...jo kar na hitrco z brisačko umijem...v sredo imava cepljenje pa se mora pozdravit, da dobi to čudežno cepivo, ker če nama prestavijo bom kr user posted image ... Kar večkrat ji noska posesaj pa dostkrat fiziološko notr nalit...sicer pa to že itak veš... Sem pa jaz uporabila še eno foro... vatko čist čist na tenko svalkaj, da dobiš nitko...potem pa s to nitkico podraži v obeh nosnicah, kar orng notr (kak centimeter globoko)...in počakaj da kihne. Ko vidiš da jih gre na kihanje ji zamaši usta in eno nosnico... bo vse ven pihnila čez odprto nosnico... ven pride hudič in pol... Je pa kar zaj...opravilo.... itak dobijo živčnega ko jim brskaš po nosu ... pa ravno takrat noče kihnit...ko kihne si prepozen... ampak večkrat poskusi pa bo...user posted image user posted image

Ja, Srečka to je kar grozljivo kaj se dogaja... HB da smo me fino progurale do konca in rodile srečne in zdrave bejbije... to da ne spijo bo že šlo....

Neposredna povezava do sporočila: 574
28.9.2008 20:31:25   
Ketrin
user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......